“Fransen” die deelnemen aan de Jihad strijken nog steeds hun uitkeringen op

Screenshot 16

(Vertaling: delamontagne)

Afgevaardigden van de UMP willen een parlementaire enquête commissie over bijstandsuitkeringen die gewoon doorlopen, nadat “Fransen”naar de Jihad in Syrië of elders zijn vertrokken.

Uitkeringen! … ondanks het feit dat ze naar de Jihad zijn vertrokken? Alain Marsaud (afgevaardigde van de UMP voor Fransen in het buitenland ) en Thierry Mariani (afgevaardigde van de UMP voor Fransen van buitenlandse afkomst), moeten  nog voor het weekend gezamenlijk een resolutie indienen over deze uitkeringen die gewoon doorgaan, nadat een familielid naar de Jihad is vertrokken. Het doel hiervan is om de rechtmatigheid van dergelijke betalingen te onderzoeken.

De regel zegt dat voor een burger die langer dan 4 maanden Frankrijk heeft geruild voor het buitenland de uitkeringen (waaronder de bijstand ) zullen worden ingetrokken. Maar in de praktijk zijn deze zaken nogal gecompliceerd.

Tot € 2.200,- aan uitkering per maand

De CAF ( Afd. Sociale Zaken voor de bijstand ) moet kunnen bewijzen dat de uitkeringsgerechtigde inderdaad zijn woonplaats heeft verlaten, maar zij heeft heel weinig middelen om dit aan te kunnen tonen. De CAF heeft bijvoorbeeld niet het recht om hun gegevens met die van de politie te vergelijken, omdat men geen inbreuk wil maken op de individuele vrijheid. Er rest dus niets anders dan een werknemer naar het woonadres van de uitkeringsgerechtigde te sturen. Maar omdat de naam nog altijd op de brievenbus staat, verandert er niets. Het vermoeden gaat boven de twijfel en de uitkeringen lopen gewoon door.

Volgens Alain Marsaud telt de CAF in het zuidwesten van Frankrijk een tiental gevallen van personen die voor de Jihad zijn vertrokken en nog steeds hun uitkeringen opstrijken. Een van hen krijgt bijvoorbeeld nog steeds € 2.200,- per maand.

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Fransen” die deelnemen aan de Jihad strijken nog steeds hun uitkeringen op

 1. Tom Hendrix. zegt:

  WEG MET ONS! Hier zien we weer dat de MOSLIMS zwaar MISBRUIK maken, van onze “DEMOCRATIE”. En ze komen er steeds weer mee weg!

  Like

 2. Marc Bouwman zegt:

  Plichtsgetrouwe mafketels die wij zijn, geleid door politiek-correcte leiders, zullen wij gewoon doorgaan onze belasting te betalen totdat we failliet zijn, respectievelijk onze zelf betaalde messen op de keel krijgen. Of niet dan?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Dat het gecompliceerd ligt kan ik me nog voorstellen, maar iets zal er toch moeten gebeuren, want dit loopt natuurlijk de spuigaten uit!
  Zelf zou ik zeggen: Voeg zo langzamerhand aan het controlebeleid maar rustig een clausule toe, die dieper gaande controle rechtvaardigt als het moslims betreft, vanwege het risico dat zij richting Jihad kunnen vertrekken.
  Discriminatie? Helemaal niet! Niets dan de zuivere waarheid; dat weten zij, dat weten wij. Of wil men beweren, dat dat risico zich in gelijke mate voordoet bij moslims en niet-moslims?
  Ik denk toch dat zelfs de meest verstokte taqiyya-pleger dat niet kàn en wíl beweren. Maar ja, de onwil om in bepaalde gevallen het beleid aan te scherpen komt dan ook weer eerder van goedmenschelijke zijde……

  Like

 4. Ik schrik van de foto boven.Is nog erger dan mekka.

  Like

 5. Jan zegt:

  Vroeger liep 1 zo’n spook rond in Frankrijk en dan ook nog alleen binnen, Belphegor, het spook van het Louvre. Nu spookt het door de gehele stad.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Marxistische beleid hey?ze kunnen hun sympathy ten op zichte van de Islam niet verberegen

  Like

 7. Bas Koning zegt:

  Als 54 procent van alle bijstand gaat naar dubbele paspoorthouders, hoeveel kost het ons Nederlanders dan per jaar? 22 miljard. 22.000 miljoen per jaar! En dan nog de andere uitkeringen, de zorg, de huizen, de criminaliteit. Als wij de dubbele paspoorthouders het land uit zouden knikkeren zouden wij VELE, VELE, VELE miljarden over houden! We zouden onze ouderen: kunnen verzorgen! Of tanks kopen om IS te bestrijden, of onze staatsschuld afbetalen, of de belasting OMLAAG kunnen doen! Maar nee: wij MOETEN BLOEDEN tot wij LEEG zijn, van de boven ons gestelden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s