“Het is normaal dat christenen belasting betalen”

Screenshot 17

(Door: Erik60)

Dat is even schrikken zeg. Toen ik dit las “dat ze christenen een belasting opleggen, dat is niet meer dan normaal”, moest ik even slikken. Dit zijn de woorden van de Palestijns-Libanese Ousama al-Saadi, voorzitter van de Grimhoj-moskee in Denemarken. Hij is net als alle moskeebezoekers een soenniet.  Vanuit zijn moskee zijn al 35 jongeren gaan vechten in Syrië. Degenen die terugkomen en klaar met moorden zijn, worden in de watten gelegd door de Deense overheid. Denemarken, Zweden en Noorwegen zijn nog gekker dan Nederland. Dit pamperbeleid kan echt niet goed aflopen voor deze landen. 

De voorzitter van de Grimhoj-moskee is niet meer dan een parasiet die teert op het geld van de christenen. En deze christenen haat hij intens, behalve hun zuurverdiende centen. Want hij vindt het niet meer dan normaal dat christenen in het Midden-Oosten belasting betalen aan moslims. Dat is hier niet anders. Hoeveel van die parasieten die ons diep haten lopen hier niet rond? Wel profiteren van ons zuurverdiende geld, maar de handen uit de mouwen steken? Dat is iets anders. In feite betalen wij al belasting aan hen.  Zij zijn onze meerderen en wij hun slaven, die hen voorzien van alle comfort. Want wat ik in dit artikel ook las, is dat deze teruggekeerde strijders het zeker niet erg vonden dat de Alavieten (het volk van Assad) en de Sjiieten vermoord werden.  Om het kort en bondig te zeggen: ze hebben genoten van het moorden in Syrië. Ze zullen ook wel christenen gekeeld hebben. Alleen durven ze er niet voor uit te komen.

What the fuck zijn dat voor mensen! Iedereen mag dood, zolang het maar geen soennieten zijn. Met zulke extremisten is geen land te bezeilen.  De dag dat zij zich tegen ons keren, is niet meer ver weg. Deze mensen denken nog zoals in de vroege middeleeuwen, toen hun teergeliefde profeet annex massamoordenaar Mohammed nog leefde. En er komen er dagelijks bij. Geen politici, buiten Geert Wilders, die er zich vragen bij stelt. Ze komen bij duizenden binnen. Deze islamitische “vluchtelingen” worden nu ook al geplaatst in kleine dorpen. Zelf in de verste uithoeken van Nederland zie je een man in een jurk lopen, een vrouw met een kopvod op en in het ergste geval in een boerka. Het is nog slechts een kwestie van tijd voor er echt iets serieus gebeurt in ons kikkerlandje. Het is bovendien niet alleen in Nederland.  Het loopt in heel Europa de spuigaten uit. We worden letterlijk overspoeld met moslims.  Indien dit in dit tempo doorgaat, is onze levenswijze binnenkort verleden tijd. En geen dikbetaalde politicus die er wakker van ligt.

Toch is er een kentering gaande in Nederland. De welgestelde linkse kiezers van de PvdA en D66 die lekker verstopt in hun vinex-wijken wonen, zijn tegenwoordig ook niet veilig meer. Hun vinex-wijken zijn massaal het mikpunt geworden van inbrekers. Het opengrenzen beleid van Europa heeft ook hen weten bereiken. Waar vroeger het klootjesvolk mee te maken had, is ook tot hen gekomen. De ver van mijn bedshow is verleden tijd. Het werd tijd ook. Hopelijk gebruiken ze hun verstand bij de volgende verkiezingen en stemmen ze niet meer op de traditionele partijen die ons mooie landje in snel tempo in de afgrond drijven.

Eigenlijk denk ik dat onze politici in Den Haag het ook niet meer weten. Zij zijn door het jarenlange politiek-correcte beleid volledig de weg kwijt. Degenen die ons haten, bestelen en willen vermoorden, steun je niet. Zowel in Den Haag als in Brussel hebben ze de plicht om ons te behoeden voor het brutale geweld van oprukkende moslimstrijders die momenteel aan onze grenzen knabbelen. Deze dik verdienende politiek-correcte wereldverbeteraars zijn het einde kwijt. Zij worden stilaan met hun neus op de feiten gedrukt. Ik moest lachen toen ik hun verbaasde en angstige gezichten zag toen een horde boze Koerden het gebouw van het Europees Parlement binnendrong. Eindelijk, dacht ik. Eindelijk aanschouwt deze voorkeur-elite met eigen ogen de werkelijkheid. En, beste politici, ik heb een tip voor jullie: ‘Als het einde zoek is, kun je het best opnieuw beginnen.’ En voor de politici die, net als Wilders, verandering willen, heb ik ook een tip: “Ga er niet tegenin, ga er tegenaan.”

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Graaien, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Het is normaal dat christenen belasting betalen”

 1. windwens zegt:

  Ik heb NIET de indruk dat ze in Den Haag de weg kwijt zijn, alles is willens en wetens. De ratten laven zich aan bronnen die de stemmer ze heeft toe bedeeld. Als mensen hier nu eens wakker zouden worden en eens achter het rookgordijn zouden kijken wat de griezels met ons van plan zijn was het al snel gedaan met de boys and girls in Den Haag zeker met de kabinet kliek.
  Tevens zie je nu geen enkeling meer lopen met een Burka maar duiken er steeds meer van deze lui op en trachten hiermee een statement te maken. Waarom er niet op gehandhaafd wordt is een raadsel wellicht omdat er een moslim burgemeester is. Maar wet is wet en er dient (moslim burgemeester) of niet deze gehandhaafd te worden. Als ik me niet vergis is de wet van jan 2012 ongewijzigd. Ook wij zijn ons zelf in de loop der jaren geel gaan betalen aan belastingen om de ruif pikkers te bekostigen, als ze niet bereid zijn hier deel te nemen op zouten dan naar het land van de 2e nationaliteit, dan mogen ze daar verder met slavendrijver gewoon omdat het daar nog kan.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Het is normaal dat christenen belasting betalen”ik doel op iets anders deze mensen zijn het ook maar betalen geen cent.

  Like

  • Manna zegt:

   W.A. van Buuren is geen christen Mona. Toen hij ooit rond de 20 was heeft hij eens gezegd dat hij niet geloofde maar werd toen door Bea teruggefloten. Schone schijn heet dat,,,

   Like

   • Monalisa zegt:

    Manna ik ben ook een christen maar gaat niet meer naar de kerk maar ben wel gelovig.

    Koning Willem-Alexander: Gelovig, niet kerkelijk
    08-04-2013 19:27 | Wim Hulsman

    Koning Willem-Alexander: Gelovig, niet kerkelijk – Foto’s van prins Willem-Alexander die een protestantse kerkdienst bezoekt, bestaan niet. Foto: Prins Willem-Alexander (l.) brengt in 2012 als beschermheer van het Oranje Fonds een werkbezoek aan de gemeente Barendrecht. In de Hervormde Dorpskerk krijgt de prins een rondleiding. Foto ANP
    Foto’s van prins Willem-Alexander die een protestantse kerkdienst bezoekt, bestaan niet

    Foto: Prins Willem-Alexander (l.) brengt in 2012 als beschermheer van het Oranje Fonds een werkbezoek aan de gemeente Barendrecht. In de Hervormde Dorpskerk krijgt de prins een rondleiding.
    Koning Willem-Alexander stamt uit een protestants vorstenhuis. Hoe denkt de nieuwe koning zelf over kerk en religie? Dat is privé, zegt de Rijksvoorlichtingsdienst. Toch is er veel te achterhalen. Nederland krijgt een „gelovige, niet kerkelijke” vorst.

    Willem-Alexander wordt op 2 september 1967 gedoopt in de Grote Kerk van Den Haag. Voorganger is ds. H. J. Kater. De Amsterdamse vrijzinnig hervormde predikant speelt eenzelfde rol als de broers ds. Carel en ds. Nico ter Linden de laatste decennia. Bij alle belangrijke religieuze momenten in de koninklijke familie is ds. Kater betrokken.

    Daarna is het lange tijd stil. Als koningin Beatrix in 1981 naar Den Haag verhuist, sluit zij zich aan bij de Haagse Kloosterkerk. Jeugdvicaris –later predikant– Kees Mos geeft de prins op haar verzoek catechisatie. Wekelijks komen de prins, zijn broer Friso en een paar vrienden samen op Paleis Huis ten Bosch.

    Als ds. C. A. (Carel) ter Linden naar de Kloosterkerk komt, vraagt koningin Beatrix hem de catechisaties voort te zetten. Als het zover is, zit prins Willem-Alexander op een kostschool in Wales. Ds. Ter Linden zegt over die tijd in het boek ”Willem IV. Van prins tot koning” (2010): „Wel kwam hij tijdens zijn verlof af en toe bij mij aan, aanvankelijk met enige aandrang van thuis, maar allengs vanuit een eigen interesse, om wat meer van de Bijbel af te weten.”

    De prins krijgt van ds. Ter Linden de visie mee dat de Bijbel een verhalenboek is. Dat waardeert Willem-Alexander. „Ik herinner me zijn verbazing en opluchting toen hij begreep dat het in vele verhalen van de Bijbel niet zozeer gaat om ”history”, maar om ”story”. Om geloofservaringen die het oude Israël overkwamen en die zij in beelden en voorstelling van hun tijd hebben uitgedrukt”, zegt ds. Ter Linden.

    Het catechetisch onderwijs leidt niet tot het doen van geloofsbelijdenis op achttienjarige leeftijd, zoals zijn moeder en grootmoeder traditiegetrouw wel hadden gedaan.

    Eind 1991 krijgt ds. Ter Linden echter het verzoek van de dan 24-jarige prins en een aantal vrienden om hun kennis van de Bijbel bij te brengen. Begin 1992 start de groep. In 2008 zegt de predikant dat de kring sindsdien „al die jaren springlevend is gebleven.”

    De eerste zes jaar verdiept de groep zich in „verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament.” Daarna komen verschillen met andere wereldgodsdiensten zoals het jodendom en de islam aan bod. Er komen ook regelmatig deskundigen van buiten spreken, zoals de rooms-katholieke bisschop Philipp Bär en de kerkhistoricus prof. dr. J. van den Berg.

    Belijdenis

    Samen met een paar vrienden uit deze groep besluit de prins zich al kort na de start van de kring voor te bereiden op zijn openbare geloofsbelijdenis.

    In 1997 is het zover. De prins is dan bijna dertig jaar. Voor de buitenwacht onverwachts, deelt de Rijksvoorlichtingsdienst mee dat de prins op zondagmorgen 23 maart –palmzondag– openbare belijdenis van zijn geloof heeft gedaan in de Kloosterkerk in Den Haag. De prins wordt daarmee officieel lid van de Nederlandse Hervormde Kerk.

    De middenorthodoxe ds. C. A. ter Linden geeft de prins Filippensen 1:9 mee als persoonlijke tekst: „En dit bid ik, dat uw liefde nog steeds meer overvloedig moge zijn in helder inzicht en alle fijngevoeligheid, om te onderscheiden, waarop het aankomt.”

    De geloofsbelijdenis is het sluitstuk van een lang „proces van leren en zoeken”, zo laat de RVD weten. De prins heeft „uit volle overtuiging deze zeer persoonlijke stap” gezet, vult de dienst aan.

    Luther en Calvijn

    De Bijbelkring stopt niet. De vriendengroep duikt in thema’s zoals het huwelijk, ziekte, dood, euthanasie en wat de Bijbel daarover zegt. „Een jaar lang verdiepten we ons in figuren die vanuit hun christelijk geloof de samenleving of zelfs de geschiedenis hebben beïnvloed: Luther, Calvijn, Dietrich Bonhoeffer, Johannes XXIII, Martin Luther King, Beijers Naudé en –op voorstel van de prins– Abraham Kuyper”, zegt ds. Ter Linden daar later over.

    Het blijft niet bij gesprekken. De groep gaat ook op reis. In 1999 naar Israël. Als ze zich verdiepen in het rooms-katholicisme, volgt voorjaar 2007 een reis naar Rome, waar de Bijbelclubleden een mis in de Friese kerk bezoeken, „waar de prins volmondig meezong.”

    De eerste jaren van deze eeuw staat de groep tijdens de maandelijkse bijeenkomsten twee jaar stil bij het thema ”christelijk geloof en kunst”. In 2008 en 2009 staat de Koran centraal. De leden van de kring bezoeken in deze periode ook een dienst in een moskee.

    Trouw

    De prins is ondanks zijn overvolle agenda een trouw bezoeker van de Bijbelclub, aldus ds. Ter Linden tegenover twee Volkskrantjournalisten die de biografie ”Willem IV” over de prins schreven.

    De sfeer tijdens de avonden is „kameraadschappelijk”, zegt voormalig Rijksmuseumdirecteur en hoogleraar Henk van Os. Hij sprak met de groep over kunst en religie. „Er was een godsdienstige atmosfeer en een vanzelfsprekende omgang met de Bijbelse verhalen.”

    Máxima

    In 2001 komt het rooms-katholicisme heel dichtbij als Máxima Zorreguieta in het leven van de prins verschijnt. Haar huwelijk met de protestantse prins brengt haar er niet toe over te gaan tot de –latere– Protestantse Kerk in Nederland. De prins lijkt er geen moeite mee te hebben, al klinkt de belofte dat Máxima zich zal oriënteren op het protestantisme.

    In de huwelijksdienst is er ruimte voor beide geloven: ds. C. A. ter Linden leidt de dienst en bevestigt het huwelijk en de Argentijnse priester Raphael Braun verzorgt de eerste Schriftlezing en spreekt zijn zegen uit over het huwelijk.

    Het huwelijk lijkt ervoor te zorgen dat de prins meer rooms-katholieke diensten bijwoont. Noemenswaardig protest vanuit de Nederlandse bevolking is er niet. Zo wonen de prins en zijn vrouw in 2006 een eucharistieviering bij in de H.H. Laurentius en Elisabethkerk te Rotterdam als het bisdom Rotterdam zijn vijftigjarig jubileum viert. Het prinselijk paar is er ook als bisschop Van Luyn in 2011 met een eucharistieviering afscheid neemt. In 2005 is de prins bij de inauguratie van paus Benedictus en dit jaar –samen met prinses Máxima– bij die van paus Franciscus.

    De gemiddelde Nederlander ligt niet wakker van deze bezoeken. De keuze voor twee geloven binnen één huwelijk lijkt anno 2013 eerder in het voordeel dan het nadeel van de prins te werken.

    Kerkelijke kaart

    Waar is de prins te plaatsen op de kerkelijke kaart van Nederland? Hij is lid van de Protestantse Kerk. Daarnaast weten we dat middenorthodoxe ds. C. A. ter Linden tot de intimi van de prins behoort. Hij ziet de Bijbel als een leerzaam verhalenboek. De prins en de prinses vroegen deze predikant prinses Amalia te dopen in 2004. De protestantse Wassenaarse ds. D. van der Boon doopte Alexia (2005) en Ariane (2007).

    Wie de hofpredikers door de tijd op een rij zet, komt tot de conclusie dat de Oranjes steeds predikanten uit de hoofdstroom van de protestantse kerk kozen. Koningin Beatrix en prins Willem-Alexander lijken hetzelfde te doen, met een lichte voorkeur voor de meer vrijzinnige stroming.

    Is de prins kerkelijk? De prins zelf noemde zichzelf en zijn vrouw ooit „gelovig, niet kerkelijk.” Van koningin Beatrix is bekend dat zij regelmatig naar de Kloosterkerk in Den Haag gaat. Over kerkbezoek van de prins en zijn gezin hoort Nederland nooit iets. Dat is privé, vindt de RVD. Er zijn ook geen signalen buiten de RVD om waaruit blijkt dat de prins wel regelmatig een dienst bezoekt. Máxima schijnt enkele keren met de kinderen in de Kloosterkerk te zijn geweest. Meer is niet bekend. Een halve eeuw geleden meldden de kranten het soms nog als koningin Juliana een kerkdienst had bezocht.

    De prins heeft in de achterliggende decennia ook nooit blijk gegeven van bijzondere belangstelling voor kerkelijk Nederland. Koningin Beatrix heeft een paar keer interreligieuze bijeenkomsten in Utrecht bijgewoond. Van de prins is niet iets vergelijkbaars bekend.

    Hoe hij denkt over de reformatorische kerken is daarmee helemaal in nevelen gehuld. Gezien het feit dat in geen van de vele werkbezoeken ooit het thema kerken een rol heeft gespeeld, lijkt de prins weinig binding te hebben met kerkelijk Nederland.

    Dit is de tweede aflevering van een vierdelige serie over de vraag wie Willem-Alexander als koning zal zijn. Volgende week deel 3.

    Prins: Geloof geeft houvast

    Over de inhoud van het geloof van de prins is niet veel bekend. De man die er wat over zou kunnen zeggen, ds. C. A. ter Linden, wil dat niet. In het boek ”Willem IV” zegt de predikant dat de brief die de prins schreef ter voorbereiding op zijn huwelijk echter „typerend” is voor diens geloofsopvatting. In de brief uit 2002 schrijft Willem-Alexander over het geloof: „Het geeft mij houvast in moeilijke tijden en bij moeilijke beslissingen. Het geeft me ook iets waaraan ik uiteindelijk verantwoording kan en mag, ja moet afleggen. Dat is voor mij de manier om zelfrespect en eigenwaarde hoog te houden en om tegen de stroom in te blijven gaan, omdat je zeker weet dat je op het juiste spoor zit.”

    Ds. Ter Linden zegt er in ”Willem IV” over: „Ik neem waar dat hij gelooft in een God die een kracht in je leven is en achter je staat. Niet een God die alles bestuurt en bedisselt. Wel een God die een stuwende kracht is in de geschiedenis.”

    Like

   • Monalisa zegt:

    Nederlandse Hervormde Kerk.

    Like

 3. Charles Martel zegt:

  Iedereen die iets van de islam afweet, weet dat dit al zo is sinds de porfeet naar Medina vluchtte. “O allat, geef ons meer buit” staat er te lezen in de voor-islamische inscripties in de Saoedische woestijn. Het is nu niet anders. Onze beurt komt wel; zij trekken zich van de fatwa’s van Obama en Cameron geen zier aan. Deze oerdomheid komt ons (nu reeds) duur te staan!

  Like

 4. Banderes zegt:

  Maar als Geert voorstelt om hier die zaak maar eens precies “om te keren” en voortaan aan islammelingen “kopvoddentax” op te leggen, is Nederland te klein en vallen alle hersenarme sukkels over hem heen…

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wat gaan ze doen, als ze ooit winnen en er geen “christenen” of wat voor intelligent figuur ook, is om op te teren? Zelf kunnen ze niks. Oh, en tussen twee haakjes, men beledigt de zeer voortschrijdende beschaving van de Middeleeuwen, met zeggen dat Islam middeleeuws is. Het gaat echt nog duizenden jaren terug, het boek Richteren heeft het al over mensen wiens kamelen gouden maantjes droegen. Echt oer- en oer- primitief, zoals ook blijkt uit alles wat er aan is.

  Like

  • Manna zegt:

   het antwoord is helder dunkt me jitske: dan gaan ze elkaar te lijf.

   Like

  • Daar denken ze niet eens over na,
   het zal ‘eindigen’ met ons te verkrachten, onze bezittingen af te nemen,
   ons tot hun bediendes te reduceren en wij mogen verblijven in het schuurtje achter in de tuin van ons huis, aandachtig oplettend of ‘de meesters’ die onze huizen be(uit)wonen, onze diensten nodig hebben, hebben wij dat niet op tijd in de gaten dan zullen er flinke pakken ransels vallen…

   In de tussentijd zullen zij ons martelen, mutileren/levend van onze ledematen ontdoen, onze genitaliën in onze monden stoppen en ons in onderworpen houding en onthoofd richting mekka plaatsen…

   Daarna en tijdens, beginnen ze weer elkaar uit te moorden…
   want idd ze kunnen zelf NIETS dan moorden verkrachten etc etc

   oftewel de spreekwoordelijke gouden kip slachten zij en komen daar te laat achter…

   en WIJ kunnen dit ‘script’ nog tegen gaan maar dan moeten wij wel wat meer ‘Koerdische spirit’ gaan vertonen…

   Geliked door 1 persoon

  • er is kennelijk iets mis gegaan met mijn txt hier, ik zal wel ergens op gedrukt hebben waardoor t bericht is verdwenen… anyway ik had hier op geantwoord in deze strekking..

   Wat ze gaan doen is ons tot hun slaven maken, ons verkrachten, martelen, onze huizen bewonen en ons in t schuurtje achter in de tuin laten wonen, waar we goed moeten opletten of ‘onze meesters’ onze diensten nodig hebben…

   ze zullen onze ledematen bij leven afhakken, onze genitaliën afsnijden en in onze monden stoppen, ons vermoorden en ons onthoofd in onderdanige positie richting mekka plaatsen.

   Dàt is wat zij zullen gaan doen en ja het is wellicht al te laat maar wij kunnen beter toch IETS dan NIETS doen en dat iets is volgens mij dit en wij zullen toch als de bliksem wat meer Koerdisch lef moeten zien te krijgen en naar Den Haag gaan en wel op die dag dat àl die landverraders er zitten en wij hen in afwachting van hun proces en veroordeling in de gevangenissen smijten.

   Dit slaat op àlle politieke partijen m.u.v. natuurlijk de PVV en Geert Wilders, de enige roependen in de woestijn gedurende ruim 10 jaar!

   Vergeef mij maar ik ga nu even wat knippen en plakken want ik heb dat al zo vaak gesteld en toevallig ook vandaag weer op mijn FB gezet en dat is;

   er rest ons nog mr één ding, een mentaliteit à la Koerden ontwikkelen en die hele meute daar gijzelen, alvast in de gevangenis gooien en samen met al die muslems terug ‘escorteren’ nr de islamlanden!

   Uiteraard hebben we daar dan 1st alle Joden, Christenen, niet moslims en alle dieren gered en de hele infrastructuur platgebombardeerd.
   Met het ontstane puin hebben we muren op laten trekken door mensen vd omringende landen…
   1 gat open gelaten waar al die muslems en al die beroeps-azielige potentiële moordenaars uit al die islamlanden door heen gelaten kunnen worden mèt die gruwelijk schuldige overheden v alle landen inclusief de foute ‘koningen/koninginnen’, mèt al hun gehoorzame ambtenaren en de door hen gepamperde moslems… zijn zij allemaal eenmaal binnen, gat dicht metselen!

   Wij zorgen vr werkgelegenheid door de bewoners vd omringende landen als grensbewakers aan te stellen en in de gaten te houden dat er geen moslem of aanverwant artikel ooit nog buiten komt.
   Op schreeuwen en krijsen niet letten, dat sterft vanzelf weg want reken maar dat ze onderling ah moorden zullen slaan.

   In de tussentijd gaat de PVV met Geert als President a d slag als ENIGE partij en die andere politieke partijen zitten dus allemaal achter die torenhoge ondoordringbare muren in die idiote landen
   en
   hier zijn we bezig de ‘eigen autochtone criminaliteit ah bestraffen met ONE strike en OUT
   en
   dat mag v mij de doodstraf zijn want verbetering zit er anders niet in àls t er al zit überhaupt!

   Alles maar dan ook àlles moet hersteld worden!
   Onze geschiedenis weer terug naar het vermelden van de werkelijke feiten, van hoe onze geschiedenis wèrkelijk is en àlles wat er maar aan die gore moslems en hun bedienden herinnert moet WEG, er mag geen moskee meer overeind blijven! Ook niet als ‘herinnering’!

   Ik wil noooit meer iets van ze hoeven horen en of zien!
   En alleen zo maken we een kans dat alles nog goed komen kan!
   Vul gerust aan mocht ik nog iets over t hoofd hebben gezien hetgeen ongetwijfeld het geval zal zijn 🙂

   Like

 6. Maria zegt:

  ze zijn helemaal de weg NIET kwijt dit is de bedoeling van die politiek zodat er oorlog chaos kan uitbreken in de EU… dan laten ze de Euro ineenstorten, sluiten ze de grenzen zodat je NIET meer kan vluchten uit de EU… jarenlang heb ik hier voor gewaarschuwd… Het is zover nu en het is te laat, het enige wat ons kan/zou helpen is dat massaal allen landen maar dan alle landen van de EU met al hun miljoenen autochtone bevolkingen opstaan en achter die politiek gaan en ze ter verantwoording zetten, volkstribunalen ed… dat is het ENIGE wat ons zou kunnen redden, maar eerlijk gezegd (sorry dat ik dit schrijf) deze ballen heeft de westerling niet buiten een 20% die zoals jullie en ik redeneren…. het is te laat 😦

  Like

  • Exàct Maria, exàct… maar dan ook MASSAAL en net als de Koerden deden maar dan bewapend èn op de dag dat al die lamstralen m.u.v. UITERAARD GEERT WILDERS & DE PVV, in Den Haag aanwezig zijn om op hen Burgerlijk Arrest uit te voeren, in de gevangenissen te smijten en mijn vervolg plan ten uitvoer brengen en dat is voor de zoveelste keer, ik neem de vrijheid even te knippen en te plakken want ik heb t nu al zo vaak beschreven wat er gedaan dient te worden en sinds de ‘bestorming vd Koerden heb ik t een beetje aangepast… ;

   er rest ons nog mr één ding, een mentaliteit à la Koerden ontwikkelen en die hele meute daar gijzelen, alvast in de gevangenis gooien en samen met al die muslems terug ‘escorteren’ nr de islamlanden!

   Uiteraard hebben we daar dan 1st alle Joden, Christenen en niet moslims en alle dieren gered en daarna de hele infrastructuur platgebombardeerd.
   Met het ontstane puin hebben we muren op laten trekken door mensen vd omringende landen… 1 opening gelaten waar al die muslems en al die beroepsazielige potentiële moordenaars uit al die islamlanden door heen gelaten kunnen worden mèt die gruwelijk schuldige overheden v alle landen inclusief de foute ‘koningen/koninginnen’,
   mèt al hun gehoorzame ambtenaren en de door hen gepamperde moslems…
   zijn die allemaal eenmaal binnen, gat dicht metselen!

   We zorgen vr werkgelegenheid door de bewoners vd omringende landen als grensbewakers aan te stellen en in de gaten te houden dat er geen moslem of aanverwant artikel ooit nog buiten komt.
   Op schreeuwen en krijsen niet letten, dat sterft vanzelf weg want reken maar dat ze onderling ah moorden zullen slaan.

   In de tussentijd gaat de PVV met Geert als President a d slag als ENIGE partij en die andere politieke partijen zitten dus allemaal in die idiote landen achter die hoge ondoordringbare muren
   en
   hier zijn we bezig de ‘eigen autochtone criminaliteit’ te bestraffen met ONE strike en OUT!

   Dat mag v mij de doodstraf zijn want verbetering zit er anders niet in àls t er al zit überhaupt!

   Alles maar dan ook alles moet hersteld worden!
   Onze geschiedenis weer terug naar hoe het werkelijk is gegaan
   en
   àlles wat er maar aan die gore moslems en hun bedienden herinnert moet WEG,
   er mag geen moskee meer overeind blijven! Ook niet als ‘herinnering’!

   Ik wil noooit meer iets van ze hoeven horen en of zien!
   En alleen zo maken we een kans dat alles nog goed komen kan! Vul gerust aan mocht ik nog iets over t hoofd hebben gezien

   Like

   • Maria zegt:

    zoals ik als schreef hiervoor FANTASTISCH en je bent een Grote Madam iedereen zou zo moeten reageren OM ONSZELF TE REDDEN VAN DE ONDERGANG en uitgemoord te worden. Onze stinkende verradende politiek die ons verkocht heeft voor geld, want dat krapuul van politiek en rest zij leven in weelde en rijkdom en ons plukken ze kaal en gvdmm instaleren een barbaars volk in een beschaven die kapot ten onder gaat!

    Like

   • ah het stond er dus TOCH… ik dacht dat ik t op de een of andere manier weggeklikt had… sorry maar ach herhaling is de kracht vd over te brengen boodschap zullen we maar denken 😉

    KONDEN we onze autochtone bevolking maar hiertoe zien te krijgen hè.. en màsse anders redden we het niet…

    Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Mensen zoek op internet; verdrag van Straatsburg en lees, dan weet je hoe het komt dat we zoveel moslims toelaten. Eerst moet dat verdrag worden opgezegd, dan kunnen we weer verder.

  Like

  • Ik ken het Bob Fleumer, ook zoiets idioots! Alsof die moslems zich aan ‘verdragen’ houden! Gewoon eenzijdig opzeggen en dat duidelijk maken door stante pede te beginnen met de moslems uit te zetten (ook al is de muur nog niet klaar… maar ja… je moet èrgens beginnen) het is méér dan de hoogste tijd!

   Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Erik60, een goed artikel van U. Een enkele opmerking, deze hele instroom van HAATBAARDEN is willens en wetens toegelaten, toen men instemde met “de Resolutie van Straatsburg”. En partijen als het CDA,VVD,D66 en de PvdA, waren het daar hartgrondig mee eens! Het is niet meer of minder dan LANDVERRAAD! En overal zie je deze BOOSBAARDEN en KOPVODDEN rondlopen, de hele dag, en NIET EEN WERKT ER! NEEN, WIJ moeten inleveren om dat TUIG en UITVRETERS aan de “vreet te houden”. En met de dag komen er meer parasieten op ONS af!

  Like

 9. Over Palestijnen gesproken:Een Palestijnse organisatie heeft bij Endemol een klacht ingediend,omdat een paar mensen uit Gtst in de serie op vakantie gaan naar Israel en zich daar lovend over uit laten!!!Was te zien bij shownieuws,vanavond!Kan het nog gekker?

  Like

  • Maria zegt:

   wablieft??? blijkbaar hebben wij echt nog niet door wat er echt aan de gaande is, overal dienen zij maar klachten in tegen ons, op basis van wat en met welk recht??? DIE LEVEN OP ONZE KOSTEN? WIJ ONDERHOUDEN DAT HAATVOLK !!! WAAR KUNNEN WIJ KLACHTEN INDIENEN TEGEN DAT HAATVOLK??? nergens niet, het word dringend tijd om onze politiekers uit hun macht te zetten, het wordt tijd dat gvdmm iedereen opstaat voor zijn landen! in zuid en oost Europa is dit al bezig daar schaart de politiek zich ACHTER ZIJN ORIGINELE VOLK, hoe ver is het niet gekomen dat door links je je eigen waarden land tv series moet verloochenen om die islamiet te dienen, en dan die HAAT van hen tegen de Joden, mss moeten wij allen naar Israel om daar ook op trainingskampen te gaan zoals die islamieten allen doen met hunn jhihad

   Like

 10. lia zegt:

  wat een gezeik ,doe er dan wat aan. en als je er niks aan doe is het niet klagen maar dragen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s