VIDEO: Moslim-meute trekt met knuppels en “Allahu Akbar!” door de straten van Celle. Duitsland 2014. . .


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op VIDEO: Moslim-meute trekt met knuppels en “Allahu Akbar!” door de straten van Celle. Duitsland 2014. . .

 1. Ik vind dat beruchte “knieschot”als voorbereiding op hun remigratie,nog niet zo’n gek idee!

  Like

 2. Joshua zegt:

  Laten die zwijnen dat in Marokko doen, zijn zij tenminste op gerot.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  HET KOMT DE DAG WAAROP TERUG GEKNUPPELT WORD WEDDEN DAT ?

  Like

 4. Jade zegt:

  Volgens mij wordt het stilaan tijd om alle dienstplichtigen
  van destijds te mobiliseren.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Gaat dus goed.
  Ik bedoel maar sinds jaar en dag heeft de PVV de weg gewezen aan de Tweede Slaapkamer.
  Ze werden uitgejouwd en belachelijk gemaakt.
  Wie staat er nu in het hemd? en komende misschien ook nog “wie ligt er nu in het bloed”?
  Je wordt zo moedeloos van al die onbekwame bestuurders, hopelijk hebben ze zelf ook nog jonge kinderen zonder toekomst.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dat die moslim-meute in de straten loopt te schreeuwen begrijp ik nog wel, want ze hebben een IQ van een garnaal, en door te schreeuwen lijkt het net alsof ze belangrijk zijn. Maar dat Duitsland ze in feite weinig of niets in de weg legt vind ik onbegrijpelijk! Is er niet zoiets als ‘openbare orde’, die je verstoort met je gekrijs? Of valt dit gedoe onder ‘vrije meningsuiting’ bij onze oosterburen?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze zijn nog steeds doodsbang, dat ze voor neo-nazi’s worden aangezien, als ze hier krachtig tegen optreden.
   Wat je reinste waanzin is, want dit z i j n geen Joden, dit zijn juist m o s l i m s .
   Ik vrees toch echt, dat het bezoek van de Grootmoefti aan Hitler nooit al te bekend geworden is: Geen mens die er acht op lijkt te slaan!

   Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   Momenteel worden alles onder de mat “religie” of wat er voor doorgaat geveegd dan kan het automatisch gekoppeld worden aan “racisme” dan kunnen die waardeloze mee-vreet-clubjes zich komen profileren want ze weten ook wel dat ze zo waardeloos en nutteloos zijn, ze heben het nog steeds niet begrepen dat wij geen enkele moslim in onze gemeenschap willen, geen enkele.
   Als de beken rood kleuren door het vergoten bloed staan ze als eersten op het spreekgestoelte om begrip te vragen wetende dat voor achterlijke gewelddadige barbaren nooit begrip zal zijn, wat wij willen is en blijft “die barbaarse rotzooi moet eruit”, punt.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Je meent het ?

   Like

   • Maria zegt:

    dan mag iedereen wakker schieten met die “wake up call” j-het zijn ONZE POLITIEKERS ALLEMAAL DIE ONDER DE BILDERBERGGROEP STAAN ILLUNIATIE DIE ERVOOR ZORGEN DAT DE ISLAM HIER ZAL RULEN!!!!! INDIEN WIJ OPSTAAN ZULLEN ZE ONS UITMOORDEN OM DE ISLAM TE VERDEDIGEN !!!!!

    Like

 7. Jean zegt:

  Er vallen nog niet voldoende slachtoffers en dan nog niet diegenen die we dat wensen, zodra die aan de beurt zijn zoals bvb pechdroll van d66, rutte van vvd of nog anderen van die lafaardenslaapzaal zal het snel veranderen.
  Jammer dat steeds eerst onschuldige slachtoffers vallen in de klauwen van die achterlijke barbaren, flikker ze allen eruit zodat er terug veiligheid en leefbaarheid komt.

  Like

 8. windwens zegt:

  EU de eis bij Erdogan droppen dat er een onafhankelijk Koerdistan komt, tenslotte is het toch maar in gepikt land. Turken moeten maar eens leren dat er ook andere bevolkingsgroepen bestaan dan alleen Turken. Als Koerdistan weer voor elkaar is kunnen de koerden weer terug naar huis.

  Er is gebleken dat als je de tweede kamer bestorm dat je gelijk je zin krijg goede les voor de rest van Nederland.

  Like

  • Wachteres zegt:

   Moet je wel ook allochtoon zijn, @ windwens….. 😦

   Like

  • Maria zegt:

   DE KOERDEN leven op de grootste niet ontgonnen olie voorraden ter aarde.. daarom moeten ze nu uitgeroeid worden, daarom kregen ze ook officieel hun land ook niet…
   diepe zucht…. ik trek dit niet meer… ik kan het niet meer aan de passiviteit van die 80% blinden gestoorden die achter die islam staan en zeggen dat het een religie van vrede is…
   Ik kan het echt niet meer aan 😦

   Like

 9. dgneree zegt:

  Waar ageerde die meute barbaren eigenlijk tegen? Was dat zomaar?

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Dit gaan we NOOIT vreedzaam meer oplossen! Deze BOOSBAARDEN hebben slechts een doel, ONS eronder te krijgen! En door het VERRAAD, met DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, zitten WIJ met deze primaten opgescheept. De GROOTSTE SCHULDIGEN zijn de POLITICI, in heel Europa, te weten, de RODEN/SOCIALISTEN, LIBERALEN,LINKS-LIBERALEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN! Ze zouden aan de hoogste bomen opgehangen dienen te worden, deze marionetten van de HOER VAN BABYLON/EUSSR, de BILDERBERGBENDE en de NWO!

  Like

  • Maria zegt:

   idd wij staan machteloos want politiek rechtelijke machten alles maar dan alles beschermd die islam (for OIL OIL OIL) door de passiviteit volken hier is het te laat! niemand van het westen weet om te gaan met wapens daar waar alle maar dan alle moslims reeds op vakantie en rest op trainingskampen zijn geweest om te leren hoe oorlog te voeren en met alle soorten wapens om te gaan, de politiek in belgie heeft onlangs alle burgers ontwapend, letterlijk hé zelfs een antiek wapen moest geregistreerd worden via de overheid zodat de overheid perfect weet wie welk wapen onder eventuele vergunning thuis heeft liggen

   Like

   • Leo zegt:

    t is niet allen dat antieke wapen.
    Wel eens bij stil gestaan HOE BANG een overheid is voor een wapen in een burgerhand.
    Wetgeving in deze is een kwestie van zelfbescherming uit angst voor hun politiek gedrag.

    Like

 11. Koerden tegen is-klanten;en nog wordt dat tuig niet het land uitgeflikkert,terwijl ze ze zo voor het oppakken hadden!

  Like

 12. Tjetjenen of andere terroristen uit de Sovjet republieken.Stalin wist wel raad met deze beesten.

  Like

  • Maria zegt:

   ja ja begrijpen jullie,nu waarom de Serviërs in Bosnia hen probeerden uit te roeien? Maar ohhh jee daar was de EU om het op te nemen voor die moordende islam en kijk nu toch eens nu zitten ze hier en jullie maken mee wat ze in Bosnia en Kosovo meemaakten!!!!
   Indien de EU zich niet had gemoeid en joegoslavie volledig onder oorlog hadden gezet was hier de dag van vandaag GEEN ISLAM, enig idee hoe ze ginder jullie uitlachen???
   intriest is dit dan dit is het levende bewijs dat de Bosnische Serven gelijk hadden en met recht en reden hen wilden uitroeien!

   Excuseer EJ kan me vergissen dacht dat je geen fan was van die martin vrijland maar dit is wel de waarheid WAAROM JOEGOSLAVIE TEN ONDER MOEST WORDEN GEBRACHT DOOR DE ELITE VAN DE EU
   LEES DE WAARHEID WAAROM JOEGOSLAVIE TEN ONDER MOEST WORDEN GEBRACHT EN TOTAAL VERNIETIGD MOEST WORDEN

   http://www.martinvrijland.nl/2013/01/19/de-joegoslavie-oorlog-de-echte-geschiedenis/

   Like

   • Maria zegt:

    en de nederlandse overheid had de hoofdrol in de vernietiging van joegoslavie… Mabel Wisse Smit dat kutwijf werkte voor de moslims!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Maria: 22.39. uur, op 8/10. En misschien weet U nog, dat het MOSLIMBEEST ORIC, die 100 SERVISCHE DORPJES had UITGEMOORD er met slechts 3 jaar petoet eraf kwam. Door de smeerlapperij, van Clinton, Duitsland en de EEG, en de NAVO, werd SERVIË tot BOOSDOENER verklaard en werden de MOSLIMS van alle kanten gesteund! Door eigen regeringen zijn en worden WIJ, belogen en bedrogen, op bevel van de EU, de BILDERBERGCLAN en de NWO.

    Like

   • Maria zegt:

    Ja lieve Tom dat weet ik maar al te goed wat je schreef van dat moslimtuig en wat die daar deed 😦

    Like

  • Maria zegt:

   Tijdens de Joegoslavië oorlog zou Mabel Wisse Smit gewerkt hebben voor een vanuit Amerika betaalde ‘denktank’: de Internationale Crisis Groep (ICG), een machtige lobbyorganisatie. In die tijd zou Mabel vanuit haar ‘liefdadigheidswerk’ betrokken zijn geweest bij de zeer lucratieve wapenhandel naar voormalig Joegoslavië. Haar naam circuleert op het internet tezamen met twee wapenhandelaren voor Bosnië; Muhammed Sacirbey en CIA-agent Abdullah Bin Laden (herkent u die achternaam?).

   Like

 13. Maria zegt:

  voor degenen die weigeren het artikel te lezen, hier se DE WAARHEID! waar de MSN alles verknipt had GIGANTISCHE LEUGENS VERKOCHT AAN DE MSN en totaal Bosnia overleverde aan saudi arabie

  Like

  • Maria zegt:

   vreselijk hoe die Nederlandse hoofd van militair van nederland daar volledig met de grond werd gelijk gemaakt, de nederlandse militairen daar (zij zijn niet schuldig, ik neem hen niets kwalijk) misbruikt werden door die Van den Broek in de tijd om de moslims van wapens te voorzien om de Serven letterlijk uit te roeien in Bosnia… dit werd NIET getoond op tribunaal den Haag… vreselijk ook hoe die militairen van Nederland op tribunaal van de Haag alle schuld kregen, voila nu heb je antwoord op het verraad van de Nederlandse overheid op zijn eigen militairen daar pro islam dan nog zeg! man man je moest eens de echte waarheid weten wat de “elite” van Nederland veroorzaakt heeft in de oorlog van Joegoslavië… Nogmaals ik neem jullie burgers NIETS kwalijk jullie wisten deze waarheid NIET, Bilderberggroep onder leiding van jullie bea en hoerenwijf Mabel dat in Yap Yum letterlijk de slet was de oorzaak was van deze genocide op de Serven aldaar, knappe koninklijke familie hebben jullie daar Mabel werd beloond met huwelijk van 1 zoon van bea en de andere willem Alexander mocht huwen met de dochter van een van de wreedste moordenaars op het Argentijnse volk, want voor Bea was die tandarts dochter niet goed genoeg voor willem Alexander waart hij stapel verliefd op was, hij moest naar mama luisteren en kwam dan af met Maxima, de ideale schoondochter van argentinia waar alle Nazi’s onderkomen verkregen na WOII, zoals ik al zei de waarheid heeft zijn rechten, vergeef me echt ik neem de Nederlander NIETS kwalijk want jullie zijn gewoon geneukt door jullie eigen koningshuis en politiek… heb echt compassie met jullie en zo’n koningshuis, daar verbleekt ieder ander koningshuis tegen 😦

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s