“Ik wil dat men mij zo ziet!”

Screenshot 14

(Vertaling: E.J. Bron)

Een asielzoeker viel Rahel K. (30) midden in Aarau aan en sloeg haar tot bloedens toe. Met de foto, die van haar zware verwondingen getuigt, wil de jonge vrouw uit Aargau de autoriteiten en de politiek wakker schudden.

Het is een vreselijke foto. De onderlip van Rahel K.* (30) is compleet kapotgeslagen. Een oorbel werd uit haar oor getrokken. De sporen getuigen van een gevecht. De schok staat de jonge vrouw uit Aargau in het gezicht geschreven. Als ze vanwege het felle flitslicht niet haar ogen had dichtgedaan, had je kunnen denken dat ze dood was.

“Ik ben blij dat ik nog leef”, zegt de commercieel medewerkster en studente economie. Op 1 oktober werd ze in Aarau op weg naar haar ouders door een jonge asielzoeker overvallen.

De bovenstaande foto werd onmiddellijk na de aanval genomen. Rahel K.: “Zo erg heeft hij me toegetakeld. Ik wil dat men mij zo ziet.”

De aanvaller was de Eritreeër Salomon I.* (24). Hij kwam kortgeleden Zwitserland via Italië binnen en zit in de asielprocedure. Tot zijn arrestatie onmiddellijk na de daad woonde hij in een onderkomen in Buchs in de Aargau. Nu zit hij minstens drie maanden in voorarrest.

“Ik ben blij dat hij niet zo snel vrijkomt”, zegt Rahel K. Maar ik ben bang dat dit brute geval snel vergeten zal zijn. En dat moet niet! Misschien helpt deze foto om bepaalde mensen wakker te schudden.”

Screenshot 13Daarmee bedoelt ze vooral politici. “Er moet eindelijk iets gedaan worden. En niet alleen in Aarau”, zegt ze en spreekt voor al diegenen die hetzelfde overkwam of nog zou kunnen overkomen. “Er zijn zoveel mensen die tegenwoordig niet meer de straat op durven – en niet alleen ´s nachts! Dat kan en mag gewoon niet gebeuren!”

“De dader heeft mijn vrijheid van me afgepakt”, zegt Rahel K. “Ik zal altijd het gevoel houden dat ik achtervolgd en in elkaar geslagen zal worden.”

Salomon I. sloeg meedogenloos toe. Meerdere keren. Met de vlakke hand. Midden in het gezicht van Rahel K. Hij trok aan haar haren, beet in haar hand, gooide haar op de grond – en zei dat ze een sexy vrouw was. Rahel K.: “Als er niet toevallig een auto voorbij was gekomen, dan was er misschien nog iets veel ergers gebeurd.” Toen sloeg de dader echter op de vlucht.

Ook de rechtbank vreest herhalings- en vluchtgevaar en gaf hem daarom voorarrest. “Blick” weet: De dader probeert zich eruit te praten. Hij heeft geen volledige bekentenis afgelegd. Zogenaamd herinnert hij zich de details niet – en maakt alcohol medeverantwoordelijk voor de daad. Nog een klap in het gezicht van Rahel K.

* Namen bij de redactie bekend

Bron:
www.blick.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Zwitserland. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Ik wil dat men mij zo ziet!”

 1. windwens zegt:

  Zo figuur moet ze meteen het land uit gooien gelijk retour Eritrea als men in procedure al geen afstand kan doen van barbaarse gedachten dan gelijk uitwijzen, beloofd niets voor de toekomst alleen nog maar meer ellende.

  Like

 2. Jaantje zegt:

  Voorlopig komt ie warm de winter door onbegrijpelijk ..
  Zet dat gajes het land uit!

  Like

 3. Jean zegt:

  Dat gespuis moet eruit en dan wordt bedoeld uit Europa.
  Elke politieker die dat niet steunt is MEDE VERANTWOORDELIJK voor die gepleegde misdaden.
  WIJ WILLEN GEEN MOSLIMS EN GEEN AFRIKANERS IN ONS LAND want ze brengen alleen maar waanzin, ellende, geweld, verkrachtingen, moorden en ziektes naar hier en brengen tevens onze normen en waarden, wetten en zeden in gevaar.
  Leg religie resp. waanzin aan de ketting en controleer de bullshit naar onze seculiere wetten, indien in overtreding de rotzooi verbieden.

  Like

 4. Tempelier. zegt:

  Stopzetten asielprocedure en direct verwijderen uit je land.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  De autoriteiten schudt men niet wakker, óók niet in Nederland! Dit soort voorbeelden wordt in de regel afgedaan als incident. Men koestert een valse hoop wanneer men denkt dat méér van deze incidenten plaats gaan vinden, dat de bestuurlijke elite er iets aan gaan doen, niets is minder waar. Feit is dat de hele reguliere politiek zich niet wil uitspreken dat IS(IS) niets te maken heeft met de islam. Zij draaien om de hete brei heen en zullen nooit toegeven dat de multiculturele maatschappij één totaal mislukt experiment is, welke door Angela Merkel als zodanig toegegeven heeft. De bestuurlijke elite verdomt het om het failliete immigratie beleid te benoemen dat weet nu toch langzamerhand een ieder wel. Dit immigratiebeleid kost de belastingbetaler 7,2 miljard per jaar ‘zucht’….

  http://www.powned.tv/uitzendinggemist/2014/10/pownews_626.html

  Like

  • Driek zegt:

   peterselie, dat ben ik volkomen met u eens, die hele multiculturele maatschappij is een ware ramp die over ons gekomen is, en waar we niet meer van afkomen. Maar onze bewindslieden kunnen nu moeilijk gaan zeggen dat ze een zooitje tuig hebben binnengehaald, en nog steeds binnenhalen, maar in ieder geval, dat fabeltje van ‘culturele verrijking’ is nu wel achterhaald, dat lulverhaal kunnen ze niet meer verkopen. Het is waarlijk niet te geloven, zeven miljard per jaar, voor de volgelingen van Mohammed, en de bejaarden worden hun verzorgingshuis uit geflikkerd. Wat een land, en daar moet ik in leven.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peterselie1: 16.24. uur. Inderdaad Peter men draait om de hete brij heen, en wel om reden dat MEN- de verraders der politiek- weet dat men SCHULDIG is aan VOLKS-en LANDVERRAAD. Men offert liever ONS op, en men zal net als koning “Willem de Overbodige”, met zijn Tangowijf, er zelf wel voor zorgen, de VLIEGTICKETS klaar te hebben liggen, om er vandoor te gaan, de gore NSB ers, van PvdA,CDA,VVD en D66!

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Wedden dat de smerige RODEN en GROENEN het gaan opnemen voor deze vuile PLOERT en MOSLIM!

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja Tom, want we moeten ‘begrip hebben’ voor de ellendige situatie waarin deze mensen verkeren. Geen werk en ook nog eens ‘gediscrimineerd’ worden…!
   TUIG!

   Like

 7. Rick zegt:

  “Ze zal er wel om gevraagd hebben”

  Like

 8. D.DAY zegt:

  De politici moeten zich nu eindelijk eens afvragen wat het toelaten van zgn. asielzoekers betekent voor “de gewone man”. Wat we in het Westen binnen krijgen zijn bijna allemaal moslims en hun barbaarse cultuur zweren ze echt niet af als ze naar het Westen komen. Het is bekend dat ze in asielzoekerscentra niet-moslims het leven daar zuur maken. En wat deze vrouw is overkomen is voor ons een misdaad, maar voor een moslim niet: zij is een ongelovige die er westers (voor hun dus hoerig) bijloopt en dan mag je met Allah’s goedkeuring je seksuele lusten omzetten in gewelddadig gedrag. Deze vrouw is het slachtoffer geworden van een achterlijk asielbeleid, dat criminele moslims alle vrijheden geeft en dat ten koste gaat van het vrij en ontspannen kunnen leven van de burgers in eigen land.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Ook ik voel me meer en meer unheimisch als ik alleen over straat moet, zeker in het donker. Altijd op mijn hoede, sleutelbos en busje haarlak in de ene zak en sigaretten met aansteker in de andere. (Peperspray zal niet mogen, maar een busje haarlak en een aansteker…). Ik zie steeds vreemdere figuren en je ziet het aan de ogen; die ‘kloppen’ niet, die blik is beangstigend en dan is het opletten geblazen. Tegen die tijd, heb ik al een blik toegeworpen van ‘don’t touch me or I kill you”, wat een vervolg ergens op tot op heden heeft verhinderd. Ze zijn natuurlijk niet helemaal op het achterhoofd gevallen; die hyena’s.

  Het enige wat ik kan aanraden net zo op je qui-vive te zijn als ik tracht te zijn; het wordt er allemaal niet beter op…, maar wat zal ik mijn huid duur verkopen! Ik pik dit dus echt niet en zal toch minimaal trachten ze het behang van hun bek af te trekken! Daarbij gaat de “misthoorn” aan en dames, nooit om hulp roepen, maar altijd BRAND! Brand is interessant, hulp blijkt discutabel…

  Tja, als vrouw alleen over straat is bijna verleden tijd!

  Like

  • Lis zegt:

   Zo gedraag ik me ook, Claudia. De blik smeriger dan smerig, nooit schichtig en stevig doorstappen. Het is volslagen idioot wat er gebeurt en terwijl de roep om het eruit gooien van dit soort walgelijke figuren steeds luider wordt, bekijken rechters alles met een roze, multiculturele blik om toch maar vooral niet te willen discrimineren.

   Maar ik ben het niet met u eens dat je als vrouw bijna niet meer alleen over straat kunt. Ik vertik het om me door dit soort malloten te laten hinderen om te kunnen doen wat ik wil. Bang ben ik niet, wel voorzichtig. Maar ik weiger om me van de straat te laten jagen door dit soort ongedierte.

   Like

  • Rick zegt:

   Gij zijt een KANJER 🙂

   Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik vind het dieptriest voor deze vrouw, maar de meerderheid van de achterlijke stemgerechtigde kudde moet niet zeuren, die vragen er zelf om door hun geretardeerde stemgedrag. Verder moet dit zwarte minderwaardige gedrocht uit de voeding geschoten worden.

  Like

 11. Krijg allemaal netjes de Tyfus toegewenst voor onaangepaste vreemdelingen uit het Midden Oosten en Afrika!

  Like

 12. Tijd dat we maling hebben aan de regering en de Eu;verboden zijn er schijnbaar om te overtreden.Welnu,aan de slag dus:zorg voor jezelf en je naasten,zorg voor bescherming!

  Like

 13. Cathja zegt:

  Wat zou ik graag een flinke bus traangas op zak willen hebben! En réken maar dat ik het zou gebruiken ook!

  Like

 14. Traangas? Alsjeblieft zeg. Laat die naïviteit toch eens varen. Dit soort zieke schepsels laten zich niet afschrikken door een busje traangas. Een vuurwapen moet je aanschaffen en snel.

  Like

 15. maria zegt:

  weet je niet alleen traangas maar wat zou ik mij graag moe slaan op die gasten.
  steeds weer een reactie geven is goed voor mijn agressie.

  Like

 16. Avidia zegt:

  IK doe juist alles wat de EU verbied, heerlijk, en juist niet wat ze willen dat ik doe, ik heb niet op ze gestemd, dus ik voel me nergens toe verplicht. Ik leef mijn eigen leven en doe alles wat ik zelf wil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s