Belle en het Beest – meisjes op weg naar de IS-oorlog

Screenshot 1

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds meer bloedjonge meisjes uit Europa en de VS sluiten zich aan bij de IS-strijders in Syrië en Irak. Tegen de wijdverbreide mening in de pers in komen de meeste van deze meisjes uit gematigde islamitische gezinnen, leidden een vrij leven, zijn ontwikkeld en hadden de beste beroepsmogelijkheden. Dit artikel vertelt enkele van hun verhalen:

Honderden jonge meisjes en vrouwen uit westerse landen verlaten hun ouderlijk huis om zich aan te sluiten bij de islamitische strijders in het Nabije Oosten.

10% van al diegenen die Europa, de VS en Australië verlaten om zich aan te sluiten bij jihadistische groeperingen, inclusief IS, zijn vrouwen. Frankrijk voert de lijst aan met tot nu toe 63 en nog eens ongeveer 60 vrouwen van wie vermoed wordt dat zij in de heilige oorlog trekken.

Velen van hen zijn niet ouder dan 14 of 15 jaar en verlaten een vaak beschermd thuis om hun islamitische “broeders” te ondersteunen, te trouwen met Jihadisten en kinderen te baren om de islam verder te verbreiden. Als hun mannen sneuvelen in de strijd, dan worden ze vereerd als de weduwen van martelaren.

In Frankrijk werden juist vijf mensen gearresteerd, waaronder een broer en een zus, die ervan worden verdacht jonge vrouwen voor de Jihad te werven, bericht de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve.

Britse terreurdeskundigen denken dat 50 jonge meisjes en vrouwen zich hebben aangesloten bij IS. Ze zouden zich bevinden in Raqqa, het bolwerk van de IS-strijders.

Veel van de meisjes en vrouwen in de leeftijd van 16 tot 24 jaar zijn studentes en hadden een liefdevol thuis. Ook 40 vrouwen uit Duitsland zijn op weg gegaan om zich aan te sluiten bij IS in Syrië en Irak, wat het vermoeden bevestigt dat er steeds meer meisjes radicaliseren en zonder toestemming van hun ouders op reis gaan.

“De jongste is net 13”, zegt Hans-Georg Massen, de president van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst. “Op deze leeftijd hebben ze een romantisch idee van het huwelijk met een islamitische strijder, die ze meestal op internet leren kennen.”

Het geval van de beide Oostenrijkse meisjes Samra Kesinovic, 16, en Sabina Selimovic, 15, die Wenen verlaten hebben en naar Syrië zijn verdwenen, is slechts het topje van de ijsberg, zegt Heinz Gärtner, directeur van het Oostenrijkse Instituut voor Internationale Politiek. Het Oostenrijkse ministerie van Binnenlandse Zaken gaat tot nu toe van 14 meisjes en vrouwen uit die in de Jihad zijn getrokken.

Karim Pakzad van het Franse Institute of Internationale and Strategic Raklations zegt: “Er gaat een bepaalde fascinatie uit van de onthoofdingen en de doorgesneden kelen. Het is net een avontuur.”

De deskundigen zijn het er over eens dat de sociale media bij het rekruteren van de vrouwen een beslissende rol spelen.

Enkele van de Britse vrouwen posten foto´s van zichzelf met semiautomatische geweren, maar ook zonsondergangen, goed eten en restaurants om het leven daar positief voor te stellen en nog meer vrouwen te lokken.

Mia Bloom, professor aan de University van Massachussetts: “De sociale netwerken schetsen een utopisch positief beeld van het kalifaat in Syrië, met een sterk zusterschap. Het idee van het kalifaat is een positief zeer machtig idee, waaraan de vrouwen hun hart verliezen.”

Maar de realiteit is vaak anders. Rolf Tophoven, directeur van het Duitse Instituut voor Crisispreventie: “IS is een brute en uitsluitend door mannen bepaalde beweging.”

Nieuwsberichten tussen een IS-strijder en zijn Britse bruid bewijzen dat veel van de strijders meerdere vrouwen hebben.

Er heerst bruut seksueel geweld en alleen de afgelopen maand al dwong IS ongeveer 1500 vrouwen, meisjes en jongens in de seksuele slavernij. Amnesty International bericht over complete gezinnen in het noorden van Irak die seksueel misbruikt worden en erger.

Onmiddellijk in de eerste dagen na de val van Mosul in juni zijn de IS-strijders van huis naar huis getrokken en hebben vrouwen verkracht en meegenomen, berichten vrouwenrechtenactivisten.

Voorbeelden van zulke jonge vrouwen uit de westerse wereld die uit overtuiging in deze moderne oorlog trekken, bestaan er in alle westerse landen:

Frankrijk

Nora el-Bathy was een heel normale scholier die arts wilde worden. Ze was 15, maar zag er voor haar leeftijd jonger uit. Een tengere teenager in jeans, die zich onder de Eiffeltoren liet fotograferen.

In januari van dit jaar verliet ze haar ouderlijk huis in het Zuid-Franse Avignon met haar schooltas. Alles leek heel gewoon die ochtend. Maar na schooltijd ging ze niet naar huis. In plaats daarvan stapte ze in de trein naar Parijs, met € 550,- van haar spaarrekening en een nieuwe mobiele telefoon, om haar sporen uit te wissen. Daarna boekt ze een vlucht naar Istanbul en nog een andere naar de Syrische grens. Intussen meldden haar ouders – praktiserende, maar geen strenggelovige moslims – haar vermissing bij de politie. Haar oudere broer Fouad gaat naar haar op zoek in de ziekenhuizen in de omgeving, uit angst dat ze misschien een ongeluk heeft gehad. Hij doorzoekt haar kamer en computer op zoek naar aanwijzingen m.b.t. haar verdwijning, maar die waren niet te vinden. Behalve het feit dat ze sinds enkele maanden begonnen was met het dragen van een hoofddoek.

De familie el-Bathy kwam erachter dat ze een tweede Facebook-account had geopend, via welke ze contact had met rekruteerders voor de Jihad in Parijs. Op het account ontdekten ze ook een foto van een volledig verhulde vrouw die zwaait met een Kalasjnikov. Onder de foto staat in het Frans: “Ja, dood! In naam van Allah!”

Korte tijd voor ze verdween, had Nora het erover gehad zich volledig te willen verhullen en naar Syrië te willen vertrekken om gewonde kinderen te helpen. Ze vroeg haar ouders om een paspoort, dat ze nodig zou hebben omdat ze haar identiteitsbewijs zou zijn kwijtgeraakt. Maar niemand in het gezin kwam op het idee dat ze van plan was om naar Syrië te gaan. “We hadden absoluut geen idee wat er op ons afkwam”, zegt haar broer Foud, een voormalige Franse militair.

Drie dagen na haar verdwijning belde ze haar ouders op vanaf de Turks-Syrische grens om hen te zeggen dat het goed met haar ging, genoeg te eten had, gelukkig was en niet naar Frankrijk zou terugkomen.

Het gezin kreeg nog meer telefoontjes, o.a. van een man die haar vader en moeder toestemming vroeg om met Nora te trouwen, wat de ouders afwezen.

Fouad besloot naar Syrië te gaan om zijn kleine zuster terug te halen, moest echter terugkeren aan de Turkse grens. Daar kreeg hij een sms van Nora dat ze geleerd had te schieten, maar niet van plan was ten strijde te trekken.

Een mannelijke beller deelde hem korte tijd later in een telefoongesprek mee: “Je zuster is in veiligheid, ze wordt niet tegen haar wil vastgehouden. Ze kan vertrekken wanneer ze wil, maar ze wil niet.”

Fouad besloot opnieuw naar Syrië te gaan om Nora te ontmoeten. Na de reis stelde hij vast: “Dat was de grootste fout in mijn leven. Nora was mager en ziek. Ze moest samen met andere vrouwen op kleine weeskinderen passen en werd omringd door gewapende mannen.”

Het gezin probeerde toen langs juridische weg zijn dochter/zus terug te krijgen. Het was ervan overtuigd dat Nora weliswaar vrijwillig was vertrokken, maar intussen het slachtoffer was geworden van de hersenspoeling door de extremisten.

“Het is duidelijk dat Nora zich in handen van een zeer intelligent en goed gestructureerd netwerk bevindt”, zei de advocaat van de familie Guy Guénoun.

Groot-Brittannië

De tweelingzussen Zahra en Salma Halane, 16, verlieten hun ouderlijk huis in Chorlton, Manchester, in juli van dit jaar om hun broer naar Syrië te volgen. De beide meisjes, wier ouders als Somalische vluchtelingen naar Groot-Brittannië kwamen, hadden examen middelbaar onderwijs gedaan en wilden naar een hogere school.

Ze verlieten hun huis omstreeks middernacht en schijnen intussen allebei met een ISIS-strijder getrouwd te zijn. Op een foto op internet knielt Zahra volledig versluierd met een Kalasjnikov voor de ISIS-vlag. In een posting vertelt ze hoe ze haat katje kwijtraakte, die haar man voor de deur had gegooid.

Ook Aqsa Mahmood – bekend als Umm Layth – verliet Glasgow in november vorig jaar richting Syrië en trouwde met een ISIS-strijder. Ze maakt ijverig gebruik van internet en heeft een blog waarop ze jonge vrouwen adviseert hoe ze het best in Syrië terechtkomen om te trouwen met een ISIS-strijder. De 20-jarige Mahmood beschrijft hoe moeilijk ze het vond om vanaf de turkse grens haar ouders op te bellen om hen te vertellen dat ze martelaarster wil worden en dat ze elkaar op de dag van het laatste oordeel allemaal terug zullen zien.

“Dit telefoontje is een van de moeilijkste dingen die je ooit zult doen. Je ouders maken zich grote zorgen om je. Hoe moet je aan diegenen, die zo weinig van de islam weten en begrijpen, uitleggen dat hun zoon of hun dochter hun geordende goede leven, de opleiding en een glanzende toekomst opgeven om te leven in een door oorlog geteisterd land.”

In een andere posting beschrijft ze allerlei verschillende vrouwen uit de hele wereld, die, net als zijzelf, ISIS ondersteunen.

“De meeste van mijn geloofszusters die ik heb ontmoet, hebben gestudeerd en hadden een veelbelovende toekomst voor zich. Ze hebben grote, gelukkige families en vrienden en leefden in een materieel goed voorziene wereld met alle comfort en luxe. We zouden allemaal een ontspannen en comfortabel leven met veel geld hebben. Maar ik zweer dat dit niet hetgeen is dat wij willen. Aan iedereen daarbuiten die ertoe in staat is, kom snel naar onze landen. Dit is een oorlog tegen de islam en jullie moeten beslissen of jullie ´voor hen of voor ons´  willen zijn. Kies een kant.”

Haar ouders, Muzaffar en Khalida Mahmood richtten zich tot het publiek: “Als onze dochter, die alle kansen en alle vrijheid in haar leven had, zich zo laat radicaliseren, dan kan dat in iedere familie net zo gebeuren.”

Verenigde Staten

Het plan van de Amerikaanse teenager Shannon Conley om als verpleegster de Islamitische Staat in Syrië te helpen, eindigde met haar arrestatie op de luchthaven van Denver. Als 19-jarige hulpverpleegster bekeerde ze zich tot de islam. Volgens documenten van de rechtbank was haar familie geschokt toen bleek dat Shannon zich voor de gewelddadige Jihad interesseerde.

Shannon Conley werd in oktober 2013 bij de politie gemeld door een dominee, nadat medewerkers van de kerk wantrouwend geworden waren. In de daaropvolgende tijd vonden er ettelijke gesprekken met rechercheurs plaats, waarin ze heel openlijk benadrukte dat haar doel de Jihad in het Nabije Oosten zou zijn. De rechercheurs probeerden van alles om haar van dit gewelddadige plan af te brengen en stelden haar voor terug te keren naar haar humanitaire inspanningen. Conley deelde de rechercheurs mee dat ze van plan zou zijn om te trouwen met een ISIS-strijder, die ze begin 2014 op internet had leren kennen. De rechercheurs denken dat het hierbij gaat om de 32-jarige Tunesiër Yousr Mouelhi. Mouelhi had haar aangemoedigd om een extra training te doen, zodat ze bij haar aankomst in Syrië de strijders zou kunnen ondersteunen. In februari bezocht ze een trainingskamp van het Amerikaanse leger in Texas om militaire tactiek en schieten te leren. In maart organiseerde Mouelhi haar vlucht via Denver en Duitsland naar Turkije. Bij haar arrestatie had ze een lijst met contactadressen bij zich, een certificaat van de Amerikaanse wapenvereniging en literatuur over Al Qaida en andere jihadistische bewegingen.

Inmiddels bekende Conley schuld Al Qaida en andere terreurbewegingen ondersteund te hebben. Haar dreigen nu 5 jaar gevangenisstraf en een boete van 250.000 dollar.

Oostenrijk

De foto van de beide stralende schoolmeisjes Samra Kesinovic, 16, en haar vriendin Sabina Selimovic, 15, staan intussen model voor veel jongeren in Oostenrijk die radicaliseren en naar de strijd in Syrië trekken.

De meisjes, wier families uit Bosnië naar Oostenrijk waren gekomen, verlieten Wenen in april om in de “heilige oorlog” te trekken. Ze lieten voor hun ouders een bericht achter: “Zoek ons niet. Wij dienen Allah en zijn bereid voor hem te sterven.”

Men heeft het vermoeden dat ze in een plaatselijke moskee radicaliseerden, waarin de radicaalislamitische imam Ebu Teijma predikt. De school van Samra bevestigde dat het meisje een voorstander was van de “heilige oorlog”en overal op school “Ik houd van Al Qaida” had opgeschreven.

Verschillende Oostenrijkse media hebben inmiddels bericht dat een van de beide meisjes dood zou zijn. Dat wordt tot nu toe niet bevestigd door de politie, die verwijst naar een WhatsApp-bericht van Sabina, waarin staat: “Geen van ons beide is dood.”

De politie denkt dat de twee meisjes kort na hun aankomst in Syrië uitgehuwelijkt werden aan Tsjetsjeense strijders en intussen allebei zwanger zijn. Op internet hebben hun namen de toevoeging “Umm”, wat in het Arabisch zoiets als “moeder” betekent.

Samra en Sabina gelden als voorbeelden voor andere meisjes die zich aangetrokken voelen tot de “heilige oorlog”. Nog in september kon het vertrek van twee 14 en 15 jaar oude meisjes verhinderd worden, die op weg waren naar de strijd. Volgens de autoriteiten werden de meisjes gelokt met valse beloftes over het “prachtige land en mooie huizen”. Ze zouden geen idee hebben gehad van terroristische handelingen. Een meisje zou gezegd hebben: “Ik wil ISIS ondersteunen, het maakt niet uit waar.”

Duitsland

In Duitsland haalde de zaak Sarah O. de voorpagina´s, die in oktober 2013 haar ouderlijk huis in Konstanz verliet. Ze kwam niet terug van school en werd door haar vader twee dagen later als vermist opgegeven. Kort daarna postte ze foto´s van zichzelf in boerka met een machinegeweer. “Mijn dag bestaat uit eten, schieten en leren. Overigens, ik heb me aangesloten bij Al Qaida.”

Screenshot 19

Bron:
http://journalistenwatch.com
Vertaling: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.theguardian.com
Door: meerdere auteurs

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Al Qaida, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

51 reacties op Belle en het Beest – meisjes op weg naar de IS-oorlog

 1. L'esprit de Lois zegt:

  Hersenen van een garnaal, en dat beetje hersenen hangt dan 15 centimeter onder de onderkant van hun rug.
  Beste kansen, goed onderricht, amehoela. Geleerd wat ze moeten denken, niet hoe ze moeten denken.

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Belle had het in de tekenfilm van Walt Disney uit 1991 al aan de stok gekregen met twee beesten (de ene was wat uiterlijk betrof een monster; het Beest, en de andere juist innerlijk; Gaston de jager) die allebei verliefd op haar werden. Later werden zij hierdoor onbedoeld elkaars rivalen en zag Gaston in het Beest ook een bedreiging omdat deze er als een monster uitzag hoewel hij vroeger, net als Gaston, een verwaande en harteloze bruut was maar ook een prins. Beiden gingen de strijd met elkaar aan en uiteindelijk door de betoverende prins werd gewonnen hoewel Gaston liever de kop van het Beest als jachttrofee wilde, net zoals de veel gevaarlijkere ISIS-strijders doen met hun vijanden.
  Maar de mooie Belle zou zich nooit tot wreedheid hebben verlaagd daar zij liever naar innerlijke dan naar uiterlijke schoon keek en zelfs Gaston vernederde toen hij haar op een stalkende manier een trouwerij opdrong en hem in een modderpoel smeet! Want Gaston vond, net als veel moslims, dat vrouwen aan mannen onderworpen moesten blijven.
  Op een afbeelding van deviantARt daarentegen was het Gaston toch een keertje gelukt om Belle op een “romantische” manier te “schaken” en haar uiteindelijk te vernederen! Zo bleek Gaston haar ontvoerd te hebben waarna hij Belle knevelde, haar handen op haar rug vastbond, haar armen en voeten aan elkaar vast en Belle over het zadel van zijn paard legde. Hij reed vrolijk en triomfantelijk met Belle in een donkere avond weg en zong voor haar: “Wees mijn gast, wees mijn gast, wees mijn gast!” Maar Belle keek heel boos en ze dacht bij zichzelf: “Ach, houdt je mond toch!”
  Kapitein James Haak uit Peter Pan had op een bijna soortgelijke manier zoiets uitgevoerd met de volwassen Wendy Darling en haar dochter Jane. Zij stonden allebei gebonden en gekneveld aan de mast van het piratenschip en beiden hoopten schijnbaar dat Haak hen niet aan diens aartsvijand, de monsterachtige krokodil, zou voeren!
  Gaston zou echter een ware held zijn geweest als hij, samen met alle dorpsmeisjes die verliefd op hem waren, naar de IS-oorlog was afgereisd om daar met die mooie meiden een hele bende menselijke en vrouwenhatende monsters af te knallen! Tenslotte was hij er sterk genoeg voor en veel meisjes haten vast de jihadstrijders net zo erg als andersom.

  Like

  • Driek zegt:

   Jules Vismale zegt: Gaston zou echter een ware held zijn geweest als hij, samen met alle dorpsmeisjes die verliefd op hem waren, naar de IS-oorlog was afgereisd om daar met die mooie meiden een hele bende menselijke en vrouwenhatende monsters af te knallen! Tenslotte was hij er sterk genoeg voor en veel meisjes haten vast de jihadstrijders net zo erg als andersom.

   Beste meneer Jules Vismale, ik kan hier werkelijk geen touw aan vastknopen. Maar dat kan aan mij liggen hoor, dus trekt u het zich niet aan.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik snap het wel zo ’n beetje, maar Jules beschikt over een fantasie, die die van Disney ruim te boven gaat!
    Walt was een zeer conservatieve, traditionele Amerikaan, in zijn soort zéker seksistisch, maar absoluut niet op die manier: Vrouwen waren voor hem vooral ‘poppetjes,’ die gekoesterd en op zijn tijd een beetje verwend moesten worden, zonder hen in de buurt van ‘mannenzaken’ te laten komen.
    Het is een publiek geheim, dat in de Disney-studio ’s vrouwen geen andere functie konden krijgen dan die van ‘inkleurster,’ ik bedoel maar…….Daarentegen kwam hij tegen Kerstmis (Als hij het voltallige personeel weer eens uren liet overwerken) hoogstpersoonlijk langs de afdelingen met winkelwagens vol kleine, mooi verpakte ‘kerstcadeautjes’……voor de dàmes. -Poederdoosjes en dergelijke. ‘Zo houd je ze zoet,’ zal hij gedacht hebben.
    Hij speelde het charmant genoeg, maar was feitelijk een vreselijke uitbuiter en een seksist met feodale opvattingen over vrouwen. En ze bijvoorbeeld laten strijden in een oorlog…..Nooit, nooit; zou niet in hem ópgekomen zijn! Vrouwen hoorden op hun eigen plekje als “Daddy ’s girl.” Niet meer en niet minder.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    @ Driek, u heeft zeker nooit het verhaal over Belle en het Beest gelezen maar ik wil er wel even bij vermelden dat ik Gaston één van de vreselijkste Disney-schurken vindt omdat hij een narcist is die nog wel het meest zichzelf bemind en in het uiterlijk van het Beest de weerspiegeling zag van zijn eigen verdorven innerlijk! Zoals hij samen met Belle op de genoemde afbeelding wegreed zou hij met het arme meisje zeer ontuchtelijke handelingen hebben gepleegd als wilde hij alleen maar met Belle trouwen omdat ze zo mooi was.
    @ Theresa Geissler, waarom zouden volwassen mensen géén fantasie mogen hebben? Zonder fantasie en sprookjes zou de wereld oersaai zijn en ik heb genoeg biografieën over Walt Disney gelezen om te weten dat hij zelfs ook aan een identiteitscrisis leed, woedeaanvallen had in de stijl van Donald Duck, een stevige kettingroker en alcoholist bleek, ervan werd verdacht dat Disney een FBI-agent zou zijn en zelfs een antisemiet en een anti-communist was met nazi-sympathieën! Zo had hij maar één biologische dochter, Diane, van zijn vrouw Lilian (de bedenkster van de naam Mickey Mouse) verwekt en een geadopteerde dochter, Sharon.
    Tenslotte was Walt Disney ook maar gewoon een mens met fouten en tekortkomingen, net als Stan Laurel (de Dunne) die eveneens een stevige whiskydrinker was, een vrouwengek die vier huwelijken versleet en twee buitenechtelijke relaties had, eveneens enorm driftig kon worden en Stan Laurel leidde daarbij een energievretend leven. Oliver Hardy (de Dikke) was daarbij een stevige gokker, versleet drie huwelijken en had ook een maîtresse, bleek een enorme afkeer te hebben van zijn lichaamsomvang en hij was een fanatieke jager waar hij later mee stopte toen Oliver Hardy een stervend hert had gezien dat hij ooit aanschoot.
    Maar tijdens WO II had Disney een propagandaoorlog tegen de nazi’s ingezet waarbij de Disney-figuren uit die tijd mochten functioneren als soldaten (op de Big Bad Wolf na) en dat zouden ze opnieuw mogen herhalen tegen ISIS. Als er alleen op een dergelijke afbeelding vrouwen in uniform stonden en ISIS dit zagen zouden ze zich gruwelijk beledigd voelen want sommige vrouwen zijn geen katjes om zonder handschoenen te pakken!

    Like

 3. fleckie zegt:

  Opeens passen de moslims. zich WEL aan,aan de ‘normen’ van de dhimmies, (voor hulp) als hun ‘ opstandige ‘ tieners de kuierlatten nemen richting. HET ‘avontuurlijke ‘ ..IS.

  Like

 4. U.G. Kempenaer zegt:

  Positief. Hoe meer moslims naar Syrië vertrekken, des te beter het is. Natuurlijk niet terug laten komen, lijkt me logisch. Ondertussen moet het Westen president Assad ondersteunen met wapens en materieel, zodat hij zijn goede werk kan continueren. Dieptriest dat de president van de VS een gestoorde moslimbroederfan is.

  Like

 5. Maria zegt:

  hier klopt toch iets niet…minderjarigen kunnen toch geen ticket kopen om naar buitenland te reizen en op een vliegtuig stappen nog minder zonder toestemming van de ouders en al zeker niet naar die oorlogslanden , dus wie organiseert dat? Wie maakt dan mogelijk dat een 14- 15j meisjes kunnen reizen met origineel paspoort kan dat NIET!!! Dat fantasie verhaaltje dat die ouders hen een paspoort gaven is BULLSHIT gezien heel de aarde weet ook die moslims -dat ze allen afreizen naar SYria en Irak, dus moeten ze een vals paspoort krijgen, dat kan anders niet. die gestoorden grieten zijn SM fanatiekelingen zullen erop kicken om slaaf te zijn en verrot geslagen en verkracht te worden zekers??? Ik ben ernstig te overwegen om de EU te verlaten… ik heb geen zin om mij hier te laten onthoofden laat staan tot onder de islam te leven… Ik begin daar de laatste tijd meer en meer over te denken om de EU te verlaten want hier komt niemand op (buiten jullie natuurlijk) maar een komt een moment dat ze ons gaan vinden en opruimen want wij staan in de weg, wij zijn een probleem voor de elite met die socialisten…
  Draai of keer het NIEMAND staat op in westerse landen, elders buiten de EU en zuiderse en Oostbloklanden is dat een pakje anders…
  Had een telefoongesprek daarstraks met familie buiten de EU en in die landen zijn ze tot de tanden gewapend IEDEREEN, en zijn bereid om openlijk over te gaan om ze zelf terug te beginnen opruimen… Wat een verschil met hier, wij gaan ten onder zonder enig verweer, ik kan dat niet meer aan in deze landen hier…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Neem me niet kwalijk, maar Laura Dekker, ons arrogante, zelfingenomen zeilkrengetje, lapte het ‘m ook, als je je herinneren wilt.
   Moest van Jeugdzorg gewoon naar school, net als iedereen, maar redde dat niet omdat ze maar één ding in d’r kop had: Met ‘r bootje op de oceaan dobberen. Dús geld versierd -van haar of van d’r Pa, dat weet ik niet meer- en ticket gekocht naar Sint Maarten, waar ze pas dagen later werd opgespoord.
   Ik bedoel dus maar: Het kan wèl. Blijkbaar kijken die luchthavens niet zo nauw als het op leeftijd aankomt.
   (Hoop overigens, dat we van die Dekker nooit meer wat horen; arrogant kreng……Is toevallig met zeilen opgegroeid, kan het daarom inderdaad goed en denkt daardoor meer privileges te hebben dan anderen. Dat wordt een onmogelijk mens, net als die Henk de Velde, die niet snapt, dat zijn relaties uitgaan, omdat hij alles en iedereen jarenlang in de steek laat, als-ie het in z’n kop krijgt om het ruime sop te kiezen! Totaal gebrek aan empathie! Een blóedhekel dat ik heb aan dat soort mensen!)

   Like

   • Hendrick M. zegt:

    Theresa: Applaus !
    Je vertolkt precies mijn standpunten en gevoelens.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ow, dus jij hebt je ook zitten ergeren aan dat vervelende nest? Maar goed, je ziet het: als ze maar fanatiek genoeg zijn, komen ze een heel eind, die kleine meisjes!

    En dat hemelse ‘kalifaat’ is nu eenmaal zeer aantrekkelijk voor die grieten; wat vóelen ze zich belangrijk omdat ze mogen deelnamen aan de ‘heilige oorlog’ en wat zúllen ze van een koude besneden kermis thuiskomen!
    Of juist niet; als ze een masochistische instelling hebben, wordt het volop genieten, als ‘broedmachine’ zijnde.

    Wat kan een hersenspoeling toch succesvol zijn; daar kan Geert Wilders toch niet tegenop boksen?
    Eigenlijk ongelofelijk dat Pechtold wél goed kan ‘hersenspoelen’; z’n volgelingen en de ‘zwevende’ kiezers hangen aan z’n lippen en ik vrees dan ook het ergste na de volgende verkiezingen.
    Ik zie de ‘asielzoekers’ in nóg dikkere drommen onze woningen bestormen.

    Dat wordt opschuiven in bed.

    Like

   • Maria zegt:

    Proficiat mijn lieve Theresa je hebt het door!!! de “elite” papa’s dochterke zo’n comedie op tv spelen, terwijl the bastard ZELF dochterlief ticket had gekocht om te vertrekken om te gaan zeilen,; zelfde met MSM met die LEUGENS nu dat de ouders het niet wisten, effe logisch nadenken nu/// indien je je identiteitskaart kwijtspeelt WIE VRAAGT DAN EEN PASPOORT AAN??? enne zonder identiteitsbewijs KRIJG JE GEEN PASPOORT!!!!!!!!!!!!!! beginnen jullie het te snappen? dikke kus Theresa

    Like

   • Maria zegt:

    @Bigljhon, je ogen zouden nogal opengaan wanneer je idd moest verhuizen naar Ruskand en Oostbloklanden buiten de EU… die mensen zijn wreed gastvrij en nemen je direct op in hun cultuur, laat je niets wijsmaken van de indoctrinatie hier, vraag maar aan Bobzelf hoe Oostbloklanden zijn… one big happy family ook al ben je een buitenlander maar dan wel geen moslim want die zijn persona non grata in die landen

    Like

  • bigljohn zegt:

   Ook wij denken er wel eens aan om de E.U. te verlaten. Maar waar is de veilige haven waar je nog naar toe kunt gaan ? Het kankergezwel dat Islam heet, heeft de hele wereld aangetast. Of moeten we soms naar Rusland of China afreizen, landen waar een westerling sowieso zich niet kan aarden aan de aldaar heersende cultuur en taal.

   Like

  • Maria zegt:

   o jawel Theresa ik vlieg zelf veel, als minderjarige NO WAY dat je vliegtuig opgeraakt zonder attest en badge bewijs (of eventueel begeleiding van iemand van luchthaven) van ouders dat je alleen mag vliegen, en zeker 14-15j kunnen NIET alleen vliegen laat staan zonder ouders een ticket kopen!!!!, dus papa van dat verwent nest had de toestemming gegeven, onlangs in Belgie was er dat schandaal en in GB ook met blanke kinderen dan natuurlijk dat ze er in slaagden om op een vliegtuig te geraken… onze politiek laat moslims alles toe, ze weten dat ze naar turkijke gaan om door te reizen naar Syria en wat doet politiek??? gewoon kop in zand!!! wij gaan ten onder door die politiek 😦 met zijn walgelijke leugens en pro islam

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, ik zie die Dick Dekker er best voor aan, die halvegare, maar dat was n i e t de officiële lezing van het gebeurde, dus moeten vader en dochter dit samen bekokstoofd hebben om de toestemming voor die zeiltocht uiteindelijk alsnog te forceren.
    En ja, in dàt geval kan het met de zg. gematigde moslim-ouders van die meiden ook wel geen zuivere koffie zijn en zitten ze tegenover de MSM maar wat komedie te spelen over hun ‘vertwijfeling.’ Om niet zelf in staat van beschuldiging te worden gesteld.
    Best logisch, eigenlijk: Moslim=moslim, islam=islam.

    Like

 6. Jean zegt:

  En na een degelijke opleiding op gebied van moorden en aanslagen komen ze terug om hier de boel op stelten te zetten, ik verwittig daar al maanden over en wat doet het EU zootje en het zootje onder eigen volk? De ogen sluiten en maar troep binnenhalen.
  Wedden dat we weldra ook nog extra met ebola zitten? Wedden…

  Like

  • Maria zegt:

   ja heb je het nieuws gezien???? 40% kans dat Belgie een besmette binnenhaalt , 50% voor engelkand en zelkfs 70% voor frankrijk, ALLEMAAL OMDAT ZE WEIGEREN DE VLUCHTEN TE STOPPEN VAN DIE LANDEN ZET VTM OP OF VRAAG NIEUWS VAN 19U OP

   Like

 7. Ad de Koning zegt:

  Het word zo langzamerhand een angstige wereld, hoe moet dit allemaal aflopen. Alleen op grote schaal ingrijpen, met grondtroepen, tegen IS is een oplossing.

  Like

 8. windwens zegt:

  Zou er in dit verband ook geen spraken kunnen zijn van grooming? Mede omdat er ook zoveel gewone meisjes zich opeens zo drastisch bekeren. Ik denk niet dat het zomaar afgedaan kan worden als het opzoek gaan naar een avontuurt.

  Like

 9. H. Numan zegt:

  Zolang “men” (de overheid, de politiek, de grachtengordel; kortom onze ‘meerderen’) zich niet willen realiseren dat islam de religie van de wrede is gaat dit vrolijk verder.

  Like

 10. Jan zegt:

  Deze braindrain van moslims er toe leiden dat wij een van de donkerste perioden van de Nederlandse geschiedenis zullen meemaken. Het lagere geboortecijfer zal leiden tot een algeheel cultureel en moreel verval van een eens geciviliseerde en bloeiende Nederlandse maatschappij.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Zo zie je maar weer dat het sturen van vliegtuigen om te bombarderen een pleister op de verkeerde wonde is. Het echte gezwel is de islam hier. Met al zijn haatvormen. Het onderwijs, de mosketen en de schotels. Daar moeten we wat aan doen. Dat moet gestopt worden.
  En misschien lijdt de goede moslim dan onder de slechte moslim; er is toch geen verschil tussen de twee. Dit artikel toont ook weer aan dat nette meisjes uit een goed gezin even debiel zijn als koters uit een haatgezin in een haatland. Wat ze gemeen hebben is de islam en daar moeten we van af.
  In Bergen op Zoom heeft verleden week een moslimstrijder / PvdA-stemmer een autochtone bejaarde man in elkaar geslagen en getrapt. Het bombarderen van BoZ is geen optie, lijkt me duidelijk, want daar wonen ook nog normale mensen. Maar het uitzetten van moslims met een strafblad, dat kan wel. Laten we daarmee vandaag beginnen. Beter dan een precisiebombardement.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @leefbarbaar: 08.25. uur. De VIJAND/ISLAM is al reeds in ONZE STRATEN! En wat doet onze slappe regering; soldaten dwingen NIET IN UNIFORM OP STRAAT TE KOMEN! Wat is het volgende; POLITIE zonder UNIFORM op straat? DOUANE-AMBTENAREN, zonder uniform? Etc, etc! En alles door de VERRADERS van PvdA,CDA,D66, en VVD!

   Like

   • Maria zegt:

    ik hou mijn hart vast Tom want Belgische F16 hebben nu ook bombardementen gedaan op IS nu…. dus wij klein landje gaan 100% garantie wraakacties krijgen, godzijdank dank U GOD dat de socialisten NIET meer aan de macht zijn in ons land of me maakten mee wat jullie nu meemaken, MEGA TOESTROOM VAN TERRORISTEN IN ONS LANDJE 😦 onder mom van asielzoeker

    Like

 12. Mowdes zegt:

  Assad, de vijand van mijn vijand is mijn VRIEND.

  Like

  • Maria zegt:

   Assad was NOOIT de vijand! die vocht zich krom tegen al qaida en rest … Syria is altijd een seculier land geweest waar ALLE geloven vredig naast elkaar leefden tot die vervloekte amerikaan daar al qaida IS Al Nusra en de rest installeerde… Die man ocharme vocht-vecht tegen de terroristen koppensnellers en wat deed de VS en EU leiding????
   DE TERRORISTEN TEGEN ASSAD BEWAPENEN, snap je nu waarom Rusland Assas steunde?? en nu keren die terroristen tegen ons allen allemaal door de VS

   Like

 13. luckybee zegt:

  En in de Kalifaat worden ze als gratisch hoeren voor de mujahedin, gedrild.

  Like

 14. Bij mijn artikel van 14 september 2014: http://bit.ly/1s1RmRF : “Korte beschrijving van de islam geïnspireerd door de haatbaard van Franck Ribéry”, heb ik een update geplaatst:

  UPDATE 6 OKTOBER 2014:
  Dat de islam vooral over Moorden & Neuken gaat – en dat een bepaald soort wijfjes daar héél nat van wordt – wordt bevestigd door de verhalen van West-Europese jonge tot zéér jonge moslimaatjes uit zogenaamd gematigd islamitische gezinnen, die via ronselpraktijken en internet in Syrië en Irak bij IS belanden als het zoveelste neukertje voor de halsafsnijders. Lees: “Belle en het Beest: meisjes op weg naar de IS-oorlog”.

  Like

  • Maria zegt:

   ik zeg het Martienpannings, die grieten zijn SM liefhebbers, dienen als slavin voor hun mannen daar!!! compleet genetisch gestoord volk zijn die islamieten, daar de broer en zus krijgen kinderen, die kinderen daarvan huwen en kweken verder in die lijn dat verklaart de geschiftheid van hun gedag, zij huwen uit families zelf en dat is al 1400j aan de gang… dit vertaald zich nu waarom zij met een satanisch plezier onthoofden en die kinderen van hen die dit zien zijn HELEMAAL niet getraumatiseerd, dit is abnormaal als je bij NIET moslims iemand onthoofd voor een kind is dat kind rijp tot de dood voor psychiatrie en trauma voor de rest van hun leven, nee bij hun houd een 5-8j met trots dan nog het afgekapte hooft fier vast voor op de foto!!!! hoe geschift is dit niet man?

   Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Eens met vorige reacties! De Islamisering op BEVEL der RODEN en de NWO, wordt ons 24/7 door “de strot”, geduwd. Ik kan heel veel mensen begrijpen, die WEG GAAN UIT NEDERLAND EN EUROPA, want WIJ zijn SINDS 1972 VERRADEN DOOR EIGEN POLITICI! Vuile ploerten. O ja, en deze achterlijke ISIS GEITEN (meiden) NOOIT MEER TOELATEN IN NEDERLAND EN EUROPA!

  Like

 16. Tempelier. zegt:

  Sorry, GEEN compassie, laat die islamtrutten maar afreizen .

  Like

 17. Jan Wandelaar zegt:

  +

  nix an de hand, doorlopen!

  +

  Like

 18. Jean zegt:

  Wij vragen de legerleiding hun standpunt te herzien, weigeren een opdracht van een politieker uit te voeren, geen manschappen hun leven laten riskeren in die achterlijke moslimlanden maar alle manschappen inzetten in eigen land ter bescherming van eigen volk en uitschakeling van barbaars vol.
  Jullie krijgen de steun van de bevolking als dagelijks barbaren in houten kisten worden afgevoerd naar die grote zandbak want wij willen die vuiligheid niet op onze kerkhoven, drop ze maar boven die zandbak.
  Zodra jullie beginnen met ons land te beschermen doen wij met jullie mee want hoe sneller die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij uitgeroeid is hoe beter dat is voor onze veiligheid, leefbaarheid, onzfhankelijkheid en welvaart.
  Laten we aan 11 november toevoegen “wapenstilstand ~ wapensopname”

  Like

 19. Furry zegt:

  Liefdevol thuis, en plotseling hoofddoeken. Ik geloof in geen van beiden. Die ouders proppen eerst hun kinderen vol met gif, en als ze naar de gifpoel willen dan is het niet goed, en moet de overheid alles doen.

  Like

  • Furry zegt:

   En de opmerking ontwikkelde meisje: omdat een arts WIL worden en nog niet is. is ook belachelijk

   Like

   • Maria zegt:

    idd Furry de bullshit van de eeuw!!! van thuis uit via hun schotels wordt de haat van geboorte erin gepeperd!!! die kijken niet naar de smlurfen, K3, sesamlstraat, nee vanaf ze ogen opendoen int leven is daar de jhihad via schotels!!! alleen al dat de regering die haat kanalen van die schotels satelliet niet afhaalt zegt alles, want rechtse groeperingen die bv met Hitler dwepen KRIJGEN GEEN SCHOTELTOEGANG OM HITLER NE GODGANSE DAG TE EREN EN ZIJN GEDACHTENGOED TE VERSPREIDEN, snap je het? dat wordt onmiddellijk geblokkeerd

    Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Wat me ook trof was het gegeven, dat de ronselaars onder andere proberen, die naïeve schapen te lokken door middel van het positieve beeld van “een sterk zusterschap.”
  Tjonge, wat ben ík dan blij dat ik mijn hele leven al in een bepaald opzicht op een wat eigenaardige manier in elkaar steek:
  Want er is amper iets te bedenken, dat mij altijd al méér de tent uitgejaagd heeft dan het begrip “sterk zusterschap!” Dat vertrouw ik absoluut niet, dat doet mijn nekharen overeind staan!
  Individueel wil het dan nog wel gáán (hoewel…?) maar zeker in groepsverband halen vrouwen elkaar vroeg of laat altijd onderuit, naar mijn ervaring, en ben je al gauw overgeleverd aan de grillen van de ‘queen bee’ voor wie de meeste anderen dan weer krúipen. Om van de concurrentie om de mannelijke aandacht maar te zwijgen! “Sterk zusterschap,” Gadverdamme! Bij het lezen van die woorden gaan er bij mij al niet één, maar dríe rooie lampjes branden!
  En dat was, geloof ik, al zo, toen ik 16 was. Dus daar zou i k alvast nooit ingetrapt zijn!
  Maar ik wéét dat dat onder moslima ’s sterk leeft. Misschien is het wel mede daarom, dat ik zo ’n aversie tegen ze heb…..

  Like

 21. Jules Vismale zegt:

  Zoals ik al eerder hier had vermeld lijkt het alsof vooral mooie meisjes constant oorlog blijven voeren met mannen die met hen willen trouwen. Belle kon Gaston steeds weerstaan behalve op de vaker genoemd afbeelding(en) op DeviantArt (Belle – Reluctant guest) waarin Gaston de lieve Belle geboeid en gekneveld op zijn paard wegvoerde en Gaston had toch zo goed een moslimstrijder kunnen zijn geweest omdat hij nogal op vrouwen en meisjes (zelfs degenen onder hen die dolgraag met hem wilden trouwen) neerkeek en hij absoluut niet van vrouwenemancipatie hield.
  De zes knappe meisjes uit het verhaal van ‘The New Adventures of Peter Pan’ (Wendy Darling, Cynthia, Maia, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell) hadden het helaas onder elkaar, met de Lost Boys, John en Michael Darling en de piraten van kapitein Haak ook niet altijd erg goed getroffen! Soms keken die jongens alleen maar neer op de meisjes, maakten ze enkele keren ruzie onder elkaar om Peter Pan (hij was schijnbaar op geen enkel meisje echt verliefd en Tinkerbell is veel te klein voor seks!), kregen ze het daar ook geregeld aan de stok met een aantal véél agressievere meiden op Neverland, de jaloerse zeemeerminnen, of werden de zes jongedames door de piraten van James Haak ontvoerd maar dezen hadden godzijdank GEEN enkel zin om Wendy, Cynthia, Maia, Tiger Lily, Meera en Tinkerbell aan te randen of te verkrachten daar die piraten daar zelf al veel te dom voor waren wat een enkele keer ook voor de zes meiden opging!
  Als ik trouwens een meisje of een vrouw was geweest zou ik mij heel zeker fel hebben verzet tegen de IS-monsters en ze desnoods allemaal gewoon aan flarden hebben geschoten! In WO II hebben vele tienduizenden mannen en vrouwen elkaar afgeslacht en vooral de Duitsers vonden het prachtig om in Rusland foto’s te maken van opgehangen vrouwen en meisjes!
  En ooit was er een heel slim en wijsneuzig meisje in Moskou dat (gelijk aan het wijze kind uit het sprookje van ‘De nieuwe kleren van de keizer’) niet erg op haar mondje viel toen op 17 juli 1944 ongeveer 60.000 Duitsers door de straten van Moskou werden gevoerd! Hoewel de overgrote meerderheid van de Russen gewoon zwijgzaam naar de Duitsers staarden, zonder haatgevoelens of alleen maar fluisterden onder elkaar, vroeg het desbetreffende meisje dat eveneens naar de Duitsers staarde opeens aan haar moeder, op wiens schouders ze zat: “Mama, zijn dit de mensen die papa hebben doodgemaakt?”
  De moeder was deze vraag niet gewend van haar dochter en ze begon alleen maar te huilen maar ondernam verder niets tegen de moordenaars (?) van haar man die achter de Pruisische officieren aanliepen en allemaal meer op Bombie de Zombie uit de Donald Duck leken!

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Dat er trouwens tegenwoordig een hoop rijke patsers zijn die hun kinderen niet eens willen laten kijken naar Disney-sprookjes bewijst dit opgenoemde artikel:

  Keira Knightley verbiedt dochter om naar Disney-films te kijken

  De beroemde actrice Keira Knightley, bekend van de Disney-filmreeks ‘Pirates of the Caribbean’, wil niet hebben dat haar 3-jarige dochter naar Disney-films kijkt. Dat vertelde ze in ‘The Ellen Show’.
  Keira Knightley vertelde Ellen DeGeneres ook meteen waarom ze haar dochter Edie die kaskrakers namelijk ontzegt. De actrice is totaal niet akkoord met de manier waarop de Disney-prinsessen in de desbetreffende tekenfilms geportretteerd worden. “Assepoester wacht op een romantische man om haar te redden uit haar ellende. Dat moet je niet doen, red jezelf!”, briest ze.
  Ook ‘De Kleine Zeemeermin’ staat op de zwarte lijst, al geeft de actrice toe dat ze zelf fan is. “De liedjes zijn fantastisch, maar geef je stem niet op voor een man.” Al zijn niet alle Disney-films verboden. ‘Finding Dory’, waarin presentatrice Ellen de hoofdrol vertolkt, is zelfs de lievelingsfilm van kleine Edie.

  Het is trouwens maar de vraag of onze Keira Knightley in haar jeugd zelf niet persoonlijk eens naar dergelijke Disney-tekenfilms keek. Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje zijn in de Disney-versie drie meisjes die alledrie het leven leiden van het tweede meisje, dus meer als huishoudster dan als prinses, terwijl Ariel, Belle en Jasmine juist avontuurlijke meisjes zijn die door hun vaders haast gedwongen worden om met mannen te trouwen die ze helemaal niet liefhebben.
  En dat het daar trouwens met veel slechteriken vrij slecht afloopt is wel te begrijpen al lijken deze later opeens, in andere Disney-tekenfilms, weer gewoon tot leven te zijn gekomen!

  Misschien was het beter geweest als Keira Knightley als klein meisje gewoon eens was verkleed als Disney-prinses om erachter te komen dat het leven van zowel Disney- als echte prinsen en prinsessen bijna NOOIT een sprookje is! En ik meende dat zijzelf vroeger ook eens een flink pak voor haar broek kreeg omdat deze jongedame totaal niet snapt dat het overbeschermen van kinderen niet bepaald goed is voor hun ontwikkeling!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s