In Nederland krijgt zelfs Diederik Stapel een tweede kans

Screenshot 50

(Door: Tim Engelbart)

Ongelofelijk.

Toen Nederland na de Tweede Wereldoorlog een nieuwe periode van economische bloei meemaakte, nam ook het grenzeloze optimisme in onze contreien een enorme vlucht. We werden positiever over bijna alles: over de toekomst die we voor onszelf konden uithouwen, over onze technische en economische mogelijkheden .. en zelfs werden we positiever over de mens in diens algemeenheid. We gingen nu echt geloven dat de mens van nature een goed wezen is, en dat je zelfs met een beetje goede wil de grootste misdadiger, het grootste lamlendige schepsel en de allergrootste minkukel kon omtoveren tot een modelburger.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Nederland, praatjesmakers, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op In Nederland krijgt zelfs Diederik Stapel een tweede kans

 1. Joshua zegt:

  De grootste minkukels zijn verheven tot minister en dat soort tuig.
  Dan weet je precies waar de mens toe in staat is.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Begrippen waar het woord Stapel in voor komt; Fout op fout stapelen, Stapelgek, op de brandstapel gooien. Op zo’n manier kunnen ze nog een leerstoel aanbieden aan ons hondje, die heeft wellicht nog een grotere IQ in haar pootje, dan Diederik Stapel in zijn hele (lege) hersenpan ! Zou je op zijn kop gaan kloppen met je vuist, dan maakt die een geluid van een holle kokosnoot ! Een voordeel
  heeft hij hierbij; Hij kan (zonder hersens) nooit een hersenbloeding krijgen, of een andere hersenkwaal !

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Stapel is linx en schrijft rommel voor de linxe kerk. Als meneer bij de PVV zou zitten (waar ze hem echt niet willen hebben) dan heb ik toch echt mijn twijfels of hij een tweede kans zou krijgen.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  En ook de Juweliersvrouw krijgt een tweede kans !

  GLOEIENDE-GLOEIENDE VUILE
  TERINGMARROKANERS VOOR
  MIJN PART KUNNEN JULLIE ALLE
  DOOD OMVALLEN !

  Nabestaanden eisen vervolging juweliersvrouw
  DEURNE –
  Nabestaanden van een van de overvallers die werd
  doodgeschoten bij juwelier Goldies in Deurne willen
  dat de schietende juweliersvrouw alsnog wordt
  vervolgd voor doodslag.
  Ze dienen daarom een klacht in bij het gerechtshof
  in Den Bosch, vertelde hun advocaat Peter Plasman
  vrijdag tegen de NOS.
  De Deurnese juweliersvrouw Marina schoot de twee
  overvallers dood.
  Het Openbaar Ministerie (OM) oordeelde dat ze
  mocht schieten om zichzelf en haar man te
  verdedigen toen ze werden aangevallen.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Geheel off topic maar toch misschien een eye opener.

  Snowden komt vanuit Moskou met schokkende onthullingen over 9/11

  door John Diks op okt.02, 2014,

  Nucleaire bom onder “US-government”
  Rusland verspreidt informatie van inlichtingendiensten
  Snowden bekrachtigt informatie met bewijs
  NSA bevestigt informatie met documenten
  ‘Deze 9/11 data dump is zó radioactief dat de US Government in één klap onderuit gaat. De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn als alle landen dit rapport onder ogen krijgen’.
  De Anerikaanse website “SateOfTheNation.org” is momenteel bezig informatie over de aanslagen van 9/11, afkomstig van klokkenluider Edward Snowden en de de Russische geheime diensten, in afzonderlijke documenten op het internet te dumpen. De bewijzen zijn duidelijk aanwezig en het is onweerlegbaar dat er een valse vlag-operatie is uitgevoerd op 11 september 2001 en dat het een complot was met een multinationaal karakter. Bewezen is dat Amerika, Israël, Engeland en Saudi-Arabië allen direct betrokken zijn geweest bij de uitvoering en bij de cover up van deze misdaad tegen de mensheid.
  Er zijn daarnaast uit andere staten ‘acteurs, inlichtingen- en veiligheidsdiensten bij betrokken zoals ISI uit Pakistan, maar de US Federal Government en de Israëlische veiligheidsdiensten zijn veruit het meest medeplichtig.
  De omvangrijke hoeveelheid uitvoerig bewijsmateriaal betekent dat zowel de aanklacht als de veroordeling van de US Government onomstotelijk vaststaat na het plegen van deze criminele daad tegen de eigen bevolking. Tegelijkertijd is ook de betrokkenheid van Israël ruimschoots bewezen en leiden er diverse sporen naar hun misdadige activiteiten voorafgaand aan en tijdens deze aanval.
  Voeg samen: Rusland, Edward Snowden en de alternatieve nieuws media
  Toen Edward Snowden besloot in Rusland te blijven nadat hij uit de VS gevlucht was, wist hij dat hij een schat aan bewijsmateriaal had meegenomen vanuit de NSA welke zou dienen als basis voor de onthulling van de waarheid rond deze ramp. Het bestaan van dit buitengewone dossier met geheime NSA-documenten levert de bewijzen dat deze criminele daad voorbereid is vanuit de hoogste regeringskringen en dit heeft Rusland de onbetwistbare autoriteit opgeleverd om de waarheid rond 9/11 te onthullen. Dientengevolge voert het Kremlin momenteel periodieke en strategische data dumps uit met betrekking tot alle feiten.
  Zo lang als Amerika, Engeland, de EU en de NATO maar doorgaan met Rusland te vervolgen en het land tegen zich in het harnas te jagen door een oorlog uit te lokken, waarom zou het Kremlin dan stoppen met het downloaden van alle bewijsstukken die leiden tot het aanklagen van de daders die ook nu weer een coup uitvoeren onder leiding van de CIA, MI6 en de MOSSAD in Kiev? Deze is alleen maar bedoeld om de vlam in de pan te laten slaan en dit vuur nog eens extra aan te wakkeren voor Rusland dat al uitgedaagd en beschuldigd wordt.
  Terwijl de USA en kompanen de een na de andere sanctie uitvaardigen, is het Poetin die de ene na de andere kritieke zet doet op het geopolitieke schaakbord. Rusland kan niet alleen de economie van Oekraïne in 24 uur totaal stopzetten, maar is ook in staat om een groot deel van Europa in de kou te zetten in de komende winter.
  Maar nog veel belangrijker is, dat Rusland in één minuut enorme hoeveelheden bewijsmateriaal op het sociale netwerk kan zetten die voor iedereen in de wereld toegankelijk is met betrekking tot de ware toedracht en de misdadigers van de 9/11 valse vlag-operatie.
  Terwijl men in Rusland momenteel daar mee bezig is, heeft het Kremlin toestemming gegeven om dit wereldschokkende materiaal vrij te geven, dat reeds bekend staat op het internet onder de naam 9/11 Truth. Men zit er onderhand wel op te wachten dat de ware toedracht en de waarheid naar buiten komt, temeer vanwege het feit dat deze valse vlag-tactieken telkens weer worden toegepast om oorlogen te beginnen tegen andere landen of staten.
  Dat zal allemaal veranderen in 2014
  Met de verspreiding van de meest recente ‘waarheden rond 9/11, zijn de schuldige staten al in de hoek gedreven (denk aan de opgevoerde druk voor declassificatie van de 28 pagina’s uit het zogenaamde officiële rapport die geheim moesten blijven) en is er geen ontsnappen meer mogelijk. Wanneer een land als Rusland, met een geheime dienst die nauwelijks onder doet voor die van de VS, zéér betrouwbare informatie gaat verspreiden betreffende 9/11, terwijl Edward Snowden dit volledig ondersteunt met alle NSA- documenten welke keiharde de bewijzen laten zien, hoe zullen deze misdadigers dan nog denken te kunnen ontsnappen?
  Het internet heeft in 2014 bewezen dat er niets meer geheim gehouden kan worden en zeker in de periode hierna niet meer. >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/10/snowden-komt-vanuit-moskou-met-schokkende-onthullingen-over-911/

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dankzij de rode kerk, en CDA,VVD, en D66, is Nederland verworden tot ABSURDISTAN! Als je denkt, “het kan niet gekker”, dan kan dat dus wel! KNOTSGEK is dit land geworden!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  The Post on Line komt met een oplossing:

  http://politiek.thepostonline.nl/column/nederland-fraudeland-werken-voor-de-dommen/

  Nederland Fraudeland; werken is voor de dommen
  Integriteitsleer zou een verplicht vak moeten zijn

  Niet bezuinigingen, gezondheidszorg of bejaardenpesten horen boven aan de lijst van een verkiezingsprogramma te staan, maar ‘integriteitsontwikkeling’. Een ieder bijbrengen wat dát betekent en hoe er naar te leven moet wat mij betreft al op de peuterschool beginnen; wie pest mag naar huis. Integriteitsleer als hoofdvak op de basisschool, in het voortgezet onderwijs en op hbo en universiteit in elke studierichting als verplicht onderdeel van een afstudeeropdracht of promotie. Het oordeel ‘Onbevredigend’ voor dat onderdeel betekent automatisch zitten blijven, stralen of dág Doctoraat, al heb je in elk voortraject tienen behaald voor de rest van je pakketten. Werken zal dan ooit niet alleen meer voor de dommen zijn.

  Misschien moest je de laatste Heleen van Royen eens even opzij leggen en de werken van Descartes doorbladeren.

  Like

 8. Jan zegt:

  Kwakzalversprijs naar hoogleraar Pauline Meurs

  De prijs voor kwakzalver van het jaar gaat naar Pauline Meurs, voorzitter van instituut ZonMw, dat gezondheidsonderzoek financiert. Zij krijgt de zogeheten Meester Kackadorisprijs 2014 van de Vereniging tegen de Kwakzalverij, maakte de vereniging vandaag bekend. Meurs is ook hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3761384/2014/10/03/Kwakzalversprijs-naar-hoogleraar-Pauline-Meurs.dhtml

  Het zelfstandige bestuursorgaan ZonMW werkt in opdracht van het ministerie van VWS en de NWO, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, en verdeelt jaarlijks tientallen miljoenen belastinggelden voor onderzoek in de zorg.
  ZonMW, waar Pauline Meurs de eindverantwoordelijkheid draagt, is een recidivist op het gebied van het bevorderen van de kwakzalverij. Het instituut ontving in 2006 de Meester Kackadorisprijs, omdat het een spoedcursus wetenschappelijk onderzoek voor kwakzalvers had georganiseerd. Enig effect heeft deze cursus niet gehad. Het was weggegooid belastinggeld zoals de Vereniging tegen de Kwakzalverij al voorspeld had. ZonMw lijkt niets geleerd te hebben van deze kritiek want zij liet daarna met regelmaat van de klok pro-alternatieve geluiden laten horen. Zo werd dit voorjaar opnieuw belastinggeld verkwist doordat ZonMw een rapport liet schrijven getiteld: Signalement Ontwikkeling en implementatie van evidence-based complementaire zorg. Aan het rapport werd uitsluitend meegewerkt door een aantal notoire pro-alternatief denkende figuren, terwijl ook een paranormaal genezeres bijdroeg. Het Signalement bevat daardoor talloze onjuistheden, laat een schrijnend gebrek aan kennis zien en heeft een unverfroren pro-alternatieve basishouding. Zelfs als HBO-scriptie zou dit rapport een zware onvoldoende krijgen. Het rapport eindigt als volgt: “In dit signalement wordt aanbevolen om te investeren in goed onderzoek. Niet als doel op zich, maar om breed inzicht te krijgen in de evidence voor complementaire zorg”.
  http://www.perssupport.nl/apssite/persberichten/full/2014/10/03/Zorgcoryfee+profPauline+Meurs+krijgt+prijs+stimuleren+kwakzalverij

  Profiel Prof.Dr. P.L. (Pauline) Meurs
  http://www.parlement.com/id/vhjogfpub2yz/p_l_pauline_meurs

  Like

 9. ik voorzie alweer een nieuwe ‘rehabilitatie’ aankomen… héé Diederik Stapel heb je ms ook nog een plekje vrij daar nog voor Jens Förster???

  za 04 okt 2014, 11:16
  Onderzoek naar fraude hoogleraar UvA

  AMSTERDAM –
  De Universiteit van Amsterdam (UvA) gaat toch alle publicaties van hoogleraar sociale psychologie Jens Förster uit de periode 2007-2014 tegen het licht houden.
  Een statisticus zal de data in deze artikelen onderzoeken op onwaarschijnlijke patronen, meldt NRC Handelsblad.
  Eerder werd al een wetenschappelijk artikel van Förster teruggetrokken omdat er met data gemanipuleerd zou zijn. Dat leidde in eerste instantie niet tot nader onderzoek. Dat gebeurt nu alsnog omdat sommige co-auteurs van Förster onzeker zijn geworden over de ‘status’ van hun artikelen.
  De hoogleraar is in juni bij de UvA vertrokken http://www.telegraaf.nl/binnenland/23160713/__Onderzoek_naar_fraude_UvA__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s