Koerden vergeten niet. . .

Screenshot 4

Screenshot 5

Dit stuk ISIS-stront dat een Koerdische soldate onthoofdde, werd naar de hel gestuurd in Kobani. Koerden vergeten niet. . .!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Koerden. Bookmark de permalink .

21 reacties op Koerden vergeten niet. . .

 1. windwens zegt:

  Dat er nog vele IS gekken mogen volgen die onder het stof van de aarde terecht komen.

  Like

 2. Furry zegt:

  Sorry hoor, maar dat is niet dezelfde man.

  Wat een knappe vrouw, is die vrouw koerdische strijdster (geweest). Maar moslims haten knapheid en schoonheid, dat kunnen ze niet aan. RIP dappere naamloze strijdster (1/3 van koerdische leger is vrouw).

  Als ik die kerel te pakken zou krijgen zou ik allereerst dat vingertje omhoog breken. Dat vinger is super arrogant en nu oververtegenwoordigd zijn moslims en dan met name ISIS aanhangers.

  Like

 3. Oog om oog, tand om tand!!!

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op Powned: Honderden religieuze organisaties en koepelorganisaties in Rotterdam houden 30 oktober een mars door de stad om de eenheid van Rotterdam te laten zien. Ze zijn bang dat Rotterdam verdeeld raakt als gevolg van het geweld en spanningen in het Midden-Oosten.
  Dat zegt voorzitter Hendrik Verweel van het Platform L&R, levensbeschouwelijke en religieuze organisaties. De koepel vertegenwoordigt meer dan dertig maatschappelijke koepelorganisaties en 400 kerken en religieuze organisaties. De mars door de stad begint om 17.00 uur en start vanaf het Centraal Station.
  Verweel maakte dat bekend tijdens een bijeenkomst in het stadhuis van Rotterdam waar meer dan honderd mensen van allerlei maatschappelijke en religieuze organisaties aanwezig waren. Op uitnodiging van burgemeester Ahmed Aboutaleb gingen ze met elkaar in gesprek over onder meer hun eigen bijdrage om de eenheid in de Rotterdamse samenleving te bewaren. (ANP)

  Ik zoude zeggen, beste meneer Hendrik Verweel, flikker een eind op met je levensbeschouwelijke en religieuze organisaties. Geloven doe je binnen en in je eigen huis. En nog wel op uitnodiging van Ahmed Aboutaleb gingen ze met elkaar in gesprek over onder meer hun eigen bijdrage om de eenheid in de Rotterdamse samenleving te bewaren.
  Wat een ongelooflijk slap gelul. Dit is gewoon een aanslag op mijn intelligentie, voor zover aanwezig dan. Wanneer houden we eens een keertje op met religie.

  Like

 5. Jade zegt:

  Ik weet ook niet of het dezelfde is, maar stel van wel,
  dan mis ik hier het oog om oog, tand om tand principe.
  Kortom, snij die kop eraf…

  Like

 6. debeukerin zegt:

  Inderdaad dat vieze stink vingertje van die stukken stront.
  Om te beginnen eerst even al die vingertjes de andere kant op knakken.
  En vervolgens het hoofd de andere kant op zodat ze naar hun eigen reet kunnen

  Like

 7. Manna zegt:

  arme vrouw. rust zacht.
  en moge de is strijder branden in allah’s hel.

  Like

 8. U.G. Kempenaer zegt:

  Walgelijk soort, moslims.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Zo komt alweer een van de vele gezichten van islam in beeld. Het blaatoffensief van Àhmed Aboutaleb om de aandacht af te leiden van het dagelijks wel weer ergens onderstreepte feit dat er iets verschrikkelijk mis is met de leer van islam en de bijbehorende cultus rondom de onaanraakbaar verklaarde aanvoerder Mohammed, vraagt om een voorlichtingsoffensief. Al te goedgelovigen bereik je ook daar niet mee want die houden de ogen stijf dicht en overschreeuwen elk voorlichtend geluid. Maar de gewone mensen in de straat en de kinderen met nog een toekomst voor zich hebben er recht op te weten dat de ideologie van Islam -die zich als religie presenteert als haar dat zo uitkomt- als hoofddoel werelddominantie heeft en dat het daartoe al eeuwen verschillende middelen van onderwerping en misleiding inzet.

  Ik trap daartoe maar vast af met een leerzaam college van Andrew Bostom opdat het steeds moeilijke gaat worden om glashard te blijven beweren van niets geweten te hebben.

  The Legacy of Jihad: Islamic Holy War and the Fate of Non-Muslims

  Like

 10. Sjaak zegt:

  De afval van de islaamse gezelschap vermeerd zich in een rasend tempo !

  Like

 11. Armani zegt:

  Je treft er ook de bevolking mee , anders zou ik zeggen alles plat bombarderen zodat er geen vlo meer leeft , dat Smerige Koran happende nageboorte

  Like

 12. Manna zegt:

  Ben ook bang dat het hem niet is. Mocht ik hem ooit tegenkomen laat ik hem levend door varkens opeten. Ken voldoende boeren die wel even een lange koffiepauze nemen.

  Like

 13. wouteenhoorn zegt:

  Ja, en hij mak weer zes jaar burgemeester blijven. Ben zelf in Rotterdam geboren. Hield nog steeds van die stad en dacht dat Rotterdammers wijzer waren. Maar ze zijn in de loop der tijd verziekt door die linkse huichelaars

  Like

 14. Ik kan met moeite naar deze foto kijken. Verschrikkelijk!

  Like

 15. hans zegt:

  ik bang dat ze uiteindelijk west en oost zullen verslaan vergis jullie niet in hun kracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s