Advocaten Belkacem gaan voor vrijspraak

Screenshot 15

Fouad Belkacem

(Door: Sven Van Malderen)

De advocaten van Fouad Belkacem hebben de vrijlating van hun cliënt gevraagd. Ze betwisten dat hij in zijn videoboodschap na het nikab-incident aanzette tot haat en geweld. “Onze cliënt citeerde koranverzen en richtte smeekbeden tot Allah om de onrechtvaardigheden tegen moslims te doen stoppen. Hij heeft nooit opgeroepen om daar een fysiek gevolg aan te geven”, pleitte advocaat Walter Damen.

Belkacem uitte zijn ongenoegen over de controle van een vrouw in nikab in Sint-Jans-Molenbeek een dag eerder. Hij sprak vol lof over de kopstoot die ze aan een politieagente gaf, verheerlijkte de rellen die na haar controle waren uitgebroken en riep andere moslims op om hun eer te verdedigen en tot gewelddadige actie over te gaan.

Screenshot 18

Lees verder>>>
(h/t Maria)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Advocaten Belkacem gaan voor vrijspraak

 1. Maria zegt:

  Waar ik voor vreesde dreigt uit te komen, ik had al gereageerd op de blog hier over sharia4belgium.
  Het proces zou 5 dagen duren, enkel de eerste 2 dagen van dat proces werd door de MSM uitgezonder hier op de tv.
  Vanaf de vader van Jejoen Bontinck op tv de incompetentie aankaartte van de staatsveiligheid zag en hoorde je niets
  meer over het proces zelf…
  Dagen en dagen zijn er voorbij gegaan niemand in Belgie weet wat er verder op dat proces is verlopen.
  Vanmorgen kopt de media dat de advocaten voor de vrijspraak gaan voor die terroristen recruteerder die de belgische
  marrokanen naar Syria liet vertrekken waar zij de ergsten van allen waren/ zijn qua oorlogsmisdaden en uitmoording van Sjiieten
  Christenen, Alewieten en al de rest dat niet past in het kraam van die sharia, nu is het voor ons afwachten wat die rechter
  zal beslissen… Het is ook algemeen geweten dat die Marokkanen van Belgie zich ondertussen allemaal bij IS hebben aangesloten.
  Eerlijk gezegd weet ik het allemaal niet meer, nog minder begrijp ik dit allemaal.
  Indien hij wordt vrijgesproken dan weet je 100% garantie dat de islam hier geïnstalleerd zal worden.

  Like

 2. Joshua zegt:

  Deze onmensen krijgen alles in Belgie en Nederland voor elkaar, wij zijn het slachtoffer dus wij krijgen de schuld.
  En onze overheden blijven de andere kant op kijken, want zo’n vaart loopt het niet met hun criminele gedrag.
  Deze hufters mogen bij Rutte en Co. de beest uithangen.

  Like

 3. Joshua zegt:

  Die advocaten moeten naar marokko verbannen worden, die hier onze normen en waarden aan die smeerlappen verkopen, dan kunnen zij daar de held uithangen.

  Like

 4. oud-marinier zegt:

  Nou , dit soort advocaten in Belgie , NL, Duitsland enz enz…….noem ik dus RECHTSVERKRACHTERS……dit soort advocaten zou vanwege dit soort zaken en HUN eisen ….voor de rest van hun leven GEROYEERD moeten worden…..!!! Nergens meer aan de bak komen als advocaat, juridisch adviseur of wat dan ook….NERGENS !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Rechtsverkrachters is metterdaad de goed term:
   Zo ’n Pestman, die zonder blikken of blozen Rode Khmer-leden verdedigt, is er bijvoorbeeld ook één. Had allang voor de tuchtraad gesleept moeten worden!

   Like

 5. Ik pleit voor een tribunaal in Moskou of Peking ,
  die deze beesten gaat berechten.

  Like

  • Maria zegt:

   op den duur begin je te dromen van dat de Russen de EU binnenvallen en osn bevrijden van dat fascistische Europa en zijn machtshebbers de NAZI nazaten, zij waren de enige die ons konden beschermen tegen die islam, maar de illuminatie VS en bilderberggroep hebben die MH17 de lucht uitgeknald om Putin de schuld te geven en we zijn Rusland kwijt nu 😦 ik heb nog nooit de moed opgegeven in mijn leven maar nu…
   Ik heb geen hoop meer voor ons… wie gaat ons nu helpen tegen die koppensnellers wanneer eigen regeringen en die EU de islam voor ons zet en hun verdedigd ipv van ons hun eigen volk…. heb nooit angsten gekend maar nu heb ik echt een oerangst ongezien omdat we verraden worden door politiek rechtelijke machten en advocaten van de duivel die islam verdedigen tegen hun eigen landgenoten tegen harde cash want saudi arabie betaald fortuinen aan dit soort advocaten, zijn de top van advocatuur een gewone mens kan die niet betalen 😦 ook treden deze advocaten NOOIT zo op voor hu eigen volk wanneer die gemolesteerd verkracht vermoord worden door die islamisten, ohhh neen dat soort advocaten verdedigt net hen de islam tegen de slachtoffers… dat dit allemaal mogelijk is… ik sla hier tilt op, hoe kan je zo je eigen volk verraden????
   voor de gewone mens bestaan geen procedure fouten, voor de belgen bestaat geen vrijspraak in terrorisme of moorzaken alleen wel voor die allah koppensnellers…
   alles en iedereen heeft ons verraden in onze eigen landen!!!!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Waarom nou weer Peking?
   Die hebben het communisme nog niet losgelaten, hoor; kijk uit!

   Like

   • Maria zegt:

    ik denk dat hij bedoeld vanwege de ongenade die chinezen kennen, die ruimen alles ook op wat niet in hun plan past, China is op zeer grote schaal alles wat islam daar is aan het uitroeien omdat die moslims daar zoveel aanslagen pleegden ook mensen keelden en omdat die islam daar ook ineens begon uit te deinen enz.. maar je MSM lieten niets zien

    Like

 6. Tempelier. zegt:

  Mocht hier vrijspraak uitkomen blijft alleen de vuil opruimingsdienst over. De rechtspraak is bijna dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s