Hopelijk zorgt ‘Kobani’ ervoor dat Europa Israël gaat begrijpen

Screenshot 12

De Turkse president Erdoğan

(Door: Afshin Ellian)

Terecht dat het Westen de sultan van Ankara wantrouwt. President Erdoğan speelt met vuur, en de Koerden in Kobani zijn de dupe. Hun vreselijke lot roept associaties op met de staat Israël.

De Koerden van Kobani vechten voor hun bestaan. En de wereld kijkt toe. Turkse tanks staan klaar om Syrië binnen te gaan. De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan kreeg van zijn parlement toestemming om Syrië met militaire macht binnen te trekken.

Maar Erdoğan doet niets. Europese leiders zoeken naar een volkenrechtelijk mandaat – wat ze eigenlijk al hebben, maar niet willen gebruiken. Er dreigt genocide te worden gepleegd in Kobani. Erdoğans geweten wordt niet gauw geraakt door het rondtrekkende kwaad aan zijn grenzen.

Lees verder>>>
(h/t sprx)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Europa, Genocide, Hypocrisie, ISIS, Islam, Israël, Koerden, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, oliebelangen, Rotzakken, Syrië, Turkije, Westen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hopelijk zorgt ‘Kobani’ ervoor dat Europa Israël gaat begrijpen

 1. Sjaak zegt:

  DE ISIS BARBAREN RIJDEN VROLIJK MET DE TRAM IN ISTANBOEL
  EN IN DE ZIEKENHUIZEN ZIJN OOK 30/40 PLAATSEN VOOR HUN
  VERWONDE ISIS STRIJDERS DOOR ERDO(WAAN) RESERVEERT !
  SLAAP MAAR LEKKER VERDER SMERIGE EU EN NATO KLOOTZAKKEN !
  LAAT JULLIE MAAR VERDER OPNAAIEN DOOR DE MO(SLIM)OBAMA !

  Like

 2. Jean zegt:

  Die turkse lafaard staat hetzelfde lot te wachten dan die vroegere griezel van Irak, idem dito dat kopvoddenwijf wat steeds naast hem staat met een ploererige grijns op haar smoel, de touwen liggen al klaar. Hopelijk wachten ze niet te lang meer.
  In Roemenië is dat ook goed opgelost.

  Like

 3. windwens zegt:

  De viezerik Erdogan de tiran per direct uit de Navo weg met deze oorlogsmisdadiger hij stond erbij en keek er naar. Als men nu nog steeds Erdogan niet in de zak hebben zitten dan zijn we als bevolking ook hopeloos verloren en worden we door een stelletje moordenaars bestuurd. Wanneer wordt de Turkse Ambassadeur op het matje geroepen, zodat hij Erdogan een briefje kan geven dat hij over een jaar zich kan melden bij het Volkstribunaal van Den Haag.
  Vreemd dat we nu de PvdA niet horen zeiken over genocide maar wel als het in Mali gebeurt of als de Hutu’s de Tutsi’s afslachten of ten tijde van voormalig Joegoslavië.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Er is geen verbazing bij mij. Deze Erdogan, is een MOSLIM DICTATOR van het “zuiverste soort”. En hij is niet beter dan de Oppermoefti van Jeruzalem, die thee dronk met Adolf Hitler! De ISLAM = een NAZI IDEOLOGIE. Maar het westen, met voorop de MUZELMAN en RENEGAAT OBAMA laten de Koerden gewoon “stikken”. Want overal zit deze ISLAMVIJAND reeds, volop in onze straten en wijken. En ondersteunt door de socialisten, die voor hun de 5e colonne vormen. Ik walg van deze gore politiek, aangestuurd door BILDERBERG en de NWO!

  Like

 5. Jan zegt:

  Russen spioneren in Syrië bij de grens met Israël

  Syrian rebels have overtaken a joint Russian-Syrian secret facility that they claim was a covert intelligence collection base. Opposition fighters say the post was used to snoop in on the communications of opposition groups — and perhaps even the nearby Israelis.

  Free Syrian Army officials, U.S. officials, and independent experts told The Daily Beast that the evidence of Russian involvement in the facility, just a few miles from Syria’s border with Israel, if verified, would show a level of Russian involvement in the Syrian civil war that was not previously known. Free Syrian Army officials posted several videos on YouTube showing both the outside and the inside of the facility, which the FSA captured over the weekend during a battle near Al Harah, south of Damascus, next to the Golan Heights.
  ..
  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/10/07/syrian-rebels-seize-russian-spy-station-near-israeli-border.html

  Iedere Russische regering bestaat steeds weer uit maffiosi.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Het was Erdogan die Isis alle speelruimte en medewerking bood om het bewind van Assad ten val te brengen.
  Dezelfde man ondersteunde Hamas in zijn strijd tegen Israël en het is dezelfde dubbelrolspeler die ook in Egypte absoluut de islamitische Broederschap weer aan de macht wil zien.

  Met deze stroming heeft manipulator Erdogan de meeste affiniteit en het liefst zag hij daarom een soortgelijk regime in Damascus regeren en met dat onheilige trio Broederschap in Egypte – Broederschap in Damascus en Hamas zou hij graag een verbond willen vormen om Israël definitief in de houdgreep te nemen.Erdogan is een man die Israël wil vernietigen!

  Bedenk daar dan ook meteen bij dat Turkije het eerste land met een overwegend islamitische bevolking was, dat Israël erkende, TOT AAN HET MOMENT waarop de fundamentalist Erdogan de macht via verkiezingen greep. Hij was het die Turkije deed afwijken van de weg van de gematigdheid. Het moderne Turkije volgde de lijn van Kemal Pasja. :
  Bij het ”Kemalisme” stond in de Turkse politiek vooral de handhaving van de SECULIERE, à-religieuze staat voorop. Kemal haatte de islamitische geestelijkheid.
  Twee machten moesten dat moderne karakter bewaken: het leger en de rechtelijke macht.. Opvallend is dat in deze constructie aan het parlement geen grote rol werd toebedeeld.

  De Nederlander Arie Oostlander, van 1998-2004 rapporteur van het Europees Parlement voor de toetreding van Turkije, schreef daarover het volgende:
  http://www.oostlander.net/artikelen/100914.html

  Als aanvullende informatie bij de scherpe analyse van Ellian kan men dit artikel lezen:
  http://www.gatestoneinstitute.org/4764/who-does-turkey-support

  Wat wij in Nederland nooit uit het oog mogen verliezen is dat er in Nederland één partij haar onverkorte steun aan deze ”vriend van Europa”, het Turkije van Erdogan, BLIJFT VERLENEN! D’66/Pechtold wil Turkije absoluut bij de EU.. Het is merkwaardig dat deze dubieuze trouw aan Turkije steeds wordt onderbelicht, want in zijn keuze voor dat land en voor het huidige regime, verklaart deze zogenaamde progressieve partij zich de facto akkoord met de koers en de doelstellingen die dat land er op na houdt en die doelstellingen staan boven vermeld!

  Voor mij is het totaal onbegrijpelijk dat een Nederlandse partij een land binnen de EU wil halen dat Israël naar het leven staat en de Koerden, die in acuut levensgevaar verkeren – op een steenworp afstand van de Turkse grens!- zonder blikken of blozen prijsgeeft aan krachten die daar met genocide bezig zijn.
  Het verhaal wordt nog treuriger wanneer wij bedenken dat de EU allang bezig is om bij NAGENOEG ELK OVERLEG tussen de diverse lidstaten Turkije STEEDS te betrekken.

  Hoe immoreel kan men worden in de politiek?
  Wanneer raakt ons geduld eindelijk eens op, vraag ik mij af.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   ONS geduld ís allang opgeraakt, Henk, en de rest van Nederland, de aanhang van het miezerige mannetje Pechtold voorop, lijkt op de één of andere manier dermate gedrogeerd, dat ze bij het woord ‘geduld’ hooguit lodderig opkijken en stamelen: “Huh…..hoezo: “geduld…..?”
   De vragen die jij nu stelt, stelt in de Kamer niemand, behalve misschien de PVV, en die krijgen op geen enkele vraag behoorlijk antwoord!
   Het is wel heel triest, dat er waarschijnlijk een burgeroorlog uit moet breken, voor de wind misschien nog eens uit een andere hoek gaat waaien, maar te vrezen valt, dat er anders niemand wakker wordt, noch i n de Kamer, noch daarbuiten.

   Like

 7. Jan zegt:

  ISIS verantwoordelijk voor het opblazen van het Frans Cultureel Centrum in Gaza. Reden: immoreel en ketters gedrag van Hamas

  The Islamic State group claimed responsibility for a Tuesday night explosion at the French Cultural Center in Gaza City, according to an unverified proclamation published Wednesday morning in the Strip.

  The French Cultural Center in Gaza conducts French language courses and transfers visa applications for France from local residents to the French Consulate in Jerusalem for processing.

  Due to the late hour, there was no one at the site. Hamas sources rushed to play down the incident and released reports that the center’s generator exploded setting fire to gas tanks stored nearby. Meanwhile, the Interior Ministry’s spokesperson noted that an investigation was launched into the incident.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4579020,00.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s