Op het moment dat de Verenigde Staten IS bombarderen, staat een nog gevaarlijkere vijand op

Screenshot 53

Strijders van Khorasan!?

(Door: Robert Guss)

De Amerikaanse president Barack Obama mag dan wel vandaag ISIS-gecontroleerde olievelden bombarderen en ten strijde trekken in Irak en Syrië om IS-strijders een kopje kleiner te maken, het lijkt erop dat hij en zijn legerleiding een vijand hebben gemist: Khorasan. De organisatie die zich in Syrië schuilhoudt zou een trapje hoger staan dan ISIS op de terreurladder zo hebben de Verenigde Staten (VS)  bijna een week geleden toegegeven- en laten we niet vergeten dat de Islamitische Staat (IS) in de vroegere én huidige vorm zelfs door Al Qaida als te extreem wordt beschouwd.

Lees verder>>>
(h/t BigLJohn)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme. Bookmark de permalink .

22 reacties op Op het moment dat de Verenigde Staten IS bombarderen, staat een nog gevaarlijkere vijand op

 1. Wim van Rooy zegt:

  het is zoals bij de nazi’s: een mix van gangsters, branieschoppers, poenpakkers en harde ideologen, verbonden door de islam

  Like

 2. Maria zegt:

  wanneer nuked men eindelijk dat midden oosten??? sorry dat ik dit schrijf maar om de mensheid onze aarde te redden moeten we ze erafnuken… Als zij een atoombom in handen krijgen die islam 10000000000000000000000000000000000000000000000% garantie dat ze die op ons zullen gooien hoor!!!

  Like

  • Maria zegt:

   enne de veiligheidsdiensten iets gemist???? BULLSHIT de CIA traint ze zelf!!!!
   De VS heeft alle terroristen zelf gecreerd bewapend en opgeleid!
   Voor de oorlog in Afghanistan BESTOND er geen terrorisme in het MO enkel in Israël met die PLO en aanhang… ook door de VS gefinancierd en opgeleid !!!!

   Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De Islam maakt deel uit van de plannen van de NWO. Men wil de mensheid reduceren tot 500 miljoen zielen!

  Like

  • Harry zegt:

   Maar dan is de kans groot , Tom , dat er dan alleen moslims overblijven en zoals we hier dagelijks kunnen waarnemen komt er dan nergens meer wat van terecht .
   Wie gaat het geld voor de uitkeringen verdienen ? Of gaat de NWO dat blijvend betalen ?
   Kan dit idee niet helemaal volgen wegens het niet snappen van de logica er achter .

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Extreem en een trapje hoger? Dan maar helemaal de beuk erin. Waar die gasten zich ophouden dermate plat bombarderen zodat er de eerst tien jaar geen leven meer mogelijk is. Staat er weer ergens van dat schorem op, dan vallen we gelijk in herhaling. Daar zie ik graag o.a. het geld voor ontwikkelingshulp naar toe gaan.

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Het westen krijgt nu de rekening van Obama’s domheid gepresenteerd.
  Niet Assad, Gadhaffi of Mubarak zijn/waren de vijanden maar de zogenaamde “vrijheidsstrijders” zijn er op uit een wereldomspannend kalifaat te stichten.
  De Russen hadden van het begin af aan gelijk Assad te blijven steunen terwijl Europa als een kip zonder kop achter moslim broeder Obama aan bleef lopen.
  Nu worden we met de gevolgen geconfronteerd van incompetente regeringsleiders.

  Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Mocht men denken dat Amerikaanse presidenten worden gekozen en “dom”zijn? Dus niet en het industrieel kapitaal zal bepalen/ontvouwen op welke wijze de V.S. haar “lands-wereldbelang”zal worden behartigd.

  The Carlyle Group http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Carlyle_Group
  Iron Triangle – The Carlyle Group Exposed (Ned. ingesproken/ondertiteld)

  httpv://video.google.com/videoplay?docid=7094545816220336237#

  Geruchten op het worldwebside?
  Ik wil het u niet onthouden:
  The History of the House of Rothschild

  Andy Hitchcock explains the timeline he wrote for the Rothschild family:
  The Rothschilds have been in control of the world for a very long time, their tentacles reaching into many aspects of our daily lives, as is documented in the following timeline. However, before you jump to the timeline, please read this invaluable introduction which will tell you who the Rothschilds are as oppose to who they claim to be……………………..

  http://www.iamthewitness.com/DarylBradfordSmith_Rothschild.htm

  The Rothschilds

  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm

  Over de bankiersfamiele Rothschild, complot, samenzweringen, oorlog en NWO, ben ik vandaag (inmiddels jaren terug) gestuit op de onderstaande link:

  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_rothschild.htm

  Vergeet niet rechts onderaan diverse links aan te klikken en verder te zoeken/lezen. De aangeboden hoeveelheid is ruim voldoende om de donkere dagen goed door te komen.

  MVG.

  Like

  • Maria zegt:

   dank U wel voor deze info mee te verspreiden, als ik het deed werd ik aangevallen door bepaalde mensen hier die mij voor een domme complot denkende trien versleten en met een agressie ongezien me met de grond gelijk maakten…

   Like

 7. Met dank aan Den Haag dat de voeten kust van Brussel en zodoende een uitgekleed leger heeft en geen geld meer!En nog steeds zijn de grenzen open,alleen een welkoms bord ontbreekt nog!

  Like

 8. windwens zegt:

  Vreemd dat een groepje van 50 meer schade kan aanrichten dat heel IS bij elkaar. Wat is er zo waar aan deze berichtgeving die notabene van de Obama administratie vandaan komt, geloof er geen barst van.

  Like

  • Maria zegt:

   Omusla is gewoon de puppet van die Iluminatie om die totalitaire wereld op te richten die NWO… eenieder die nu nog het lef heeft om dit te ontkennen is ofwel een trol van de overheid of iemand met een IQ van 20 of socialist…

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Nog maar amper van de schrik bekomen van ISIS, worden we nu geconfronteerd met de Khorasan die de buitendienst van de Islam terreur vertegenwoordigt. En het gevaar voor aanslagen is substantieel volgens Den Haag. Stelletje substantiele vol-idioten dat ze zijn !

  Like

 10. nico jongste zegt:

  fucking america zit overal achter

  Like

 11. Cathja zegt:

  De westerse landen (hun regeringen) mogen wel hun haren uit hun harses trekken dat ze zóveel ‘vluchtelingen’ hebben binnen gelaten! Nu er ook al gevaar dreigt dat er groepjes IS-aanhangers tussen zouden kunnen zitten, die hier mogelijk de wapens oppakken, lopen onze landen groot gevaar!
  Ik vind het ergerlijk dat ze net doen alsof iedereen vluchteling is en opgevangen MOET worden. Ik zou zeggen: direct de bezem erdoor! Eerst de illegalen eruit die er al lang uit hadden moeten zijn, dan de serieuze vluchtelingen van de profiteurs scheiden, de sympathisanten met IS het land uit (familie uiteraard ook), en daarna krijgen we hopelijk een beetje inzicht wat er nog aan ellende over is. En protesten uit Brussel of waar dan ook vandaan, gewoon negeren.
  We moeten niet alleen handelen uit eigenbelang, maar ook handelen in het belang van onze kinderen en kleinkinderen. Waarom hoorden we regelmatig van onze regering dat de staatsschuld moest worden terug gedrongen, in het belang van onze kinderen? Ik vind een helse oorlog vele malen erger dan de staatsschuld, want die schuld heb je deels in de hand. Een smerige islam-oorlog niet!

  Like

  • Ja Cathja,wij zien dat allemaal wel,maar die bloedhonden in de regering blijven gewoon hun eigen koers varen!Daarom is het ook van het grootste belang om deze regering naar huis te sturen!En dan nog,heb ik weinig hoop met nieuwe verkiezingen:het gros van dit oerdomme volk stemt waarschijnlijk toch weer links!

   Like

 12. Jan zegt:

  Militaire leiders spuugzak van het gekloot, ofwel ‘micromanagement, van Amerikaanse junta tegen ISIS

  National Security Advisor Susan Rice. It’s been manic and obsessed with the tiniest of details. Officials talk of sudden and frequent meetings of the National Security Council and the so-called “Principals Committee” of top defense, intelligence, and foreign policy officials (an NSC and three PCs in one week this month); a barrage of questions from the NSC to the agencies that create mountains of paperwork for overworked staffers; and NSC insistence on deciding minor issues even at the operational level.
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/10/31/military-upset-with-white-house-micromanagement-of-isis-war.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s