Johnny Quid is een antisemiet (III)

Screenshot 6

Het verband tussen enerzijds Quids antisemitisme en anderzijds de vorige en de in de maak zijnde Holocaust is natuurlijk vaag. Vandaar ook een vage foto. En het zijn blote wijven omdat Quid zo van seks houdt.

(Door: Martien Pennings)

Ik had beloofd dat ik tot half november niks zou publiceren omdat ik dringend wat anders te doen heb, maar ik maak een uitzondering voor een immoreel stukje van vandaag op GeenStijl van Johnny Quid. Waarom? Omdat het onderwerp van groot belang is in verband met de geestelijke volksgezondheid. En ook omdat het zo makkelijk scoren is en nauwelijks arbeid kost.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Johnny Quid is een antisemiet (III)

 1. Lazlo zegt:

  Quid is een eikel.

  Like

 2. Driek zegt:

  En dit las ik zojuist op de site van De Telegraaf.
  PvdA-Kamerlid Michiel Servaes „zou er geen moeite mee hebben” om de Palestijnse staat te erkennen. Ook D66 zou dat volgens Kamerlid Gerard Schouw wel willen. Ze zeiden dat zaterdag in het radioprogramma TROS Kamerbreed. Servaes en Schouw reageerden op een aankondiging van de nieuwe centrumlinkse Zweedse regering. Die wil op korte termijn Palestina als staat erkennen. Servaes noemde dit een belangrijk signaal. Zijn partij is er al langer voorstander van dat Zweden lid van de VN kan worden. Erkenning van de Palestijnse staat door Nederland valt voorlopig overigens nog niet te verwachten, omdat er geen Kamermeerderheid voor is.

  En aan dat tuig zijn we overgeleverd. En daar gaan die Hollanders straks weer op stemmen. Fijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Overgeleverd? Niet direct, hoor! De PvdA, nota bene, die op z’n laatste benen loopt!
   En voor dat erkennen van Palestina komt heus geen Kamermeerderheid ook: We zijn hier wel gek, maar nog niet zo stapelgek als de Zweden!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 17.39. uur. Zo zijn de RODE VERRADERS en de DEMONEN 66 GANGSTERS, Driek. Maar wel HAATJURKEN KNUFFELEN, dat dan weer wel! Verder eens met het artikel van Martin Pennings.

   Like

 3. Jean zegt:

  In de jaren 40-45 zijn veel vrouwen vernederd, verkracht en vermoord waar alleen maar walging voor bestaat maar heden ten dagen in de 21ste eeuw halen ze massaal barbaren binnen die nog minder respect hebben voor vrouwen en dan zouden wij niets mogen zeggen?
  Verzet tegen die misdaad past niet in het straatje van de EU misdaadorganisatie graag willen ze dat verzet verbieden en een naam geven nl. Racisme wetende dat het niets met racisme te maken heeft maar wel met bestrijding van het kwaad.
  Het wordt hoogtijd dat de waanzin van elke religie of sekte gecaontroleerd wordt of het niet in strijd is met de seculiere wetten van het land.
  Ook die van Rome of die baardaap van Iran hebben ONZE SECULIERE WETTEN te respecteren, de waanzin heeft levensgevaarlijke proporties aangenomen en de waanzinnigen denken dat ze boven ONZE SECULIERE WETTEN staan met hun waanzin.

  Like

 4. Pilgrim zegt:

  Is die foto van die blote vrouwen niet genomen tijdens WO2? Het lijkt sterk op die foto’s over rmassa-executies op Joden, in dit geval Joodse vrouwen.

  Like

 5. Avidia zegt:

  Jean zegt:
  4 oktober 2014 om 21:24

  Jean, je krijgt van mij ook bijval!!!!

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Johnny Quid is een lafaard. Hij relateert graag alles tot seks en seksuele objecten. Maar hij is van de slag mannen die liever een sekspop naaien, dan het met een echte vrouw doen. Van een echte vrouw zijn ze veel te bang. Als ze genoeg van de pop hebben, dan maken ze haar netjes schoon (voor de volgende keer) en smijten ze haar weer terug in de doos. Op dezelfde wijze kiest hij ook zijn schrijfobjecten. Hij kan zijn pathologische fantasie op Joden los laten, omdat hij weet dat Joden hem niets zouden doen. Zou deze lafbek iets dergelijks over moslims schrijven, dan zou geheid iemand zijn kop, binnen 24 uur, ergens in een WC pot of de vuilnisbak van een openbare toilet vinden. Dat zou, eerlijk gezegd, niet erg zijn. Zijn smoel hoort op zo’n plaats. Schrijven kan hij niet!. Dus niks gemist.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s