Verjaag de vijand uit de publieke ruimte, niet de militairen

Screenshot 52

(Door: Afshin Ellian)

Het advies van het ministerie van Defensie aan militairen om geen uniform te dragen in de publieke ruimte, is een verkeerd signaal aan de samenleving. Jihadisten vinden namelijk altijd weer een nieuw doelwit.

We zullen het moeten doen met een onzichtbaar leger. Nederlandse militairen zijn de komende tijd niet meer zichtbaar. Ze zijn er wel, maar u ziet ze niet.

De Nederlandse militairen is gevraagd om buiten de kazerne geen uniform te dragen, in verband met de Nederlandse deelname aan de oorlog tegen Islamitische Staat (IS).

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Verjaag de vijand uit de publieke ruimte, niet de militairen

 1. peterk2014 zegt:

  Toemaar heer Bron, de tijd is nie meer ver weg, of op alle openbare plekken zullen gewapende militairen staan.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Hoe was het ook alweer: algemene dienstplicht voor hen die omstreeks 18 jaar waren. Met volle bewapening als doorsnee uit NL gezinnen ter verdediging van het democratisch koninkrijk der Nederlanden als politiek gekozen bestuur.

  Wat doet het bestuur dan indien het een andere weg wil inslaan? Allereerst het jeugdige doorsnee NL volk ontwapenen met afschaffing van die dienstplicht. Daarna zet je een Freubel “werknemerslegertje” in dat vervolgens politiek financieel wordt uitgekleed en zie toe dat “het volk” waarlijk echt ontwapend is!

  Geen gebroken geweertje kan hier tegenop.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Geheel mee eens. Zet onze militairen in voor de veiligheid in Nederland.
  En zet daarna alle allochtone columnisten het land uit, die stukjes schrijven tegen de PVV en tegen H&I. Want zij maken deel uit van het probleem en frustreren iedere oplossing.

  Like

  • Diana Zuman zegt:

   Goed gezegd .Opzouten met die gekken ,ook uit ons kabinet want ze blijven maar zeuren tegen Geert Wilders terwijl ze maar donders goed weten dat hij gelijk heeft.Maar ze willen zelf met de eer gaan strijken dat ze alles zo goed doen.Helemaal dat homootje van een Rutte.

   Like

 4. realist zegt:

  voor het multiculturele tijdperk dwong zo een uniform respect af,nu anno 2014 na decennia lang politieke correctheid en andere gestoorde begrippen is het afgeraden om met zo een uniform rond te lopen,
  daarmee geven ze wel toe dat er zich radicale,gewelddadige,religieuze racisten in onze samenlevingen aanwezig zijn,

  Like

 5. Joshua zegt:

  Die rokkendragende varkens het land uit sodemieteren en onze regering er achteraan, scheelt een hoop ellende.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De politiek is niet meer voor de oplossing, van het HAATBAARDENPROBLEEM, maar MAAKT DAAR NU ZELF ONDERDEEL VAN UIT. Laf, willoos politiek klootjesvolk!

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  In een land waar autochtone politici rondlopen met t-shirts dat ze allemaal Marokkaan zijn is alles te verwachten. Holland schafft sich ab. Wat zijn we toch een stelletje naieve en laffe stoethaspels. Zum Kotzen! Zodra de peluris uitbreekt wil ik deze soort faciliterende autochtonen niet eens helpen. Ik laat ze in de stront zakken gelijk zoals ze bij ons gedaan hebben.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Zijn kopdoeken en turbanen niet ook een uniform?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s