De meest naïeve partijen, de coalitiepartijen, met de naïefste kiezers, waarschuwen voor naïef gedrag?

Screenshot 59

(Door: Wans Horst)

Nou breekt m’n klomp. Het lijkt er eerder op dat buitenlandse regeringen Rutte en de zijnen eens flink de oren hebben gewassen om toch maar meer de koers van Wilders te varen, omdat ook in het buitenland blijkt dat dit de richting is waar het volk naartoe wil. Als je ergens voor waarschuwt, doe je dat om aan te geven bij de toeschouwers, het volk dus, dat andere partijen iets niet goed zouden zien, althans zo werkt dat in de politiek. Oprechte bezorgdheid komt niet in beeld, behalve bij de PVV. Misschien slaat dat “naïeve” op de SP en de PvdD, maar de afgelopen kabinetten Rutte hebben zich juist gekenmerkt door een koers die indruist tegen alles wat normaal is.

De ommezwaai van uiterst naïef naar minder naïef is het antwoord van de politiek op een verrechtsing van de samenleving, rond de wereld, tegelijk wil men Wilders wind uit de zeilen nemen, een zogenaamde win-win voor de status quo dus.

Juist in tijden dat het wat moeilijker gaat en er schaarste heerst, weet je wie je vrienden echt zijn. Dat waren niet VVD, PvdA, D66 of CDA. Dat was de PVV. De PVV heeft sinds haar oprichting laten zien de enige fatsoenlijke partij te zijn en de Nederlander heeft het verschillende keren laten lopen, alsof er sprake was van een totale desinteresse. Alsof alles vanzelf wel weer goed zou komen, want dat is altijd zo geweest. Over veralgemeniseren gesproken.

Nee mensen, de verkiezingen komen er weer aan en om een niet al te grote nederlaag te lijden hoopt men gevoelsmatig de boel weer een beetje te herstellen om de gunst van de kiezer weer te heroveren, zodat ze Nederland weer 4 jaar in de ellende kunnen storten waar de Europese Unie helaas een onderdeel van is.

Ouderen krijgen het nog slechter, hun pensioenen blijven geroofd worden, gehandicapten krijgen niet hun geroofde budgetten terug (die gaan eerder helemaal verdwijnen), de sociale voorzieningen zijn misdadig versoberd, nog steeds raken meer mensen, gezinnen met kinderen, werkeloos en de inflatie zal weer toenemen, omdat men wil dat geld minder waard wordt zodat u het sneller zult uitgeven, terwijl al die tijd de afdracht aan Afrika en Europa onverminderd is gebleven. 500 miljoen noodhulp aan het buitenland moest kunnen, terwijl in Nederland dat geld nog harder nodig was. De ministeries zijn horende doof en ziende blind, het heeft helemaal niets met de partijen te maken, dat is oppervlakkigheid. Willen we fundamenteel een verschil kunnen maken, dan moeten hogere ambtenaren weg bij een wisseling van politieke kleur na verkiezingen.

Zie ook: www.nu.nl

PVV normale grootte

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, Naïviteit, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De meest naïeve partijen, de coalitiepartijen, met de naïefste kiezers, waarschuwen voor naïef gedrag?

 1. OphEUffen zegt:

  Als wij het verschil willen maken moeten we ze het Binnenhof uittrekken en met pek en veren besmeuren. Zoniet houdt dit verrotte systeem zichzelf in stand.

  De gemiddelde kiezer zal er in blijven trappen tot hij sterft. Uitsluitend informatie betrekken via de MSM en behept met de luiheid om zelf na te denken is funest voor onze samenleving.

  Nu heb ik geen kinderen waardoor ik mij regelmatig afvraag waarom ik mezelf nog zo druk maak. Mijn makke is dat ik slecht tegen onrechtvaardigheid kan.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Och…..Laat dat maar liever zo, want van dat soort mensen zijn er nog veel te weinig!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @OphEUffen: 18.33. uur. Ben ik geheel met U eens! Ik ben er niet blij mee, maar ik vrees, dat er geen vreedzame oplossing meer mogelijk zal zijn, m.b.t. de massa-immigratie en de islamisering. En de politieke elite, is daar geheel verantwoordelijk voor.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Het heeft geen zin om je druk te maken, dat wil men juist, maar je bereikt er niets mee. Als je je druk maakt word je enkel ziek omdat het vreet aan je immuunsysteem. Je zou kunnen zeggen dat men je op een dergelijke wijze ook probeert te pakken. Misschien doet men dit niet bewust, maar is het onderdeel van de levensvisie van de socialist, die alsdan opvallende gelijkenissen vertoond met een heel scala aandoeningen uit de DSM-5.

   Ik deel je conclusie dat er niets gebeurt zonder een soort revolutie, misschien dat de status quo daarom zoveel zoethoudertjes bedenkt als een Staatsloterij, waardoor iedere ‘burgermans’ zich kortstondig de illusie kan voorhouden over een aantal dagen miljonair te zijn, traditiegetrouw gevolgd door het moment van besef dat ‘het’ nu eenmaal niet anders is nadat de lotnummers zijn nagekeken en de prijs weer niet de inleg bleek te overstijgen.

   Wij Nederlanders zijn te goede verliezers geworden om nog te kunnen worden vergeleken met Nederlanders uit tijd van de VOC. Onze feministische samenleving heeft watjes gemaakt van de massa die niet op de PVV stemt.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  EEN KEER VERDWAALD !
  VOOR ALTIJD GEFAALD !
  FUCK YOU LINKSE KONTLIKKERS !
  NU KOMEN ECHTE NEDERLANDERS ERAAN !

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Opgepast linkse lullen ! Duitsland begint met het afschuiven van
  de sallafisten ! Wanneer beginnen jullie ????
  ————————————————————————————
  München/Kempten (dpa) – In einem Interview hatte Erhan A.
  das Köpfen der Feinde Allahs gerechtfertigt.
  Ein gefährlicher Mann, sagt die bayerische Justiz –
  und schiebt den 22-Jährigen nun in seine Heimat Türkei ab.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  http://politiek.thepostonline.nl/column/graaiers-aan-het-woord/

  GRAAIERS AAN HET WOORD:

  Bestuurders in de publieke sector zijn geen ondernemers. Ze investeren geen eigen geld en lopen niet zelf risico’s. Toch krijgen ze veel geld. Een minister verdient 180.000 euro. Veel bestuurders krijgen veel meer. Willem Geerlings, Medisch Centrum Haaglanden: 309.000 euro. Aalt Dijkhuizen, Universiteit Wageningen: 326.000 euro. Nico Nieman, woningstichting Eigen Haard: 326.000 euro. Deze bestuurders zeggen dat hoge vergoedingen nodig zijn in verband met de marktwerking. Maar er is geen markt voor publieke managers. Die worden benoemd door andere bestuurders, vaak politieke vriendjes. Door lagere vergoedingen te geven kunnen we juist voorkomen dat steeds de foute mensen zich melden.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Of we wachten de jihad af, dan gaan de hogere ambtenaren zo wie zo als eerste de strot afgesneden worden.Staat in de koraan dat frienden als eerst er aan moesten.

  Like

 6. Ik wacht niks de jihad af!En als ik dan toch de pijp aan Maarten moet geven,zorg ik wel dat ik niet alleen hoef te “reizen”!Dan neem ik zoveel mogelijk “passagiers”mee;gratis en voor niks!Want zo ben ik:menslievend!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik heb ook een geweer in huis, laat niemand hier binnendringen, die gaat er aan.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik vind het helemaal mooi, van mij mag iedereen die nog nooit veroordeeld is voor een geweldsdelict zichzelf kunnen verdedigen door maximaal drie vuurwapens in huis te hebben. Deze wapens moeten wel zijn opgeborgen in een wapenkluis zodat dieven er niets mee kunnen. Naar voorbeeld van Zwitserland zou iedereen zonder strafblad een “bewilligung” moeten krijgen voor drie vuurwapens en onder dezelfde voorwaarden. Het Nederlandse volk heeft de overheid een te groot mandaat gegeven, het mandaat om mensen te vertellen dat zij zichzelf niet mogen verdedigen. Hoe naïef is dat als men weet dat criminelen zich aan geen enkele reden zullen houden en dat de brave burger dus altijd in het nadeel is. In Zwitserland lopen heel veel mensen ook gewapend over straat, maar er is geen land waar het nu nog zo rustig is, waar geen Amerikaanse wild west-taferelen te bespeuren zijn!

   Like

 8. Dr.Kwast zegt:

  Yvonne @
  Hoop wel dat het mossels zijn en eventueel wat lixe kan geen kwaad als het van de top is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s