Moslims en Jezidi’s vechten in Duitsland

Screenshot 54

(Door: Servaas van der Laan)

Groepen moslims en Jezidi’s zijn massaal met elkaar op de vuist gegaan in de Duitse plaats Celle bij Hannover. Volgens de politie waren bijna honderd mensen betrokken bij de vechtpartij maandagavond. Daardoor raakten vijf mensen gewond.

De sektarische conflicten in het Midden-Oosten zorgen ook voor spanningen in West-Europa.

Jezidi’s

Waar honderden Koerden maandagavond onder meer in Nederland het parlement bestormden, gingen in de Duitse plaats Celle, bij Hannover, groepen Tsjetsjeense moslims op de vuist met Jezidi’s uit Irak.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Moslims, Multiculti, Syrië. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moslims en Jezidi’s vechten in Duitsland

  1. bobzelf zegt:

    KILL THE BASTERTS !!
    AND
    LET THE GAMES BEGIN !!!
    Pleur ze allemaal , in het Feyenoord stadion , deuren goed op slot
    en dan na 24 uur,
    krijgen de winnaars , een gratis reis naar hun favorite Zandbak !!

    Oh my god, het leven is zo makkelijk !!

    Bob de Allah El Hakkenbar

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Zouden er in Nederland maar half zoveel schuttersverenigingen
    geven, hadden we al lang een burgeroorlog ! Omdat alle Duitse
    schuttersverenigingen op links/groen driften, krijgen we op een
    goeie dag dat de geite-neukers met islaamse schutters opduiken
    en met de rood/groene knuffel-eer-kodex van de schuttersgilden
    de vloer aanvegen ! En dan zijn niet de hertenkoppen maar de
    schutterskoppen de trofee ! Troyaner laat groeten in Hollandistan !

    Like

  3. Tom Hendrix. zegt:

    Maar volgens de VERRADERS van PvdA,CDA,VVD en D66= ISLAM VREDE hoor!!

    Like

  4. weethetwel zegt:

    kun je als PVV nu echt niks anders verzinnen dan de Koerden voor de voeten te gaan lopen. De “volksvertegenwoordigers” in den Haag laten alle beurten voorbij gaan om iets te ondernemen en als ze dan eens tot spoed gemaand worden is dat eigenlijk ook heel democratisch. Normaal zijn ze niet vooruit te branden behalve bij nutteloze wetgeving. En als je daarna ziet dat de politie met drie rijen dik de Tweede Kamer inpakt weten we wel weer hoe belangrijk ze zichzelf maken. Zulke belangrijke mensen weten ook precies wat goed is voor het gewone volk.

    Like

  5. Gaat hier ook heus wel gebeuren,kan niet anders.En als ik heel eerlijk ben:ze doen maar!Wij moeten eerst onze eigen problemen oplossen!

    Like

  6. Monalisa zegt:

    En dit is nog maar het begin! Dit zal steeds erger worden. Ze komen hier en nemen hun problemen en vetes mee. Bedankt he Europesche politieke leiders! Wat gaan jullie hier aan doen?
    Waar is het respect van deze mensen in de Europese Landen ,ze worden beter geholpen dan de Europese bewoners en trede onze wetten met voeten,en de politiek geeft niet thuis wij zijn er alleen om te betalen en voor vele mensen armoede door deze situaties.
    moslims die moslims bevechten, het is en blijft een raar geloof

    Like

  7. windwens zegt:

    Met wat er nu gebeurt daar kunnen we gelijk ons voordeel mee doen, het ware gezicht van Islam is eindelijk naar boven gekomen. De Turken en de voortdurende dubbelagenda van deze griezels wordt pijnlijk duidelijk. Dus we krijgen steeds meer inzicht wie en wat zijn onze werkelijke vijanden en hoe steken deze in elkaar. Laat ze maar een poosje aan dobberen tot ze alles prijs gegeven hebben zodat men weet waar men op kan rekenen.

    Like

  8. Cathja zegt:

    Maar volgens Halbe Zijlstra zullen ‘we’ het niet toestaan dat conflicten uit het Midden-Oosten in onze straten worden uitgevochten…..!
    We zullen zien……(?)

    Like

Plaats een reactie