FOTOSHOPPER “Olandistan”

Screenshot 20

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op FOTOSHOPPER “Olandistan”

 1. Nee hoor,zo ver laten we het niet komen!Echt niet!Niet zolang er nog ECHTE Nederlanders bestaan!

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  En die bestaan er. Meer dan we denken.

  Like

 3. Avidia zegt:

  Precies Yvonne, die moslims kennen mij nog niet, ze weten niet wat ze hier mee zullen maken, schaf meteen een varken aan en laat die op ze af komen. Ik weet van een boer dat varkens waarschuwen voor gevaar. Daar logeerde ik wel eens, zat vaak in varkensstal, maar ja ik ben geen moslim.
  Moet ik natuurlijk eerst aan mijn poesjes vragen of ze het goed vinden :-}

  Like

 4. topsporter zegt:

  Dag Yvonne, en jij denkt dat dat hier niet zou kunnen gebeuren? Het is gebeurd in meerdere islamitische landen. Afghanistan en Egypte zijn hier duidelijke voorbeelden van , vergelijk foto,s uit de jaren vijftjg/zestig met foto,s genomen nu, het is overduidelijk dat de politiek geen raad weet met de bevolkingsexplosie in de islamitische wereld. Zoals obesitas iets met een gebrek aan gelukkig zijn van doen heeft, het voert de mens met “geluk”, zo heeft de mens daar in die o zo door westerse reizigers geromantiseerde omgeving het neuken tot grote hoogte gecultiveerd.
  Wel moet ik daarbij opmerken dat islamitische politici slimmer zijn dan westerse, door de enorme druk vanuit die neukende mierenhoop hebben zij in de jaren zestig/zeventig gekozen hun problemen samen met wat vaten olie bij ons op de stoep te deponeren, en onze grootaandeelhouders van koninklijke Shell zagen dat het goed was.
  Politici verbinden onze samenleving en dan bedoel ik met verband,een gebrek aan visie nietwaar?
  Wel zijn er uitzonderingen binnen de politiek, gelukkig krijgen steeds meer mensen dat door.
  Leve Geert Wilders, hoera, hoera!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  2025 dat is al over 11 jaar ! dan ben ik,………..ach laat maar. Wat ik me wel bedacht; tegen die tijd zullen ook wel die leuke NL-se spreekwoorden en gezegden zijn verdwenen.
  Er zullen natuurlijk wel andere voor in de plaats komen, zoals dit versje:
  https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9nphBuP7cfeBG6TC4gNKsgLqI_-eEgfQuXKlLyw3H1LHMeI9q

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat de ‘gewone’ moslim denkt maar wat Europa niet maar niet begrijpt

  Europa staat voor het dhimmievolk, de socialisten

  Like

  • koddebeier zegt:

   Precies zoals we al dachten, het zijn allemaal aanhangers van het extremistisch gedachtengoed en terroristen in de dop !!
   Er bestaan ging gematigde moslims !!! Er is ging gematigde islam !!
   Kwezels van politici ONTWAAKT !!

   Like

  • Furry zegt:

   De linkse die hebben een dwarslaesie in hun hersenen, waardoor ze als moslims zeggen: vrouwen en mannen gescheiden, zij gelijkheid horen. En dood bij overspel omdat een god via een gek dat zegt, dat het een taakstraf is.

   Mijn bloed kookt. Ik snap het niet dat zij het niet snappen, en wachten tot zij het zien is zinloos. Ooit een twee ongelinieerde gevallen gezien van linkse ouders gezien waarbij een kind (een vrouw) in zuid afrika was verkracht en vermoord, en zij stonden daar die moorden na te vergeven en te omhelzen. En tweede geval van Rachel Corrie, die verkracht was, voordat ze zich voor een bulldozer storte. Haar ouders die alleen van hun dode dochter lijken te houden. Rachel Corrie vol gepropt met hoe ze goed moest doen. Links goed wel te verstaan. Zij schreef op 10 jarige leeftijd dat ze de armoe wilde verhelpen. Dat schuld opladen bij kinderen zie je ook hier op allerlei scholen. Kinderarbeid is het als kinderen voor goede doelen geld op moeten halen. Jantje Beton, Warchild, de portemonnee spekken van de leiding.
   Kinderen zijn op school om wat te leren. Het lijkt nu wel een sociale inrichting waarbij iedereen sociaal geengineerd wordt om alleen maar een mening te hebben, maar vooral een linkse mening.

   Like

  • Furry zegt:

   Wat een engers, en dat gezelschap gaf mij ook geen fijn gevoel, omdat ik weet dat wel tien van de zalen gevuld hadden kunnen worden, en dat zijn moskees.

   Like

 7. Dr.Kwast zegt:

  Leve Geert Wilders.
  Dat roep ik al een paar jaar en met meerdere, ook op deze site. Ook van daag weer een domper op mijn neus. Geert staat bij de liefhebbers op de vijfde of zesde plaats van kiezen voor het premierschap. Onze schreeuw van een beter Nederland zal wel niet gehonoreerd worden en de tijd dringt. Moederloos. De PvdA nog altijd 12 zetels. De SP weer twee er bij. Nederland vind het best zoals het nu is.

  Like

 8. luckybee zegt:

  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

  Aangezien de Samaritaanse vrouw van JejzusnChristus levenswater mocht drinken, mocht ze wel binnen komen , en heeft ze geen hoereerderij bedreven.

  Like

  • Harry zegt:

   Zeg Lucky , vind je zelf ook niet dat je gedreig met al die teksten al aardig de gebruiken van de islam beginnen te naderen ?
   Stop nou toch eens met die flauwekul , man , we hebben zonder dat geëmmer al ergernis genoeg .
   Waarom schrijf je niet wat je voelt , begrijpt en gelezen hebt ?
   Allemaal quotes van anderen ! En dan nog uit een boek van tientallen eeuwen oud .
   Achterhaalde zooi .
   En die grote vriend van jou komt ons echt niet helpen , die laat zelfs jou mooi verrekken .
   Het zou dan ook de eerste zeepbel zijn waar iemand ooit profijt van zou hebben .
   Wij beginnen tegen jou toch ook niet over elfjes, spoken, heksen, duvels, karma, aureolen en geesten ?
   Zelfs al kom je uit een cultuur waar dat soort zaken een grote rol spelen .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s