Cuba vecht tegen de oprichting van de eerste moskee

Screenshot 1`3

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Ja, het communisme heeft ook enkele voordelen, ook al wegen de nadelen 100 keer zwaarder. Een van deze voordelen is de weerbaarheid tegen de vervloekte “religie” van de islam. In het socialisme kon de islam lang niet zo erg woekeren als in het postcommunistische liberalisme onder de heerschappij van het globalistische kapitalisme (of kun je dat beter imperialisme noemen?).

Als een van de laatste socialistische landen ter wereld biedt Cuba krachtig verzet tegen de vervloekte islamisering. De communistische regering in Cuba wees een plan tot de bouw van een moskee in Havana af.

Pedro Cazo Torres, de leider van de Mohammedanen in Cuba, zei dat zijn inspanningen, die ondersteund worden door het Turkse ministerie voor islamisering van het buitenland, om een moskee in Havana op te richten tot nu toe werden afgewezen.

World Bulletin

De schrijver van de islamitische website klaagt er over dat de 4000 moslims in Cuba geen moskee hebben om te bidden. Misschien zou de Cubaanse regering ze op tijd naar Turkije moeten deporteren om het latere “islamisme” en jihadisme te voorkomen! Liever vandaag dan morgen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Cuba, Islam, Islamisering, Moslims, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

33 reacties op Cuba vecht tegen de oprichting van de eerste moskee

 1. Cathja zegt:

  Dan bidden ze maar achter de voordeur. Ik zou willen dat wij geen enkele moskee hadden in Nederland! Niet dat ik hetzelfde regime zou willen hebben als in Cuba, maar het ontbreken van een moskee is toch wel prettig. Geen dagelijkse herrie vanaf de minaret , geen islamitische feesten, inclusief dat vreselijke ‘offerfeest’, en geen gezanik over varkensvlees in de winkels. Zomaar enkele voorbeelden.
  Ik snap niet wat moslims in Cuba te zoeken hebben, behalve het verspreiden van de islam. Nu ze tegengewerkt worden door de Cubaanse overheid, is het tijd om terug te keren naar de landen van herkomst. In Cuba krijgen ze dus geen poot aan de grond.

  Like

 2. Daiyu-ninja zegt:

  Hou vol Cuba, want als je een keer toegeeft dan is het einde zoek.

  Like

 3. Cuba lijkt me een uitstekend vakantieland. Speciaal voor PVV-ers!!!

  Like

  • VarAway zegt:

   @Jack Terrible…
   Verklaar u nader?

   Like

   • Nou VarAway, daar zijn (nog) geen moskeeën! En boerka’s zullen daar ook wel verboden zijn. En daar hoef je niet te proberen om met een paar honderd of duizend man op straten of pleinen op de knieën en de grond kussend met de kop naar Mekka te gaan bidden als protest!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jack Terrible, 16.17u.: Dat klopt, Jack, maar met welke intentie?
    Hoe dan ook, Pedro Juan Guttierrez, schrijver van “Dirty Havana,” dissident en ijveraar voor het vrije woord, voormalig politiek gevangene, zou je argumenten waarschijnlijk aanhoren met een lege blik en een gevoel van vervreemding.
    Voor hem zou, schat ik, nog steeds eerder het feit tellen, dat de huizen van de Cubanen nog steeds onder hun voeten afbrokkelen omdat de gebroeders Castro alles systematisch laten wegrotten, zolang ze er niet zelf hoeven te wonen. En dat je achter de tralies verdwijnt zodra je dat kenbaar maakt.

    Like

  • danny zegt:

   klopt Jack ben er 5 jaar geleden geweest. Geweldige mensen die niets met de islam te maken willen net als Japan.

   Er zijn nog wel verstandige volkeren, gelukkig

   https://ejbron.wordpress.com/2013/05/21/japan-het-land-zonder-moslims

   Like

   • danny zegt:

    @ Theresa

    Klopt de gebroeders Castro maken de Cubanen al 60 jaar het leven zuur, maar er is ee wel een verschil tussen het foute regime en de Cubaanse burgers.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @danny, 18.45u.: Kan ik me voorstellen, maar het weren van die islam komt in dit geval toch óók bij dat foute regime vandaan. Met de verkeerde intenties.
    Daarom kan ik er niet achter staan.

    Like

 4. Maria zegt:

  Is daar ook al islam??? hoe zijn die daar binnengeraakt? bestaat dat eigenlijk nog een land op aarde waar geen islam is?

  Like

 5. Sjaak zegt:

  TJAKKA ! Putin zal ze wel eenduidig opgeklaart hebben
  wat deze moslim-troep voor een last veroorzaakt wanneer
  ze de de vinger krijgen en ze de hele hand jatten !

  Like

 6. bobzelf zegt:

  Ik wil zeer zeker geen discussie erover opzetten , maar ????
  Er is met dat hele “”ECHTE COMMUNISTISCHE IDEE :: HELEMAAL NIKS MIS !!!
  het principe , het systeem is gewoon goed ,
  MAAR ook daar moesten zonodig, , de JATTERS, de ROVERS , , de ZAKKENVULLERS , het systeem AL STELENDE eenzijdig ondermijnen !!
  Want heeft u nu dus allen HET GOEDE GEVOEL ???, overgehouden aan het geweldige
  ”KAPITALISME “” ???
  Dus dat heeft dus ook volledig gefaald !!

  In 490 BC ,werd de eerste stap gezet, naar “”DEMOCRATIE ” , DUS DE STEM VAN HET VOLK .
  Waar 11.000 Atheners , geholpen door 1000 Plaetaers gewoon opmarcheerden naar de VLAKTE VAN MARATHON , OM TEGEN EEN OVERMACHT van Perzen ( +/-100.000)
  hun land te verdedigen ,
  OMDAT ZE DEZE AANVALLEN OP HUN MOOIE LANDJE , DUS SPOEGZIEK WAREN !!!

  ZELFS “”ONZE ??? ” grote vrienden , in Amerika, hebben besloten, dat dit de eerste grote stap was naar Democratie !!!

  EN WAT IS ER VAN OVERGEBLEVEN ??
  Niks, noppes, nada, nichts , rien , nothing

  Uw eens zo mooie landje, wordt gewoon door de wegkijkers, de onnozelen, de schoften , de landverraders, de NSBers gewoon weggebracht naar Brussel !
  Waar ongekozen klootzakken, van o.a. “”DE BILDERBERG GANGSTERS ” DE DIENST UITMAKEN !!!
  niet te vergeten ,inclusief , uw geliefde ?? BEA BILDERBERG !!

  EN U EN IK hebben toch met 62.9 % Nee gegild en geroepen en gestemd ??

  DUS WANNEER LATEN WE DE PLEURIS UITBREKEN ??


  ( ZET HET GELUID MAAR LEKKER HARD )

  GR.BOB

  Like

 7. wouteenhoorn zegt:

  Leve Cuba. Die jongens daar zijn wijzer dan de hele Westerse wereld. En zijn de regimes
  hier in het Westen zo goed?
  Bukovski: Het verschil tussen een democratie en een dictatuur is dat je in een democratie eerst stemt en daarna bevelen moet slikken; in een dictatuur hoef je je tijd niet te verdoen met stemmen.

  Like

 8. Die Cubanen gebruiken tenminste hun verstand!Volhouden!Als er een moskee gebouwd wordt,volgen er meer!Het enige dat je momenteel kunt doen,is zorgen dat Mohammedanen zich nergens meer thuis voelen;rotten ze uiteindelijk van zelf weer op!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Af wachten en thee drinken.Ik ga nergens op vacantie waar het Communisme voor het zeggen hebben.Net zo min als voor Islam land.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Chapeau CUBA !!!! Deporteer ze maar naar Turkije ! Als je dat satansgebroed 1 vinger geeft bijten ze je arm af !

  Like

 11. Sjaak zegt:

  En met hoe weinig plaats die toch uitkomen !
  155 Oeigoeren woonden in twee appartementen

  KUALA LUMPUR –
  De Maleisische autoriteiten hebben 155 Oeigoeren aangetroffen die zaten samengepropt in twee appartementen in de hoofdstad Kuala Lumpur. De immigratiedienst trof de Oeigoeren, een moslimvolk uit het westen van China, tijdens een inval aan nadat de dienst een tip had gekregen. In één flatje woonden 90 mensen, van wie 44 kinderen. De overige 65 woonden in het andere appartement.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ik sta niet te juichen. Niet voor een land als Cuba.
  Het is hetzelfde als met de Chinezen: Die houden ook hun poot stijf tegenover de Oeigoeren en meteen juicht iedereen hier: “Leve de Chinezen!”Maar, mensen, ze doen het met de ver-keer-de in-ten-tie: Het is ze helemaal niet te doen om het principe van de individuele vrijheid, integendeel!
  Als wij van de islam verlost zouden worden door een systeem als dat van China of Cuba, en we zouden vervolgens onder dat systeem moeten leven, dan trokken we binnen de kortste keren onszelf óók weer de haren uit ons hoofd!
  Voor één keer ben ik het eens met Lucky bee.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 15.16. uur. In dit geval sluit ik mij bij jou en Luckybee aan. Mijn argument daarvoor is erg logisch, we zijn TEGEN de verdomde EUSSR, omdat deze COMMUNISTISCH is, dus zou ik niet consequent zijn om voor het communistische regime in Cuba te zijn. Dat laat onverlet dat ik ongeacht waar, TEGEN DE HAATHUTTEN EN DE GRUWEL ISLAM BEN!

   Like

  • danny zegt:

   Oke ik snap uw standpunt, maar bent u er geweest?

   ik veroordeel het Cubaanse regime maar niet zijn burgers. De burgers van Cuba zijn het Castro regime ook meer dan zat. Begeef u maar eens onder de echte Cubanen. Binnen 15 minuten weet u hoe de gemiddelde Cubaan over het Castro regime denkt. En inderdaad geen moslim gezien in Cuba.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik ben er niet zelf geweest en ik geloof U van harte, waar het die burgers betreft.
    Maar als het Castro-regime om welke reden dan ook n i e t tegen de islam geweest was, vraag ik mij in gemoede af, wat die beminnelijke burgers er tegen hadden kunnen ondernemen, begrijpt U?
    Dit weerstreven van de islam gaat ècht uit van het regime en dàt doet het met de verkeerde intentie.
    Overigens is het te hopen, dat de hele bevolking het meer dan zat is: I K vraag het me eerlijk gezegd af.
    Als de vader van het bootvluchtelingetje Elian Gonzalez indertijd bijvoorbeeld tegen het regime was geweest, had hij de wereldwijde publiciteit kunnen gebruiken om een uitreisvisum te krijgen voor Miami en zó met zijn zoontje herenigd te worden, in plaats van te eisen, dat het joch naar het ‘arbeidersparadijs’Cuba zou worden teruggebracht. Het joch was in de VS al uitstekend opgevangen door zijn familie van Moederskant, die allemaal dól op hem waren, maar nee, Pa wou per sé in Cuba blijven.
    Dat vind ik meer getuigen van liefde voor het regime, dan voor het kind, sorry…..
    En nou maar hopen, dat het leeuwendeel dus niet meer zo denkt…..

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @danny: 18.41. uur, op 4/10. Ter verduidelijking, danny. Ook ik heb helemaal niets tegen de gewone Cubaanse bevolking.

    Like

  • Driek zegt:

   Inderdaad, beste mevrouw Theresa, die Fidel Castro is een tiran, een onderdrukker van het vrije woord, en alleen omdat hij de islam verbiedt gaan we die misdadiger toch niet bejubelen, want straks is er weer iemand enthousiast over de leider van Noord Korea, Kim Jong-un. Ja zeg, zo blijven we aan de gang. Gewoon, wegwezen met die hele islam, door het riool spoelen, verbieden. Het is een woekerend gezwel dat overal uitzaait.

   Like

 13. Jean zegt:

  Een mens zou nog respect krijgen voor Fidel!

  Like

 14. Ad zegt:

  Cuba libre smaakt goed

  Like

 15. Avidia zegt:

  Waren onze Nederlanders maar zo sterk, maar nee, meer dan de helft krijgt een uitkering en vind alles best, maar ik niet. ik strijd voor ons land, al die Islam mensen er meteen uit al die anti Nederlanders er gelijk mee uit, je bent voor of tegen, weg met iedereen die een probleem heeft met Nederland, waarom ben je hier gekomen? O. ja, sorry vergeten, gratis huis, gratis inkomen, geweldig toch, wordt door ons opgebracht en dan nog tegen Nederland zijn?? Ik heb een bewaar ingediend aan de regering dat ik niet wil bijdragen aan al die mensen die eigenlijk tegen ons zijn, maar wel willen genieten van alles wat ze krijgen. meer gegadigden die dit willen doen??? Mailtje schrijven naar jouw partij, laat van je horen!!!

  Like

 16. john zegt:

  Als alleen de oprichting OVERWOGEN wordt, ben je al aan de verliezende hand. Ze zullen iedere keer weer een stukje willen, en iedere keer weer verlies je een stukje van je eigen cultuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s