Taalspelletjes over de Religie van de Wreden

Screenshot 49

(Door: Van Rossem)

De statisticus van vorige week (topic) wil graag nog wat zeggen. Ditmaal over de islam. Niet vanuit een statistisch oogpunt, maar met een taalkundige benadering. Hieronder zet hij uiteen hoe verwarrende taalspelletjes er voor zorgen dat de Religie van de Wreden zijn beschermde status als Religie van de Vrede weet vol te houden. Net zo lang tot niemand het meer snapt en vrede nieuwspraak is voor fundamentalisme. Wilt u ondertussen naar het slotstuk van het Tweede Kamerdebat over hoe Nederland de grootste fanboys van de islam gaat stukbombarderen kijken? Hierrrr. Statisticus van vorige week, take it away! Islam is vrede. En volgens Hans Feddema, mede-oprichter van GroenLinks, bestaat ISIS uit jonge idealisten die uit zijn op de bevrijding van autocratische heersers. Ideale vrijheidsstrijders, niks aan het handje dus. Dat weten we allemaal.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Taalspelletjes over de Religie van de Wreden

 1. delamontagne zegt:

  De islam afwijzen in NL, of EU ?. Zolang ze in die “croesus”-landen, de “Nouveau Riche”, al hun industrieele spulletjes kwijt kunnen, zal dat wel niet gebeuren.
  Heeft die Timmermans al z,n reis naar Canossa gemaakt ?, of mag een ander dat voor hem doen.
  Hier in Fr worden politici, zowel ter linker/als rechterzijde bespot, die zo met die arabs slijmen.
  Zijn er in NL al “spot”- videootjes van dergelijke politici?
  Hier een Franse.

  Like

 2. Jean zegt:

  Martien,
  Een gouden regel:
  “islam is een religie van de Wreden” daar is niets aan toe te voegen, laten wij de aanhangers van die wrede smeerlapperij heel snel verwijderen incl. de aanhangers onder eigen volk want de gevolgen zijn dramatisch; iedereen ziet het, iedereen merkt het, iedereen voelt en nog blijven de lafaards de ogen gesloten houden dus moeten wij zede ogen gaan openen iets wat we met een enorm plezier zullen doen, niemand wordt uitgezonderd of ontzien, heerlijk.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Islam is lam.Dus helemaal niets voor ons.

  Like

 4. windwens zegt:

  Ziek makend is het gedraai en gekonkel wat de IS wel of niet is. Het beestje gewoon het naampje en predicaat geven wat het gewoon is ronduit verschrikkelijk moeilijk voor sommige mensen. De taal wonderen van deze tijd geniet een plek in de hemel zo onder de hand. Is het daarom dat we zoveel uitleggen hebben voor 1 woord in de Nederlandse taal. Dat het ook zo makkelijk wordt toegepast in de US waar de Nederlanders toch ook een beetje de grondleggers van zijn. Noem het anders en je heb wat anders. Was het maar allemaal zo makkelijk, maar met het gegoochel van taal krijgt ook alles voor het zij tijdelijk een andere invalshoek een andere benadering het schep ideeën en creëert ook nog een banen bij taalvorser bah.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Een geestig en ijzersterk betoog!! Maar alleen degene met open ogen, een ONAFHANKELIJK denkende geest en met een onstuitbare WIL om de waarheid te WETEN en die er niet voor weg zal duiken, ook wanneer die waarheid keihard is, die zal inzien wat een pareltje van logica dit artikel is! Het ontstond in het brein van Geen Stijl journalist Van Rossem en het bereikte ons door toedoen van Martien.
  Waarvoor dank.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Van Rossem heeft natuurlijk volledig gelijk! ” Als het loopt als een eend, kwaakt als een eend, eet als een eend”, tja, dan kan je het natuurlijk geen OLIFANT noemen…..o wacht, de hele Tweede Kamer, buiten de PVV, kan dat dus wel! En de Nederlandse bevolking SLIKT HET ALLEMAAL! Te stom om zelf na te denken!

  Like

 7. Infidel Pride zegt:

  De koran is geen boek vol met beeldspraak en mysterie.
  De koran is heel duidelijk.

  (het geluid valt wat tegen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s