Evaluatie

Screenshot 5

(Door: vederso)

Eeyore voor Vlad Tepes: Kijk, het is tijd voor een serieuze evaluatie van de dingen. De gebeurtenissen zijn snel van karakter veranderd. Het oorspronkelijke doel van het blog is om bewijs van een stelling over de islam en de linkse beweging en haar doelstellingen en de gevaren voor het klassieke liberalisme en de Verlichting in het algemeen te leveren. Ik denk dat dit nu allemaal wel duidelijk is. We bewegen ons snel naar een fase van totale oorlog. Het enige dat niet is veranderd is dat het officiële links nog probeert de islamitische suprematie terrorisme en de aanslagen te camoufleren. Maar het begint steeds meer mensen duidelijk te worden wat de feiten  zijn.

In deze poging tot een evaluatie constateert Eeyore dat de gebeurtenissen in een stroomversnelling zijn geraakt. Dat het geheel zich beweegt naar een rechtstreekse oorlog. De signalen zijn zo duidelijk en volgen elkaar in zo’n snel tempo op dat het bijna niet is bij te houden. Het wil ook helemaal niet zeggen dat Eeyore om die oorlog zit te springen. Maar als iemand je de oorlog verklaart, dan heb je oorlog, of je dat nu leuk vindt of niet.

Natuurlijk doen hele volksstammen nog alsof de laatste kookrecepten of voetbaluitslagen belangrijker zijn dan weer een terroristische aanslag ergens ver weg of de laatste gruwelijke onthoofding. Natuurlijk blijft de koran op de tafel van de voorzitter van de Tweede  Kamer staan alsof het heel gewoon is dat Mein Kampf daar staat. Dat zal ook niet gauw veranderen. Tot de laatste snik zullen de MSM weigeren toe te geven dat ze het verkeerd hebben gezien. Het is moeilijk om je ongelijk toe te geven als ook nog je baan en inkomen daarvan afhangen.

In het filmpje van Powned sprak Asscher een zin die van de PVV had kunnen komen. Kijk/luister maar eens goed op ongeveer de 3e minuut. Ik viel bijna van m’n stoel. Het betekent dat men in Den Haag heel goed weet wat er speelt, maar om allerlei duistere redenen dat niet aan de grote klok hangt. De zin: “Gaat u allemaal maar rustig slapen” is misschien wel goed bedoeld, maar pakt mogelijk verkeerd uit. Het betekent in ieder geval dat we niet meer op elke uitspraak van politici kunnen vertrouwen, er zou een andere agenda aan het werk kunnen zijn.

Andrew McCarthy vertelt op NRO een anekdote die hem niet vreemd voorkomt. Na de vaststelling van het bestaan van een schaduwnetwerk van Al Qaida in Syrië en de mogelijke aanval op vliegtuigen naar de VS geven de mensen van de inlichtingendiensten “aanvalsdoelen” niet door aan Obama, omdat ze veronderstellen dat het antwoord “nee” zijn zal. Deze mensen veronderstellen dus een andere agenda van de president. Een agenda die op z’n minst niet overeenkomt met de hunne.

Mijn opmerking aan Eeyore zou zijn: Je hoeft niet bewust iets aan het blog te veranderen. Dat gebeurt onder invloed van de omstandigheden toch wel. Als de MSM belangrijke informatie laten liggen, dan wordt dit heus wel opgepikt door anderen. En misschien wordt het meer een nieuwssite dan een opiniesite. Als daar behoefte aan is, dan zal dat worden ingevuld. Door Vlad Tepes of door een ander.

Ook deze site van E.J. Bron is in een jaar tijd veranderd. Het blog is meer Nederlands/Vlaams geworden en meer verschillende mensen leveren een bijdrage. Ook hier zie je een zekere verschuiving van beschouwende stukken naar meer direct nieuws. Daar is niks mis mee. Het verhaal dat de islam in wezen zeer gewelddadig is, is nu wel duidelijk. En dat IS wel degelijk iets met de islam te maken heeft, begrijpt zelfs een kind. “Wie het nu nog niet weet, kan wel op het dak gaan zitten”, en dat zei Hans Jansen al jaren geleden, maar de site veranderen? Dat gebeurt toch wel.

Door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Evaluatie

 1. Luchtpint zegt:

  Tot nu toe hebben de MSM eigenlijk gefunctioneerd als een soort Black Hole, dat alle onaangename feiten m.b.t. de Islam kon blijven opzuigen tot ze onzichtbaar waren voor het grote publiek.Dat kon alleen maar als het volume van feiten beperkt bleef, zodat ze uit het zicht konden worden gehouden. Anno 2014 convergeren er veel te veel feiten tegelijk, en IS valt niet meer te negeren. 2015 gaat volgens mij nog veel heter worden dan dit jaar ! Ding Dong ! Tijd om wakker te worden.

  Lee Rigby heeft duidelijk iets losgeweekt in de UK, maar dat leek nog niet voldoende, er moesten ook nog honderden meisjes worden ontvoerd in Nigeria, toeristen om zeep worden geholpen in Nairobi, massaal autochtone kinderen verkracht worden in de UK e.d. vooraleer men van Boko Haram of Al-Shabab had gehoord, of van netwerken van Pakistaanse verkrachtersbendes. Er doen zich nu zoveel feiten tegelijk voor dat het niet langer meer uit het zicht kan worden gehouden van een groot publiek. Ontkenning met toegeknepen billen is het enige dat de mainstream journalisten nog rest. Stomweg “Het is niet waar” roepen om je gezicht mee te redden, daar gaat het grote publiek niet langer genoegen meer mee nemen.

  Dus zal de focus voor relevant nieuws inderdaad gaan verschuiven naar Islamkritische blogs, waar er geen rookgordijnen worden opgetrokken. Wat gaat vreten aan de autoriteit van de mainstream zelf, want de mensen willen nu echt weten waar het over gaat. En dat is natuurlijk een goede zaak.

  Like

 2. aquarius4422 zegt:

  Daarom zijn ze in Brussel ook druk bezig wetten te fabriceren die kritische blogs monddood moeten maken.
  Alleen de “waarheid” van Big Brother mag nog verkondigt worden.
  Binnenkort wordt Orwells 1984 praktijk in de EUSSR.

  Like

 3. Pingback: De grootste leugen van politici tot nu toe: “Gaat u allemaal maar rustig slapen” | eunmask

 4. joopklepzeiker zegt:

  Had ik al niet eens eerder vermeld dat het gepiel in de marge om een intellectueel proces op gang te krijgen onder de bevolking geheel nutteloos en is dat alleen de pragmatische zintuiglijke ondervindingen iets in beweging zal krijgen. tenminste daar hoop ik dan maar op, de hoop op een intellectuele ontwikkeling heb ik al 35 jaar geleden opgegeven.

  Like

 5. Fred Weber zegt:

  In het geheim wordt er in Milaan gebouwd aan een politiemacht met vergaande bevoegdheden van de EUSSR. Men bereidt zich voor op een burgeroorlog. Daar ben ik inmiddels van overtuigd. Mocht de Bankenunie die Draghi in het leven wil roepen als laatste redmiddel voor de Euro niet wil lukken dan zijn de poppen goed aan het dansen.
  Mijn advies? Ga successievelijk goud en zilver aankopen, indien mogelijk. Ga naar een sterke muntsoort. Mogelijk wordt dit een Bricmunt in de naaste toekomst. Putin is minder dom als men het wil doen voorkomen.maar Canadese en Australische dollar geven meer garanties dan ’n Eurootje door hun enorme voorraden aan grondstoffen.

  Bereidt u voor op een burgeroorlog!
  Pessimist? Neen! Ik ken en heb van de geschiedenis geleerd.

  Like

  • Jean zegt:

   Fred,
   Ik ben van nature een optimist, hetgeen u schrijft schrijf ik al jaren, het is niet 5 voor 12 maar reeds 10 over 12 en dat door misdadig corrupt wanbeleid door die EU bende en E.T. gaat rustig verder met zijn bankrekening te vullen en de reet te likken van die zwarte moslim in dat witte huis.

   Like

 6. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Mijn blog was al anti-Islam maar met de oorlog in Gaza gekoppeld aan ISIS, is het nu een nieuws site en herblog ik van andere anti-Islam (of anti-EU) blogs, met goede resultaten overigens.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Het is nu wel duidelik dat die suicidaire idelogie die islam heet moet worden verboden. Het is de ideologie van de immoraliteit, de terreur, incest, verkrachitng, een ideologie zonder torah of 10 geboden. Alles wat de islam en zijn aanhangers aan de macht helpt is toegelaten. Alle wat de islam in de weg staat mag/moet ritueeel worden geslacht voor krijgsgodin allaat. Dit leidt tot de totale vernietiging van de mensheid en elke vorm van beschaving. En dit soort ideologie wordt nu door onze politici op allerlei wijzen gesubsideerd. Zelfmoord heet dat. Verbieden van de islam dat moet het doel zijn. Als we doorgaan zoals nu, zijn we de pineut binnen minder dan 10 jaar.

  Like

  • Jean zegt:

   Charles,
   M.i. wordt 2016 het KEERJAAR, het jaar dat die barbaarse smeerlapperij islam verboden wordt, wij zullen ons NIETS aantrekken van het EU laf verraad, die rotzooi en zijn aanhangers moeten eruit, punt.

   Like

 9. Jean zegt:

  Die evaluatie is zo klaar, islam verbieden en verbannen en alle aanhangers uit ons land.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Volgens mij moeten we verder onze eigen lijn volgen, we hebben niets met deze regering te maken, ik ben anti VVD en nog meer anti PVDA, dus ik heb me buitengesloten en mag gewoon mijn eigen mening houden, niemand kan mij verbieden mijn eigen mening te verkondigen, zelfs die vreselijke EU niet, daar heb ik ook tegen gestemd, en mijn stem is goud waard!!!! Laat je niet opjutten, die hele EU is een blik, als je het opent komt de verrotting ervan midden in je gezicht en bederft de rest van de dag en je leven. Uit de EU, weg met de moslims, keihard aanpakken, terug naar hoe het was, hoe het was??? Succesvol, we handelende ons een lazarus, alles liep op rolletjes. Maar nee, de regering wist het beter, en nu gaan we de schijtberg op, we mogen niets meer, de EU beslist, je kunt een boete krijgen als je tegen bent. nou, ze geven mij maar een boete, die stuur ik meteen naar Rutte, ik MAG en MOET een eigen mening hebben!!!! Kassa Rutte!!!! Ik ben geen Europeaan, ik ben een Nederlandse en verdedig met hand en tand onze begrippen en levensstijl. Donder allemaal op, wij willen vrij zijn, vrij van als die nutteloze wetten, vrij van moslims die ons leven bederven. Wij willen gewoon een andere regering, geen schijtlijsters maar ferme mannen en vrouwen die lak hebben aan al die idiote regels van de EU, EN!!!! die de Islam tegen gaan, wij willen Nederland terug, en niets anders. Oprotten met heel dat zooitje!!! Ik kan wel uren doorgaan, maar laat het hierbij.

  Like

  • Ben Luijendijk zegt:

   BRAVO en nog eens BRAVO !!!!

   Like

  • Jean zegt:

   Avidia,
   Ik deel uw mening voor 100%, de redding van Europa is die EU en die islam incl. zijn aanhangers moeten eruit en dat zo snel mogelijk want de misdaad neemt astronomische proporties aan.
   In Vlaanderen willen de koffiejuffrouwen van de parketten er zich zelf niet meer mee bezighouden, ‘te druk’ zeggen ze, ja wat wil je ook presteren van 10u tot 12u en van 14u tot 15u?
   Om het te komen uitleggen op TV hebben ze wel tijd zelfs elke dag een andere…
   Onze beschaving, onze normen en waarden, onze vrijheid en onafhankelijkheid staan onder enorme druk door die EU misdaadorganisatie en islamieten resp. Islamtieten, wij eisen onze vrijheid en onafhankelijkheid en daar zullen we voor vechten, zeker weten en….. we kennen onze vijand.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s