VIDEO: een Saoedische vader straft een babymeisje

Screenshot 7

(Vertaling: Wachteres)

ZOALS GEBRUIKELIJK HEEFT HET ISLAMOFIELE EN POLITIEK CORRECTE YOUTUBE DE VIDEO Z.S.M. VERWIJDERD. DEZE IS ECHTER HIER VIA LIVELEAK TE BEKIJKEN!!!

Deze video zal de mensen heel erg boos maken. Ze lijkt slechts een paar weken of zelfs een paar dagen oud te zijn en leert nu al wat misbruik betekent in het Saoedische huisgezin, waarin zij de pech had geboren te worden. Absoluut barbaars om zelfs maar te overwegen een KLEINE BABY te slaan. De video toont een Saoedi-Arabische vader die een klein kind straft (mogelijk omdat het huilt). De stem van de harteloze moeder is op de achtergrond te horen, terwijl zij haar wrede boosaardige man vleiend overhaalt [om het kind te slaan].

In alle billijkheid en zich aan de feiten houdend (we proberen dat naar beste vermogen te doen) probeerde de Saoedische man (Bassam Fatiny) die de video op zijn facebook pagina had geplaatst om de video te verspreiden en op die manier de eigenaars van de clip te vinden en hen te rapporteren. De vader komt uit Dzedda in Saoedi-Arabië en postte de video. Hij klaagde dat, voordat de mensen hem veroordelen, zij zich er van bewust moeten zijn dat hij haar “alleen maar opvoedt”.

Bron:
http://themuslimissue.wordpress.com

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

49 reacties op VIDEO: een Saoedische vader straft een babymeisje

 1. windwens zegt:

  Had deze inderdaad al eerder gezien als dit opvoeden is dan heeft meneer een walgelijke opvatting omtrent opvoeden. Heb eerder het idee dat de walgelijke creep iets heeft tegen meisjes en vrouwen. Maar zal geen enkele gevolgen hebben in het beloofde land van Mo.

  Like

 2. @geertwilderspvv NORMAAL @MinPres @LodewijkA? LAUGHING ISLAM Saudi Arabian father disciplining his infant baby girl https://www.youtube.com/watch?v=vfsDTW37uX0

  Like

 3. aafke zegt:

  Waarom och waarom …

  Like

 4. felix zegt:

  Doet me weer denken aan Gertjan Goldschmeding die verkondigde dat (lijf) straffen al aan de commode moesten worden toegepast. Waar godsdienstwaanzinnigheid al naartoe kan leiden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, aan die kloterige Farizeeër deed het me ook meteen denken.
   Heb toen die hele uiteenzetting van hem gezien. Het allerergste vond ik nog, dat hij ervoor pleitte “dat er op het moment dat de straf werd toegepast GEEN WOEDE aanwezig moest zijn.”
   Kijk, dat je er op losmept als je het bloed onder de nagels vandaan gehaald wordt is al niet goed te praten, maar dit……ranselen als een wrekende rechter, ZONDER DAT JE ZELFS WOEDEND BENT…….!
   Ze hadden die kinderen van die Godvergeten sadist definitief weg moeten halen en die klootzak uit de ouderlijke macht moeten ontzetten!
   Geloof me: Dat stuk vergif zou mij niet in het donker tegen moeten komen!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Natuurlijk is die man gestoord. Maar tegenover de stoornis van Goldschmeding staan diegenen die zich hebben laten beïnvloeden door de Frankfurter Schule: zie Pauw en Witteman, die hem ondervragen. En die invloed heeft de kinderen, en de volwassenen, bepaald geen goed gedaan.

    Trek je maar niets aan van je ouders, leraren, enz. vrijheid, blijheid. Jij bent degene die uitmaakt wat goed voor je is. Op 18-jarige leeftijd nog geen seks gehad? Belachelijk!
    [Een seksueel voorlichtingsprogramma in de 90-er jaren op TV door die ordinaire troel, Patty Brard].

    Eigenlijk zouden we de leeftijd waarop een kind met een volwassene seksueel contact mag hebben, moeten kunnen terugschroeven naar 12 jaar. [Jammer voor de linkse stiekeme pedofielen, is niet gelukt].

    Vrouwencafé’s: Ben jij nog bij je man? Idioot. maak toch dat je weg komt. [Lekker ongenuanceerd de vrouwen opstoken om hun gezin kapot te maken].

    Ik heb ook dit alles meegemaakt. de tijd van de dolle mina’s; de flower power enz enz.

    Ik weet niet wat ik erger vind en wat de kinderen slechter heeft beïnvloed. Loop maar eens in een winkel rond, je merkt dat veel ouders totaal geen grip meer hebben op zelfs jonge kinderen:

    “Mam, mag ik” …..”Nee, dat mag je niet” en na even doordrammen krijgt het kind toch zijn zin.

    Een kind liep met een klein winkelwagentje hard rennend rond en botste tegen iedereen op. Moeder zegt op een slap toontje: “Niet doen ….. mag niet …..” Natuurlijk trekt het kind zich er geen donder van aan.

    Als je als leerkracht dergelijke ‘opvoedings’producten op school krijgt, dan moet je ook ‘vernieuwend’ bezig zijn: “Hier in mijn klas gebeurt wat ik zeg”.

    Schokkend voor deze kinderen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Wachteres, 7.57u: Nou, nou, Wachteres, We hebben het over het ene uiterste en jij barst naar aanleiding gaarvan meteen los over het andere…..?
    Wat moet het verschijnsel “anti-autoritaire opvoeding” je dwars zitten!
    Mij minder, eerlijk gezegd: Het is uiteindelijk natuurlijk ook niet goed; dat is niets waar té voor staat. Maar ik begrijp het beter dan een verschijnsel als Goldschmeding en zelfs de minder extreme variant daarvan.
    Zelf heb ik in mijn jeugd eigenlijk geen van beiden meegemaakt, maar wel de ketens gevoeld van het “angstig-bezorgde” gepaard gaande met manipulatie. En laat me je zeggen, dat dàt evenmin best is.
    Een kinderpsychologe van Libelle zei vroeger al, dat ze ‘opvoeden’ een ongelukkige tem vond. “Begeleiden is veel beter,”
    En daar kan ik ook beter mee uit de voeten.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ach @ Theresa, hieruit blijkt wel dat onze opvattingen beïnvloed worden door onze ervaringen.

    Voor mij is het veel erger dat hele conbtinenten [Europa, Amerika/Canada, Australië] in elk opzicht verpest worden en verpest zijn door links denken.

    Jij hebt blijkbaar andere ervaringen: “So be it”.

    Like

   • felix zegt:

    Lees ook dit getuigenis van een ex- lid van een evangeligemeente hier te lande.

    Jo …

    Ze (de leiding) adviseren mensen om hun kinderen als ze niet luisteren te slaan met een stok of pollepel. Ik heb het ook meegemaakt dat het gebeurde. Ik was op bezoek toen het kind “stout was” en mee naar de gang werd genomen waar ik duidelijk hoorde
    dat er geslagen werd. Kind ging daarna naast mij op bank zitten en ik vroeg er naar, toen moeder even uit de kamer ging, omdat het kind pijn leek te hebben. Het kind liet mij de voet zien (bloedende wond) en was duidelijk vaker op die plek geslagen.
    Kind liet mij weten dat het nodig was dat het met de stok werd geslagen (die stond standaard klaar in de gang) omdat “de duivel in hem was”. Ouder broertje liet mij weten dat dit slaan “bij ons” gewoon was, maar dat de mensen “in de wereld” het niet mochten weten omdat die hier niets van begrepen. Moeder kwam toen binnen, het kind zat nog met blote voet en zij toen tegen het kind dat het sok en schoen aan moest trekken en naar boven. Ik vroeg hoe het kind aan die wond kwam. Moeder wist te vertellen dat het kind was uitgegleden in het zwembad. Ik heb gezegd dat ze er maar mee langs de huisarts moest want zag er niet best uit. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeurt zijn…

    Like

   • Kon u geen melding doen bij de kinderbescherming???

    Like

  • Latraviata zegt:

   In alle eerlijkheid, deze opvoedingsmethode is ook erg en vogue in fundamentalistisch christelijk Amerika.

   Dit boek van Michael and Debie Pearl is een absolute bestseller:

   http://www.goodreads.com/book/show/675331.To_Train_Up_a_Child

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik weet het. Die amerikanen hebben ook mijn reuk niet, wat dat betreft.
    Wat meer betreft trouwens niet: Ze zijn hysterisch.

    Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik zal deze video niet aanklikken. Wil het gehuil van de baby niet horen. De islam doodt elk gevoel van menselijkheid. Mededogen met zwakken en hulpbehoevenden staat de gemiddelde moslim niet op het lijf geschreven. Kijk gerust naar het aandeel moslim mannen in zorg en verpleging. Praktisch nihil. Was de baby een jongetje geweest dan was het anders gelopen. De prinsen komen niets te kort terwijl de dochters al vroeg hun plek in gezin en samenleving toegewezen krijgen. Het allerergste vind ik dat veel volwassen moslim wijven (spijt me kan me niet anders uitdrukken) zich met de mannelijke onderdrukkers identificeren. Volgens de psychologie is dit laatste een instinctief opgeroepen strategie te overleven. Zou de moeder in de bres springen kreeg ze hoogstwaarschijnlijk ook klappen. Wat mij betreft mag deze kerel (ongezien) zich morgen doodt rijden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   100% mee eens, Guus, maar dat wijf van hem ook! Tóch niets meer aan te redden!
   Overigens zal ik deze video ook niet bekijken: Ik kàn het niet…….

   Like

  • Tempelier. zegt:

   guusvelraeds, natuurlijk is dat een overlevingstactiek, maar de kinderen leren al heel vroeg dat ze niet mogen huilen, is een teken van zwakten in hun ogen. En wat betreft die wijven, die meppen er zelf ook op los hoor, ook als man lief niet aanwezig is. Daarom kijk ik dat filmpje niet, ik maak dit van zeer dichtbij mee !

   Like

 6. Jan van Eechoud zegt:

  Heb altijd enige reserve wat betreft zulke filmpjes.
  Tis afschuwelijk, maar wat is echt de oorsprong van dit filmpje.
  Ik ga wat proberen te onderzoeken.

  Like

  • Maria zegt:

   ????????? bent U normaal ?????? is niet niet duidelijk voor U???? wat ga jij onderzoeken???? spreken de beelden niet voor zich???? wat voor een gestoorde man bent U zeg???? enig idee hoe pijnlijk dat is om op de voetzooltjes van een baby te meppen??? ziet u NIET DAT HET FUCKING MOSLIMS ZIJN ????????????
   Door u geschifte commentaar heb ik toch het filmpje volledig bekeken had uw comment nog niet gelezen, ze SPREKEN ARABISCH HOOR GESTOORDE GEK!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Maria, er zijn een soort mensen die de waarheid maar niet onder ogen willen zien !!
    Jammer genoeg zijn daar vele miljoenen van, vandaar dat ons vrije westen ten dode is opgeschreven.
    Hetgeen we aan dit soort collaborateurs te danken hebben !

    Like

  • Maria zegt:

   daar heb je 100% gelijk in Koddenbeier… dit soort mens is de ondergang van het westen en alles en iedereen erin… degoutant gewoon wat die man schreef…

   Like

 7. Sjaak zegt:

  ZO IS DE MOSLIM – ARABIER !
  DOOR EN DOOR VERROT EN ZIEK DOOR DE INCEST !
  IK HOOP DAT HIJ KANKER KRIJGT DE SMERIGE RAT !

  Like

 8. Daiyu-ninja zegt:

  Ik heb hier geen woorden voor.
  Wat voor ergs kan een baby nou doen dat het gestraft moet worden?
  Het is een baby, misselijkmakende klootzak.
  O, wat zou ik die ouders graag vast willen binden en ze meppen.

  Like

 9. Met stomheid geslagen;gewoon geen woorden voor!

  Like

 10. D.DAY zegt:

  Dit is een islamitische manier van opvoeden. De bedoeling van het slaan is om de gevoelens, die bij een normale opvoeding tot ontplooiing komen, meteen de kop in te drukken. En zoals de video laat zien beginnen ze daar al heel vroeg mee. Het is daarom helder dat met zo’n opvoeding de moslims geen enkele menselijkheid hebben kunnen ontwikkelen. De resultaten zijn dagelijks zichtbaar: de gewelddadige straatroven in het Westen tot het onthoofden van in hun ogen ongelovigen om vervolgens met de afgesneden hoofden te gaan voetballen.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Je zult ,t wel niet mogen zeggen; maar ,t maakt mij niet boos meer. Dan zou ik alleen al elke keer bij ,t woord is=lam, boos kunnen worden. De meeste mensen beseffen (denk ik ) niet wat een verschrikkelijk land met middeleeuwse ideeen het is.
  Op diezelfde site, “The Muslim Issue”, staat iets verder een verhaal over de behandeling van een immigrant aldaar, ( zelf muslim ) taxi-chauffeur. Die zegt iets verkeerds van het “heilige land” S.A. Wordt gelijk mishandeld en vernederd. EN DENK MAAR NIET DAT DE s.a.-POLITIE TUSSENBEIDE KOMT.
  Als ik dan bedenk hoe de muslim-immigranten (z.g.n. vluchteling of in NL geboren ) zich kunnen gedragen t.o.v. de autochtone NL-ers, dan kan ik me weleens kwaad maken.
  Je moet je zulks gedrag omgekeerd voorstellen in dat soort landen; JE OVERLEEFT HET NIET.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Zou hij een zoon ook zo geslagen hebben?

  Like

  • Giny zegt:

   Cathja

   Nee, bij zonen doen ze dat niet!
   Dit is een baby, maar ik heb er bij gezeten dat een meisje van een jaar of vier ruzie had met haar broertje!
   Zonder te vragen waar de twee ruzie over hadden, pakte de vader een leren riem en daar kreeg het meisje verschrikkelijk veel slagen mee!
   Mijn man dook er op af, maar werd tegen gehouden door de rest van de familie, als hij zich er mee ging bemoeien, stond hem ook een straf te wachten!
   Dat waren de regels van de Islam en die moesten wij respecteren!!!

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Ook jongens worden afgetuigd, zij moeten hard worden !

   Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  Tja dat is pislam, geïnstitutionaliseerde barbarij voor altijd.

  Like

 14. Furry zegt:

  Het is een baby, en die kerel die het opneemt is echt een sadist. Je hoort hem lachen.

  Dat kleine kindje heeft het heel moeilijk met wat er gebeurd, dat merk je, hoor je. Je moet geen hart hebben om dat te horen. Op dit leeftijd zijn ze alleen maar gevoel en geen ratio. Maar ze zal nog meer krijgen, gek worden of zelfmoord, want dat kindje leert dat er niemand voor haar is.

  Mijn bloed kookt.

  Like

 15. Furry zegt:

  En onder de voeten staan is iets typisch Midden Oosters. Het is een martel methode.

  Wat is het nut van de gevaarlijkse wapen hebben en hem niet gebruiken? Bestemming: mekka.
  Die rots in de vorm van een vagina moet kapot worden gemaakt. Dat is een van de dierbare dingen voor de moslims. Om mensen geven ze niet, alleen om een biseksuele pedofiel kamelenpisdrinker massamoordenaar sadist en zijn denkbeeldige “engel”

  Like

 16. Alwine zegt:

  Hoor niemand over die vuile bitch van een moeder.

  Like

 17. Maria zegt:

  OMG kon het niet uitzien…alle man een BABY hoe kan je zoiets doen, nu kan ik niet meer gaan slapen, dat beeld plakt op mijn netvlies… alle man hoe kan je zoiets doen??? UITMOORDEN SITO PRESTO ALLES WAT ISLAM IS EN OOK DIE POLITIEK DIE ZEGT DAT ISLAM RELIGIE VAN VREDE IS !!!! eventueel meisjes baby’s en meisjes kinderen redden en mss met de juiste opvoeding komt het goed met dat meisje en andere kleine kids…. ohhhh man ik dacht alles te hebben gezien van die walgelijke satanische islam die moeder ruk ik levend uiteen met mijn blote handen !!!!!!!!! fuck man welke zotheid waanzin is dit???????? en gans onze politiek gaat de hielen likken van die saudi’s die beaheks van jullie ook gesluierd daar naar toe? ONS KONINGSHUIS OOK HOOR …. alle jong ik heb zoveel dieren NOOIT OOIT heb ik een beest van me geslagen, HOE KAN JE DIT EEN BABY AANDOEN???? ni moeilijk dat die allen psychopaat zijn als je dit als jongetje te zien krijgt als opvoeding voor een meisje… fuck man….

  Like

 18. luckybee zegt:

  Het zijn geen vader of moeder meer, maar aanhangers van Allah.

  Like

 19. koloth zegt:

  Dat zijn geen mensen, een mens heeft gevoelens.

  Like

 20. aafke zegt:

  De benaming ‘vader’ (en moeder) verdient deze sadist niet. Zo’n prachtig onschuldig schepseltje traumatiseren … Schandalige Schrale troost: de ouders slaan niet met woede, nee, maar weloverwogen, want hun walgelijke ideologie zit erachter

  Like

 21. Doornroosje zegt:

  Wachteres. Een baby zoiets aandoen dat ben je gestoord . Ik zou zeggen, castreren die man en zijn vrouw steriliseren.
  Verder ben ik het roerend eens met uw reactie van 7:57 eens.

  Like

 22. Wachteres zegt:

  @ Doornroosje, natuurlijk zijn die mensen gestoord … maar wat wil je …… 😉

  Like

 23. Joannes den Hollander zegt:

  Het raakt mij helemaal niet meer. Ook niet als ik moslims onthoofd zie worden of opgehangen, gestenigd etc. Jaren geleden heb ik ze al ontmenselijkt. Ik zie ze slechts als moeilijk uit te roeien ongedierte. Een kip slachten voor eigen consumptie heb ik wel moeite mee.
  Ik vraag me af of meer mensen dit zo ervaren? Mocht dat niet het geval zijn dan overweeg ik een psychiater hierover te raadplegen.

  Like

  • Maria zegt:

   ja heb hetzelfde maar toen ik dit zag een BABY meisje wat ze daar mee doen…. wekte bij mij zo’n HAAT op tegen dat satanische volk ongezien!!! jij hebt geen psychiater nodig hoor! dat soort volk moet gewoon uitgeroeid worden degenen die dat niet inzien of begrijpen DIE HEBBEN EEN PSYCHIATER NODIG!!!

   Like

  • Igor zegt:

   Ik heb voor mijn werk in die contreien gewoond en dit walgelijke gedrag dagelijks meegemaakt, dus ik begrijp u volkomen. U hoeft niet bij een psychiater langs, u vertoont normaal gedrag tegenover compleet ontmenselijkte wezens, want dat zijn deze barbaren, niet menselijke “beings”, die je dus ook niet met de mensensoort moet vergelijken.
   Dagelijks word ik met dit vullis geconfronteerd in mijn prachtwijk (90% allochtonen), mijn boodschappen haal ik alleen nog bij supermarkten in niet moslimwijken, moet er wel even voor omrijden, maar dan kan ik tenminste rustig winkelen en weet ik ook dat ze niet met hun smerige tengels stiekem van produkten vreten. Ik heb in het verleden genoeg produkten weggegooid omdat ze aangevreten waren. Vandaar ook dat ik niet meer van dit soort films schrik. Ik vergelijk ze expres niet met beesten, want die doen zoiets niet, dus in mijn beleving behoren moslims tot een lagere soort, zeg maar een soort kakkerlakken, dus moeilijk uit te roeien ongedierte van de ergste soort. Hierin heeft u dus 100% gelijk.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Zijn er eigenlijk nog wel mensen die ooit in die contreien gewoond/gewerkt heeft en er iets positiefs over te vertellen hebben. Ben ze zelf nog nooit tegengekomen.
    Erg voor U ze weer in NL te moeten tegenkomen. Verhuizen ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s