Het nieuwe Zweden: Zes mensen op één dag neergeschoten

Screenshot 20

(Door: Nicolai Sennels – Vertaling: E.J. Bron)

De bevolkingstoename in Zweden is enorm dankzij de islamitische immigratie en de gevolgen zijn extreem: in maar één jaar – 2013 – steeg het aantal illegale bedreigingen met 6%, het aantal mishandelingen met 11%, het aantal inbraken met 12% en het aantal seksuele delicten (de vreselijke verkrachtingsstatistiek niet meegerekend!) met 7%.

Inclusief het geschatte aantal niet gemelde seksuele delicten worden er jaarlijks 75.000 seksuele delicten in Zweden gepleegd. Sommige berekeningen suggereren dat het risico voor een Zweedse vrouw om gedurende haar leven verkracht te worden één op vier bedraagt. De impact van de islamitische immigratie op de Zweedse economie is verwoestend geweest: immigratie kost ieder mens dat in Zweden woont jaarlijks 3.600 Amerikaanse dollar – dat is een gemiddeld maandinkomen vóór aftrek van de belastingen.

Het is al vele jaren geleden dat schietpartijen “nieuws” waren op Zweedse blogs. Gemiddeld vindt er in Zweden één moord per twee dagen plaats en meerdere schietpartijen per week. Enkele dagen geleden werden er drie mensen neergeschoten in Stockholm en drie in Malmö. Eentje van hen is overleden – een onschuldige voorbijganger – en een ander raakte zwaargewond. Ook vonden er schietpartijen in de Wijk Nørrebro in de Deense hoofdstad Kopenhagen plaats, waarbij kennelijk niemand werd geraakt.

(via 10News.dk)

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Jan Wandelaar

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het nieuwe Zweden: Zes mensen op één dag neergeschoten

 1. Cathja zegt:

  En……, blijven de Zweden hier kalm onder? Zijn ze nog steeds zo blij dat ze geen racisten zijn geworden? Scandinavië was ooit prachtig om er met vakantie naar toe te gaan. We kunnen het nu wel vergeten. De kans dat ons overkomt wat momenteel zoveel Zweden overkomt is ons te groot.
  Ik begrijp die Zweden niet, dat ze niet massaal de straat op gaan en protesteren!
  Het zal wel aan de volksaard liggen.
  Triest land is het geworden!

  Like

  • Willie zegt:

   Cathja , volksaard zeg je ??? Waar zijn die woeste noormannen (vikings) dan gebleven ??? Die waren zeker minder tam dan de policor Zweed van nu
   Ze hebben nu niet meer dan ze verdienen

   Like

   • cris zegt:

    De Noormannen kwamen niet uit zweden,maar uit noorwegen,vandaar de naam Noormannen .

    Like

   • Luchtpint zegt:

    De Noormannen ware Noormannen, cris. Die hadden geen nationaliteit.

    D.w.z. die leefden op de kusten van Scandinavië (tegenwoordig Noorwegen, Zweden en Denemarken) en spraken een gemeenschappelijke taal die Oudnoords wordt genoemd en voor alle Vikingen verstaanbaar was. Een taal specifiek van de Vikingen, en niet voor nationale entiteiten (want die landen bestonden toen nog niet), en waaruit geleidelijk aan rond de 14e eeuw regionale varianten zijn ontstaan. (die duidelijke verschillen t.o.v. mekaar vertonen, nl. Zweeds, Noors en Deens)

    Het Oudnoords was dus ook de oorspronkelijke taal van de Ijslanders, de taal die het meest overeenkomt met de oorspronkelijke taal van de Vikingen. En daaruit kan je afleiden hoe sterk de anderen (Zw., No. en Dk.) van het standaard Oudnoords zijn geëvolueerd. De verschillen zijn duidelijk voor wie dat een beetje bestudeert.

    Noorwegen is nog maar een zelfstandig onafhankelijk land sinds 1905. Noormannen komen dus niet uit Noorwegen. Dat is gewoon een ondoordacht anachronisme dat je daar gebruikt. Te gek om los te lopen.

    Like

   • Willie zegt:

    chris , Zweden ,Denemarken , Noorwegen , allemaal Viking achtig gedrag toen , heel krijgshaftig , nu laffe honden , kan je niet ontkennen

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Echt snappen kan je zoiets niet. Zweden is in de 17e eeuw lange tijd een regionale grootmacht geweest in Noord-Europa, sinds Gustavus II Adolphus met zijn troepen Noord-Duitsland binneviel tijdens de 30-jarige oorlog. En nu hebben ze niks meer, plattekaas i.p.v. de nodige spierballen !

   Het vergaat wel meer landen op die manier. Ik heb verdomd veel historisch respect voor het feit dat Nederland zo lang gevochten heeft om zijn onafhankelijkheid te verwezenlijken tegen de Spaanse Habsburgers vooral, en op de koop toe ook nog slag te leveren met de Engelsen e.d., naderhand. Maar Nederlandse politici van de traditionele strekkingen vandaag, mensen toch, hoe verwijfd zijn die wel niet ?

   Volgens mij zijn we overal in West-Europa nu heel ver verwijderd geraakt van de krijgersmentaliteit die we ooit hadden en die zoveel landen groot gemaakt heeft ! Triestig !

   Like

  • Anneke zegt:

   Wij zijn net zo’n triest land geworden. Wij pikken het ook allemaal en wij gaan ook niet de straat op en hier gebeurd precies hetzelfde. Maar hier durft ook niemand voor zijn mening op te komen want als je er al iets van zegt wordt je voor een racist uit gemaakt. Ik zou willen dat er een echte discussie ontstaat en dat wij echt onze mening kunnen geven op alles wat er momenteel speelt in ons eigen land.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Massale lethargica , aangestuurd door de overheid. ( slaapziekte).

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En wedden dat ze op hun “Opsporing Verzocht” ook hun best doen om maar niet te laten zien dat het Moslims zijn.

  Like

  • bigljohn zegt:

   jitskesez; In onze Opsporing Verzocht probeert men voortaan zodanig de feiten te verdraaien, als of het lijkt dat de meeste criminelen autochtone Nederlanders zijn. Dus het ware beeld wat we tot nog toe te zien kregen, van overwegend allochtone zware criminelen, wordt voortaan totaal een totaal omgedraaide waarheid !

   Geliked door 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  Zweden is een schoolvoorbeeld waar het democratische bestel vormt NU gevaar voor het voortbestaan van Zweden. De enige manier om weer een vrij volk te zijn, is d.m.v. het leger. . Na de coup zal het leger administratieve regering installeren bestaand uit goede vakmensen van div. partijen die ietsje minder politiek-correct zijn en hun land willen redden. Direct na het overname zal het leger beginnen met het schoonvegen van het land. Het woord vluchtelingen en immigranten wordt vervangen door ‘personen non grata’ die het land worden uitgeknikkerd. Arabieren naar islamitische landen (oorlog of niet) en Afrikanen terug naar de jungle. De administratieve regering is van tijdelijke aard. Die moet het land draaiend houden. Zodra er de Operatie “Schoon Schip” is voltooid, kan men direct overgaan tot democratie. Met een voorwaarde!. Na de oorlog werd in Duitsland de de-nazificatie ingesteld; om te zorgen dat ex-nazi’s zouden niet weer aan de macht komen. Hetzelfde proces moet ook in Zweden plaats hebben. Zorgen dat deze gevaarlijke multiculturalisten nooit meer de macht grepen. .

  Like

 4. Ons leger mag van mij hier ook een coup plegen,graag zelfs!En nodig ook!Want zolang we met deze roverheid zitten opgescheept,die ook nog eens de oren naar Brussel laat hangen,kunnen we geen kant op,behalve de verkeerde!

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Ze blijven op links stemmen, dus eigen schuld.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Socialisyische beleid hey ? Alleen als de Zweden dit kunnen veranderen zal er verandering komen anders niets.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Zie hier de geneugten van jaren linkse regeringen en wij gaan de zelfde kant op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s