Samsom accepteert kritiek omdat dat “zo hoort”

Screenshot 9

(Door: Frank Verhoef)

Diederik Samsom is totaal de weg kwijt.

Het gaat niet zo goed met PvdA-partijleider Samsom. Vandaag was de fractievergadering van de PvdA waarin de instabiele positie van Didi Samsom en de belabberde toestand van de partij (12 zetels in de peilingen) werd besproken. Oh, en het ging natuurlijk ook over de LPF-toestanden binnen de fractie nadat Khadija Arib, tegen de zin in van de partijtop, door haar collega’s werd uitgeroepen tot de nieuwe fractiesecretaris.

Over dat laatste houdt hij de kaken stijf op elkaar, maar over de kritiek binnen de partij op zijn leiderschap wilde Samsom na afloop van de – ongetwijfeld spannende – vergadering wel iets zeggen tegen de media. Niet veel natuurlijk – de rest zal vast later weer uitlekken via de media, zoals gebruikelijk is bij onze vrienden van de PvdA – maar hij zei dat de kritiek hem “raakt”. Dat niet alleen, hij trekt zich de kritiek ook aan, “want dat hoort zo”.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Samsom accepteert kritiek omdat dat “zo hoort”

 1. Jan zegt:

  PvdA wil €15.000.000 extra voor vluchtelingen
  Gevlucht, getraumatiseerd en ver van huis krijgen kinderen uit Syrië, Irak, Zuid-Soedan en de Centraal Afrikaanse Republiek niet het onderwijs en de zorg die zij zo hard nodig hebben. Om te voorkomen dat er een verloren generatie kinderen ontstaat, vind ik dat we nu een extra bijdrage moeten leveren.
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/10/Meer+hulp+voor+gevluchte+kinderen

  PvdA wil geld voor Zuid-Soedan
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/10/Hulp+voor+Zuid-Soedan

  PvdA eist meer geld voor molentjes en zonnepanelen
  Samsom: “Het lijkt wel of iedereen behalve wij van de PvdA compleet van de pot gerukt is dat zij onze eisen omtrent duurzame energie naast zich neerleggen! Duurzame energie levert honderd duizenden banen op en enorme winsten”
  http://www.pvda.nl/berichten/2014/10/Niet+halen+energiedoelen+onacceptabel

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Jan: 07.45. uur. Natuurlijk willen de socialisten meer geld voor vluchtelingen, Jan. We zijn nog altijd veel te rijk, volgens de RODE ZWATELAARS, en er kunnen nog VEEL MEER vluchtelingen in Nederland erbij hoor, volgens de Partij van de Afbraak! We kunnen toch tenminste HEEL AFRIKA toe laten, we schuiven gewoon allemaal nog wat op, toch! We zijn VERLOREN door partijen als de PvdA,VVD,CDA en D66, DIE ER NIET VOOR DE EIGEN BEVOLKING ZITTEN! Neen, zij voeren de agenda van de BILDERBERG en de NWO uit! We zijn VERRADEN en VERKOCHT.

   Like

 2. Doornroosje zegt:

  Mensen met 2 paspoorten horen niet bij de overheid . Evenals mensen met een verstoorde geest . en daar lijkt Samsom aan te voldoen. Je zult er maar aan overgeleverd zijn.

  Like

 3. elisamad2013 zegt:

  Wel ja zoek er nog maar een paar landen bij waar geld heen moet…Landen die al honderde jaren arm zjn omdat ze geen tijd hebben hun land te bewerken ,omdat ze hun tijd met kinder maken en bidden verdoen!
  Laat de Nederlanders er maar voor werken
  In december 2009 meldde Artsen zonder Grenzen dat er in dat jaar in Zuid-Soedan een grote toename van geweld had plaatsgevonden, toe te schrijven aan rivaliteit tussen stammen die elkaars eigendommen roven, en verergerd door inmenging van het Verzetsleger Tienduizenden mensen zouden hun woongebied zijn ontvlucht vanwege grootschalige honger of eruit verdreven door platbranding, verkrachting en moord. DUS dit keer geen invloed van buiten maar geweld onder elkaar! Logisch de islamieten zijn geen volk om een land op te bouwen!Maar ondanks honger stammes-oorlogen ziektes en vlucht zijn er de laatste 4 jaar nog 3 milioen inwoners meer Ra ra hoe kan dat?

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Wai stem PvdA jai nu geef moslimvrouw goei baan. En Samsom zal het verder een worst zijn; een vette functie bij KPMG wacht op hem en 72 bijbanen.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Verrek, zou “bijbanen” de enige juiste vertaling kunnen zijn van “maagden”? Dat verklaart een hoop.

  Like

 6. Giny zegt:

  In Zuid-Afrika wordt er al gezegd dat de Nederlandse Overheid met oogkleppen op loopt!
  Ze hebben daar geld genoeg!
  Die PVDAers kunnen toch geld uit hun eigen zak schenken, dan maar een iets minder groot huis!
  Dat noemen wij “EERLIJK DELEN”

  Like

 7. luckybee zegt:

  De hoogste tijd dat Samsom de PvdA begraafd , niemand wil een proletarische dictatuur.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Hier ook nog een aktueel offer van de Asylpolitik !
  Een over Italie naar Zwitzerland importeerde Asylant
  uit Eritrea werd heEFT na de eerste week van
  aankomst al een begroetings geschenk uitgedeeld !http://f.blick.ch/img/incoming/origs3181131/8748636697-w980-h653-q70/AARAU00001.jpg

  Like

   • Sjaak zegt:

    Es ist ein schreckliches Bild. Die Unterlippe von Rahel K.* (30) ist blutig geschlagen, ein Ohrring abgerissen. Die Spuren zeugen vom Kampf. Der Schock steht der jungen Aargauerin ins Gesicht geschrieben. Hätte sie nicht wegen des hellen Blitzes geblinzelt, man könnte Rahel K. glatt für tot halten.
    «Ich bin froh, dass ich noch lebe», sagte die Kauffrau und Wirtschaftsingenieur-Studentin. Am 1. Oktober wurde sie in Aarau auf dem Weg zu ihren Eltern von einem jungen Asylbewerber überfallen.

    Like

   • windwens zegt:

    Fijn hoor en dan zit Duitsland met nog meer gelukzoekers dan hier. Het is natuurlijk heel normaal dat je het fijn moet vinden dat je het er levend vanaf heb gebracht. Hoog tijd dat mvr. Merkel ook eens de poorten gaat sluiten het land trekt alleen maar tuig aan. Zat studies bewijzen dat alleen mensen met een hoog agressie gehalte kiezen voor immigratie, kortom dat geeft al te denken.

    Like

 9. Rick zegt:

  OFF TOPIC….Maar het laat me niet los 😉
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/10/ah_010_vervangt_zwarte_piet_do.html
  Appie dus ook al gezwicht. Blijft op deze manier geen winkel over alwaar ik mijn boodschappen kan halen!!

  Like

 10. Jean zegt:

  Nederlanders en Vlamingen weet goed en vergeet nooit dat de gevaarlijkse bende de groene boomslijmkevers zijn dadelijk gevolgd door de rode ratten, het eerste en enige doel van die gore troep is persoonlijk profijt.
  Elke partij die moslims in haar rangen opneemt moet geboycot worden want wij Nederlanders en Vlamingen willen NERGENS moslims want moslims is gelijk aan achterlijk barbaars geweld.

  Like

 11. Dan maar doen waar we al zo lang van beschuldigd worden:instromers het leven onmogelijk maken,ze niet accepteren en laten voelen dat ze hier niet welkom zijn,nu niet,dan niet en nooit niet;ze verdienen niet anders!

  Like

 12. windwens zegt:

  Als de walgelijke PvdA in de regering zit willen ze altijd voor Sinterklaas spelen zaken geld gaan er dan de deur uit. Allemaal voor niets dus stoppen er mee, laat ze het allemaal maar eens zelf leren doen en zo niet jammer dan wat niet weet wat niet deert. Tevens in er een groot onderzoek gedaan naar de armoede in Nederland deze is net zo groot als in Afrika dus op houden met het gezeik dat ze daar zieliger zijn dan hier. Kan het niet genoeg zeggen tijd dat het Kabinet valt.

  En Yvonne kan me er helemaal in vinden dat we steeds meer moeten aangeven dat ze ongewenst zijn, als het klimaat niet meer aantrekkelijk is dan blijven ze vanzelf weg zie maar de voorgaande jaren. Klimaat ongunstig minder gelukzoekers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s