Wat zit er achter het creëren van islamitische vluchtelingen?

Screenshot 14

(Door: Frans Brassens)

Een islamiet is het niet gegeven om géén islamiet meer te mogen zijn. Eéns islamiet, altíjd islamiet. Hij/zij zit gevangen. Wil men ‘er uit’ of volgt men ‘de leer’ niet juist, dan wordt men met de dood bedreigd. Sharia! Sharia! In door islamieten beheerste landen vinden die doodstraffen al regelmatig plaats. In nu nog ‘westerse’ landen zal dat gebeuren zodra de islamieten de overhand krijgen. Ook anders gelovigen, ongelovigen, Joden, homofielen, staan dan bloot aan vermoord te worden. Tenzij anders gelovigen en ongelovigen toetreden tot de islam (waar men dan nooit meer vanaf komt) of door op zijn minst stevige islambelastingen te betalen in sommige gevallen.

Voor Joden en homofielen is geen uitweg geboden, die moeten sowieso dood. De gluipglibber Donner, destijds minister en nu leidend in de Raad van State, sloot sharia niet uit. Moest kunnen, volgens hem, als er ‘voldoende’ islamieten zouden zijn. Ergo Donner, met zijn zuinige gereformeerde pruillipjes, is een van de verraders van het Nederlandse volk. Is zo’n opmerking als van Donner dom of gewetenloos?

Maar hoe komt de islam dan aan een bepalende meerderheid -of zeer militante grote minderheid- in de westerse landen? Door vermeerdering van het aantal islamieten, de uiteindelijk altijd op grond van angst gehoorzamende slaven van de walglijke leiders van de islam en hun ‘regulerend’ voetvolk, de ‘imams’.

Hoe vermeerdert zich dat aantal? Door – wat oneerbiedig gezegd misschien- fokken én door immigratie. Immigratie kwam vooral op gang sinds 1975, met name op grond van het Verdrag van Straatsburg, waarin ‘olie’ werd ‘geruild’ tegen opname van islamieten uit onder meer de Arabische olielanden (‘Oil for Immigration’). En door het opnemen van talloze islamitische ‘vluchtelingen’.

Hoe verkrijg je dat laatste effect? Door ‘islamitische’ vluchtelingen te creëren.

Hoe creëer je die vluchtelingen? Door terreur uit te oefenen, juist ook tegen islamieten in islamitische landen.

Wat bereik je daarmee? Een versnelde groei (door het opnemen van de vele islamitische vluchtelingen) van het aantal islamieten in de westerse landen.

Wat zal dat uiteindelijk tot gevolg hebben? Dat staat (uiterst beknopt, want er is veel meer) hierboven, onder de koptekst. Islamieten zullen getalsmatig de overhand krijgen op den duur.

Nog altijd zijn er veel te veel mensen die deze redenering achteloos, onnadenkend wegwuiven.

Ik sprak er zojuist eentje. Hij citeerde in wezen een uitspraak die je altijd hoort wanneer complottisten zich ontdekt weten. Dan wordt gezegd: ‘Dat is een complottheorie’. Een groot deel van de burgersimplisten slikt dat zonder nadenken en zonder onderzoek. De complottisten komen er vooralsnog mee weg.

Rest de vraag wie er dan wel belang hebben bij de onmiskenbare toename van de invloed die de islam bezig is te krijgen. Zijn dat alleen de islamieten in macht?

Door:
Frans Brassens
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, oliebelangen, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Wat zit er achter het creëren van islamitische vluchtelingen?

 1. D.DAY zegt:

  Frans, dit is inderdaad gaande. Het wordt allemaal zo professioneel en subtiel georganiseerd dat er geen kruid tegen gewassen is. Voor zover de politici er echt wat tegen zouden willen ondernemen: de afgelopen 40 jaar hebben zij alleen maar bij de massa-immigratie van moslims de andere kant uitgekeken.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “het Verdrag van Straatsburg, waarin ‘olie’ werd ‘geruild’ tegen opname van islamieten uit onder meer de Arabische olielanden”

  Dus we zouden olie ‘krijgen’ als we het hier zouden laten vollopen met islamieten?
  Waarom moet ik dan nog steeds zo veel geld betalen voor een liter benzine?
  Of is dit een domme vraag?

  Like

  • @donbasco zegt:

   Inderdaad een domme vraag. Het grootste percentage van de literprijs voor brandstof gaat naar accijns en btw.

   Like

   • Republikein zegt:

    Dat snapt ze zelf ook wel, of is dit een dom antwoord.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ @donbasco 5 oktober 2014 om 22:18

    Ik doelde met mijn vraag natuurlijk op alwéér het gebrek aan enig financieel voordeel voor de burger die opgescheept wordt met de islam vanwege een door de ‘elite’ gesloten deal.met islamitische olieboeren.

    Like

 3. Linsky zegt:

  In elk geval hebben ‘zij’de macht, het geld, het goud en de wapens….en de massa al als slaaf.

  Nu willen ze ook onze kinderen…met de wet in de hand!

  Ook in ons eigen land hebben de pedofielen enorme macht. Zoveel dat zelfs ministers geen vat hebben op veel van deze lieden. Dit kan enkel verklaard worden door pure chantage! Precies ook de reden waarom er steeds opnieuw wetten doorgevoerd kunnen worden, waar letterlijk ieder zinnig mens op tegen is.

  Agenten en andere uitvoerende machten handelen normaliter niet op basis van zelfstandigheid. Zij volgen orders op, bevelen en richtlijnen van bovenaf! Volg de lijn…en je komt vanzelf uit bij het ministerie, de regering. Daar wordt het beleid gemaakt, de strategie bepaald en met welke tactieken deze dient te worden uitgevoerd.

  Men heeft daar blijkbaar lang geleden al bedacht; laten we de sharia invoeren en uit naam van Allah zelf kunnen we dan kinderen verkrachten en vrouwen vermoorden.

  https://ejbron.wordpress.com/2011/12/02/waarom-er-zoveel-moslimknuffelaars-zijn/

  Like

 4. Frerik zegt:

  In dit verhaal wordt duidelijk wat Tom Hendrix ook altijd bedoeld. en komt voor in de regel ” Immigratie kwam vooral op gang sinds 1975, met name op grond van het Verdrag van Straatsburg.”
  Hoe dan ook onze regering is medeplichtig aan de terreur van de islam, en dat is mooi verwoord door Albert Einstein. Ook zo’n mooie uitspraak van Einstein was deze. “Wanneer de technologie de menselijke interactie zal overheersen komen we terecht in een wereld van idioterie”” en ook die tijd is al gekomen en is heel duidelijk te zien aan de mensen die altijd een beeldschermpje voor de neus hebben, wat dat betreft was deze meneer Einstein een profeet.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Zijn eerste vrouw was het genie. Na de scheiding was het werk van Einstein zeer pover. Einstein had het probleem dat hij zeer zwak was in wiskunde. Vrouwen in de wetenschap werden niet getolereerd in die tijd. Einstein was dus meer de úitgever´ van andermans werk.

   Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  “There are more things between heaven and earth, Horatio, than are dreamt of in thy philosophy”

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Binnen afzienbare tijd mogen wij dezelfde keuze maken als de Christenen in Irak en Syrie:
  Moslim worden of vluchten of kop eraf. Dit is geen strijd tegen vlees en bloed, maar tegen de boze geesten en machten in de Hemelse gewesten die deze wereld beheersen.

  En daarnaast worden planmatig zoveel mogelijk Ebola’s naar Europa gevlogen en komen ook via Italie als “vluchteling” binnen om het “feest” compleet te maken. Wij als “fijne” zendelingen hebben ons eigen probleem veroorzaakt door 40-50 jaar geleden miljoenen Afrikanen in leven te houden en dat zijn er nu tientallen-honderdtallen miljoenen geworden die liefst allemaal naar Europa willen komen en in de tussentijd ook nog booslim zijn geworden!!!

  De enige manier waarop het nog een beetje te redden is is een revolutie van de autochtone bevolking, maar die zijn bezig met voetbal (brood en spelen dus). Dat gaat niets opleveren. Het lijkt wel of de burgerij zodanig verdoofd is dat men horende doof is en ziende blind totdat het te laat is. Vluchten kan niet meer want in de USA gaat ook de pleuris uitbreken, dat land wordt planmatig kapot gemaakt door Obama booslim.

  Like

  • koloth zegt:

   Idd. Drs.P. schep éérst chaos en dan de N.W.O.
   En wie dit bedacht heeft staat onder invloed van de satan (wat dat ook mag wezen).
   Onze leiders zijn zo door en door verrot dat er geen ontkomen meer aan is.

   We zullen onze leiders weg moeten trappen met al hun absurde plannen en iedeeën, dan is er nog hoop.

   Like

 7. Peter Selie zegt:

  Alleen, ik zou ze liever bezetters noemen i.p.v “vluchtelingen!!

  Like

  • Theodoor zegt:

   Dat zou de maatschappelijke discussie zeer ten goede komen, heeft meer impact dan vluchteling en kunnen de ISIS boeven bij aankomst ook meteen aan de slag.
   Als Den Haag niet oppast gaan we het echt meemaken, maar ik heb weinig vertrouwen in de VVD, PvdA, CDA en D66 dus…………

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Bezetters eisen van alles van de lokale bevolking, dus de term klopt wel.

   Like

 8. Nou… ik heb vandaag een heel interessant stuk gelezen van ene Qronos1……

  Hij zou een tijdreiziger zijn uit de toekomst en verteld over het heden…
  Zo vertelt hij over een leider die in 2009 niet van Amerika zelf komt (Obama is Keniaan van geboorte), hij vertelt over de NWO, de nieuwe wereldorde waar rijken en invloedrijke mensen alles gaan bepalen…. en over een inslag van een komeet in 2032…

  En vooral dat laatste greep me aan…. Dit jaar kwam er een bijna-botsing met een komeet (op wetenschappelijke waarden tenminste). Die komeet was eerder dit jaar ontdekt. Onderzoek heeft uitgewezen dat die komeet nog eens langskomt…. in 2032…maar dan nog dichterbij.

  Nu zou dat allemaal verklaarbaar zijn, ware het niet dat die post van Qronos1 dateert uit 2005, dus ruim voor Obama in beeld kwam en ook voor deze komeet bekend werd…
  Hij vertelt ook over de komende WO III en wijst daarbij op het feit dat we het beste terug naar God kunnen keren…

  Het zijn natuurlijk allemaal voorspellingen, maar ik vind dat het er niet ver naast zat en het klinkt ook aardig plausibel. Het zou ook veel verklaren van wat er op dit moment allemaal gebeurt..

  De link: http://2063.blogspot.nl/2005_09_01_archive.html

  Like

 9. Einstein had gelijk!En verdomd:er leven hier meer nsb’ers dan me lief is!En hoeveel jaren roepen we al dat het gros dat hier binnen loopt geen vluchteling is maar gelukszoeker?Altijd werd je daar op aan gekeken.Maar langzaam[te langzaam!} begint het hier en daar te dagen:vluchtelingen gaan wel terug om vakantie te vieren!!!Zo noodzakelijk was dus hun vlucht!Niet dus!

  Like

 10. Maria zegt:

  Einstein sprak profetische woorden

  Like

 11. Frans, het zijn niet de roofdieren die schuldig zijn aan moord, want die weten het niet beter omdat het genetisch is, maar degenen die bewust hun kooien hebben geopend!….

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Genetica is een gebied waarop ik mij niet graag begeef, Realpredictor.
   Het is mij te ‘slippery’.
   Zoals je het stelt hebben we het maar over één kant van de zaak: moordenaars zouden uitsluitend een product zijn van ‘nature’, hun erfelijke eigenschappen.
   Het andere uiterste bestaat er in dat men de omgeving, het milieu waarin iemand verkeert, aangeeft als oorzaak van het optreden van (in dit geval) een mens. Die zou dan als onbeschreven blad ter wereld zijn gekomen (de ‘tabula rasa’ theorie) en zich ontwikkeld hebben door invloeden van buitenaf (‘nurture’), bijvoorbeeld via hersenspoeling.
   Er waren en zijn aanhangers van beide visies, maar aannemelijker lijkt mij de door best velen gedeelde opvatting dat hier een wisselwerking tussen beide bestaat.

   Een en ander neemt niet weg dat die ‘geopende kooien’ inderdaad onder verantwoording vallen van domme óf van slechte lieden. Die op zich dan ook weer onderhevig zijn aan ‘nature’ of ‘nurture’. Maar die wel degelijk schuldig zijn.

   Like

   • Frans, Toch zit het in je genen als je (als tiener), zonder een krimp te geven, iemand’s hoofd afsnijdt en je ‘buit’ triomfantelijk tentoonstelt! Ieder geëvolueerd (en dus geciviliseerd) wezen zou zoiets verafschuwen!

    Like

 12. Michael Jacobs zegt:

  “Rest de vraag wie er dan wel belang hebben bij de onmiskenbare toename van de invloed die de islam bezig is te krijgen. Zijn dat alleen de islamieten in macht?”

  Antwoord: het bedrijfsleven, de economie, oftewel het georganiseerde Ego dat om elke prijs wil overleven en winst maken. Oorlog betekent een vergroting van de omzet, vluchtelingen ook, en immigratie eveneens. De honger naar winst was dé drijfveer achter de eerste twee wereldoorlogen, en zij is dat nog steeds.

  Like

  • Harry zegt:

   Zet toch een beetje vraagtekens bij Uw bewering dat het bedrijfsleven winst zou gaan maken in geval van oorlog .
   Geen enkele weldenkende ondernemer ( en ik ken er honderden ) zit op narigheid te wachten .

   De enige industrie die erbij gebaat is , is de oorlogsindustrie van Obama .
   Voor welhaast alle anderen is het contraproductief .

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Michael Jacobs: 07.00. uur. Inderdaad dat zijn ze, maar ook de BILDERBERGBENDE en de marionetten van de NWO!

   Like

   • Maria zegt:

    idd TOM De BIlderbergroep illuminatie die 13 satanische families die de aarde rulen qua olie gronstoffen industie, multinationals enz… zij hebben de Islam hier geïnstalleerd onder dat verdrag van Straatsburg in 1975… NU ze allen Multi en Multi miljardair zijn Rocefellers alleen al bezitten triljoenen en geen miljarden meer zij volledig doorgeslagen willen de mensheid uitroeien, en degene die mogen blijven leven zullen zoals in Farao tijdperk letterlijk de slaven zijn van die satansisten illunimatie, het allerergste van al is dat ik weet heb dat 7 van die families Joden zijn die OP DE HOOGTE WAREN van de holocaust Hitler zelfs financierden en al!!! opnieuw is allemaal op te zoeken!!! zoek de achtergrond maar eens op over the rothschilds en rockefellers en de rest, zijn Joden die hun eigen volk ook dood willen in Israel

    Like

 13. koddebeier zegt:

  Achter het creëren van islamitische vluchtelingen zit gewoon het doel om landen te bezetten en te bekeren tot de islam, want het is bekeren of sterven.
  Ze worden geholpen door duizenden landverraders in de EU, het overgrote deel van de Nederlandse politici, overheidsinstellingen en allerlei christelijke en zogenaamde gutmensch organisaties !!
  We zijn verkocht en verraden !

  Like

 14. luckybee zegt:

  Ik ben het helemaal met julie eens. een maal moslim altijd moslim of de dood.

  Like

 15. vigilante zegt:

  Agenda 21 in werking..
  EEN DEMOGRAFISCHE BOM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s