Hoeveel principes heeft D66 nog over?

Screenshot 3

(Door: Tim Engelbart)

Volgens mij niet veel meer. De partij is ineens ook helemaal pro-Koningshuis.

In de voorbije jaren heeft D66 een hoop kroonjuwelen laten vallen. Je zal Pechtold en de zijnen niet meer horen over de gekozen burgemeester (sterker nog, dé grote D66-man achter de gekozen burgemeester heeft zich laten benoemen als.. ehm.. benoemde burgemeester), referenda hebben ineens niet zo’n prioriteit meer. En nu puntje bij paaltje komt maakt D66 zich ook niet meer hard voor het herstel van de Republiek. Nee, Alexander Pechtold wil dat Rutte meer doet om Koning Willem-Alexander te beschermen:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hoeveel principes heeft D66 nog over?

 1. Hielenlikker 1e klas en Bilderberger!!!!Daarvan kun je ook niet verwachten dat hij de oranje gauwdieven af valt!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, aangezien ik er niet van uitga, dat Tim Engelbart m i j n artikel van 26 Mei jl., ‘D ’66, toevluchtsoord voor oppervlakkigen’ ooit onder ogen gehad heeft, kunnen we in elk geval vaststellen dat bepaalde bevindingen door meer dan één persoon opgedaan zijn:
  Volkomen principe- en hersenloos partijtje, dat haar idealen van weleer als een baksteen heeft laten vallen, oftewel ingeruild voor multikul en Eurofilie……
  Zelfs republikeinse sympathieën koesteren ze niet meer. Hoogstwaarschijnlijk omdat de huidige voorman pech-drol zich op zijn beurt te graag koestert in de luwte van nep-oranje beschutting en de Bilderberg-kliek.
  (En een vleugje Argentijns Tango-temperament op z’n tijd is wellicht ook wel naar zijn smaak. -Weet ik veel…..)
  Feit is, dat de politiek zelden zó ’n konkelaar heeft gekend en dat je als kiezer toch wel ultra-wezenloos moet zijn om achter zo’n man aan te lopen!
  Enfin, dat er zich aanzienlijk veel studenten onder de D ’66 stemmers bevinden, spreekt dan ook boekdelen!

  Like

  • Driek zegt:

   Die veilingmeester Pechtold heeft geen principes, nooit gehad, die man waait met alle winden mee, net zo als het hem uitkomt. Mocht het ooit zover komen, dan is Alexander Pechtold de eerste die het schavot bestijgt.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  D66 = Draaikonten66

  Like

 4. Jack zegt:

  Ja die galbak van een pechtold heeft helemaal geen principes wil alleen maar mee regeren zodat ie zijn zakken kan vullen en kan lobbyen voor een nog beter zakkenvullers baantje/positie in brussel is gewoon een grote vuilnisbak.

  Like

 5. Jean zegt:

  Eenmaal laffe huichelaar zoals die pechdroll eeuwig laffe huichelaar.
  Ik snap niet dat nog 1 Nederlander aan zo een laffe huichelaar een stem geeft, in 40~45 kreeg zo een lafaard de kogel.

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Welke man was het ook weer van D66 die zij dat het konings huis geen bemoeienis moest hebben met de regering was dat niet Tom de graaf.

  Deze kwal dus en nu lopen ze hand in hand met het Koningshuis.

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Nog een grote Draai kont Van D66

  Naam Thomas Carolus de Graaf
  Geboren 11 juni 1957
  Functie Lid van Eerste Kamer
  Sinds 7 juni 2011
  Partij D66 (vanaf 1977)
  Titulatuur mr.
  Politieke functies
  1986-1990 Secretaris hoofdbestuur
  1990-1994 Lid gemeenteraad Leiden
  1994-2003 Lid Tweede Kamer
  1997-2003 Fractievoorzitter
  1998-2003 Politiek leider
  2003-2005 Minister zonder portefeuille (Bestuurlijke vernieuwing en Koninkrijksrelaties)
  2003-2005 Vicepremier
  2007-2012 Burgemeester van Nijmegen
  2011-heden Lid Eerste Kamer
  2012-heden Voorzitter van de HBO-raad

  Like

 8. windwens zegt:

  Pechtold walgelijke trol, dat mensen daar op durven te stemmen dan heb je echt geen verstand. Dat inderdaad de meeste stemmen komen van studenten.Studenten lopen altijd achter elkaar aan, er zijn maar weinige met echte eigen mening. Lekker makkelijk als je er zelf niet over na hoef te denken, gelijk moslims die doen dat ook niet, alleen maar souperen van verplichte stof no more no less.

  Like

 9. Leo zegt:

  Dat bilderberger PechtHOL minister president gaat woorden ??
  Dat is ALLANG bekokstoofd in de kringen !

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Hebben die ooit wel eens principes gehad dan?

  Like

 11. U.G. Kempenaer zegt:

  Weekdieren zijn het. Geen ruggegraat, één en al slijm. Het vuilnis van het land. Opruimen die troep.

  Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  Demonen 66, de partij die meedeed, “voor spek en bonen”. Deze partij is de HOER VAN DE POLITIEK, verkoopt zich gewoon voor een appel en een ei, om de PvdA, of het CDA, of de VVD, aan meerderheden te helpen. En Pechthold, heeft in zijn tijd als wethouder van Leiden, schuldig gemaakt aan strafbare feiten, met vervuilde grond! En is deze vent daarvoor ooit gedaagd? Neen, want de RECHTSPRAAK in Nederland is compleet in handen van D66!

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  Oei tussen heeft en in, in de derde regel moet staan: zich.

  Like

 14. vanhetgoor zegt:

  Eérst komt het vreten en dan de moraal! Dat is algemeen bekend. D66 heeft zich in den beginnen aangeschulkt tegen de republikeinen, omdat deze geen echt politiek platform hadden. Dan was D66 direct voorzien van een achterban die wel neuzen telde maar verder niet veel uitgangspunten had. Ideaal voor D66 dus. En nu er meer monarchisten blijken te zijn dan republikeinen schakelt men even zo makkelijk weer om. De gevestigde macht is weer bij de Oranjeklanten, de baantjes en de Commissarissen van den Koning, en niet te vergeten de lintjes worden uitgedeeld door Prins Vetklep, dus exit republiek!

  Ik zeg het nòg maar weer eens, D66 is een partij van opportunisten! Een mening wordt door D66 net zo snel omgewisseld als andere mensen van schoon ondergoed, D66 doet het dagelijks!

  Like

 15. Joshua zegt:

  Veel van die partij bonzen zijn het sop van de kool niet waard, het zijn arrogante nietsnutten, die alleen goed kunnen liegen en voor de rest van wat zij slap ouwehoeren een hoop geld krijgen.
  Als zij echt gingen werken hadden zij allang een schop onder hun achterste gehad, voor hun onkunde.

  Like

 16. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hoeveel principes heeft D66 nog over?

  Aangezien D66 nooit principes gehad heeft, is het antwoord op de vraag simpel: niet één.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 17. Thomasson zegt:

  D66 heeft NOOIT ECHTE IDEOLOGIE OF PRINCIPES GEHAD: behalve dat haar politici via lobby werk er beter van worden. D66 is, waarschijnlijk, een Amerikaans product van een dank-tank uit het midden van de jaren ’60. Ze zagen dat ‘Times They are a Changin’ en hebben besloten om een (nep)partij in Nederland op te richten, die op hun behoefte zal spelen. De partij moest licht liberaal zijn, cleane look, moderne uitstraling waar hoogopgeleide en trendy jonge professionals zich thuis zouden voelen. Met de tijd werd de jonge generatie ouder en natuurlijk ook corrupter. Politici van D66 horen bij de top van zelf verrekijkers en top-banen jagers. Deze partij heeft NIETS aan de politieke veld bijgeleverd. Haar enige doel is van een politieke snol te spelen, die ervoor moet zorgen dat Nederland de juiste coalitie zal krijgen. Het is niet voor niets dat Pechthold voor de Bilderberg conferentie werd uitgenodigd en dat juist D66 gaat ervoor, dat de natiestaat Nederland zal in de EU imperium verdwijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s