Wie de waarheid zegt, wordt bestraft!

Screenshot 26

(Door: Autor – Vertaling: E.J. Bron)

Een pervers voorbeeld van hoe ziek ons politieke systeem is, levert vandaag de “Kölner Stadtanzeiger”. Daarin schrijft een politieagent, die geconfronteerd wordt met het dagelijks leven, een wanhopige brief aan een krant om te informeren over de wantoestanden – en wordt hiervoor bestraft.

In Keulen is sprake van steeds meer bedelaars en diefstallen, van “speeltuinen vol stront en urine, duistere figuren in hoeken en gaten, van hoeken, stadsdelen die verpauperen en versmeren”, kortom: van een “gebalkaniseerd straatbeeld”.

Deze brief draagt als titel “Welkomstcultuur”, die per E-mail bij de “Kölner Stadtanzeiger” is binnengekomen. Hij bevat drastische, deels buitenlandervijandige uitlatingen en eindigt met de woorden: “Dus ik wijs datgene af wat leidt tot meer Balkan in onze straten en tot de vooruitgang van een islam genoemde ideologie.”

Explosief: de afzender is een politieagent. Hij werkt op het bureau in Köln-Ehrenfeld. Zijn visitekaartje heeft hij in de E-mail gekopieerd. De ervaren agent werkt in het zogenaamde districtsteam, hij heeft dus dagelijks op straat contact met bewoners en winkeliers in het cultureel veelzijdige stadsdeel. Hij wilde dinsdag niet openlijk reageren op de brief…

Treurig dat de “Kölner Stadtanzeiger” versmeren verwisselt met verscheidenheid, maar nu begint het pas goed:

In het presidium van de politie zorgen de woorden voor verbijstering. “De inhoud van de lezersbrief geeft een vertekend beeld van de stad Keulen”, zei de president van de politie, Wolfgang Albers. “Zulke uitlatingen werpen een slecht licht op de politie van Keulen en op agenten, die door hun dagelijkse, betrokken werk op straat actief meewerken aan het integratieproces.”

De briefschrijver moest vandaag voor de politiedirecteur, Michael Temme, verschijnen. De autoriteit deelde mee dat er op dit moment wordt onderzocht of de agent in aanmerking komt voor eventuele disciplinaire of strafmaatregelen…

Zo dienen de mensen monddood gemaakt te worden en ondertussen worden de toestanden steeds erger, totdat er geen weg terug meer mogelijk is!

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Autor

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ksta.de
Auteur: Tim Stinauer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Balkan, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

28 reacties op Wie de waarheid zegt, wordt bestraft!

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Vieze smerige RODE POLITIEDIRECTEUR. Wat een drecksack, nota bene, een agent die de WAARHEID zegt, wordt door de smerige RODEN, de RODE PERS en MSM aangepakt. Het WEG MET ONS is in Duitsland nog meer aanwezig dan bij ONS in Nederland. Overal is het de vuile gevestigde politieke kliek, die GEMENE ZAAK maken met het ISLAMTUIG en andere UITVRETERS! Zum kotzen.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Erger en erger is het aan ,t worden. Nu weer een Deense tekenaar die net de laatste hand legde aan de tekening van Proleet Muhammad. Had net ,t zwaard ingekleurd toen………………..

  Mohammed toesloeg………….

  Like

 3. Cathja zegt:

  Vroeger was eerlijkheid een deugd! Vandaag is liegen, verdraaien van woorden en feiten ‘normaal’.
  We zijn er wel achter in wat voor wereld we nu leven.
  Totaal verziekt!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Cathja zegt:
   8 oktober 2014 om 22:18

   Helemaal waar.
   Wat vroeger slecht was (moorden, stelen, verkrachten, kinderen misbruiken etc.) is nu goed. En alles wat goed was (verantwoording nemen voor je gedrag, van je land en cultuur houden, hard werken, eerlijk zijn, etc) is nu slecht.

   Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  Tja de waarheid is niet policor en dient dus verboden te worden. Very Orwellian godtogantoe.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Kraftavilqa: 22.39. uur, op 8/10. Inderdaad, als men het boek van George Orwell, met de titel “1984”, gelezen heeft, ziet men frappante overeenkomsten, met de huidige tijd en situatie!

   Like

 5. Agenten die actief meewerken aan het integratiebeleid?????Daar gelooft toch niemand meer in!Die lui willen alles,behalve integreren,dat hebben de laatste tientallen jaren wel uitgewezen.Hoe kunnen ze daar dan nog zo hardnekkig aan vast houden,aan die [valse]overtuiging?Een varken kun je toch ook geen dingen leren om zich als mens te gedragen?Met excuus aan de varkens!De agent vertelt wat hij ziet en meemaakt in real life;ik zie niet in wat daar mis mee zou zijn!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Journalisten worden opgeleid om te liegen en te bedriegen
  CIA dwingt journalisten om oorlog te propaganderen

  Op 30 september publiceerden wij een artikel waarin een vooraanstaande Duitse journalist melding maakte van het omkopen van journalisten om de publieke opinie te beïnvloeden middels misleidende en valse berichtgeving.
  Op zich is dit al erg genoeg, maar gisteren deed de bewuste journalist van de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Udo Ulfkotte, er nog een schepje bovenop door te verklaren dat de meeste journalisten van de mainstream media min of meer door de CIA gedwongen worden om zodanige verslaggeving te doen die de bereidheid van de westerse bevolking om hun steun te verlenen aan een oorlog met Rusland moet doen toenemen.
  Berouw komt na de zonde
  Hij zegt: “Ik ben ongeveer 25 jaar journalist en ik ben opgeleid om te liegen en te bedriegen, en niet de waarheid aan het publiek te vertellen”. Ulfkotte vertelde verder: “Ik werd hierin financieel ‘ondersteund’ en ‘gepushed’ door de CIA. De westerse media proberen oorlog tegen Rusland aan de man te brengen in Europa, dit is een ‘point of no return‘ en ik moet nu opstaan om te zeggen dat het niet goed is wat ik in het verleden heb gedaan om mensen te manipuleren door propaganda te maken tegen Rusland”.
  CIA ‘agenten’
  Ulfkotte zei dat de meeste corporate journalisten in de Verenigde Staten en Europa zogenaamde ‘non official cover agenten’ zijn, die werken voor een inlichtingendienst. “Ik denk dat dit vooral het geval is bij Britse journalisten omdat ze een heel nauwe relatie met de VS hebben. Ook Israëlische, Franse, Australische, Nieuw-Zeelandse en Taiwanese journalisten zijn hier nauw bij betrokken”.
  “Het is niet goed te praten wat ik in het verleden heb gedaan en wat mijn collega’s nu nog steeds doen. Ze worden omgekocht om het volk te verraden, niet alléén in Duitsland maar in héél Europa. Ik ben erg bang voor een nieuwe oorlog in Europa en verafschuw het om opnieuw in zo’n situatie terecht te komen. Oorlog ontstaat nooit uit zichzelf. Er zijn altijd mensen die aandringen op oorlog en dat zijn niet alléén de politici maar óók journalisten. We hebben onze lezers verraden domweg door hen de bereidheid voor een oorlog door de strot te duwen. Momenteel leven we in een bananenrepubliek, en zeker niet in een democratie waarin de persvrijheid wordt gegarandeerd”.
  Voor de heersende elite die de Verenigde Staten controleert (de financiële oligarchie), is oorlog een tool voor het centraliseren van de macht en de oprichting van een nieuwe monetaire wereldorde. Verblind door overmoed en arrogantie denkt de elite dat door een oorlog met Rusland dat land gecontroleerd kan worden op hun geo-politieke ambities, die zij zien als een bedreiging.
  Rusland kent de uitslag en is zich nu aan het voorbereiden op een onvermijdelijke thermo-nucleaire oorlog. Het was twee jaar geleden nog ondenkbaar dat Rusland nu bezig is met een grootschalige opknapbeurt van haar militaire potentieel en een mogelijke eerste aanval tegen de NAVO en de Verenigde Staten.
  Met dank aan de mainstream media en onze Nederlandse, Europese en Amerikaanse politici. >>>

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/10/journalisten-worden-opgeleid-om-te-liegen-en-te-bedriegen/

  Like

  • Maria zegt:

   zo is dat, ik vond het al raar met dat sinds de jaren 90 simpelen GEEN JOURALISTEN maar een omroepster tot nieuwsanker werden gemaakt… soms zie je in belgie aan kun kop wat ze aflezen van de autoque dat er iets niet klopt, dan zogezegd die terzake, reyers laat enz, je begint over te geven omdat de leugens van de tv letterlijk afdruipen! Indien een journalist toch riskeert van kritische vragen te stellen hoor je onmiddellijk via dat oortje iemand roepen en gaan ze over op een ander onderwerp, het ligt er vingerdik op dat die MSM LIEGEN MISLEIDEN EN ALLES PRO ISLAM VERDEDIGEN, indien er dan toch ene probeert van het anders te doen om de waarheid te zeggen wordt die gebrandmerkt, uitgescholden voor racist en weet ik wat, pffffff en dan vragen ze ziuch af waarom NIEMAND amper nog kranten koopt want die markt is aan het ineenstorten en ze zien vie die digitale tv dat mensen minder en minder de journaals bekijken, ze hebben het door hoor dat mensen wakker worden, vandaar plan B met die moslims en ebola

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Maria daar maakte Pamela Hemelrijk ook nog zo’n heerlijke opmerking er over, dat op elke redactie wel een BVD ér rond liep, op deze aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, werden er weddenschappen op afgesloten wie de BVD-mol was.

    Privacy bestaat niet meer, George Orwell de schrijver van het dystopische boek ‘1984’ draait zich om in zijn graf, wanneer hij zou vernemen hoe het tegenwoordig is gesteld met de privacy van de burgers. In de westerse wereld zijn de werkelijke machthebbers, koude en berekende mensen die de wereld nu eenmaal anders willen zien.

    Complot theorieën hier over zijn legio, en elk weldenkend mens heeft hierover zijn denkbeelden. En toch draait de wereld gewoon door ondanks dat men weet dat de Amerikaanse inlichtingendiensten de scepter zwaaien in de EU, denk alleen maar even over de gigantische afluister stromen die op worden geslagen om later gebruikt te kunnen worden.

    Journaille en openheid van zaken gaan niet samen net zoals bij een interview met een politicus wordt er nóóit hard door gevraagd en dat bezorgt mij onverwijld kromme tenen en knijp de zapper dan bijna in gruzelementen. Enfin iedereen wordt gemonitord op sites zoals hier bij E.J. daar ben ik heilig van overtuigt, een kijkje in de geschiedenis is een kijkje in de toekomst.

    Henry Sturman schreef eerder over de democratische paradox:
    Het probleem is dat de democratie een fundamentele tegenstrijdigheid bevat: hoe meer macht voor de democratische overheid, hoe minder macht voor de burger. Hoewel het ideaal van de democratie is dat de burger de macht heeft, heeft de democratie er juist toe geleid dat de burger steeds meer macht over zijn eigen leven heeft moeten afstaan aan de overheid. Dat is de democratische paradox.

    Groet
    PS1

    Like

 7. Theodoor zegt:

  Het is zoooooooooo simpel, het gaat faliekant uit de hand lopen.

  Waar blijven de echte leiders, het speelgoedspul kan op zolder, of moet het gewoon uit de hand lopen voor een nieuwe wereldorde en gaat het volgens het boekje.

  Ook een voormalig leidinggevende politieman stelde “dat we andere wereld aan het bouwen zijn” u weet het nog wel van dat de PVV’s die moesten gewoon maar afgevoerd worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘…politieagenten die actief meewerken aan het integratieproces’ Dat is niet de taak van de politie,zij dienen de orde te handhaven en die is er niet. De uitspraak van Albers is even idioot als zou het leger een opbouwende taak hebben ipv een gebied te ontdoen van de vijand.

  Köln bleibt Hauptstadt der Gangster
  Raub, Diebstahl, Betrug – Köln bleibt weiterhin Gangster-Hauptstadt in NRW mit 445 (!) Straftaten pro Tag. Das geht aus der neuen Kriminalstatistik 2012 hervor. Waren die Zahlen bereits 2011 explodiert, so stiegen sie 2012 noch leicht auf 162.678 Fälle

  Polizeipräsident Wolfgang Albers und sein Leitender Kriminaldirektor Norbert Wagner falteten bei der Vorstellung der Statistik öfter die Hände – wie zum Gebet. Das allein dürfte die Stadt nicht vor den Banden schützen.


  Ein echtes Konzept, wie man die höchste Kriminalität, die es je in Köln gab, bekämpfen will, gibt es nicht. Albers verriet aber die Schwerpunkte der zukünftigen Arbeit: „Wir werden die Rocker-Szene im Auge haben. Beim Trickdiebstahl wollen wir die Senioren besser aufklären. Und zum Thema Wohnungseinbruch appellieren wir, sofort die Polizei zu rufen, wenn man etwas Verdächtiges sieht.“
  http://www.express.de/koeln/445-taten-pro-tag–koeln-bleibt-hauptstadt–der-gangster,2856,22069888.html

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Er staat altijd wel een politiekcorrecte linkse chef klaar om je onder de grond te schoffelen !!

  Like

 10. elisamad2013 zegt:

  Ik was 17 jaar in Duitsland en moest een paar weken geleden wegen een zaak naar Duisburg…Het was ooit zo proper daar (niet echt in Duisburg omdat dit altijd een arme arbeider stad was..Maar ,echt, Nu schrok ik wel van de vieze troep en de landlopers die her en der dronken op straat in het stadcentrum…..geen échte duitsers, maar getinte en oostblokkers..maar dat de stadraad dit toelaat snap ik niet…Het beginy qua verwaarlozing veel op Nederland te lijken evenals op beperking van menings uiting!En nog wel bij diegenen die voor orde moeten zorgen! FOEI Duitsland ga je samen met Nederland schamen…

  Like

 11. Allemaal i.o.v. de NARCISTEN VAN de BILDERBERGERS.

  Zet iedereen maar tegen elkaar op , maak alles maar met opzet stuk ..

  [img]http://files.dewaarheiddieuniethoort.webnode.nl/200000003-892198a197-public/10498153_10204344125307497_3958134973713796691_o.jpg[/img]

  Het past allemaal in de duistere plannen van de illuminati , alle strategische posten in de maatschapij , binnen elke organisatie zijn bezet door ingewijden van de bilderbergclan !

  http://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/08/09/dit-is-het-duistere-plan-van-de-illuminati/

  Like

 12. wouteenhoorn zegt:

  Ik begrijp niet dat dit behandeld werd door een politierechter. Is dat niet zaak voor zijn ,,meerderen”.

  Like

 13. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 14. henk Verhoef zegt:

  moet men de verkiezings uitslagen maar weer eens bekijken
  Schijnt dat een heel groot gedeelte van het electorate het met de huidige gang van zaken eens is
  Verschil is toch echt een ANDER hokje rood maken
  en dat hoeft zelfs niemand te weten
  Dus je kunt popie doen en anders stemmen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s