Joodse bewoner in Schilderswijk moet loofhut afbreken

Screenshot 20

(Door: Mark Koster & Joost Bakker)

De gemeente Den Haag geeft een joodse inwoner uit de Schilderswijk toestemming een joodse gebedsruimte in te richten, maar eist dat hij de gebedsruimte ‘s avonds om 21.00 uur afbreekt. De politie weigerde eerder toestemming te verlenen.

Meerderheid is moslim

De bouw van deze zogeheten soekot, die voor het huis van Fabrice Schomberg is ingericht om het Loofhuttenfeest te vieren, is een controversiële kwestie in de buurt waar de meerderheid van de inwoners moslim is. Schomberg, een gelovige Jood, vroeg begin september toestemming om de gebedsruimte te mogen inrichten voor zijn woning aan de Van Ostadestraat in het zogenaamde Joodse Hofje in Den Haag, maar kreeg pas begin deze maand toestemming.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Joden, Jodendom, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Joodse bewoner in Schilderswijk moet loofhut afbreken

 1. Tistochwat zegt:

  Moskeeën hoeven natuurlijk NIET afgebroken te worden om 21.00 uur.
  Die mogen tot in alle eeuwigheid blijven staan; sterker nog: de moslim wil er steeds meer van hebben EN DIE KRIJGT HIJ OOK van onze toekomstige premier Pechtold!

  Waar zijn we toch in vredesnaam in beland?!!!!!
  Een vreedzame Jood mag zijn geloof niet belijden, maar de moslim mag overal z’n stempel op drukken; net een hond die bij elke bom zijn poot optilt om zijn geurvlag uit te zetten.

  Like

 2. Tempelier. zegt:

  Zo zie je maar weer , de vrijheid van godsdienst dient alleen de moslims.

  Like

 3. windwens zegt:

  Opbreken na 21.00 en dat moet dan dagelijks, omdat het 8 dagen duurt, wat een onzinnigheid. Dat noemt men een vergunning verlenen, die hele vergunning vindt ik al de reinste idioterie, moslims kunnen op de knieën vallen waar en wanneer ze dat willen. Plaag hutten bouwen waar ze 10 jaar over doen, maar voor een ander geloofs feestje moet je een vergunning hebben. Dan durf men nog te roepen dat we hier een Joods/Christelijke traditie aanhangen. Waar is dan de vanzelfsprekendheid dat deze meneer gewoon doet wat hij wil omdat het zijn overtuiging is?
  Nee dat kan niet het in de Sharia driehoek, dat grieft de moslims dus v. Aartsen laat wederom weer zien waar zijn voorkeur naar uit gaat. VVD= Anti-Semitisch en niet zo beetje ook!!!

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik vind het sneu voor Fabrice Schomberg, maar hij doet er beter aan om eens uit te zien naar een andere leefomgeving. Want om als gelovige Jood in je eentje daar te leven, tussen al die islamitische rotzakken, dat maakt je doodongelukkig. Ik woon in een omgeving met veel Joden, en sommigen hebben een bouwsel in hun tuin neergezet, en mijn buurman heeft op z’n balkon een hut in elkaar geflanst. Ik hoop maar dat het niet zo hard gaat regenen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Bij het zien van een soekot moet ik automatisch in een adem altijd aan de kerststal denken. Het bouwen van een soekot is een mooie traditie evenals de kerststal. Met de soekot worden de Joodse omzwervingen herdacht in de woestijn na hun uittocht uit Egypte. De soekot gaf in de woestijn de joden enige bescherming tegen zon en wind. Ook de kerststal bood bescherming aan Maria, Josef en de nieuw geboren heiland. Hoe typerend is het voor het Nederland van vandaag dat dit symbool van bescherming tevens illustratief is voor het feit dat de Nederlandse Joden in steeds grotere nood komen en opnieuw actieve bescherming behoeven door de instroom van de islam op Nederlands grondgebied. Een islam waar de Nederlandse burger Jood en niet Jood nooit om gevraagd heeft, maar die ons door de strot wordt geduwd elke dag opnieuw of we willen of niet. Dat de soekot provocerend werkt op de muzelmannen weten we onderhand wel. Maar wat werkt niet provocerend op de muzelman met zijn bekende lange tenen. Dat de muzelman door de eeuwen heen lange tenen ontwikkeld heeft is natuurlijk logisch als je op basis van je geloof steeds opnieuw een aanleiding moet zoeken om het zoveelste pogrom te kunnen starten. Zijn ideologie draagt hem immers op alles te verachten wat niet islamitisch is. Omgekeerd worden dagelijks miljoenen Nederlanders geprovoceerd door de hoofddoeken die ons onafgebroken in het gezicht schreeuwen dat de islam is gearriveerd. Dat de soekot om 21:00 uur afgebroken moet worden heeft natuurlijk alles te maken met de grote kans op brandstichting. Als het op vernieling aankomt van andermans cultuurschatten is de moslim altijd bijdehand maar wordt er een keer een varkenskop op de stoep van een moskee aangetroffen dan is het islamitische gekrijs wekenlang te horen. Hoe lang zal het nog duren dat ook de kerststallen voor donker afgebroken moeten worden?

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de HYPOCRIETEN van ONZE POLITIEK! Deze joodse man, moet zijn loofhut afbreken, om de zogenaamde muzelmannen tegemoet te komen. Dan EIS ik dat de HAATHUTTEN/MOSKETEN ook afgebroken moeten worden, WANT DAAR STOOR IK MIJU ALS NEDERLANDER AAN! O …..wacht, dat gaat niet gebeuren, want dat komt de PvdA en Demonen 66 niet uit, de 5e colonne der GEITENEUKERS.

  Like

  • Maria zegt:

   het verraad van links de moslimlovers van terreur!!!!

   Like

  • Jan zegt:

   Al dat linkse k.tvolk meent dat als 9 personen ergens voor zijn en 1 tegen dat die ene persoon dan ongelijk heeft. Het punt is echter dat links geen politiek voert gericht op het landsbelang maar partijpolitiek voort gericht op persoonlijk belang. Daarom zie je iedere klojo, nul, eikel, imbeciel, per definitie een socialist, altijd in Brussel belanden, het openlijke psychiatrische inrichting.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Jan: 06.45. uur. Misschien ben ik het niet altijd met U eens, Jan. Maar in dit geval wel, en nog wel voor 100%!

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   MIJU, moet zijn MIJ NU!

   Like

 7. Cathja zegt:

  Een onbegrijpelijke reactie van de gemeente Den Haag! In plaats van moslims eens aan hun verstand te brengen dat ze respect voor andere geloven behoren te hebben (het woord ‘respect’ ligt toch vóór in hun mond als het eigenbelang is?), en met hun tengels van de loofhut af moeten blijven, moet deze Joodse familie de boel ’s avonds afbreken!
  Opnieuw een overwinning voor de moslims! Schandalig! De gemeente Den Haag kan beter tijdens de periode dat het Loofhuttenfeest wordt gevierd vanaf 21:00 uur een straatverbod instellen -met controle- tot de andere morgen zonsopgang. Het kan helaas niet anders. Zo laten ze duidelijk zien dat voor de overheid ook de Joden gewaardeerde mensen zijn. Nu hebben ze de Joodse familie in de kou laten staan.
  Beschamend!

  Like

 8. Ik wou dat ik een keer op tv en in een groot landelijk dagblad mocht komen:dan eiste ik de met de grond gelijkmaking van alle moskeeen,een verbod op schotelantennes,en een verbod op iedere “religieuse”uiting in het openbaar!Met uitleg!!!

  Like

 9. Bas Koning zegt:

  Ze zijn weer terug: de mohamenazies hebben met de hulp van links en de bovenonsgestelden met geweld hun eisen gesteld:

  “juden nicht erwunsht”, we staan erbij en kjiken ernaar: en doen NIETS terwijl de nieuwe nazies hand over hand de macht grijpen: IN ONS LAND. SCHAAMT de overheid zich niet? SCHAAMT de pvda zich niet? SCHAAMT d66 zich niet? Dat dit weer kan in Nederland? Vergelijke dat met de islam: een slager die op het parkeerterrein van schoolzwemmende kinderen zijn gruwelijke hobby uitvoert: MAG WEL doorgaan. Voor moslims geld de wet niet. En alle eisen die ze stellen: krijgen ze op een gouden presenteerblaadje kado. De homos? De joden? De ongelovigen? De vrouwen? Ze kunnen van de bovenonsgestelden: letterljik KAPOT vallen: zolang de nieuwe nazies het maar naar hun zin hebben.

  WAT IS NEXT.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Bas Koning,

   ik ben het helemaal met u eens! Het is gewoon ergerlijk te zien hoe eisen van moslims worden ingewilligd, maar alles wat geen moslim is kan barsten! Wij, de belastingbetalers, moeten buigen voor de opvreters en handophouders, die ervan genieten dat ze de teugels stevig in handen hebben!
   Het is triest voor de Joodse gemeenschap in ons land dat er opnieuw een klimaat heerst van haat en afkeer. De overheid moet nu eens een vuist maken tegen de moslims, en hen aan het verstand brengen dat de maat meer dan vol is! Ons land heeft ook Joodse inwoners en dat heeft men maar te accepteren. Nederland heeft bovendien van de Joodse gemeenschap totaal geen last, en dit kunnen we van de moslims bepaald niet zeggen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s