Nabestaanden willen vervolging juweliersvrouw afdwingen

Screenshot 58

Nabestaanden van een van de overvallers die werd doodgeschoten bij juwelier Goldies in Deurne, willen dat de schietende juweliersvrouw alsnog wordt vervolgd voor doodslag.

Ze dienen daarom een klacht in bij het gerechtshof in Den Bosch, zegt hun advocaat Peter Plasman. De Deurnese juweliersvrouw Marina schoot de twee overvallers dood. Het Openbaar Ministerie (OM) oordeelde dat ze mocht schieten om zichzelf en haar man te verdedigen toen ze werden aangevallen.

De nabestaanden van Abdel H. (20) plaatsen vraagtekens bij het standpunt van het OM, legt Plasman uit. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of het echt nodig was om hem vanachter een deur met het eerste schot recht door het hart te schieten.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa & Koddebeier)
RTL Nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Hypocrisie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

62 reacties op Nabestaanden willen vervolging juweliersvrouw afdwingen

 1. Jan zegt:

  Gematigde moslims?

  Like

 2. rs zegt:

  als dat gajes er NIETS te zoeken had, hadden ze nog geleefd…………….En de nabestaanden van dat gajes vragen zich af ???? Ze moesten zich de ogen uit hun moslimkoppen schamen!!!!!!!
  Die Mevrouw verdient gewoon een lintje. Punt uit.

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Inderdaad, ze zouden zich kapot moeten schamen ( schaamte cultuur). Dit is gewoon een risico dat je loopt in dit beroep. hadden ze hun prinsje ietsje beter moeten opvoeden !

   Like

 3. bobzelf zegt:

  Nee, ze had eerst boe moeten roepen ??

  tegen die ABDEL H ??, GOEIE NEDERLANDSE NAAM OOK !!
  Tieft toch een keertje op ,

  naar je zandbak familie , in het RIF gebergte !!
  als je zo bijdehand bent, om te overvallen, te jatten te bedreigen en te stelen ,

  KOM JE AF EN TOE DE VERKEERDE TEGEN !!

  en daar was zo te horen niet opgerekend !!

  Dus wat nu , ??

  een schadeclaimpje indienen dan maar, !!

  Het was zo’n dood goeie jongen , ??

  Nou hij is toch goed dood nou !!

  3 x hoera, , moesten er meer doen

  hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  gr. bob

  Like

 4. elisamad2013 zegt:

  Nabestaande zijn teleurgesteld omdat er geen BUIT was?? misseklijk makend volk ze hadden hun bastaarden beter moeten opvoeden!!

  Like

 5. Fred zegt:

  Wanneer gaan ze godverdomde SMEERLAPPERIJ nu eindelijk eens met stampen onder hun kloten het continent uitstampen.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Ja dat schot was nodig, nu kop houden en oprotten !

  De les nog niet geleerd !

  Kanker ratten !

  Like

 7. Joshua zegt:

  Die inbrekers hebben een opvoeding ala moslim maatstaven gehad.
  Als je iets verkeerds doet moet de andere bloeden, en onze smerige advocaten kliek probeert er een slaatje uit te slaan.
  Deze vrouw had gelijk die nabestaanden neer moeten maaien.

  Like

 8. L'esprit de Lois zegt:

  Ze vragen zich bijvoorbeeld af of het echt nodig was om hem vanachter een deur met het eerste schot recht door het hart te schieten.

  Ja, was nodig en verdient herhaling.

  Like

 9. Jean zegt:

  Proficiat aan die juweliersvrouw, deden dat maar meer burgers want dat gespuis heeft al overmatig veel ellende en miserie gezaaid.

  Like

 10. OphEUffen zegt:

  Het enige belang in deze zaak is de geldstroom richting advocaat. Mevrouw zal niet evroordeeld worden en de familie laat zich foppen. Daarnaast vind ik het een schandalige actie van deze familie maar ik had niet anders verwacht. Had uw energie maar gestoken in het opvoeden van uw kinderen. In mijn optiek zijn de ouders geen slachtoffer maar de vader en moeder van de dader.

  Like

  • Joshua zegt:

   In mijn optiek zijn de ouders geen slachtoffer maar de vader en moeder van de dader.
   Hoe bedoeld u dit????
   Ouders zijn geen vader of moeder?

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk ben ik van dat MOSLIMVOLK. Dreigen, zeiken, stelen, veinzen, alles in overeenstemming met hun GRUWELKORAN! Ik sta 100% achter de juweliersvrouw, die NIET MEER heeft gedaan, als haar man en bezit te beschermen! Maar let maar op, de MOSSELS krijgen daar dadelijk weer hun zin, door tussenkomst van de RODE KERK, en D66- rechters!

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Je moet het gore lef ook maar hebben om over dít geval nog een rechtszaak aan te willen spannen; tekent niet alleen de mentaliteit van die daders, maar tevens van hun hele familie! Wat heet: Het tekent de MAROKKAANSE mentaliteit!!!
  Als die lui dit staaltje van aanmatiging echt doorzetten, dan denk ik, dat de beste oplossing zou zijn, een knokpploeg te formeren en die hele familie eens met een bezoekje te vereren! Zijn ze, GVD, helemáál belazerd!
  MINDER! MINDER! MINDER!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Geen, Geen, Geen islamieten in onze landen, eruit met die rotzooi.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik weet het, ik weet het: Ik citeerde Geert alleen nog maar eens, niet meer en niet…..minder.
    Inderdaad ben je nú op het punt aangeland, waarop je zegt: Het hele schorum tegelijk er uit; ook niets meer ‘screenen,’niks!

    Like

 13. koddebeier zegt:

  Het beste zou zijn om de familie van dat tuig het land uit te zetten omdat ze hun kind geen opvoeding hebben gegeven
  Maar ja, kafirs mag je natuurlijk beroven en vermoorden, het staat tenslotte in de koran !!
  Trouwens het vod van een Telegraaf plaatste mijn commentaar van gelijke strekking niet,
  dus Uw vrienden zitten niet bij de Telegraaf !!

  Like

  • Theodoor zegt:

   Koddebeier dat weten we al sinds de Tweede Wereldoorlog.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Beste lezer,

   U heeft gereageerd op een artikel op De Telegraaf. Ons moderatingteam heeft uw reactie beoordeeld en niet vrijgegeven voor publicatie op De Telegraaf.

   Met vriendelijke groeten,

   Het moderatingteam van De Telegraaf.

   Het moderatingteam van de telegraaf zijn een stel laffe dhimmitude Landverraders !!!!

   Like

   • Monalisa zegt:

    Dat gaat bij mij net zo met mijn e-mails behalve de vaste schrijvers de oplichter van Nederland krijgen daar een kans.koddebeier en U niet.

    Like

   • Ik kreeg maanden lang hetzelfde bericht;nu probeer ik het niet eens meer!Hetzelfde bij Elsevier en DDS!Ik denk dan maar:ze zijn mij niet waard!Klaar!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dat komt omdat je IP adres is gekoppeld bij de telegraaf je kan weer een andere naam bedenken + een ander e-mail maar je IP adres is gekoppeld met alles wat je daar na stuurt. soms lukt het.

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Bij de Televaag moet je ook niet reageren, dat is zonde van de moeite en de tijd. De meest nette reacties plaatsen ze niet, zeker als het niet politiek correct is.

   On topic; mijn bloed kookte toen ik dit vanmiddag las; het is toch een verdomde gotspe wat er hier gebeurd. Dat zooitje werkschuw tuig berooft nu eens de verkeerde juwelier; eentje die wel een wapen heeft aangeschaft, m.i. geheel terecht en worden neergeschoten en dan ook nog zeiken en blijven zieken. Had die lamlullen fatsoenlijk opgevoed, naar school trappen en vak leren. Een carrière als juwelier berover valt daar nu eenmaal niet onder.

   Van mij mag zo onderhand iedere ondernemer een wapen in de winkel hebben; als ze maar raak schieten! Je blijft met groezelige tengels van andermans spullen af!

   Dat die mensen ook nog bereid zijn met dat lamvolk in gesprek te gaan, verbaast mij tot op het bot! De tyfus voor ze; hadden ze de boel maar niet moeten proberen te beroven. Eigen schuld dikke bult!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, inderdaad: Bereid, in gesprek te gaan……Wat valt er precies te bespreken?
    In hun plaats zou ik dat NOOIT ook maar overwegen!

    Like

 14. Republikein zegt:

  Met het eerste schot recht door het hart van Nederland.
  Die Plasman pokert graag!
  Stromannen in overvloed.
  De vlag moet uit, oranjeblanjebleu.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Het wordt tijd dat de belasterde familie smartengeld gaat vragen van de familie van de/het bewapende rovers/tuig.

  Like

 16. OphEUffen zegt:

  Neen, onze vrienden zitten niet bij de Telegraaf. Toch vreemd, PVVers worden Tokkies genoemd terwijl de Telegraaf, als meest banale Nederlandse krant, het clubblad van de elitaire VVD is. Tegen het einde van WO-2 was de Telegraaf zo fout als de neten. Nee, daar zitten mijn vrienden niet. Ik heb sowieso geen vrienden bij de MSM.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó vreemd is het niet: De Telegraaf is mísselijkmakend monarchistisch. En ze beseffen best, dat dat binnen de PVV nog weer een tikkeltje anders ligt.
   Als je het mij vraagt, speelt dat óók mee.

   Like

 17. OphEUffen zegt:

  Is er destijds geen lampje gaan branden?

  Telegraaf kraakt Wilders
  Telegraaf
  Hoofd-redactionele hausse – Ook RTL, NRC en BNR boos

  Bas Paternotte: 20-03-2014 17:29 uur
  TAGS: Geert Wilders, gemeenteraadsverkiezingen, pvv

  De krant van Wakker Nederland heeft het gehad met de PVV en Geert Wilders in het bijzonder. Wilders heeft zich met zijn uitspraak over Marokkanen ‘onmogelijk gemaakt’ schrijft Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs. De PVV-leider staat ‘buitenspel’.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Ja natuurlijk! Wat een smerig spel is hiermee gespeeld. Wat de Pv/dA uitvreet moet je uit compleet andere media halen en die lijsten zijn eindeloos! Vuig stelletje graaiers!

   Hoe is het eigenlijk met die burgemeester die zo nodig in Spanje belangrijk wilde gaan doen? Wachtgeld inmiddels overbodig? Of zijn we gewoon nog niet aan het echte werk?

   Like

   • Monalisa zegt:

    Claudia M. Daarom hebben wij E J Bron daar kan je ook de lijsten en de misstappen van de PVDA plaatsen dat wort zeker gelezen door de krant telegraaf ze zijn niet gek daar, kijk maar naar een belangrijk artikel waar bron en de telegraaf over schrijven, en ga dan maar eens Google dan staat van de bron meestal boven aan de mens leest dat ook. Gr Monalisa

    Like

 18. Sjaak zegt:

  Even lekker luisteren MARROKAANSE KANKERRATTEN !
  Jullie kunnen blij zijn dat we hier niet zo een losse wapenwet
  wie in de USA hebben ! We hadden dan allang de straat met
  jullie aangeveegt ! Zouden jullie op het idee komen deze
  getraumatiseerde vrouw alsnog nadragelijk lastig te vallen !
  DAN GNADE JULLIE GOD ! VERVLOEKTE RATTEN !
  We jagen jullie tot in de laatste hoek van Europa !
  Het is beter dat jullie oprotten !
  Afval van de Nederlandse samenleving !

  Like

 19. Armani zegt:

  Als deze Marokkaanse familie,s hun kinderen netjes op hadden opgevoed , waren ze niet gewapend een juweliers bedrijf binnen gestapt met de bedoeling die kost wat kost te beroven , als deze vrouw niet gewapend zou geweest , zouden ze haar en haar man als niet moslims in koelen bloede hebben vermoord en had de familie gezegd , ach jongens het geeft niet het zijn toch ongelovigen , ze hadden zich waarschijnlijk voorgesteld dat als het was gelukt , ze in rijkdom hadden kunnen leven in Marokko , trouwens hoeveel juweliers zijn er tot nu toe al vermoord en daarnaast beroofd van al hun familie kapitaal , en het zijn allemaal Marokkaanse bende,s daarna vluchten ze naar Tanger waar het merendeel van die criminelen nu in rijkdom leven vaak met hun familie,s maar dan hoor je ze niet , en wat zegt de Marokkaanse regering ? wij leveren geen onderdanen uit , verder er bestaat geen advocaat die deugt , die moet nog geboren worden een verwerpelijk beroep, die heeft maar 1 doel , hoe slecht de mens ook is , hem uit het gevang houden ongeacht de ernst van het misdrijf

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar goed dan, dat er ráák geschoten is, toch….?

   Like

   • Frerik zegt:

    Ja toen ik dat ook hoorde gaf dat zo’n ontzettend goed gevoel die dag, aan zoveel andere mensen en klanten van ons bedrijf kon ik het dan ook niet onderdrukken welk een gevoel van blijdschap dat geeft dat de rotzakken dood zijn . Net zoals die keer dat een mevrouw van wie haar handtas door een scootermocro werd gestolen uit de auto en zij volgas achteruit reed en dat die rotzak ook dood was geraakt tussen een lantaarnpaal en de auto. [wel zonde van de auto] Dat is dan even goed kicken. Maar ja wat een ellende krijgen deze mensen dan als ze daarna te maken krijgen met de agressie van een inteeltvolk. Deze agressie zou teniet zijn als de regering vol lof en openlijk zou spreken over de heldendaad van deze dappere vrouwen, met een Duidelijke Waarschuwing aan wee degene die het in zijn hoofd krijgt om deze arme getraumatiseerde vrouwen opnieuw te achtervolgen, en dat er een gevangenisstraf van enkele jaren te wachten staat voor welke advocaat wie dan ook die het wel waagt om een zaak te heropenen. Een standbeeld en een goed gevoel meegeven aan de dames omdat ze zooooo juist hebben gehandeld zou echt wel op hun plaats zijn.

    Like

   • Daar ben ik het helemaal mee eens;die advocaat zou uit de orde getrapt moeten worden,de lamzak!

    Like

 20. luckybee zegt:

  Stuur de hele Marokkaanse familie inclusief Plasman in de Sahara voor goed.

  Like

 21. Rick zegt:

  Tuig hier…Uitschot daar; Gore lef en Brutaliteit. Mag allemaal wel zo zijn, maar wat te denken van de debiliteit van “ons” rechtssysteem en haar dienaren om hier ook maar één seconde serieus op in te gaan!!? De advocaat van die roversbende zou tevens voor het leven geschorst moeten worden. Dit soort acties schieten ieder juridisch en/of rechtvaardigheidsgevoel voorbij en zijn louter een stunt ter meerdere “glorie” van de advocaat zelf. Op kosten van de burger en bedoeld als prestige project in het (S)linkse circuit. Doelstelling: Ondermijning van de rechtstaat 😦

  Like

 22. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik walg van die islamitische inteeltgedrochten die willen dat deze Nederlandse vrouw die door schuimbekkende moslimuitzaaiingen werd aangevallen, vervolgd wordt.
  Een teken van verregaande genetische en geestelijke degeneratie. Uitroeien deze maatschappelijke kanker, met wortel en tak.
  Verder een stamdbeeld en een lintje voor deze dappere scherpschietende heldin.
  Hoera, hoera, hoera!

  Like

 23. Die klerelijers hadden hun jong beter op moeten voeden,hoefden ze nu niet te janken en onredelijke eisen te stellen!Maar ja,zij hadden het natuurlijk liever omgekeerd gezien:juweliersechtpaar dood,daders een koppie thee en een taakstrafje:buit mogen ze houden!Zo iets???

  Like

 24. U.G. Kempenaer zegt:

  standbeeld

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Ik zou die smerige islamitische rat ook hebben neergeknald!
  Dat is toch veel beter dan je de hals te laten afsnijden door zo’n stuk ongedierte?!
  Blijf met je walgelijke moslimpoten van andermans spullen af, brutale honden!

  Ik ga verdorie nog onfatsoenlijke taal gebruiken ook, maar wat levert fatsoen ons nu eigenlijk op?
  We hebben hier straks geen leven meer…

  Like

  • Tistochwat;fatsoen is tegenwoordig juist onze handicap!En aangezien we toch voor tokkies worden uitgemaakt,kunnen we ons net zo goed ook zo gaan gedragen;schijn je veel verder mee te komen dan met onze fatsoensnormen!

   Like

 26. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Filthy Orcs.

  Like

 27. Monalisa zegt:

  Dat is her risico van het vak je weet nooit of je nog thuis komt als gaat stelen, daar moeten ze niet zo moeilijk over doen, dus de 10 geboden hebben ze nooit geleerd (gij zult niet stelen) dat is 1 van de tien geboden. of staat dat niet in de koran.
  1. Gij zult geen afgoden vereren, maar Mij alleen aanbidden en boven alles beminnen.
  2. Gij zult de Naam van de Heer, uw God, niet zonder eerbied gebruiken.
  3. Wees gedachtig, dat gij de dag des Heren heiligt.
  4. Eer uw vader en uw moeder.
  5. Gij zult niet doden.
  6. Gij zult geen onkuisheid doen.
  7. Gij zult niet stelen.
  8. Gij zult tegen uw naaste niet vals getuigen.
  9. Gij zult geen onkuisheid begeren.
  10. Gij zult niet onrechtvaardig begeren,wat uw naaste toebehoort.

  En ander ga je in zo’n doos naar huis ( je vaderland)

  Like

 28. Jade zegt:

  Waar halen ze het gore klote lef vandaan om de uitspraak
  aan te gaan vechten? Zet dit vuilnis meteen het land uit!!!

  Like

 29. joopklepzeiker zegt:

  Vraagje : wie betaald die advocaat ?

  Like

 30. Verwarde man zegt:

  Die overvallers waren gewoon verwarde mannen. (het linkse toverwoord). Vandaar dat die arme vrouw in verwarring schoot. Welke verwarde persoon zou op die jurist willen schieten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s