IS-strijders afgeslacht door Koerdische YPG in Kobani

Screenshot 5

(Vertaling: E.J. Bron)

Herbewapend met geavanceerde wapens, die buitgemaakt werden op het Irakese leger na de val van Mosul, vielen IS-milities woensdag dorpen aan ten westen van Kobani. Daarbij maakten ze gebruik van 10 tanks en gepantserde voertuigen tegen troepen van de Koerdische eenheden (YPG).

De verovering van Kobani zou een strategische overwinning voor IS zijn, die een islamitische staat heeft uitgeroepen langs de grenzen van Syrië en Irak, sinds ze vorige maand een offensief begon in Irak. De militanten controleren twee olievelden in Syrië, evenals in Girsespi, Jarrablus en Raqqa. IS heeft Kobani dringend nodig om de regio´s die onder haar controle staan met elkaar te verbinden en de door haarzelf uitgeroepen islamitische staat uit te breiden.

Screenshot 6

Het verlies van Kobani zou voor de Koerden een zware klap betekenen, die vorig jaar in drie Rojava-districten de autonomie uitriepen en er tot nu toe in zijn geslaagd IS en andere islamitische terreurbewegingen van zich af te houden.

Screenshot 7

Onlangs deed IS een massale aanval op Kobani om de Koerden er voorgoed te verdrijven. De aanval mislukte en IS leed zware verliezen.

Screenshot 8

Bron:
www.liveleak.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

57 reacties op IS-strijders afgeslacht door Koerdische YPG in Kobani

 1. oooo deze foto’s zijn zalig om te zien !! dat hun even maar lijden , in plaats van altijd anderen !!

  Like

 2. Manna zegt:

  vecht voor je dierbaren, je volk en je overleden broeders en zusters. stuur dit satansgebroed terug naar allah’s hel

  Like

 3. Lazlo zegt:

  Mooi zo, de Pershmerga verdienen onze steun..Als Nederland alleen al een fractie van hun moed had zouden de problemen met I.S. tuig hier snel worden opgelost…

  Like

 4. Dorith zegt:

  Ik vind het juist allerminst zalig om dergelijke foto’s te zien. Wat is het nut er van? Niet dat ik een traan laat om de omgekomen IS militanten, maar dergelijke foto’s zijn in mijn ogen totaal overbodig.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Niet overbodig Dorith. Dit betreft foto’s die ons hoop kunnen geven dat die waanzinnigen van IS uiteindelijk een duidelijk halt toegeroepen kán worden.
   Ze kunnen gezien het getoonde resultaat mogelijk ook een aansporing zijn tot het inzetten van grondtroepen. Daarzonder zal e.e.a. een moeizame zaak zijn omdat ‘het westen’ met de luchtaanvallen nog altijd te maken heeft met morele zaken die definitief wegbombarderen van de IS-islamcriminelen in de weg staan. Want net als Hamas bedient IS zich van de burgerij om zich te verschuilen.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De realiteit onder ogen zien schijnt nog steeds lastig te zijn voor velen, wegkijken is zoveel gemakkelijker.

   Als het maar gebeurd maar ik wil er niets van weten, brr wat een mentaliteit en het ergste moet nog komen !

   Like

  • Dan weet jij niet dat het smerige beesten zijn die de smerigste ziekten met zich dragen.
   Hoe meer dood,hoe blijer ik wordt.

   Like

   • Dorith zegt:

    Je mag van mij hoog in de lucht springen van blijdschap met elke dode IS terrorist. Ik heb het over de foto’s, niet over de nieuwsberichten en artikelen. Ik zie het nut van deze foto’s hier gepost niet in.

    Ik zit hier duidelijk in voor mij verkeerd gezelschap……

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Als je zegt dat je je in verkeerd gezelschap bevindt, Dorith, dan vraag ik me af wat je hier nog doet.

    Like

   • Dorith zegt:

    Je vraagt je af wat ik hier nog doe, Frans Brassens. Hopelijk heb je vannacht wel goed kunnen slapen.

    Ik waardeer E.J. Bron ten zeerste, vanwege zijn steun aan Israel en vanwege zijn volgers die op een beschaafde manier achter Israel staan.

    Mensen die bij foto’s zoals hier gepost een soort van orgasme krijgen, zijn nu eenmaal niet “my cup of tea”, al laat ik zoals ik eerder schreef, geen enkele traan om de dood van IS-aanhangers.

    Juist wij die in Israel leven, zijn ons goed bewust van wat zich in de buurlanden afspeelt en uiteraard wat er gebeurt direkt om ons heen. Persoonlijk ken ik niemand die het zalig vond om plaatjes van gedode Gazanen te zien.

    [Triest ook dat sommige mensen zo een minachting voelen voor honden, dat ze de IS fanaten nog minder dan honden vinden. Ik vraag me af hoe ze honden behandelen.]

    Ik zal er verder niet op ingaan – mijn mening is nog steeds dat een goed artikel een reeks foto’s van gedode IS militanten niet nodig heeft om de boodschap door te geven. Dat er mensen zijn die juist bij zulke foto’s een zalig gevoel krijgen, blijf ik vreemd vinden.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Zeer merkwaardig dat je bezorgd bent over mijn nachtrust, Dorith….
    Maar ter zake: Je gaat niet in op mijn impliciete stelling dat mensen die zich blijken te bevinden in ‘verkeerd gezelschap’ als logische consequentie zich daaruit wel zouden verwijderen.
    Die uitdrukking ‘verkeerd gezelschap’ van je was -op de man gespeeld- algemeen, en dan trek ik me die dus -terecht- ook persoonlijk aan.
    In je verdere verhaal tref ik als nieuw aan dat stukje over ‘honden’. Ik kan je geruststellen. Mensen hier die honden hebben ‘minachten’ deze geweldige dieren niet, maar zorgen prima voor hun kameraden.
    Is het teveel gevraagd om alsnog te reageren op mijn eerste, geheel serieuze, reactie op waar je deze draad mee begon?

    Like

   • Dorith zegt:

    Om je de waarheid te zeggen, Frans Brassens, begrijp ik je vraag niet helemaal. Je vraagt waarom ik me niet verwijder uit wat in mijn ogen verkeerd gezelschap is, te weten mensen die het zalig vinden om foto’s van gedode terroristen te zien (IS). Hoe kan ik me verwijderen van deze post als mij gevraagd wordt te antwoorden??

    Of bedoel je dat ik me helemaal moet verwijderen van alle berichten van Bron?
    Niet dat ik er een gewoonte van heb gemaakt om te reageren.

    Laten we het zo stellen ~ ik kom een kamer binnen waar ik mij onbekende mensen ontmoet die zeggen hoe heerlijk en zalig ze het vinden om dergeljike foto’s te zien. Misschien zeg ik hen dan shalom, of misschien ook niet, en draai me om en verlaat de kamer. Maar mocht iemand me vragen waarom ik de kamer wil verlaten, dan ben ik wel zo beleefd om een antwoord te geven.

    Zitten er in die kamer mensen die terroristen nog minder waard vinden dan honden, zal ik me afvragen waarom ze zo een hekel aan honden hebben dat ze die dieren zo minachtend en waardeloos beschouwen. [“wanneer mijn dag slecht begint kijk ik gewoon naar deze fotos, dat kan mijn dag alleen nog goed maken 😃😃😃 al die lijken van die honden !! honden kun ja zelfs niet zeggen tegen , das nog een propere woord voor hun …]

    Zoals gezegd, ik weet niet goed wat je bedoelt met mezelf te verwijderen. Ik stel echter voor mij geen vragen meer te stellen, want ik ben wel zo beleefd om te antwoorden. Bovendien is het zeker niet interessant voor de andere reageerders om onze discussie te volgen.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Het is niet zo moeilijk om mij te begrijpen Dorith. Zeker ook niet mijn vraag naar een reactie op de eerdere die ik plaatste. Ik vroeg dat omdat je kennelijk niet was afgehaakt en dacht daarmee een -in mijn ogen- non-discussie te kunnen afsluiten en een échte gedachtenwisseling te starten. Helaas…. Kennelijk ‘ships that pass in the night’.

    Ships that Pass in the Night
    BY PAUL LAURENCE DUNBAR
    Out in the sky the great dark clouds are massing;
    I look far out into the pregnant night,
    Where I can hear a solemn booming gun
    And catch the gleaming of a random light,
    That tells me that the ship I seek is passing, passing.

    My tearful eyes my soul’s deep hurt are glassing;
    For I would hail and check that ship of ships.
    I stretch my hands imploring, cry aloud,
    My voice falls dead a foot from mine own lips,
    And but its ghost doth reach that vessel, passing, passing.

    O Earth, O Sky, O Ocean, both surpassing,
    O heart of mine, O soul that dreads the dark!
    Is there no hope for me? Is there no way
    That I may sight and check that speeding bark
    Which out of sight and sound is passing, passing?

    Like

  • exter39 zegt:

   Nou ik vind het niet erg , tegenovergestelde bewijzen te zien ,of het helpt ,dat we mensen en materiaal sturen ,om de barbaren te vernietigen.

   Like

  • Lazlo zegt:

   Dat is weer echt Nederlands..beetje zeuren over vorm terwijl de kern van het probleem niet benoemd wordt….als de msm dagelijks dit soort foto’s tonen wordt men mischien wakker…

   Like

 5. Jan zegt:

  Kurdish Female Freedom Fighters

  Like

 6. sam zegt:

  Herbewapend met geavanceerde wapens. Ik heb zo mijn twijfels over die geavanceerde wapens.
  Moesten ze die wel hebben, hoe zouden ze die kunnen gebruiken? Het enige waar dat soort uitschot goed in is, is oude dametjes overvallen, winkel en gauw diefstallen plegen. Voor de rest kunnen ze amper hun naam schrijven.
  Spijtig dat ik niemand herken uit mijn buurt , zouden we er ineens vanaf zijn.

  Like

 7. Harry zegt:

  De koerden zijn toch wel een stukje netter dan die Isis gekken .
  Zelfs hun slachtoffers mogen hun hoofd gewoon houden .
  En @ Dorith , ik vind al die dode schapen een heel stuk erger om naar te kijken , zelfs EEN vermoord schaap is erger dan al dat dode tuig op de foto’s bij elkaar .
  En ik hou al helemaal niet van schapen .

  Nee , hoor dit soort foto’s doet me best wel een beetje goed , eigenlijk .
  Hoe moet dat met de bodemverontreiniging als ze straks AL die duizenden lijken gaan begraven ?
  Dat wordt een milieuramp , die lui zien er bij leven al zo vies uit , dood is het niet beter . Er lekt van alles uit .
  Binnenkort is al het drinkwater daar verpest , kunnen we dat ook nog gaan doneren .
  Ramp op ramp .

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau YPG !!!

  Like

 9. Dr.Kwast zegt:

  Ik ben blij dat we deze mensen kunnen opvangen, zei mijn buurvrouw laatst en dat als IS hier aan komt en het snijden begint, ik naar het buitenland vlucht. Ik hoop zo ook te worden opgevangen door hen in het buitenland. Probeer ze maar eens verstandig te maken.

  4 oktober 2014 om 07:13

  Aboutaleb liegt bewust of weet niets af van de koran waaruit hij meent te citeren (het citaat komt bovendien uit de Talmud) of het is een combinatie van beiden. Wat werkelijk in dat vers staat is:

  “Deswegen schreven Wij de kinderen Israëls voor, dat wie ook een mens doodt, behalve wegens het doden van anderen of het scheppen van wanorde in het land, het ware alsof hij het gehele mensdom had gedood, en voor hem, die iemand het leven schenkt, alsof hij aan het gehele mensdom het leven heeft geschonken. En voorzeker Onze boodschappers kwamen met duidelijke tekenen tot hen en toch – werden daarna -velen hunner op aarde tot overtreders.”
  (5:32 http://www.koranonline.nl/koran/nl/index.php?subaction=showfull&id=1099093546&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL)

  Het bevel (van allah) is dus gericht op de Joden en geldt níet voor moslims en daarom wordt er gemoord en afgeslacht door moslims dat het een lieve lust is.

  Echter, iemand die ellende in een islamitisch land veroorzaakt (fasad) kan worden gedood en dat gebeurt dus nu op grote schaal (er is altijd wel een excuus). In de koran staat hoe gedood kan worden:
  “De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet.”
  (5:33 http://www.koranonline.nl/koran/nl/index.php?subaction=showfull&id=1099093546&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL)

  ‘Wanorde’ scheppen is weigeren moslim te worden, de ‘profeet’ niet willen accepteren en niet-moslims zijn potentiële veroorzakers van problemen:
  “Toen zonden Wij na hen (de vorige boodschappers) Mozes met Onze tekenen naar Pharao en zijn leiders, maar zij geloofden er niet in. Ziet hoe het einde was van de onruststokers.”
  (7:103 http://www.koranonline.nl/koran/nl/index.php?subaction=showfull&id=1099093470&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL)

  “De ongelovigen zijn vrienden van elkander. Als gij niet ingrijpt zal er onheil en grote wanorde in het land komen.”
  8:73 http://www.koranonline.nl/koran/nl/index.php?subaction=showfull&id=1099093424&archive=&start_from=&ucat=2&go=NL)

  Terug naar sura 5:32 maar nu de exegese/tafsir van de koran: Tafsir Al Jalalyn:
  “Because of that, which Cain did, We decreed for the Children of Israel that whoever slays a soul for other than a soul, slain, or for, other than, corruption, committed, in the land, in the way of unbelief, fornication or waylaying and the like, it shall be as if he had slain mankind altogether; and whoever saves the life of one, by refraining from slaying, it shall be as if he had saved the life of all mankind — Ibn ‘Abbās said [that the above is meant] in the sense of violating and protecting its [a soul’s] sanctity [respectively]. Our messengers have already come to them, that is, to the Children of Israel, with clear proofs, miracles, but after that many of them still commit excesses in the land, overstepping the bounds through disbelief, killing and the like.”

  http://www.altafsir.com/Tafasir.asp?tMadhNo=0&tTafsirNo=74&tSoraNo=5&tAyahNo=32&tDisplay=yes&UserProfile=0&LanguageId=2

  “Sa`id bin Jubayr said, “He who allows himself to shed the blood of a Muslim, is like he who allows shedding the blood of all people. He who forbids shedding the blood of one Muslim, is like he who forbids shedding the blood of all people.” In addition, Ibn Jurayj said that Al-A`raj said that Mujahid commented on the Ayah, (it would be as if he killed all mankind,) “He who kills a believing soul intentionally, Allah makes the Fire of Hell his abode, He will become angry with him, and curse him, and has prepared a tremendous punishment for him, equal to if he had killed all people, his punishment will still be the same.” Ibn Jurayj said that Mujahid said that the Ayah, (and if anyone saved a life, it would be as if he saved the life of all mankind.) means, “He who does not kill anyone, then the lives of people are safe from him.”
  Quran Tafsir Ibn Kathir

  http://www.qtafsir.com/index.php?option=com_content&task=view&id=786&Itemid=60

  Dus, Abutaleb citeert vals (in beide betekenissen) en half en iedereen trapt er steeds weer in als dit vers gedeeltelijk geciteerd wordt. Wie beschermd worden zijn alléén de moslims, niet-moslims worden niet beschermd

  Het citaat komt overigens uit de Mishnah Sanhedrin. Mo meende dat het in de Torah stond. Vers 5:32 legt uit wat in Genesis 5:32 staat en het belang van het verhaal over Adam en Eva:

  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Talmud/sanhedrin4.html

  Wat Mo er van maakte was dus broddelwerk en helemaal citeren betekent dat moslims door de mand vallen omdat het uit de Talmud komt, dat zij niets hebben begrepen en dat zij door de mand vallen omdat zij slechts slaafs navolgen wat een ander die de verzen ook al niet begrijpt hen influistert. Kortom, zonder liegen en bedriegen en onzin te verkopen zakt de islam als een kaartenhuis in elkaar en dus moet men overgaan tot geweld, zoals voorgeschreven in hun jachtakte, ofwel koranus. En zo is de cirkel weer rond.
  Beantwoorden

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  @ dorith
  Niemand dwingt je te kijken.

  OT: Een mooi resultaat. Het opruimen van islamitische orcs is een zegen. De islamitische kanker moet bestreden worden.

  Like

  • Dorith zegt:

   Niemand dwingt mij te kijken? Hoe kan men dit bericht lezen zonder de foto’s te zien? Ik vind het verbazend dat zo veel mensen genieten van deze foto’s. Blijkbaar is dezelfde tekst zonder foto’s niets waard. Misschien is het dan beter om enkel foto’s te tonen, zonder tekst van een artikel?

   Onzin te beweren dat ik een mentaliteit heb van weg kijken. Als iemand die al jaren in Israel leeft, en genoeg heeft mee gemaakt, weet ik heus wel wat er rondom gebeurt. Niet ik ben het die weg kijkt, ik lees wat er staat en mocht ik behoefte daartoe hebben, dan heb ik genoeg fantasie om allerlei lijken met of zonder hoofd in gedachten voor mij te zien.

   Het is de wetenschap dat die IS lui zijn omgekomen, wat een “zalig gevoel” zou moeten geven. Ik moet denken aan de vele foto’s die tijdens de Gaza-oorlogen door hamas werden verspreid. Mensen die van dergelijke plaatjes houden, en anti hamas zijn, kregen zeker ook zalige gevoelens toen ze al die gedode martelaren zagen en allerlei omgekomen burgers. Maar wat bleek? Veel van die foto’s waren helemaal niet van omgekomen Gazanen! Dat waren vaak foto’s van mensen omgekomen in Syrië en wat een helemaal afschuw-wekkende fotoshopping was, van Israelische slachtoffers van een aanslag zo een tien jaar geleden.

   (Dit heet Pallywood, het misbruik maken van foto’s, fotoshopping, valse onderschriften)

   Dus eerst kon men dan een “zalig gevoel” krijgen bij een foto van omgekomen hamas-lui. En als dan blijkt dat de foto helemaal niet van dode hamasniks was, dan wekt dezelfde foto opeens afschuw op! Een bewijs dat niet de foto zo nodig is, maar de begeleidende tekst, het bericht zelf.

   Ik haal mijn “zalige gevoelens” wel uit een andere hoek.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maakt niet uit, hoor: Ieder zijn eigen manier.
    Laat U niets opdringen, wat dat betreft.
    Persoonlijk sta ik herhaaldelijk raar te kijken van figuren, die er blijk van geven, te geníeten van bepaalde beelden en dergelijke, vól wraakzucht, terwijl ze eerder te kennen gegeven hebben, vreselijk Godvruchtig te zijn en hun medereageerders bij gelegenheid hebben dóódgegooid met getuigenissen en/of bijbelcitaten.
    Niets menselijks is ze kennelijk vreemd, maar ik vind dat toch ergens wel wat zwemen naar Farizeïsme…..Nou ja, wie ben ik?

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Dorith: 20.26. uur, op 5/10. In feite heeft U een punt. Het is nooit goed, om te genieten van “moord en doodslag”, ook als dat via tv beelden, of fotomateriaal tot ons komt.
    Dat laat onverlet, Dorith, dat ik de ISLAM een perverse ” DOODSCULTUS”, vindt.

    Like

 11. Tempelier. zegt:

  Als ik die foto’s bekijk valt me op dat ze nog allemaal hun kop hebben, kijk daar zit dan toch weer een verschil in.

  Like

 12. Meer,meer meer meermeermeermeermeermeermeermeer meer meermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeerMeer,meer meer meermeermeermeermeermeermeermeer meer meermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeeMeer,meer meer meermeermeermeermeermeermeermeer meer meermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeer Meer,meer meer meermeermeermeermeermeermeermeer meer meermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermeemeermeermeermeermeermeermeermeer meermeermeermeermeermeermee tot de laatste.

  Like

  • inderdaad Syrië/Assyriër meeeeeer meeeer dat de sporen van die honden zelfs niet achter blijven !!! wanneer mijn dag slecht begint kijk ik gewoon naar deze fotos, dat kan mijn dag alleen nog goed maken 😃😃😃 al die lijken van die honden !! honden kun ja zelfs niet zeggen tegen , das nog een propere woord voor hun … ik zou maar zeggen de dienaars van de duivel !!!! assyrians aan de toppp !!!

   Like

 13. Monalisa zegt:

  Dertig mensen ontvluchten ISIS-gevangenis

  CAIRO –
  Dertig mensen zijn vrijdagavond uit een gevangenis in het noord-oosten van Syrië ontsnapt die door strijders van Islamitische Staat (ISIS) werd bewaakt. Ze wisten te ontkomen na een luchtaanval van de internationale coalitie op de gevangenis in de regio al-Shadadi, onder leiding van de Verenigde Staten. Dat meldde het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten zondag.

  De organisatie heeft geen gegevens over de identiteit van gevangenen en de redenen voor hun gevangenschap gegeven. Slechts een deel wist uit handen van de extremisten te blijven, de rest werd opnieuw opgepakt door de ISIS-strijders.

  Like

 14. Nee hoor ik wil ook eens zien dat het TUIG er dood ligt en dat overwinnaars er bij staan. We hebben al zoveel foto’s moeten zien van afgesneden hoofden ! Dit doe me erg goed !!!!

  Like

 15. Nemesis zegt:

  Zalig is misschien niet de juiste uitdrukking, maar ik begrijp heel goed wat er mee bedoeld wordt. En NEE, deze foto’s zijn absoluut niet overbodig, in tegendeel. Het kunnen er niet genoeg geplaatst worden. Video’s, filmpjes, foto’s van beide kanten. De tijden van truttig zijn en ajakkie bah wat naar nu,kopje thee dan maar, zijn even voorgoed voorbij. De legers sprinkhanen zitten allang ook hier in onze landen en vreten zich op onze kosten vol, vet en ster. Krijgen gratis lesjes in schieten en andere vechtsporten en hebben overal al trainingscampus opgericht. De mosketen liggen gevuld met wapens en de messen zijn geslepen.
  Het zal niet al te lang duren en ook onze straten en huizen zullen dan zelfde beeld laten zien, van wat jullie denken in de o zo schattige onschuldigheid en ver van mijn bed show, gebeurt hier toch niet. Jawel, gebeurt hier toch wel. Dus kijk en kijk en zie wat er kan gebeuren en wordt eens wakker uit die dromen, want die dromen zijn bedrog.

  En zeg niet mijn lieve islamitische groenteboer die doet dat niet. Die is de eerste die je zal verraden aan die hordes, bang voor z’n eigen kop of omdat hij zelf toch echt wel in het sprookjesboek gelooft. De tweede die je zal verraden zijn die, die we vroeger de NSBers noemden, je buren, je eigen familieleden. Alles al gehad.

  Dus kijk ernaar, plaats er zoveel mogelijk en wees voorbereid

  Like

 16. Nemesis zegt:

  @ E.J. Bron: ja, ik ben het wel degelijk zelf hoor 🙂

  Like

 17. 4sjun zegt:

  Zo bezien zitten de hoofden er nog op en zijn er ook geen verdere verminkingen toegepast. Daarmee etaleren de Koerden meer beschaving dan de islamitische reformanten van de terug naar de basisbeweging ISIS, hun profeet Mohammed en zijn Allah in wiens naam deze oorlog om landjepik en onderwerping begonnen is.

  Like

 18. Jade zegt:

  Bis bis… We want more…

  Like

 19. alidas1 zegt:

  Dorith
  Van mijn part laten ze hondert van die foto’s zien .
  Als het maar isis klanten zijn.

  Like

 20. 50Pf zegt:

  Mijn diepste medeleven.

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Of ik bij die foto,s van die gedode “ISIS”-moslims sta te juigen, openlijk, dan wel inwendig…………..NEE.
  Kijk altijd maar heel kort naar zulke foto,s.
  Wat me wel bijblijft ( ik hoef de foto,s niet eens op te zoeken ) , zie ze zo voor me, vooral die ene. Die Israelische mensen, die dood in de bus liggen, sommige half uit de ramen. Bij weer een zoveelste zelfmoordaanslag in Israel.
  Die vind ik VERSCHRIKKELIJK. mensen die gewoon willen leven, niets van doen hebben met dat achterlijke barbaarse geloof.
  EN JA,.daar blijf ik dikwijls wel langer naar kijken.

  Like

 22. inderdaad Syrië/Assyriër meeeeeer meeeer dat de sporen van die honden zelfs niet achter blijven !!! wanneer mijn dag slecht begint kijk ik gewoon naar deze fotos, dat kan mijn dag alleen nog goed maken 😃😃😃 al die lijken van die honden !! honden kun ja zelfs niet zeggen tegen , das nog een propere woord voor hun … ik zou maar zeggen de dienaars van de duivel !!!! assyrians aan de toppp !!!

  Like

 23. Pingback: EINDELIJK GERECHTIGHEID? | eunmask

 24. Nemesis zegt:

  Nee juichen doe ik ook niet. Eerlijk gezegd laat het me ijskoud. Ik kan er naar kijken als ze zich tegenzijdig afmaken zonder er kippenvel of andere gevoelens bij te krijgen. Dat zooitje moet worden uitgeroeid en wel zo snel als het even mogelijk is. Maar wat dat verhindert zijn de smeerlappen in de krijtstreepjespakken, de zogenaamde elites (de naam al, elites, kots) die daar de boel aan het opjutten zijn en voorzien van wat ze nodig hebben, om ons hier en ook de goede mensen uit die landen om zeep te helpen.

  Eveneens heel erg is, dat ze dat moorddadige spul bij duizenden tegelijk hier importeren als zijnde arme vluchtelingen. De echte vluchtelingen die hierheen komen zijn hier heel erg zwaar de dupe van. Iedere dag staan er wel ettelijke berichten over, niet hier hoor, stel je voor. Maar wel op de Duitse blogs en sites, waar dit alles nauwlettend in de gaten wordt gehouden. En het goedmensendom groeit en groeit maar. Ik begrijp dat niet. Jullie wel?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Nemesis: 00.52. uur. Ook ik snap er geen biet van, Nemesis! Maar dankzij de volledig door de RODEN overgenomen pers en media, is dat WEL weer te verklaren!

   Like

   • Nemesis zegt:

    Nee, eigenlijk niet. Want Nederland is het alnd waar de meeste mensen computers hebben. Ze kunnen zich informeren. Of lezen ze alleen maar Joop en kijken porno?

    Like

 25. Derdo zegt:

  Wij als Ypg zullen alles doen om in onze regio’s vrede te bewaren.
  Wij Koerden vinden het erg jammer,
  Dat het Eu ons niet ondersteund,
  Terwijl de İs terroristische aanslagen pleegt in het Eu,
  Dat komt op neer, dat het Eu hun hoofden in het zand steken,
  Maar in de toekomst krijgt het EU harde klappen te verduren,
  En die klap zal veel erger zijn dan in Syrië .
  Dat heeft te maken met, de 40% van de vluchtelingen uit Syrië naar het Eu komen,
  Bestaan uit Al Nusra & İs teroristen, die leven nu onder ons,
  Dit is allang bekend bij de AIVD,.
  En deze ex terroristen nestelen zich in het hele EU onder ons,
  Dit wordt weer zo’n islamitische slapende tereur cel.
  Zo nodig dan kunnen ze in de toekomst weer aanslagen gaan plegen.
  Dat zagen we in America 9 / 11 ze hadden doodleuk naar school gegaan doodleuk vlieglessen gevolgd,
  Ze S spraken beter Engels dan de Amerikanen zelf.
  Als een uur terrorisme in de toekomst wel bestrijden wat onhaalbaar is moet je wel de juiste mensen ondersteunen,
  En niet net als Erdogan die islamitische terreur ondersteund.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s