PVV: “Houd lopende tijdbommen buiten Nederland!”

PVV anders

Schriftelijke Vragen van de leden De Graaf, Helder en Wilders (allen PVV) aan de minister van V&J:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Onderzoek naar jihadi-training in Ardennen’(*)?

2.) Kunt u uitsluiten dat er in Nederland trainingsfaciliteiten zijn ten behoeve van de jihad? Zo neen, waarom niet?

3.) Kunt u uitsluiten dat jihadisten vanuit Nederland, met of zonder paspoort, afreizen naar andere EU-landen om te trainen ten behoeve van de jihad? Zo neen, waarom niet?

4.) Hoeveel van de 41 jihadisten wier paspoort is afgepakt, zijn getraind binnen de EU? Hoeveel van hen lopen er nog vrij rond in Nederland?

5.)Wat moet er gebeuren om u in te laten zien dat we jihadisten beter in het buitenland dan in het binnenland kunnen hebben en dat het tegenhouden van deze lopende tijdbommen oerdom is? Realiseert u zich dat zij een aanslag in Nederland kunnen plegen doordat u ze heeft tegengehouden ons land te verlaten?

6.) Bent u bereid jihadisten te denaturaliseren en tot persona non grata te verklaren, uit te zetten en door middel van grenscontroles ervoor te zorgen dat ze nooit meer kunnen terugkeren om aanslagen in Nederland te plegen? Zo neen, waarom niet?

(*) Het Nieuwsblad, 3 oktober 2014  

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, PVV, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV: “Houd lopende tijdbommen buiten Nederland!”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hoor, als ze d e z e vragen nog negeren, verraden ze zichzelf, dat wil dan zeggen, laten ze ondubbelzinnig merken, dat ze er alleen niet op reageren omdat de PVV ze stelt. En in dat geval kan het hele Kabinet beter àla minute haar ontslag indienen:
  De Tweede Kamer is geen kinderspeelplaats/schoolplein; hier moet geregeerd worden, weet U wel, be-slui-ten genomen worden…..
  De leeftijd waarop het ‘cool’ is, om de minst populaire buiten te sluiten, ongeacht wat hij te zeggen heeft, zijn de dames en heren hopelijk toch wel te boven. Of kàp er anders mee!

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  1. Nee.
  2. Nee, wij kunnen niet alles weten..
  3. Zie vraag 2
  4. Training? De PVV gebruikt weer grote woorden, u bedoeld onze gratis kickboxlessen?
  4. Deel 2 van uw vraag en dat is eigenlijk vraag 5 volgens onze mening! Er lopen er nog 41 vrij rond.
  5. Meer, meer, meer is ons credo. Met name qua import kanslozen. Hoe groter de Neder-Islam hoe beter. Wat begrijpt u daar niet aan? Wij worden behoorlijk moe van de toon waarop de vragen gesteld worden. .
  6. Nee. Wij willen, als ultieme maatregel, verrijkende en terugkerende Jihadi’s de gymschoenen afpakken. Wij moeten ze raken daar waar het zeer doet. Na deze hevige schrobbering zullen onze Jihadi’s uitgroeien tot succesvolle burgers.

  Like

 3. luckybee zegt:

  In de Ardennen is dat niet Belgie?Oh ja sorry ze zijn katholieken en de Paus is een Jesuit ze gebben de Duivel als God.te zien op de koepel van het Sixtijnse kapelle.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Ik vraag me af of Nederland nog gemanaged kan worden.
  Zoveel regeltjes, zoveel subsidies en uitkeringen, zo’n hoge belastingdruk, geen defensie meer om het volk te beschermen, zoveel goedmensen die vrijwillig wel het hoofd op het hakblok wil leggen, zoveel schulden, zo weinig werk, zo’n verstikkende rode vriendenkring die elkaar onderling niet kunnen luchten of zien, zoveel topambtenaren die eigenlijk de baas zijn, zoveel politieagenten die als speelbal worden gebruikt door de onwetende politici, zoveel onrecht betreffende dader die geholpen wordt en het slachtoffer links laten liggen (ha, ha, links laten liggen) en last bud not least een tsunami van vertegenwoordigers van een door de eeuwen heen gebleken bloederig opdringend politiek geloof waarmee de zittende bovengestelden zich geen raad mee weten en allerlei domme maatregels treffen die het maar steeds weer moeilijker maakt een land te besturen zonder ongelukken.

  Maar het lijstje kan vast nog veel groter.

  Like

 5. Jean zegt:

  De moslims gaan ons blijkbaar helpen een einde te maken aan die laffe bende Europa verraders hopelijk mogen ze eens langs gaan bij die 72 maagden! Ha ha ha

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Bij Powned; http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/10/rutte_strijd_tegen_isis_wo_ii.html

  Een Quote daaruit; “Wij moeten onze kernwaarden, als dat nodig is, met hand en tand verdedigen. Dat gold toen en dat geldt nu”, zei hij vrijdag na afloop van de ministerraad.

  Ik ben mijn kaak nog steeds van de grond aan het optakelen! Met hele horden worden deze klanten de EU binnen gelaten. Niemand die zo’n bootje terug brengt naar de Afrikaanse kust; sterker nog de Italiaanse kustwacht gaat ze gloeiende, gloeiende bijna vanaf die kust vandaan plukken!

  Of we nog niet genoeg problemen hebben met reeds zittende bakken ellende. Kost klauwen met geld; onze ouderen worden op straat geflikkerd, kinderen, veelal de onze, leven in pure ‘arremoei’ en onze MP lult uit z’n nekharen!

  Ik ben er al geruime tijd klaar mee. Er zijn plaatsen waar ik me gedragen moet, maar in mijn vrije tijd bepaal ik zelf hoe en wat! En dat wat bestaat uit het compleet negeren en de eerste die een vinger naar me uitsteekt is ‘m echt kwijt!

  Like

 7. De islamisering is onmiskenbaar en een weergaloos groot probleem voor de mensheid.
  IS toont na de Taliban opnieuw aan dat de kern beweging van de islam terug wil naar voorwereldlijke tijden. De ideale wereld van de meest fundamentalistische vorm van de Islam kan niet meer dan een paar honderd miljoen mensen op deze planeet dragen. Dus als het wereld kalifaat onder leiding van Hussein Obama slaagt moeten er ongeveer 7 miljard mensen dood.
  Bernard Lewis heeft de islam in hun eigen idealiter beeld voorgesteld als een hoogstaande culturele beschaving (Osmaanse kalifaat) maar dat beeld kan wel volgens Lewis in de hoofden van de moslims bestaan maar het is een groteske leugen.
  De (wereld van de) islam moet strikt onderscheiden worden van de Arabische wetenschap.
  De Arabische handelaren haalden uit India de wiskunde en bewaarden eveneens werken van Aristoteles.
  Het waren Arabische geleerden onder de islam (Averroës 1126 – 1198) die Aristoteles met de Islamitische geloofsartikelen (dualisme: zowel waarheid als leugen is waarheid en de dood is de waarheid) trachtte te verzoenen maar verloren die strijd tussen het filosofisch materialisme en het idealisme.
  Deze strijd tussen het materialisme (empirisch bewijs is kennis) tegenover het idealisme (alleen geloof is waarheid) speelde al tussen de joodse Maccabeën (joodse Taliban) tegenover de liberale joden die overgingen naar de culuur van het Grieks Hellenisme.
  Onlangs vierden de joden de joodse jaartelling. (Adam & Eva) 5775 = 2014. Maar Jericho en Gobleki Tepe bestaan al sinds 9000 BC. (De mensheid en ieder mens bestaat all 125.000 jaar).
  De islam is geen religie.
  Religie gaat over de moraal van leven en dood.
  Wanneer is de dood legitiem en wanneer moord.
  De islam roept in de koran op tot massa moord op Joden.
  De islam heeft volgens prof. Thomas Sowell gedurende 1400 jaar 270 miljoen moorden op Hindoes, Boeddhisten, moslims, negers, christenen enz begaan.
  De Christenen vrezen om reden van geloof om de islam het predikaat religie te ontnemen.
  De islam is voor de christenen wellicht geen religie maar wel een geloof.
  Helaas zijn de atheïïsten geen atheïsten in de zin dat zij het geloof in een Opperwezen willen bestrijden bij de christenen op een verkeerde wijze waarbij de atheïsten om abject politiek of maatschappelijk opportunisme de moslims in bescherming nemen en daarbij het eminente gevaar van de islamisering ontkennen.
  Deze bescherming door de seculiere gemeenschap van liberaal tot sociaal democratisch hangt ook samen met het economisch model van Keynes na 1945, het multiculturalisme en het cultuur relativisme of cultuur nihilisme. Het multiculturalisme heeft weer een samenhang met de ideologie van de Nato, het atlantisme. (Karel van Wolferen)
  Bernard Lewis merkt terecht op dat de christelijke en seculiere westerling de opkomst van de islam (Saudi Wahabisme) een eeuw lang bij de benzinepomp heeft gefinancierd.
  De opkomst van zelf sturende auto’s (Melanie Schultz van Haegen) zal de elektrische auto (kernstroom, thorium, Rosatom) – die zelf ’s nachts naar een oplaad punt rijd – bevorderen en de afname van het gebruik van Saudi, Gulf olie en dus geldstromen naar Al Qaeda etc doen afnemen,
  De islamitische wereldwijde jihad voor een wereld kalifaat zal volgens Christ Klep ondergronds gaan en de islamitische terreur wereldwijd decennia voortduren.
  Onvermijdelijk moet er een IJzeren Gordijn komen rond de islamitische landen te beginnen met het sluiten van de nationale grenzen (Schengen)
  Veder moeten er in de islamitische landen seculiere regiems worden aangesteld die het laïcisme (strikte scheiding islam en staat) moeten invoeren.
  De islam is zo rigide dat er maar 1 islam bestaat en dat de ene islam niet in staat is zichzelf op te heffen.
  Bernard Lewis schrijft daarover dat de door Engeland en Frankrijk opgelegde rechtsstaat totaal in strijd was met de praktijk van de islam.
  Bernard Lewis schrijft dat deze westerse rechtsstaten door Frankrijk en Engeland opgelegd aan Egypte, Irak etc. vanuit westers seculier oogpunt alleen tussen de twee wereldoorlogen succesvol waren.
  Na het opheffen van het Osmaanse rijk door Engeland en Frankrijk (Horatio Nelson, Napoleon) kwam in 1928 de reactie in Egypte met de oprichting van de Muslim Brotherhood (Hussein Obama) om het Osmaanse Kalifaat (1517-1924) weer te herstellen.
  Vanwege het einde van het Europese kolonialisme na 1945 zijn de aanvankelijke seculiere bestuurssystemen in Egypte, Syrie, Irak etc. verwaterd en overgegaan in een op het Hitler nationaal-socialisme gebaseerd Ba’ath (renaissance) een-partij systeem.
  De na oorlogse Ba’ath regeringen in Irak en Syrië werden – tot de ontmaskering door de Frank Church committee in 1974 – geflankeerd door de vele nazi concentratiekamp geleerden in het CIA project MKULTRA Richard Helms and Sidney Gottlieb, Dr. Hubertus Strughold, Dr Herbert Gerstner, NASA Werner von Braun, ICBM Arthur Rudolph, Reinhard Gehlen operation, Operation Odessa Omar Amin” Johann von Leers.
  Vanaf 1977 heeft Zbigniew Brzezinski met Zia ul Haq het islamitisch fundamentalisme met de reeds een eeuw oude Mujahedeen en later Taliban tegen de Soviet Unie een tweede fase laten ingaan. De Clinton Muslim Brotherhood Outreach policy en de Hussein Obama Arab Spring (iSiS) zijn de 3e en 4e fase.

  Like

 8. U bent een mens naar mijn hart!En wat Rutte betreft:we moeten onze kernwaarden met hand en tand verdedigen?????Alles moet wijken voor die pokke-islam,zwarte piet,kerstboom,spaarvarkentjes,enz.enz.Hoe krijgt hij het uit zijn strot?Onze hele normen,waarden en cultuur legt hij op de schop en noemt dat :verdedigen!!!Hij beledigt iedere recht geaarde Nederlander met deze tegenstrijdigheden!Pinokkio!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  In België zijn ze er inmiddels achter dat veel haatbaarden werkzaam waren op de verkeerde plaatsen: luchthavens, spoorwegen en zelfs in de kerncentrale. Dit betekent natuurlijk dat niemand meer een moslim aanneemt op een plek waar hij kwaad kan.
  Zitten er straks nog meer thuis te vervelen, te bidden en te radicaliseren.
  En zodoende kregen we hier de massa-immigratie om de vergrijzing tegen te gaan en moeten nu onze bejaarden miljoenen allochtonen onderhouden.
  Toch maar remigreren?

  Like

 10. elisamad2013 zegt:

  Ik kijk dikwijls politiek 24 en zie hoe vaak vragen en moties van de PVV mbt staatsveiligheid genegeert worden…terwijl er naar het banenverlies door Robots(PvdA) geluisterd wordt HOE jammer dat wij als onderdanen daarop niet kunnen reageren het is dikwijls schandalig hoe men met de PVV omgaat,maar het is zoals snijden in eigen vlees want de toeschouwers zijn niet dom en de PVV wordt steeds groter

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste elisamad2013
   vreselijk dat wanneer wij nu niet de problemen oplossen, we onze kinderen en kleinkinderen ermee opzadelen. Altijd gedacht dat we een beter Nederland zouden achterlaten. En dat we vaak bereid zijn ons eigen land te verlaten vanwege het haatvolk. Onze dorpen en steden, ons land, het land van onze voorouders. De molens, rivieren, stranden en de kastelen. Alles achterlaten aan volk dat hun eigen land verwoest heeft.
   Het zou beslist een goede wet zijn, wanneer politici ermee werden verplicht voor altijd in Nederland te blijven wonen. Dan kunnen ze de vruchten van hun eigen wanbeleid proeven. Nu hebben veel politici een tweede huis in het buitenland en gaan ze daar vanachter een glas goede wijn zitten genieten van het leven terwijl wij met de gebakken peren zitten.
   Intussen heeft een asielzoeker / gemeenteraadslid uit Congo (van D66 natuurlijk) geregeld dat er 700 asielzoekers bijkomen in Eindhoven en stond de gehele gemeenteraad hiervoor te klappen. Zelfs in de Lampenstad is het licht gedoofd.

   Like

 11. helletocht zegt:

  Al deze zakken hebben ook nog altijd de duurste advocaten, die hun afkomst verloochenen voor bloedgeld. Pisman, Plasman, Pestman (let op hij heeft een baard), zij allen preken uit de collaboratiebijbel.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Pestman één van de duurste advocaten? Nou ja, misschien. -Ik geef toe, dat ik er niet te veel kijk op heb.
   Maar ik zag ‘m nooit zo: Volgens mij past hij niet in het rijtje Anker-Hiddema-(voorheen)Moskowicz etc.
   Zijn optreden bij het Wildersproces was bepaald niet indrukwekkend of succesvol. En ik heb het idee, dat die linkse freak ook wel regelmatig pro Deo werkt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s