De immigratieramp: deel 4

Screenshot 35

Als de misdaad groeit en ons onderwijs lijdt onder de massa-immigratie, en als het tekort aan personeel in de Zorg ook al niet door de toestroom wordt opgelost, waar ligt dan wél de winst ervan voor Nederland? In het Latijn: cui bono? Economisch gezien is de massa-immigratie een zware verliespost! Elsevier begroot de netto kosten van de massa-immigratie tot dusverre op 216,4 miljard euro! Dat zijn de kosten voor extra uitkeringen, dramatisch gestegen criminaliteit, extra opvang, extra onderwijs, extra zorg et cetera. De multiculturele elite probeert de financiële schade – als gevolg van de massa-immigratie- tot elke prijs geheim te houden.

Nyfer, een economische denktank, kwam, op verzoek van de PVV, ook met een schatting: 7,2 miljard euro per jaar. Dit door een hoger beslag op de budgetten, voor onder andere uitkeringen, criminaliteit, zorg en onderwijs. Geld dat we ook anders hadden kunnen uitgeven! Maar daarnaast moet vooral de onderkant van de samenleving, op andere manieren betalen voor deze massa-immigratie. De Amerikaanse Harvard–econoom Borjas berekende dat er een drukkend effect uitgaat van goedkope immigratiearbeid  op de lonen in de sectoren waarvoor geen of nauwelijks scholing nodig is. De salarissen daar zijn door de massa-immigratie gedrukt met 7,4%!

Progressieve Amerikaanse economen als Paul Krugman en Robert Samuelson bestrijden eveneens het sprookje dat immigranten het werk doen dat WIJ niet willen doen. Zij zeggen: “Autochtonen met de minste opleiding betalen de prijs voor de immigratie”.

De econoom Robert Rowthorn, van de Universiteit van Cambridge zegt: “Immigratie kan de pensioencrisis niet oplossen en ook niet de vergrijzing. Het is misschien goed voor de klasse met nanny’s en schoonmakers, het is goed voor de werkgevers die lage lonen willen betalen, maar de voordelen liggen niet bij de autochtone, ongeschoolde Britten, die moeten concurreren met immigranten, die voor heel weinig willen werken. Het is bizar dat uitgerekend Labour, dat zichzelf graag ziet als de partij van de zwakken en kwetsbaren, een beleid voert dat resulteert in wat Karl Marx noemde: “Een reserveleger van arbeid”, een groep werknemers die ervoor zorgt dat de salarissen van schoonmakers en de mensen die het vieze werk doen in de gezondheidszorg zo laag is”.

(Lees hier deel 1 en hier deel 2 en deel 3 van “De immigratieramp”)

Bron: “De schijn-élite van de valse munters”.
Auteur: Martin Bosma
(h/t Tom Hendrix)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De immigratieramp: deel 4

 1. Sjaak zegt:

  EMIGRATIE-SUNAMI 2014 ! HOPENLOOS-DOELLOOS-WERKINGSLOOS !
  EMIGRERENDEN 2014 ! MEDOGENLOOS- MOOSLOOS-BITTERBOOS !
  BEVOLKING 2014 ! REAKTIONSLOOS ???????

  Like

 2. helletocht zegt:

  Martin heeft gelijk. Al lang is bekend hoe zeer de immigratie op ons financiëel systeem drukt. Het is door de jaren heen cumulatief sterk gestegen. Degenen die hier niets bijdragen, en toch ontvangen zijn een te grote last geworden. Dat willen de verantwoordelijke politici echter niet waar hebben. Zij zitten er warmpjes bij in talloze andere geledingen, en laten het volk de rekening betalen. Deze economische rampspoed draagt mede bij aan de afbraak van alle opgebouwde voorzieningen van de autochtone Nederlanders. Het moet betaald worden, en aangezien er niets te halen is bij de instromers, betaalt de burger. Vele miljarden zijn al door het afvalputje van de multi-culti moloch verdwenen aan geldverspillende en niets opleverende projecten, en het gaat maar door. Wat is het resultaat? We hebben een verscheurde maatschappij, een grote hoeveelheid criminaliteit gelinkt aan de nieuwkomers, een opdringerige nieuwe godsdienst en een laf Nederlands bestuur. Daar waar de Nederlander gezien zijn verleden aan de beurt is, staat hij altijd achteraan. De allochtoon heeft prioriteit. Hij houdt de linkse partijen in het zadel. Al jaren lang maak ik mee dat het onderwijs niveau aangepast wordt aan de allochtone leerling. De exameneisen dito, en de noodgedwongen aangeboden nietsopleverende opeleidingen eveneeens. Kijk eens naar onze scholen, kijk eens hoe ze eruit zien. Niemand wil daar doceren. Kijk eens naar de vernietigende invloed van de islamscholen. Er gebeurt niets om wat dan ook te veranderen. Hoe vaak hoorde ik niet, “wat maak je je toch druk, binnen een aantal jaren heeft iedereen zich aangepast”. Dat was het credo van de crimineel naïve linksman. Het tegengestelde is waar. De derde generatie is het schuim der aarde. Zij mogen alles schreeuwen dat tegen ons normenstelsel ingaat, maar onze eigen boodschapper wordt geofferd. Schaam je smerige linksmannen en -vrouwen en schaam je laffe gedogers!!!

  Like

  • Ekster zegt:

   Goeie reactie, helemaal mee eens. Het is inderdaad zo dat juist de generaties die hier zijn opgegroeid de grootste problemen veroorzaken. In de jaren 1970 kwamen de moslims. Ik weet nog goed dat ze aardig waren en wilden werken (althans, dat beweerden ze) en niet fanatiek leken qua godsdienst. Als je dat vergelijkt met de hedendaagse moslims dan is dat een wereld van verschil. Maar ik denk niet dat die eerste generatie zo veel anders was, ze hielden zich alleen op de vlakte, wachtend tot ze met meer waren. Zo gaat het immers overal in de wereld. Zolang er niet te veel moslims in een land wonen, hooguit een procent of zo, is er mee te leven, maar dat verandert snel zodra ze met meer zijn; uiteindelijk proberen ze de boel overnemen. En het ergste is; het gaat ze hier nog lukken ook.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @helletocht: 14.12. uur. Beste helletocht, een uitstekend onderbouwde reactie!

   Like

 3. koddebeier zegt:

  De vergrijzing is geen probleem kijk naar Japan !! Redden het overigens best zonder moslim import !

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Nog wel.

   Momenteel telt Japan 127.253.075 (2013) inwoners. In 2050 zal het aantal inwoners van Japan zijn gedaald tot 95 miljoen. Japanse wetenschappers berekenden dat, bij een voortzetting van de huidige daling in het geboortecijfer, er over 1000 jaar geen Japanners meer zouden zijn.[7] De onderzoekers stelden dat het aantal kinderen jonger dan 14 jaar iedere 100 seconden met één afneemt. Op dit moment zijn dat er 16,6 miljoen, op een totale bevolking van 127,7 miljoen. Op 5 mei 3011 zou er dan nog maar één kind over zijn.

   De bevolking van Japan is in 2012 afgenomen met 212.000 mensen, een recorddaling

   Like

 4. koddebeier zegt:

  De immigratieramp verziekte:
  1. Ons woon en leefgenot.
  2. De voorhanden zijnde woonruimte.
  3. De sociale uitkeringen.
  4. De recreatie in bossen en parken.
  5. De politiek.
  6. De vrijheid van meningsuiting.
  7. Onze cultuur.
  8. En ons cultureel erfgoed.
  9. De verstandhouding tussen Nederlanders onderling.
  10. De democratie.(huichelachtige partijen verloochende de autochtone Nederlanders.)
  11. En onze wankelmoedige rechtspraak werd nog grotere puinhoop.
  12. De veiligheid op straat en onze huizen.

  enz. enz.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  “Economisch gezien is de massa-immigratie een zware verliespost!”

  Juist. Dat is het enige dat we moeten weten. Elke keer als ik de politieke discussie over “langer werken om de sociale zekerheid betaalbaar te houden” volg, dan schiet het mij meteen te binnen dat collectief langer werken geen fluit verschil gaat uithalen zolang we geld blijven steken in iets waar we allemaal maar voor blijven betalen, maar dat 0,0 baten oplevert voor de samenleving en financiële putten creëert waar we nooit uit kunnen klimmen als we zo voort blijven doen.

  Volgens mij kan je sociale zekerheid wel degelijk saneren door

  1) immigratie-stop, waaronder het verhinderen van gezinshereniging
  2) elk surplus aan immigratie op te lossen door retroactief na te gaan wie op grond van enkel economische immigratie naar hier is gekomen en die mensen buiten te smijten die niet actief blijken te zijn (of het nooit geweest zijn sinds ze zijn geïmmigreerd)
  3) alle jihadi’s gewoon laten vertrekken naar het buitenland en verhinderen dat ze ooit kunnen terugkeren.
  4) alle jihadprekers meteen buiten te gooien op grond van veiligheidsoverwegingen als “opruiing tot geweld” e.d.

  Zou het kunnen dat een dergelijke aanpak een oplossing zou kunnen genereren voor het probleem van betaalbare sociale zekerheid ? Ik meen van wel. Ik ben er bijna zeker van dat de meeste politici in Nederland en België zich die vraag waarschijnlijk ook al hebben gesteld, maar daar uiting aan geven in het openbaar dat is natuurlijk “racistisch” e.d. En daarom dat je politici hier nooit over bezig hoort ! Het zou wel eens de beste manier kunnen zijn voor de autochtonen in onze landen, en net daarom mag er niet over worden gepraat. En links, ja, die vinden natuurlijk dat je maar belastingen kan blijven heffen om hun onzinnige solidariteitsprojecten mee in stand te houden. Die denken echt dat het geld van de mensen aan de bomen groeit !

  Zou heel die beschamende discussie over het optrekken van de pensioenleeftijd en de zgn. oorzaken ervan voor niks nodig zijn geweest als we over immigratie wat rationeler hadden nagedacht, decennia geleden ? Want dat is de conclusie die ik er uit trek ! En toch kunnen de zaken weer niet bij naam worden genoemd !

  Zielig. Niet te geloven ! Al die rookgordijnen optrekken om toch maar niet te zeggen wat het echte probleem is ! En al de beschikbare statistieken erover, die zitten gewoon in mappen gearchiveerd in de kluizen van ministeries met een etiketje erop gekleefd “Niet bekend maken, of er zwaait wat voor U !” of iets in die zin.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Luchtpint: 15.59. uur. Ook uw reactie is to the point! En er is een bekende econoom (geweest) die het volgende verklaarde omtrent deze heilloze massa-immigratie: “MASSA -IMMIGRATIE EN DAN TEVENS DE SOCIALE ZEKERHEID IN STAND HOUDEN IS ONMOGELIJK!. Maar de hele “rode kerk”, en de politieke-elite willen dat niet weten.

   Like

 6. Fred zegt:

  “…maar de voordelen liggen niet bij de autochtone, ongeschoolde Britten, die moeten concurreren met immigranten, die voor heel weinig willen werken…”. Dat ze voor heel weinig willen werken verklaart waarschijnlijk waarom ze voor 60 à 80% of meer op werkloosheids- of andere bijstandsuitkeringen teren. Wat een nonsens weeral.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Maar voor al onze strotten dat ze niet door die idioten van de romp afgesneden worden.

  Like

 8. riet-1 zegt:

  En ga vooral zo verder……..een snelle dood is soms beter dan een lang lijden….

  Like

 9. Jade zegt:

  Nederland, Europa, het lijkt net de Titanic.
  De boot loopt vol, maar het orkest speelt door…

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Op een dag was ik op een verjaardagsfeest ergens in het land. De gasten spraken over de ‘buitenlanders’ en het effect dat hun komst op het land heeft. Toen een van de jongere gasten vroeg : als het zo is, waarom laten de hoge heren deze mensen hier binnen? Een oude heer gaf een merkwaardig antwoord: “Er moet iemand zijn die er aan verdiend! En dat zijn wij niet !.. Hoe? Vroeg ik. Ik was benieuwd naar zijn antwoord. Hij zei dat hij dat ook niet weet. Niemand weet hoe precies de vork in de stijl zit. Maar een ding weet hij zeker: “Het heeft niets met hun gevoelens van broederschap en morele plichten te maken. Er wordt er grof geld aan verdiend …anders doen ze het niet!”. Na vele jaren kwam ik tot de conclusie dat deze elite bestaande uit “liefdevolle Politiek-correcte gutmenschen” zijn in feite een bende van corrupte schnabbelaars die via schemerwerk in cafe’s of restaurants in Brussel, Straatsburg en Amsterdam, diensten verlenen aan Lobbyisten uit
  Arabische olielanden. Voor een vuist vol dollars (Euro’s) zijn ze bereid ons allemaal in de verkoop te doen en hun land te verraden. Ik weet niet hoeveel hebben Anton Mussert en Vidkun Quisling aan hun verraad verdient. Ik denk dat de moderne verraders schuiven veel meer. Ze potten bakken met geld. Hun gedrag is net zo vies als die van CEO’s van Goede Doelen stichtingen of andere viespeuken bij semi-overheid instellingen
  Op een dag zal de waarheid heus wel naar boven drijven. Het zo jammer zijn dat deze lui al in hun graf zouden rotten en ongestraft blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s