Dhimmitude: Het Vaticaan is voor het eerst in de geschiedenis van plan om islamitische gebeden te houden

Screenshot 54

(Door: The Voice of Russia, Olga Zamanskaya – Vertaling: Wachteres)

Op zondag zullen in het Vaticaan voor de eerste keer ooit lezingen uit de koran te horen zijn. Deze stap is een initiatief van paus Franciscus, teneinde vrede tussen de Israëli’s en de Palestijnen te brengen. Tijdens zijn bezoek de vorige week aan Jordaans Israël en de Palestijnse Autoriteit heeft paus Franciscus de Israëlische president Shimon Peres en de Palestijnse president Mahmoud Abbas uitgenodigd.

De woordvoerder van Peres heeft in de ‘Times of Israel’ aangekondigd dat Abbas, Peres en paus Franciscus zullen worden vergezeld door Joodse, christelijke en islamitische religieuze leiders.

Volgens de hoogwaardigheidsbekleders zouden deze avondgebeden een ‘pauze in de politiek’ zijn en er zit geen politiek doel achter, anders dan het verlangen om vrede en respect in de Israëlisch-Palestijnse betrekkingen te brengen, stelt de ‘Associated Press’. Het Vaticaan zal de gebeurtenis wereldwijd via de officiële website uitzenden.

De eerwaarde Pierbattista Pizzaballa, de conservator van het bezit van de katholieke kerk in het Heilige Land, heeft echter aangekondigd dat de mensen hun verwachtingen laag moeten houden als het gaat om deze gebeurtenis.

[Niemand moet denken] dat “op maandag de vrede plotseling zal uitbreken, of dat de vrede [ook maar] iets dichterbij is”, zei hij tegen de AP.

Het Vaticaan heeft tevens aangekondigd dat de paus op vrijdag ook een ontmoeting heeft gehad met de Japanse premier Shinzo Abe en beide leiders bespraken mogelijke manieren om de vrede en de stabiliteit in Azië te bevorderen.

Bron:
http://themuslimissue.wordpress.com
Auteur: Olga Zamanskaya

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Heilige Land, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness, propaganda, Religie, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op Dhimmitude: Het Vaticaan is voor het eerst in de geschiedenis van plan om islamitische gebeden te houden

 1. Monalisa zegt:

  Dan kan je het Vaticaan ook meten opdoeken dan is het een sprookje het geloof.het lijk de Efteling wel.

  Like

  • Jean zegt:

   Monalisa,
   Daar ben ik al jaaaaaaaren van overtuigd. Iemand die de islam knuffelt verliest alle respect.
   Religie is opium voor het volk, ik rook niet snuif niet en spuit niet.

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   De kinderneukers van het vaticaan verenigen zich met de kinderneukers van de islam.
   Is toch logisch? Soort zoekt soort.

   Like

 2. Jean zegt:

  Die vent (?) in Rome is misdadig bezig met die gewelddadige barbaarse smeerlapperij te knuffelen, die wordt nog erger dan die vorige en dat was al een drama gezien zijn hitlerverleden.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Zo is het maar net Jean ! Wanneer hij weer thuis is,
   messeren ze er weer op los ! De Pallestijn is en blijft
   een moslimzwijn !

   Like

  • Driek zegt:

   Die paus Franciscus is niet helemaal goed snik. Nou heb ik het toch al niet zo begrepen op katholieken, omdat die katholieke gezagsdragers het volk altijd lekker dom hebben gehouden, maar nu gaan ze toch echt te ver. En ik vraag mij af, heeft zo’n paus dan de koran niet gelezen? Of is het gewoon domheid, is die paus ook weer zo iemand die zegt: “ze zijn niet allemaal zo. Je hebt er ook goeie onder”. Anders zou ik het niet weten. Maar goed, wij allen weten dat Gods wegen ondoorgrondelijk zijn.

   Like

   • fleckie zegt:

    Wat GASVONDST, OLIEVONDST, EN WATERVONDST niet allemaal teweegbrengt,,!!

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘Opgravingen bij SOBIBOR’………….NW.ISR.WEEKBLAD 3.10.2014.
    Poolse en Israelische onderzoekers hebben de EXACTE LOCATIE gevondenen v.d.gaskamers van Sobibor. Het onderzoek heeft acht jaar geduurd. In het vernietigingskamp in Polen,tegen de grens met OEKRAINE en Wit-Rusland,werden in de Tweede Wereldoorlog ruim 34.000 Nederlandse Joden vermoord. De nazi’s hebben na een gevangenisopstand in oktober .1943 geprobeerd hun sporen uit te wissen en decennialang werd het terrein verwaarloosd. Bij het recente onderzoek zijn voor het eerst de fundamenten v.d.gaskamers gevonden. De contouren onthullen nieuwe details over het kamp dat er in de jaren 1942-’43 stond. In het zand zijn de sporen zichtbaar van twee rijen van vier gaskamers, waar waarschijnlijk honderden mensen tegelijk werden vermoord, Tot nu toe was dat niet bekend,omdat er geen bouwtekeningen of foto’s bestaan…… Ook de lop v.d.zogeheten HIMMELFAHRT-Strasse is teruggevonden, een pad van een paar honderd meter methaan weerszijden houten schuttingen die ontsnappen onmogelijk maakten.Hier liepen de slachtoffers naar de gaskamers. Het vernietigingskamp werd gerund door niet meer dan 77 Duitses soldaten ,die er zeker170.000 mogelijk 250.000 mensen vermoordden.
    De archeologen vonden veel persoonlijk voorwerpen in de grond,zoals sieraden ,koffersleutels en Nederlands geld. Ook menselijke resten, zoals tanden,kunstgebitten,en vullingen zijn aangetroffen…………..Nederland is een .v.d. voornaamste financiers v.h.ondercoek. Het ministerie van Volksgezondheid doneerde 1 miljoen euro,net als het Vfonds(Nationaal Fonds) voor Vtede,Veiligheid en Veteranenzorg). Het archeologisch onderzoek is onderdeel van plannen voor de bouw van een museum in Sobibor ,dat eind 2015 zijn deuren moet openen. Het is nog niet bekend welke rol de gevonden fundamenten daar zullen vervullen #########################

    Like

  • Maria zegt:

   Jean dat gebeurd al die moslimgebeden in het vaticaan alleen wordt het nu naar buiten gebracht… Het allerhoogste verraad wat die paus maar kon doen… pffffff waanzin waanzin waanzin, hij is een jezuïet de zwarte paus waarover men spreekt satan 😦

   Like

 3. windwens zegt:

  Pausje pausje wat doet u uw mede geloofsgenoten aan. Door onderwerping van welke aard dan ook zien de Islam aanhangers als een knieval voor hun geloof. Ik had deze man toch wel wat doordachter ingeschat maar zie hier de linkse kerk in het Vaticaan.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Nog even en we kunnen 5x daags in de St.Pieter naar het oosten liggen.

  Like

 5. Joshua zegt:

  Smerige Joden verraders, die katholieken, mee heulen met vijandige varkens.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Evenwel is er na het aftreden van Benedictus, tenslotte was het ’n job, waarna met toetreding van poop Francicus er veel is veranderd:

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Waar is die koppensneller als je hem nodig hebt ?

  Like

 8. riet-1 zegt:

  Ik ben blij dat deze zo bejubelde paus, míjn geestelijke herder niet is.
  Als katholiek was, zou dit het punt zijn om af te haken,,,,,,,,

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  O ja , was nog even de gehaktballen met een kruis erin geprikt vergeten te vermelden, bij deze dan.

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Maar alles natuurlijk geheel in de lijn van een wereld religie , voorgestaan door de un en de wereldraad van kerken.

  Zalig zijn de arme gehaktballen want zij zullen opgevreten worden met of zonder kruis erin geprikt.

  Like

 11. vigilante zegt:

  Laat hem effe een bezoekje brengen aan de kersverse centrumlinkse Zweedse premier Stefan Löfven.
  Die heeft op zijn eerste werkdag verklaard dat Zweden palestina als staat gaat erkennen.

  gvd

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  test

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  De Iraanse opperleider Ayatollah Ali Khamenei (foto) heeft in het kader van de jaarlijkse islamitische bedevaart (Hajj) naar Mecca weer eens keihard uitgehaald naar Israël. Khamenei riep de moslimlanden op zich te verenigen in een grote coalitie, om gezamenlijk de Joodse staat te kunnen vernietigen. Ook het Arabische parlementslid in Israël, Ibrahim Sarsour, pleitte vandaag voor een ‘Verenigde Islamitische Staten’, en beschuldigde Israël ervan ‘wreder te zijn dan ISIS’.

  Khamenei hield vandaag zijn toespraak te ere van Eid al-Adha, de islamitische feestdag waarop de moslims gedenken hoe Abraham bereid was zijn zoon te offeren. Voor de duidelijkheid: de islam heeft het originele verhaal uit de Torah verdraaid, en de bastaardzoon Ismaël in de plaats van Izaäk gezet.

  Israël en Amerika ‘de echte vijanden’

  ‘De samenzwerende vijand probeert het vuur van vijandschap tussen moslims aan te stoken, met als doel de motivatie van het verzet en de jihad de verkeerde kant op te sturen, zodat het Zionistische regime en de knechten van Arrogantie (Amerika) veilig blijven. Zij zijn de echte vijanden,’ aldus Khamenei, verwijzend naar de vele conflicten en (burger)oorlogen in de moslimwereld.

  De Iraanse opperleider beschuldigde Israël van ‘ongelimiteerde valsheid en wreedheid, en het vertrappen van alle menselijke waarden en volken. Ze zijn trots op hun misdaden, genocide, massale vernietiging en het vermoorden van kinderen, vrouwen en daklozen.’

  Iran al tijden in top-5 slechtste mensenrechten

  Zoals gewoonlijk zijn Khamenei’s opmerkingen op zijn zachtst gezegd ironisch gezien het feit dat Iran al jaren in de top-5 van landen met de slechtste mensenrechten staat. Zo kwam afgelopen maandag het nieuws naar buiten dat een Iraanse psycholoog na 8 jaar gevangenisstraf is geëxecuteerd vanwege ‘ketterij’. Afgelopen woensdag stond de executie van een vrouw op het programma die ter dood werd veroordeeld omdat ze zich tijdens haar verkrachting had verdedigd.

  ‘Zionisten iedere dag dichter bij vernietiging’

  De moslimleider fulmineerde daarna dat ‘in tegenstelling tot de idiote machts- en stabiliteitsdromen van de smerige officials van het Zionistische regime, zij dag na dag dichter bij implosie en vernietiging komen.’ Khamenei riep de Palestijnse terreurgroepen Hamas en Jihad Islami dan ook op om ‘hun inspanningen, vastberadenheid en vastbeslotenheid opnieuw te versterken… Moslimvolken zouden van hun regeringen moeten eisen om Palestina echt en serieus te ondersteunen.’

  Iraanse raketten voor Hamas en Jihad Islami

  Veel raketten die Hamas tijdens de laatste terreuroorlog tegen Israël inzette waren afkomstig uit Iran. Afgelopen woensdag berichtten we nog over de gevluchte vrouw van een Iraanse kernwetenschapper, die enkele jaren geleden door de Revolutionaire Garde werd vermoord omdat hij weigerde mee te werken aan de bouw van kernwapens, iets dat nog steeds door het regime in Teheran wordt ontkend.

  Openlijk trots op misleiden Westen

  In januari gaf Khamenei openlijk toe dat de onderhandelingen met het Westen over het nucleaire programma niets anders dan een vertragingstactiek zijn. De vorig jaar tot nieuwe president gekozen Hassan Rohani had enkele jaren eerder al publiekelijk opgeschept dat hij als hoofdonderhandelaar namens Iran erin geslaagd was om het Westen jarenlang aan het lijntje te houden en te misleiden.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  De Iraanse opperleider Ayatollah Ali Khamenei (foto) heeft in het kader van de jaarlijkse islamitische bedevaart (Hajj) naar Mecca weer eens keihard uitgehaald naar Israël. Khamenei riep de moslimlanden op zich te verenigen in een grote coalitie, om gezamenlijk de Joodse staat te kunnen vernietigen. Ook het Arabische parlementslid in Israël, Ibrahim Sarsour, pleitte vandaag voor een ‘Verenigde Islamitische Staten’, en beschuldigde Israël ervan ‘wreder te zijn dan ISIS’.

  Khamenei hield vandaag zijn toespraak te ere van Eid al-Adha, de islamitische feestdag waarop de moslims gedenken hoe Abraham bereid was zijn zoon te offeren. Voor de duidelijkheid: de islam heeft het originele verhaal uit de Torah verdraaid, en de bastaardzoon Ismaël in de plaats van Izaäk gezet.

  Israël en Amerika ‘de echte vijanden’

  Like

 15. reageerbuis zegt:

  Dit is een stuk over iets wat maanden geleden heeft plaatsgehad. Er is heel wat over te doen geweest, maar de paus heeft niet uit de koran gebeden. Het punt was dat Abbas hoogstwaarschijnlijk gebeden heeft voor de overwinning op de niet-moslims. Voor vrede met niet-moslims kunnen mohammedanen niet bidden, want dat is in strijd met hun ideologie.

  Het woordgebruik van veel reageerders staat me erg tegen, dat is slecht voor deze site!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  Weer een bewijs, dat de RK Kerk, compleet in handen is van DE RODE LINKSE KERK! Maar ook de Wereldraad van Kerken, en de PKN, HEULEN inmiddels met de ISLAM! Nou, deze jongen dus NIET! Ik veroordeel deze gang van zaken, en hiermede zal het vertrouwen in de Christelijke kerken door afnemen! Men oogst wat men zaait!

  Like

  • fleckie zegt:

   …….OPUS DEI…….uit de ANTI-FASCIST juni 1997!!!…………..De Spaanse staat van Franco, die de wettige Spaanse regering via een revolutie met steun van Hitler wist te verdrijven, KREEG. OOK VIA HET…VATICAAN… GROTE SOMMEN GELD om de oorlog te kunnen voeren. Hitler hielp een handje door GUERNICA onverwachts plat te bombarderen. OOK in Nederland werd dat gewaardeerd met propaganda en een ANTI-COMMUNISTISCHE HYSTERIE. …Na de dood van Franco bleek de staatskas leeg te zijn. De Roomskatholieke sekte ..OPUS DEI…, door de paus erkend,werd verdacht de MILJARDEN te hebben ingepikt. Na de val van Mussolini keerde het tij voor het WERELDFASCISME , dat door HET VATICAAN in volle overgave werd gesteund.
   Men moet niet vergeten dat het oorspronkelijke ontwerp van het FASCISME als bestuurssysteem
   al in Florence verwoord is,namelijk door MACCHIAVELLI(1469-1527). …Het hakenkruis is een gewoon kruis geworden.###########################################################
   ……. WAT WILLE ZE?…….Een wereldbevolking met mensen. Die weer gehoorzamen. mensen die in. stoeten achter een leider aanstappen, die Langs de weg met vaantjes naar hem. zwaaien. Mensen die samenstromen in stadions. De leider op het podium,een vingerknip en zij knielen, een tweede knip en ze staan op, een derde en ze beginnen met z’n allen te zingen……deze zinnen zijn genomen uit het boek( pag .129)van Aster Berkhof’ ‘Opus DEI’,isbn 90-5240-156……..Als Antifascist heeft het geen zin te blijven staan bij de herdenkingen en bevrijdingsdagen.
   De FASCISTISCHE INKTVIS MET MACHTIGE TENTAKELS ZUIGT ZICH VAST, DAAR WAAR MACHT EN GELD IS, MET ALS AAS …DE…RELIGIE…Als Hitler dat had bedacht,dan was de wereld van hem geworden. Nu is de wereld de speeltuin van Woytilla en zijn OPVOLGER..Alleen in Nederland heeft deze fascistenclub al 5 bisschoppen. die tot taak hebben DE TIJD AF TE WACHTEN. De politieke partij CDA is al doordrenkt met volgelingen. Roomskatholieke universiteiten zijn kweekscholen voor de aanstaande politieke machthebbers. Het minste wat anti-fascisten van nu kunnen doen is het gevaar onderkennen. ……….
   STOOTTROEPEN van DE PAUS……’.Het Vrije Volk’, EENS de grootste krant van Nederland,wijdde indertijd paginagrote artikelen aan ‘DE STOOTTROEPEN VAN DE PAUS’ en dan is zo’n krant INEENS VERDWENEN-HEEL TOEVALLIG,!. het is niet overdreven,eerder ondergetaxeerd.. MUSSOLINI, FRANCO, SALAZAR en zelfs HITLER waren uit een KATHOLIEK
   NEST. …………….HET VATICAAN heeft de BESTE BUITENLANDSE DIENST. De Amerikaanse geheime dienst is in het VATICAAN…”KIND AAN HUIS’, omdat ze daar beter Ingelicht zijn dan via hun eigen kanalen. …….Ze hebben daar de tijd,er is geen haast bij hun streven naar wereldmacht. Van Japan tot IJsland werken ze aan hun TOTALITAIRE PLAN.
   Niemand reageerde toen Woytilla,Paus van Rome, direct na het sterven van TITO, zich bemoeide met de TERRITORIALE STATUS van de ZES REPUBLIEKEN,want een stel volgelingen van hem,bezochten hem. De uitspraak van Woytilla was”Ieder volk heeft recht op zijn/ eigen regering”.
   Joegoslavië van een eenheid van zes autonome staten en wat gebeurde ? Slovenië scheidde zich v.d.nationale groepering af. Op dezelfde tijd erkende Duitsland de nieuwe Staat en BENOEMDE de PAUS ZIJN ZETBAAS voor SLOVENIË …………. HET CONCORDAAT. Volgens ..HET VERDRAG VAN LATERAAN, DAT HET VATICAAN MET HITLER SLOOT, IS…NOG…GELDIG.
   De Bondsrepubliek betaalt jaarlijks nog steeds 200 miljoen D-Mark AAN NET VATICAAN volgens
   DAT VERDRAG.!…. …..HFr

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘ de OPMARS VAN DE …PAUSELIJKE..STOOTTROEPEN… Uit , de Antifascist sept.2001.
    De mensen. hebben het nog niet door,maar het is. Echt oorlog! De paus het hoofd v.d.Eunuchen voor het hemelrijk,heeft zijn stoottroepen gemobiliseerd.De lange voorbereiding tot het voorlopige verbaal geweld is begonnen, in het land van Franco, de fascistische dictator. Toen is de geheime club’OPUS DEI’ met staatsmacht bekleed. Vrijwel alle ministers van Franco waren lid v.d.katholieke sektarische geheime organisatie, die met de overige fascistische. Landen een GEHEIM. NETWERK van MACHT BOUWDEN. …….De COMMUNISTENJACHT GELEID DOOR HET VATICAAN, SAMEN MET AMERIKA, was gegrond op het feit dat de gigantische massa nietsbezitters en de slachtofferschap.d.overwegend roomse grootgrondbezitters in beroering kwamen. Het VATICAAN riep de hulpen van de ITALIAANSE MAFFIA om de POLITIEKE MACHT in de wereld te verwerven.De domme,bijna analfabetische. Amerikaanse presidentReagan, die kind in huis was in het VATICAAN, mocht v.d. Volksvertegenwoordiging geen miljarden besteden. Om de massa’s mensen die voor hun recht opkwamen,en dus als COMMUNISTEN GEBRANDMERKT WERDEN,te vernietigen. VIA HET VATICAAN. Werden de benodigde gelden verkregen. Franco stierf precies op tijd. De OPUS DEI-MINISTERS van Franco kwamen er ineens achter dat de goudvoorraad v.d.Spaanse National Bank op een duistere manier zoek was geraakt. INEENS BESCHIKTE OPUS DEI over GIGANTISCHE KAPITALEN. Ze konden de Roomse Kerk redden met hun vermogens. Het hield wel in dat zij het recht verwierven om die mensen ZOALS WOYTILLA en ALLE vacante. Bisschopsposten te bezetten.Er is geen sprake meer van een RoomsKatholieke kerk. Er is sprake van een geheim genootschap met de naam OPUS DEI die de heleVATICAANSE ADMINISTRATIE heeft overgenomen.Twee regulier gekozen pausen bleken op geheimzinnige manier ineens aan ‘iets te overlijden’. En Woytilla was toen de baas.Hij haastte zich toen om zijn ‘griezel”,de leider van Opus DEi, zalig te verklaren. Griezel? Ja,want die man voerde een soort masochisme in. De volgelingen moeten zichzelf martelen met een gesel en nuttige pijnlijke armbanden en beenbanden dragen. Ze werden omgevormd tot zombies in dienst van hun leider ‘ESCRIVA de ZALIGE’…Zoals kakkerlakken geruisloos woningen bezetten, zo weet niemand waaraan hij toe is. Ze zijn GIGANTISCH RIJK, blijkt wel. Een v.d.999 geloofspunten v.d. Neofascistische baas v.d.zaak is:ALLES DOEN OM DE MACHT V.D.CLUB TE VERSTERKEN. En men magneetschijf geven aan liefdewerk. Terwijl de kerkelijke instellingen de mensen onophoudelijk bestoken met bedelbrieven,mag het lid van OPUS DEI niets,maar dan ook NIETS schenken aan een noodlijdend medemens. De oorlog voor God tegen de mensheid is pas begonnen en zal veel geld gaan kosten. Simons deNederlandse kardinaal,een domme man,want hij zit volledig onder de plak van Opus DEI net als WOYTILLA, heeft op grond van zijn baan GROTE POLITIEKE INVLOED. Hij vond uit dat abortus de oorzaak is van het verval v.d.wereld. Van geschiedenis weet de man niets. WANT in de tijd dat DE KERK EEN WEREKDMACHT WAS, was het niet mogelijk zonder gewapende begeleiding de straat op te gaan .Intussen is het maar een feit dat een. Politiek zeer gevaarlijke sekte met duidelijk fascistische tendensen beschikt over een eigen staat. De koning van dat ministaatje geniet kostelijk als ministers en presidenten devoot bij hem op bezoek komen. Opus DEI heeft en wereldpers,eigen radiozenderen tv-kanalen. In bijna alle redacties hebben ze wel een’mol’ ingeplant. Zo verschijnen neutrale kranten regelmatig met heiligenverklaringen en apologetische betogende zo knap in elkaar zitten dat de goegemeente er door aangesproken wordt. Een Nederlandse krant had het lef onuitvoerbaar. Over de STOOTTROEPEN VAN DE PAUS te berichten. Heel merkwaardig,die krant is opgeheven. !
    Ds.Bas Plaisier,secretaris-generaal v.d Nederlands Hervormde Kerk ,is bezorgdover deelnemingen uitwassen van en in de maatschappij.Het vraagstuk van de paar miljard mensen die op de rand van het bestaan leven en toevallig net leven in die landen waar de club van meneer
    WOYTILLA de baas is-via deRoomsKatholieke kerk. Nokten tenimeris er een woord over zijn lippen gekomen tegen de afschuwelijk toestanden in die landen……..Wel zorgt hij voor opschudding. Overal waar hij komt. Hij is als een politiekagitator,die kans zag hele volksstammen achter. Zich te krijgen. Het systeem”Mahatma Ghandi”werkt beterden dat van een van z’n voorgangers, paus INNOCENTIUS lll(1198-1216) die met behulpzame een massamoordenaar en de goddelijke oproep tot een ‘KRUISTOCHT’ de ALBIGENZEN in Frankrijk,samen met alle bewoners van Zuid-Frankrijk van zuigelingen tot oudjes, uit liet roeien..Nee,graafSimon van Montfort de PAUSELIJKE MASSAMOORDENAAR , hielp uiteindelijk niet. De geluidloze machtsovername v.d.vrije landen hielp uiteindelijk niet. De geluidloze machtsovername van Opus Dei werkt beter,dat is bewezen met de machtsovername van de STATE DEL VATIKANO. De. Geschiedenis van .d.pauselijke macht is vergelijkbaar met ZEEËN VAN BLOED die door de fascistische dictators zijn. Veroorzaakt. Niet alleen de overname v.d.resten van het Romeinse Rijkdoor Constantijn, ook dekruistochten lieten een spoor van bloed na. Niet alleen de. ALBIGENZEN met allebewoners v.d.steden die er niets mee te maken hadden, werden op afschuwelijke wijze vermoord. Ook de HUGENOTEN moesten het ontgelden. De bloedbruiloft in de BARTOLOMEUSNACHT(1628) op dezelfde wijze als paus INNOCENTIUS lll de zogenaamde’ketters’ van ALBIGENZEN en andere groepen als ROZENKRUISERS gebeurde. Op dezelfde wijze als de SS. En de GESTAPO van Hitler die in onze tijd ieder uitroeide die niet in zijn heilsleer geloofde. KARDINAAL de RICHELIEU die de massamoord organiseerde kreeg in het Vaticaan toejuichingen en in de rest v.d.wereld verachting. Door hem wonen er in ons land nog heel wat mensen. Met Franse namen,mensen die op tijd konden vluchten en in Nederland bescherming vonden………..Nu er aanwijzingen zijn dat de katholieke wereldmacht erop uitis de confrontatie aan te gaan met ieder die niet in hun heilsleer gelooft iser alle reden. om daartegen een offensief te beginnen. dat kan door in de geschiedenis uit te zoeken de misdaden, de moordpartijen en de steun die de katholieke kerk gaf aan MISDADIGE FASCISTISCHE REGIMES. …H.F.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Fleckie. Chappeau! Inderdaad elk van je woorden is waarheid!

    Like

 17. Theresa Geissler zegt:

  De enige richting, die door Rome ooit ondubbelzinnig afgewezen is, was het Communisme. Reden daarvoor is, denk ik, dat Communisme voor haar synoniem was met “Goddeloos.”
  Zo stonden de communisten onder andere op tegen het fenomeen “vorstenhuizen” en dat kón niet, hè, opstaan tegen het ‘van God gegeven gezag….’
  Trouwens, ook het Grootkapitaal was van “God gegeven,” schat ik zo in: Hij bepaalde immers, in welke wieg je terecht kwam……
  Hoe dan ook, de nazi ’s hadden al wat meer krediet, waarschijnlijk omdat ze de officiële tegenstanders waren van de communisten. En alle Italiaanse fascisten waren tegelijkertijd wel zo ongeveer katholiek, veronderstel ik; er was een tijd, dat de Kerk dààrtegen eveneens veel minder tekeer ging.
  Tja, en wat nu de islam betreft: Kennelijk volgt deze Paus opeens de modetrent: “Islam=Vrede en IS(IS) is geen islam. Hij doet zoals de huidige politici, overal ter wereld: Hij sluit zijn ogen voor de realiteit. Fijn, hoor; daarmee is hij de zoveelste!
  (Al krijg je wel de indruk, dat sommige bisschoppen er een iets andere kijk op hebben, gelet op wat ze zich van tijd tot tijd laten ontvallen. Die denken bij zichzelf misschien wel: Waar is hij mee bezig?)

  Like

 18. Tempelier. zegt:

  Tjonge jongen worden die eikels in het Vaticaan nou nooit eens wakker ! Hou maar een dienst voor al die christene die afgeslacht worden in naam van allah de duivel. Een woord Walgelijk !!

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Pedofelie staat hoog in het vaandel van het vaticaan, net als bij de islam, vandaar dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden.

  Like

 20. johannes zegt:

  de paus is een kloot zak ,en wel, een hele grote klootzak,een lul die ook nog denkt dat zijn bescheten mening er toe doed,laat die hufter zich met zijn homo’s en verkrachters bemoeien.

  Like

  • fleckie zegt:

   Het boek’HET LIEFDELEVEN VAN LUCREZIA BORGIA’ is o.a.de interessant beschreven geschiedenis van o.a.PAUS ALEXANDER Vl. ,uitg.Manteau, :’LUCREZIA Borgia’…………..
   Men heeft haar bijnaals een heilige aanbeden, men heeft haar als een grote zondares vervloekt.WIE WAS Lucrezia Borgia? Wa zij de slaafse dochter van RODRIGO BORGIA, DE ONBESCHAAMDE PAUS ALEXANDER Vl. die haar om POLITIEKE REDENEN op twaalfjarige
   Leeftijd uithuwelijkte aan Giovanni Sforzando en dit huwelijk ,alweer om. POLITIEKE REDENEN enkele jaren later weer ontbond, onder het voorwendsel dat er geen gemeenschap had plaats -gevonden?..Was zij het willig slachtoffer van haar vereerde broer CESARE , die EEN der intelligentste schurken v.d.wereldgesciedenis is geweest? Hij heeft MACHIAVELLI gediend als voorbeeld voor diens gewetenloze VORST, voor wie het doel de middelen heiligt. Etc.

   Like

 21. delamontagne zegt:

  In de koran staat: Soera “Berouw” 9:29-30
  29. Bestrijdt diegenen onder de mensen van het Boek, die in Allah noch in de laatste Dag geloven, noch voor onwettig houden wat Allah en Zijn boodschapper voor onwettig hebben verklaard, noch de ware godsdienst belijden totdat zij de belasting met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.
  de Christenen zeggen: “De Messias is de zoon van” GOD.”
  Vrij vertaald komt dat hier op neer:
  “De christenen zeggen dat Christus de Zoon van God is… Allah moge hen doodslaan!”
  Zolang dit vers in de koran staat, is iedere dialoog met moslims “als leden van een gelijkberechtigde abrahamitische religie” een farce!

  Nog een andere DHIMMIE voorganger van hem. ( de Poolse Paus Paulus de zoveelste ), moest zo nodig dat walchelijke boek kussen………………

  Like

 22. Urbanus zegt:

  Logisch toch? Katholieken mogen ook bidden in Mekka. Oh wacht… het mag wel maar ze komen Mekka niet in… tja.

  Like

 23. luckybee zegt:

  Niet vergeten Paus Fransiscus is een Jesuit.Ze hebben een pact met de Duivel.

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘GODSDIENST”… uit ‘ZIJN WE ALLEN NAZI’s? Van Hans ASKENASY, uitg. ELMAR bv.Rijswijk,
   Isbn 9061201578.’ Pag. 51:o.a. ‘ aangezien we in. een zogenaamd christelijk land leven,zullen we dit bizarre geloofssysteem eens wat nader bekijken en er enige aspecten van beschrijven; een geloof dat in wezen heel erg lijkt op andere godsdiensten-wereldlijke versies als communisme en nazisme niet uitgezonderd( ik moet hierbij denken aan de aantekeningen die William Shirer in. zijn dagboek maakte,nl dat de gezichten v.d.vrouwen die buiten Hitlers hotel in Neurenberg stonden,hem deden denken aan pelgrims- en aan Himmlers commentaar:’WAT DE JEZUIETEN VOOR ROME GEDAAN HEBBEN,MOET DE ..SS..VOOR DE NAZI-partij doen’.##############
   ( OPUS DEI )Volkskrant. 28.2.1985!!:ERKENDE OPLEIDINGEN tot PRIESTER KRIJGEN
   STEUN UIT DEN BOSCH’. ……………Den Bosch–Het Comitee “een goede start voor bisschop Ter Schure” heeft dinsdag de Stichting Priesteropleidingen in het bisdom Den Bosch opgericht. De stichting heeft ten doel financiele steun verlenen aan priesterstudenten die hun opleiding volgen aan door ROME ERKENDE INSTELLINGEN. Tot nu toe is dat in Nederland alleen ROLDUC(Kerkrade) in het bisdom Roermond. Dit heeft woordvoerder W.de Vries van het Comitee woensdag meegedeeld. ……….De stichting wil ook steun verschaffen aan priesterstudenten die in het buitenland willen studeren en wil voorts een ” verbetering v.h.klimaat voor priesterroepingen ” bewerkstelligen. Een aantal katholieken in Brabant zou zich volgens de Vries al garant hebben gesteld voor de opleidingskosten van zes studenten. Deze kosten worden op twintigduizend gulden p.jaar geschat ……Het Comite heeft een week na de benoeming van Ter Schure via advertenties in Brabantse kranten steun aan de nieuwe bisschop uitgesproken.###################################################################

   Like

 24. Marc Bouwman zegt:

  De duivel aanbidden in het Huis van God?

  Like

 25. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogden reageerde:
  Voorbode voor one world religion?

  Like

 26. Harry zegt:

  Ik heb geen behoefte om mensen op deze site te kwetsen , op een enkeling na dan die ik niet tot de vrienden reken , maar het valt toch steeds minder mee om niet te denken dat iedere religie een ongezonde invloed op de hersenen uitoefent .

  Die paus is immers gekozen , dat zou dan toch eigenlijk een van de slimsten van het stel moeten zijn ?
  Wie is er nou zo stom om de grootste klootzak te kiezen uit een groep mensen , niemand toch ?
  En waarom heult zo’n vent dan met Palestijnse moslims ? Zouden de anderen ook zo stom zijn ?
  Wil ie de Joden alsnog een hak zetten ? Houdt het dan nooit op ?

  Ben mijn hele leven lang liberaal geweest en VVD gestemd totdat Pim Fortuyn verscheen .
  De VVD was door Dijkstal , van Aartsen , Voorhoeve cum suis dusdanig verdwaald naar links dat ik afscheid van die partij genomen heb . Na Bolkestein is er geen goede partijleider meer geweest .
  Je moet je af durven keren van iets of iemand die totaal de verkeerde dingen doet , principes of het verleden verloochent . Het beter ten halve gekeerd , verhaal .
  Hopelijk keert men die klote paus ook de rug toe .
  Muffe club !
  Veel diplomatieker kan ik het niet brengen .

  Like

  • Maria zegt:

   de reden waarom Orthodox christendom ontstond was omdat ze doorhadden dat de paus satan vertegenwoordigd, daarom zwijgt het vaticaan als vermoord nu wanneer de Koptische en Orthodoxe Christenen uitgemoord worden in het MO…
   Ik hoop dat de rooms katholieken eindelijk hun ogen gaan opengaan maar ik vrees van niet die zijn even gehersenpoeld als de moslims…
   Staat er niet in de Openbaringen: gij zult geen beelden aanschouwen, gij zult geen tempels of huizen bouwen om de Heer te eren? Een ieder die in naam van God spreekt is de duivel… En ik ben geen gelovige ik ken de openbaringen beter dan enige rooms katholieke, ze gaan in tegen wat God verboden heeft, ,nl een mens aanbidden die in naam van God spreekt, ik heb dat nooit begrepen aan die rooms katholieken wil het ook diplomatisch zeggen Harry maar in dit geval weet ik niet hoe….
   Een achterlijker volk dan de rooms katholieken die een paus vereren en dan pas God bestaat niet op aarde… Zelfs de moslims zullen zich nooit verheffen boven mohamed wel leugens verspreiden via de koran, en de moordende tak van de islam tja die hebben ook gekken die zeggen dat ze van de profeet en allah de boodschappen verkrijgen, mijn diepste excuses heb niet de bedoeling om enige gelovige te kwetsen maar qua blasfemie naar God toe spant de rooms katholieke kerk met zijn pausen de kroon, Christenen worden afgeslacht in het MO en wat doet de paus??? staat hierboven hé…;
   Zie je het andersom al gebeuren de paus in Mekka??? hahahaha the joke alleen al
   Ocharme die Jezus zo verraden worden en ocharme die rooms katholieken die dienen via de paus satan himself

   Like

   • Maria zegt:

    vergat er nog bij te schrijven dat de Koptische en Orthodoxe Christenen de paus niet erkennen daarom dat het vaticaan blij is dat ze uitgemoord worden in het MO

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maria, je hoeft van mij helemaal niet voor de Paus of voor het Rooms-Katholicisme te zijn -ik heb er zelf ook mee gebroken- maar ik weet niet of je wel afdoende doorhebt, dat je en passant intussen je eigen manier van geloven, onder welke noemer je die ook wilt scharen, zit op te hemelen en daarmee -wat je jullie, gelovigen trouwens herhaaldelijk ziet doen- automatisch weer in de valkuil trapt van één der Zeven Hoofdzonden, die bekend staat als ‘Hoogmoed.’
    BertG., die we hier op het ogenblik helaas alweer enige dagen moeten missen, voor zover ik kan nagaan omdat iemand hier weer eens met het woord ‘ongelovige’ heeft geschermd, zou het omschrijven als “het wedstrijdje: Mijn God is beter dan de jouwe.” Dat lijkt wat simpel geformuleerd, maar is de spijker op de kop.
    Je gaat daar zio ver in, dat je hier op een gegeven moment met een vergelijking ten gunste van de islam dreigt te gaan zwaaien (“Zelfs de moslims zullen zich nooit verheffen boven…..enz.”) En dàt is een fout, die je al helemaal nóóit mag maken: De islam gúnstig vergelijken met de overtuiging van je westerse medemens, zelfs al beleeft hij zijn geloof anders dan jij, of zelfs helemaal niet!
    Dàt zaait nou tweedracht, ook hier op de site. Het is daarom, dat het heus het beste is, het geloof er hier zo veel mogelijk buiten te laten.
    Ook het eeuwige gescherm met ‘satanisme’ doet er geen goed aan. Door dat etiket op de islam te plakken werd eerder al gesuggereerd dat de islam het beste bestreden kan worden door ‘gelovigen,’ die voor haar een volmaaktere tegenstelling zouden vormen dan seculieren -wat in mijn optiek niet klopt, maar dat terzijde. Nu zit jij er weer mee te schermen om de katholieken in een bepaalde hoek te drukken en wie weet welke groepering er een volgende keer aan de beurt komt. Terwijl we daar geen van allen óók niet echt iets van weten, behalve dan dat het satanisme een heel ander uitgangspunt heeft: Zij verspreidt het kwaad -wat dat ook zijn mag- door middel van die genoemde Zeven Hoofdzonden, waartoe óók de Hoogmoed behoort en niet specifiek onder diegenen die haar belijden, maar onopvallend, onder diegenen, die het juist góed denken te doen, zoals óók de moslims, óók de katholieken……Het satanisme op zichzelf kent echter géén sekse-ongelijkheid, zoals genoemde groeperingen, in hun overtuiging, het daarmee ‘goed’ te doen, die wèl kennen.
    Wij kunnen al zien, wat tweedracht onder de moslims-zelf heeft aangericht en op kleine schaal zien wij telkens weer, wat tweedracht híer op dit blog dreigt te veroorzaken. Juist daarom valt het aan te raden, het geloof er zoveel mogelijk buiten te laten.
    Onmogelijk voor wie zelf gelooft? Ik dacht het eigenlijk niet: Onze Tom (Hendrix) kan het als de beste!

    Like

  • Driek zegt:

   Meneer Harry, u heeft het zeer diplomatiek gebracht, en ik ben het met u eens, dat je iets of iemand, die verkeerde dingen doet, en in dit geval het Katholicisme, je de durf moet hebben je af te keren. Ik hoop ook dat men die klote paus de rug toekeert.

   Hij mag zich dan de Heilige Vader noemen, maar het is een verrader van zijn eigen religie, en dat loopt nooit goed af. En indien ik nu, Katholiek zoude zijn, de gedachte is onvoorstelbaar natuurlijk, maar stel, dat ik “van het houtje ben”, zoals we vroeger de Katholieken benoemden, dan was ik uitgetreden. Ik vind dat we ons te veel bezig houden met godsdienst, en dat komt door de komst van de islam. Want voor die tijd, neem de jaren zeventig, was eigenlijk niemand, behalve dan de fijn christelijken en de streng gereformeerden, zo intensief met het geloof bezig als nu. En Joodse mensen belijden hun geloof geruisloos. Die hoor je niet. Terwijl het toch een druk volkje is. Maar dit terzijde.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Harry: 20.55. uur, op 3/10. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Harry! Geheel mee eens!

   Like

 27. Ik had al niks op met de paus,maar nu dus helemaal niets meer!Wat een scheitlijster!

  Like

 28. Tistochwat zegt:

  Zeg Paus, lees eens even mee?
  Het onderstaande dient ook ter harte te worden genomen door de ‘koninklijke’ familie in dit land:

  Exodus 20 vers 1-5

  1 Toen sprak God deze woorden:
  2 ‘Ik ben de HEER, uw God, die u uit Egypte, uit de slavernij, heeft bevrijd.
  3 Vereer naast mij geen andere goden.
  4 Maak geen godenbeelden, geen enkele afbeelding van iets dat in de hemel hier boven is of van iets beneden op de aarde of in het water onder de aarde.
  5 Kniel voor zulke beelden niet neer, vereer ze niet, want ik, de HEER, uw God, duld geen andere goden naast mij.

  Like

 29. delamontagne zegt:

  Zat nog eens wat over die Muhammad te lezen en o.a. zijn hemelvaart op een vliegend paard. Maar op een site werd beweerd dat dit geen ‘vliegend paard” was, maar een…………..

  Like

 30. Maria zegt:

  bekijk dit wat er in de kelders van het vaticaan staat….
  mensenlief de leiders van alle religies zijn regelrechte satanisten…
  En de mensheid aanbid satan via hen en niet het Goddelijke

  Like

  • Maria zegt:

   ISIS wordt ook vermeld in de kerkers en een wanttekening van satan lucifer himself, het spijt me voor de ergelijke piano muziek maar je moet dit bekijken de grond zakt weg onder je voeten…

   Like

 31. Driek zegt:

  Nou ben ik nogal precieus wat de Bijbel betreft, maar er staat toch geschreven, en daarom begrijp ik die hele argumentatie van de paus niet (hoewel katholieken absoluut niet Bijbelvast zijn en ook niet met de Bijbel zijn groot gebracht, doch uitsluitend en alleen met het ‘WOORD’ van meneer pastoor)

  – begrijp ik de beweegredenen van de paus niet om met die islamieten in gebed te gaan, want er staat toch duidelijk geschreven, in 1 Johannes 4,1 – 3:

  “Vrienden vertrouw niet elke geest. Onderzoek de geesten, of ze wel van God komen, want onder hen die tot de wereld zijn uitgegaan zijn veel valse profeten. Hieraan onderkent gij de geest van God: iedere geest die belijdt dat Jezus Christus werkelijk mens is geworden, is van God; maar iedere geest die Jezus neerhaalt, is niet van God, en dat is de eigenlijke antichrist”.

  Nu, de intelligente lezers van E.J. Bron weten heel goed, dat de Mohammedanen niet de beste vrienden zijn van het christendom, want het is juist de islam die gebiedt de Joden en christenen te vernietigen: en dat juist de ‘mohammedanen de geesten zijn, die Jezus neerhalen, en de eigenlijk antichrist zijn’.
  Dus dat hele gebed van de paus met die mohammedanen slaat als kut op Dirk. Ik vind dat die Katholieken wel erg dom bezig zijn, want de vroegere pausen riepen juist op tot de Kruistochten, om die mohammedanen te gaan bestrijden, want ze vormden een groot gevaar.
  Dat hele Katholicisme hangt van los zand aan elkaar. Klopt geen ene moer van.

  Like

 32. Dr.Kwast zegt:

  Sylvia Groot zegt:
  4 oktober 2014 om 02:19

  De kinderneukers van het vaticaan verenigen zich met de kinderneukers van de islam.
  Is toch logisch? Soort zoekt soort.

  En natuurlijk de mossels wassen, Niet alleen de voeten maar nu helemaal. Lekker sexy.

  Like

 33. paulzwueste zegt:

  Volgens Nostradamus zal de Paus door een moslim vermoord worden, waarna de wereld in vuur en vlam zal staan. Ik denk dat dit moment nu niet lang meer op zich zal laten wachten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s