Wilders overweegt Artikel 12 procedure tegen Samsom en Spekman

PVV blauw

PVV-leider Wilders overweegt samen met collega fractievoorzitters Faber (PVV Eerste Kamer) en De Graaff (PVV Europees Parlement) bij het Gerechtshof een artikel 12 procedure te beginnen tegen de PvdA-ers Samsom en Spekman. Wilders als belanghebbende en Faber en De Graaff omdat ze eerder aangifte tegen beide heren hebben gedaan.

Wilders: “Het kan niet zo zijn dat ik als verdachte wordt aangemerkt door het Openbaar Ministerie en de PvdA-ers Samsom en Spekman, die spraken over het etnisch monopolie op overlast van Marokkaanse jongens en het vernederen van Marokkanen, met rust worden gelaten. Dat is onrechtvaardig en lijkt op politieke justitie. Vrouwe Justitia hoort blind te zijn en is dat duidelijk niet. Ik vind dat wij alle drie mogen zeggen wat we willen zeggen, maar het kan niet zo zijn dat er met twee maten wordt gemeten. We gaan met advocaat Knoops de mogelijkheden van een artikel 12 procedure bij het Gerechtshof bespreken.”

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Hypocrisie, Justitie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, PvdA, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

69 reacties op Wilders overweegt Artikel 12 procedure tegen Samsom en Spekman

 1. bobzelf zegt:

  So let the games begin !!!
  Gebruik alle Handvatten maar die we kunnen vinden !!

  We gaan hierdoor een hoop zetels erbij krijgen !!

  Wil een marokkaan de komende dagen nog effe een juwelier beroven
  dan wel Rutte op zijn bek slaan , !!

  Wij zijn u zeer dankbaar .

  Allah , BOB’s =HAKKENBAR
  Moskee straat 666
  de gouden islam driehoek
  Den Haag , dan wel BEIRUT 4

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   LOL

   Like

   • Maria zegt:

    ja idd zag gisteren ergens op de MSM Ned tv dacht ik dat Wilders in beide gevallen als winnaar uit de bus zal komen, indien die veroordeeld wordt dan zal de publiekelijke opinie dit zien als mondsnoeren van de waarheid, en andersom als hij wint dan pas is het hek van de dam!!! want dan stemt iedereen op Wilders gezien de onthoofdingen sharia in jullie landje dat tegen wil en dank door de socialisten wordt gesteund en jullie strotten worden geramd, dus in beide gevallen is Meneer Wilders hier de GROTE overwinnaar 😀
    Zeer domme domme move van die gestoorde kliek politiek daar hihihi

    Like

  • bigljohn zegt:

   Monalisa; Samson en Spekman hebben een wit voetje gehaald bij de overheid cq justitie. Ze kunnen daar totaal geen kwaad doen, en zullen nooit en te nimmer aangepakt gaan worden. Die twee vuile ratten zijn immers van de PvdA. Ben je toevallig van de PVV, net als wij, dan moet je knap oppassen dat je niet snel de sjaak bent, want iets dat de waarheid vertegenwoordigd moet het in deze in en in verrotte maatschappij afleggen tegen de leugen. De heerschappij van de Satan in de eindtijd !

   Like

 2. Scarlatti Bombatti @ScarlattiBomba · 29 min. 29 minuten geleden
  VERGEET DIE VAN RIESSEN NIET AAN TE KLAGEN @geertwilderspvv PVV wil dat Spekman/Samsom alsnog vervolgd worden http://politiek.thepostonline.nl/2014/10/10/pvv-overweegt-artikel-12-procedure-tegen-spekmansamsom/ … @TPOnl

  Like

  • Monalisa zegt:

   Scarlatti Bombatti die was ik vergeten bedankt

   Like

   • Monalisa zegt:

    De vieze rik samen met samsom

    Like

   • Monalisa zegt:

    De man geeft hier al een mooropdracht toe hoor deze man praten, zou hij nog wel in Nederland thuis horen.!!!!!! zelf voor het gezegde van deze man kan je hem voor het gerecht slepen maar dat durven het OM niet.

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Edwin Lauxen: 14.45. uur. En deze RODE RAT MAG DAT WEL ZEGGEN, van de D66 RECHTSPRAAK!!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edwin Lauxen 10 oktober 2014 om 14:45

    Wat is dit toch een walgelijk hersenspoelend programma en wat daar wordt beweerd in dit fragment!!!
    Ongehoord, wát een schoft!

    Like

   • Theodoor zegt:

    Tot aan de dag van vandaag sta ik te kijken dat een gepensioneerd leidinggevende van de NEDERLANDSE politie die uitzetting van een groot gedeelte van het Nederlandse volk voorstaat, denk eens aan 40/45, nog nooit is verhoord door OM en voor de rechter is gebracht.
    Juist om die reden blijkt dat Nederland geleid wordt door extreem linkse politici die extreem veel invloed hebben op de rechtspraak, dit riekt naar een politieke rechtspraak op zijn zachts gezegd.

    Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Het bewijs is geleverd dat er bij het OM mensen werken die totaal verblind zijn door hun politieke kleur, anders doe je niet dit soort stomme dingen.
  Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de opdracht aan het OM van een hoger nivieau komt omdat men daar doodsbang is voor Wilders gezonde kijk op de zaak.
  Ondertussen neemt het respect voor de rechterlijke macht steeds verder af, gewone mensen voelen zich bedreigd door hun eigen overheid over vele terreinen.
  Het handelen der overheid veroorzaakt steeds meer tweedracht in de maatschappij.
  Heer Rutte, dat kan toch niet de bedoeling zijn?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Bob Fleumer 10 oktober 2014 om 12:38

   “Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de opdracht aan het OM van een hoger nivieau komt”

   Zou het kunnen zijn dat mevrouw Von Amsberg er iets mee te maken heeft? Zij is toch niet zo dol op de heer Wilders? Zou zij misschien overal nog een dikke vinger in de pap hebben via haar zoon?

   Like

   • bobzelf zegt:

    nou lieve dame, die takkenheks heeft gewoon ZELF nog overal een vinger in !!
    dit is allemaal afgesproken werk ,
    dus die BEA Euqualypta zag de bui al hangen ,
    dus alles naar brussel !!
    Dus die dacht , nou af en toe zo’n lint doorknippen ,
    dat kan ik die Bolle wel laten doen ,
    gaat het een beetje mis, dan kan
    die Argentijnse stoephoer het wel rechtbreien ,

    ZO ZIET HET PLAATJE ER DUS UIT !!!

    KUSSIE BOB

    Like

   • Natuuuuuurlijk!!!!Waarom heeft ze anders een werkkamer nodig,op haar leeftijd,en,niet meer in functie zijnde!En de renovatie ook nog eens van ons geld!Om dit soort streken voor te bereiden,natuurlijk!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Mijn laatste vraag was uiteraard retorisch, beste Yvonne en beste heer bobzelf!

    Like

   • bobzelf zegt:

    lieve dame

    nou mijn antwoord ook , volkomen retorisch , whahaha

    maar ik wilde u ook een beetje lief , bezig houden !!

    nogmaals voor het ongemak, ,grinnik

    dikke kus

    bob

    Like

   • bobzelf zegt:

    en dat retorisch stond er echt niet bij , de eerste keer ,

    doooeeei

    bob

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Bob Fleumer: 12.38. uur. Ach meneer Fleumer, Marx Rutte, maakt gemene zaak met moslims, roden en de landverraders van D66. Van die man is NIETS te verwachten, hij NAAIT ons een oor aan, waar WIJ bij staan. Het is gewoon een grote LEUGENAAR!

   Like

 4. Theodoor zegt:

  Fantastisch meneer Wilders, een heel groot gedeelte van het Nederlandse volk staat achter u en geloof maar dat worden er steeds meer.
  Pak dat extreem links maar aan.
  Hup Holland hup.

  Like

 5. Lis zegt:

  Geweldig besluit van deze heren. Ik hoop zo dat dit ertoe leidt dat het OM maar van een rechtszaak afziet. Steeds meer mensen zien wat er in Nederland aan de hand is en steeds meer mensen geven aan achter Geert Wilders en de PVV te staan. En nu doorzetten!

  Like

 6. Monalisa zegt:

  Dit doet het OM niet alleen bij wilders, het OM doet dit ook bij de gewone burger,
  Het slachtoffer wort dader, en dader wort slachtoffer is de normaalste zaak van het OM.
  Maar nu moet onze geert ook een gesprek voeren met de reclassering voor een eint uitslag voor het OM.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Lachen blijven Geert

   Wilders zint op vervolging Samsom en Spekman

   DEN HAAG –
   PVV-leider Geert Wilders overweegt naar het gerechtshof te stappen om de PvdA-kopstukken Diederik Samsom en Hans Spekman alsnog vervolgd te krijgen voor hun uitspraken over Marokkanen. Het kan volgens Wilders niet zo zijn dat het Openbaar Ministerie hem wel als verdachte aanmerkt en Samsom en Spekman met rust worden gelaten.

   Foto: Serge ligtenberg
   Wilders gaat samen met zijn fractievoorzitter in de Eerste Kamer en de PVV-delegatieleider in het Europees Parlement met advocaat Geert-Jan Knoops de mogelijkheden bespreken van een zogeheten artikel-12 procedure bij het gerechtshof. Dat heeft Wilders vrijdag aangekondigd.
   Het OM verdenkt Wilders van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat. Aanleiding daarvoor zijn zijn uitspraken in maart over ‘minder Marokkanen’, waarover ruim 6400 aangiften waren binnengekomen.
   PvdA-leider Samsom en partijvoorzitter Spekman worden niet vervolgd voor bepaalde uitspraken die zij over Marokkanen hadden gedaan. Zo heeft Samsom gezegd dat Marokkaanse jongens een „etnisch monopolie” op straatoverlast hadden en Spekman zei dat Marokkanen die niet willen deugen, moeten worden vernederd. Volgens het OM waren die uitlatingen, waarover 140 aangiftes binnen kwamen, niet strafbaar.
   „Dat is onrechtvaardig en lijkt op politieke justitie. Vrouwe Justitia hoort blind te zijn en is dat duidelijk niet. Ik vind dat wij alledrie mogen zeggen wat we willen zeggen, maar het kan niet zo zijn dat er met twee maten wordt gemeten”, stelt Wilders. Als de PVV de procedure bij het gerechtshof begint, doet Wilders dat als belanghebbende. Zijn partijgenoten senator Marjolein Faber en europarlementariër Marcel de Graaff deden eerder aangifte tegen Samsom en Spekman.

   Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Goed zo geert, grijp ze bij hun lurven.
  Wat hun mogen, mag jij ook…………….kritiek geven op het wangedrag van de marokkanen.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Ik heb ook een aangifte tegen Samsom en Spekmaan gedaan ik kreeg van daag het antwoord dat Samsom en Spekman onschuligd zijn.Ik wil deze brieven bij mij in de kerk laten lezen ze wisten van mijn aangifte tegen deze twee Marxisten.Ben benieuwd wat ze hiervan zeggen.Het is ook tegen hun eigen belang.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Het OM weigert om haar partijgenoten Samson en Spekman te vervolgen en dus is er sprake van van vriendjespolitiek en corruptie. Wilders zou er goed aan doen het OM zelf aan te klagen.

  Laat de rijksrecherche die rooie ratten van het OM maar uit hun hollen roken.

  Ik zeg het hier nog een keer. Ik wil minder, minder minder rif apen in Nederland.

  Like

 10. Perfide Albion zegt:

  Overigens. Als het OM vals speelt dan kunnen wij dat ook. Ik heb meerdere leden van het OM in een café de zaak Wilders horen bespreken en zeggen: Wilders moet politiek kapot gemaakt worden. Dit wil ik onder ede verklaren.

  De webmaster heeft mijn gegevens.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Perfide Albion: 13.11. uur. Dat komt goed uit, waarde perfide albion. Dat betekent, niet meer of minder, dat het OM niet KAN VERVOLGEN. Dat baseer ik op het gegeven, dat deze leden van het OM, Wilders al voor SCHULDIG hebben verklaard. Deze zaak dient dan te worden geseponeerd. Doen de vuile klootzakken van D66/OM origine dat niet, dan is er sprake van een politiek proces, en van VOORINGENOMENHEID. Een beetje advocaat maakt gehakt van het OM, in deze.

   Like

  • Op die fiets,dus!Wat wij al dachten,komt nu boven drijven!Respect voor u,Perfide Albion!

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Ja dat zat er dik in: nog maanden gratis reclame voor de PVV. Vanwege minder, minder en minder. In ieder geval dus MEER reclame voor de PVV. Het was ook een unicum; de voorgedrukte aangiften en speciale openstellingen van politiebureaus.
  Als ik advocaat was, zou ik graag gehakt maken van deze aangiftes.
  Linx Nederland is geheel van god los, maar dient allah en de PvdA en doet er met deze kulrechtzaak alles aan om de PVV groot en sterk te maken. Meer, meer, meer, ……….

  Like

  • Qvic zegt:

   Nog een aanvulling op dit bovenstaande gebeuren. De moslims werden er speciaal voor uitgenodigd en er voor betaald, als zij aangiften deden tegen Wilders. Dit werd bekent, toen het door Pow nieuws uitgezonden werd. Want toen ze aan deze mensen vroegen waarom ze aangifte deden, wisten vele niet eens waar voor ze aangifte moesten doen, wel dat ze er voor betaald kregen.
   Dat zegt toch al genoeg, wie hier voor Sinter Klaas speelde en de opinie beïnvloeden door deze omkoperij.

   Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ik zou zeggen: Als daartoe ook maar enigszins de mogelijkheid aanwezig is: Doen!
  Ze moeten langzamerhand maar eens echt ondervinden, dat de realisten in dit land zich niet langer zonder meer laten wegzetten!

  Like

 13. Ik sta 100% achter Wilders!!!En ik hoop toch stiekem dat Bram achter de coulissen mee helpt!

  Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  Ook ik sta vierkant achter Geert Wilders. Laat zijn uitspraak niet tactisch zijn geweest, hij VERTOLKT WEL ONZE GEVOELENS! Vrouwe Justitia meet met 2 of meer maten. En net als @ Scarlatti Bombatti om 12.28. uur, VRAAG OOK ik WAAROM is de RODE RIESSEN NOOIT VERVOLGD, WEGENS HAATZAAIEN TEGEN ALLE PVV KIEZERS! De lul wilde ons ALLEMAAL gedeporteerd zien! En hij RIEP OP tot MOORD op GEERT WILDERS! En dat kan wel allemaal. O ja, vuile ploerten van Justitie, hoe zit het met onze grote PEDOFIEL DEMMINK? Komt hij dankzij jullie D66 INSTELLING er ook zonder kleerscheuren af?

  Like

  • Wat dacht jij dan,Tom?Als ze Demmink pakken komt er een hoop modder boven drijven!Hij is niet de enige,vandaar!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Och beste Tom, de rooien zijn nu eenmaal erg vergevensgezind jegens elkaar; ons kent ons, nietwaar? En de ene hand wast immers de andere?
   PVV-ers zijn in hun ogen domme a-sociale nazi’s en die moet je toch gewoon uitroeien?
   Met zo’n smerige uitspraak maakt die vent goede sier.
   Oh, wat wordt er in dit land (en in de rest van de wereld) toch een geniepig vuil spel gespeeld!

   Like

 15. Jan Wandelaar zegt:

  +

  ,,Marokko is een mooi land, jammer dat er marokkanen wonen”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2782947/2001/04/02/Jorritsma-Chirac-is-engerd.dhtml

  PvdA, CDA en D66 vrezen dat de minister schade aan de betrekkingen met Frankrijk berokkent, juist op een moment dat deze relatie verbetert. De kamerleden herinneren aan een eerdere negatieve uitlating van Jorritsma over Fransen. ,,Frankrijk is een mooi land, jammer dat er Fransen wonen”, zei zij toen.

  +

  Like

 16. Giny zegt:

  Waarom stonden de Marokkanen die o zo gauw op hun teentjes getrapt zijn niet in de rij bij het
  politiebureau toen Spekman en Samson die uitspraken hadden gedaan?
  Trouwens niet alleen Marokkanen, maar de rest die allemaal aangifte tegen Wilders hebben
  gedaan! Zelfs burgemeesters met het hele gemeente bestuur etc.etc.
  Stom, stom, stom, ze worden door de PVDA financieel onderhouden en krijgen alles wat hun hartje begeert, natuurlijk gaat het dan hun ene oor in en het andere weer uit!
  Ze mogen stelen, roven en moorden, daar heeft hun partij (PVDA) geen moeite mee!!!

  Like

 17. Cathja zegt:

  Veel succes meneer Wilders! Het recht moet zijn beloop krijgen. Er is al genoeg ongelijkheid in Nederland.

  Like

 18. sir Colin de Jong zegt:

  Volkomen terecht en vergeet die dwaze politie hond Driesen ook niet mee te nemen.Heb al heel lang minachting voor het Ned. justitie apparaat die maar geen topcrimineel kan vervolgen, terwijl de gehele onderwereld weet,wie wie heeft laten vermoorden.Las laatst dat er van Holleeder meer dan 140 dikke politie dossiers zijn,maar blijkbaar nog niet voldoende om hem te vervolgen. Dit kan alleen in Nederland,waar de mafia de baas is, en de justitie heel ver achter de feiten aan loopt.Weet ook uit zeer goede bron hoe corrupt dit apparaat is, tot aan chefs van de CID toe, die hun vakantie premie in Spanje gingen halen. Money talks.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Nagel die ratten maar aan het kruis Geert, de linkse kliek van de PvdA, inclusief de zogenaamd christelijke CDA, de zogenaamde liberalen van de VVD en de draaikonten van D66 zitten jou ook altijd dwars !!
  Gelijke monniken, gelijke kappen.

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat we landverraders en collaborateurs gaan vervolgen !!

  Like

 21. Jean zegt:

  Als de Nederlanders niet eerst alle tuig van D66 de nek om draaien door ze overal buiten te flikkeren en er nooit nog een stem aan geven dan zal Nederland vrij snel een moslimstaat worden. Jammer maar helaas.

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  Ik zou zo verlangen naar een staatsgreep a la generaal Franco, om voorgoed met dat vuile rode gespuis en de moslims af te rekenen!

  Like

 23. Tom Hendrix. zegt:

  Ik zit net te denken, er waren 6400 voorgedrukte aangifteformulieren. Hoe is dat mogelijk. Als ik als burger aangifte moet doen, van een strafbaar feit, zijn er dan ook voorgedrukte aangifteformulieren? En het is ook frappant, dat een gehele gemeenteraad en college- van Nijmegen, het Havanna aan de Waal, de burgers opriep aangifte te doen tegen Geert Wilders. Dit zaakje stinkt aan alle kanten! En BEA BILDERBERG weet daar heel zeker ook meer van!

  Like

 24. Fred zegt:

  Voor mij zijn dat collaborateurs, erger dan het soort dat op het eind van de oorlog kaalgeschoren door de straten geschopt werd. Een volk met ballen had die trouwens allang bij hun lurven gehad en er een passend feestje voor klaargestoomd.

  Like

 25. Joshua zegt:

  Wilder moet hele ministerie aanklagen wegens land verraad .

  Like

 26. Willie zegt:

  @Maria , ok , geen ”sossen” meer op ministerposten , maar de rest is geen haar beter hoor !Ook mr dewever niet : de corruptie valt iets minder op hier ,da’s alles

  Like

  • Maria zegt:

   ja das ook een punt, maar belangrijkste = geen socialisme meer in ons land!!!! indien die sossen de regering hadden gevormd Willie zat het hier vol overvol met asielzoekers en was de sharia hier ook een feit waar Nederland nu mee te kampen heeft en waren we binnen 2-3j Griekenland achterna gegaan, België is volledig bankroet! er was geen andere optie in ons land! plus dan viel België uiteen mss met burgeroorlog zelfs tussen de waal en Vlaming… Uiteindelijk he Willie moet politiek weg overal op aarde het werkt niet en heeft ook nooit gewerkt die politiek enkel voor de elite ja…
   Sinds bestaan van de mensheid is dit en laat zien dat het NIET werkt want we gaan van de ene oorlog naar de andere door die 2% elite en hun puppets politiekers!
   wat wij allen overal in de EU nodig hebben is een gigantische franse revolutie op grote schaal en die 2% elite en politiekers ALLEMAAL buiten enkele uitzonderingen met de guiliotine uitroeien, zodat de mensheid opnieuw kan opstarten normaal en dat het niet meer mogelijk is dat een ¨2% op aarde alle rijkdommen heeft waardoor ze politiek en alles kunnen opkopen en rest, er zou per referendum bv bevolkingen beslissingen kunnen worden genomen, koningshuizen en al die bullshit moet weg… Er zou een verbod moeten komen op macht en machtsbelusten, alleen al die lonen van die politiekers bankiers en al de rest, wij mensen zijn regelrechte slaven al meer dan 6000j sinds er enige vorm van “beschaving” is, das allemaal zever in pakjes er is geen beschaving enkel regelrechte slavernij voor die 2% elite hun in rijkdom en weelde te laten leven… pffffff de geschiedenis blijft maar herhalen oorlogen en oorlogen om de elite de mens wanneer die te slim wordt en zelf beetje geld en eigendom heeft worden uitgeroeid en dan begint het opnieuw die cinema, onder mottto NOOIT MEER, en terwijl ze het zeggen die elite zitten ze al te plannen voor de volgende oorlog, na WOII die bilderberggroep en illuminatie VS is daar het levende bewijs van, roei die uit die 2% die 6000j al heersen over ons en dan kunnen we mss een beschaving opbouwen waar we vreedzaam kunnen leven zonder politiek bankiers en al die fucking andere zever! zie ons leven, slaven van gsm, dan die FB verslaafden, sociaal contact is er amper, pfffff wat was mijn jeugd toch zalig niets van dat de telefoon mocht je niet zomaar gebruiken van je ouders, iedereen speelde buiten deuren stonden open, je had vrijheid, en dat heeft de EU met die multinationals ons allen ontnomen want ze willen slaven onderdrukking van de mens, en alle politiekers maar dan allemaal hebben hun voor keiharde cash alles gegeven en ons verraden, enkel daarom zou gans die elite met politiek uitgeroeid moeten worden, zie wat ze ond aangedaan hebben met die islam… enz enz enz, WOIII staat aan de deur te kloppen…. opnieuw wordt de mens uitgeroeid en de elite vlucht weg naar veilige oordenn dat blijft herhalen en herhalen en herhalen, om dat te verbreken moet men die elite en politiek gewoon uitroeien, die islam net hetzelfde, religies allemaal moeten verboden worden want geven enkel oorlogen in naam van god allah tis eender welk geloof men moordt in NAAM VAN DIE ALMACHTIGE al 1000den jaren de mensheid uit! wij zitten in een loop dat blijft herhalen door die elite die kweekt met elkaar om zuivere bloedlijnen onder elkaar te hebben en dat die loop kan blijven verdergaan, begrijp je me Willie?
   je moet de rekening eens maken alle dagen BTW op alles wat je koopt, accijnzen op olie sigaretten en andere artikelen, dan leeggeperst qua belastingen taksen alles, sociale bijdrage pensioen bijdragen,besef jij eigenlijk hoeveel geld er alleen al dagelijks in die elite hun handen komen en nooit is het genoeg, pensoenen zijn ôp zogezegd, er is geen geld voor sociale zekerheid of zorg, waar gaat al dat geld naartoe??? het precies of satan zit daar ergens in een grot die ze moeten voeden met ons geld zodat die elite in waanzin weelde leven, hoe narcistisch egoistisch zijn dat soort volk eigenlijk als je al 100 miljard hebt , das ni genoeg neen ze willen alles uitpersen, helpen de mensheid niet , maken ons ziek door monsanto kankerfood, dan via vaccinatie eindeloos kan ik verder gaan, die elite MOET WEG DAT IS 6000J DAT DIE DIT MET ONS FLIKKEN!!!

   Like

 27. aafke zegt:

  Laten we met veel belangstellenden protesterend aanwezig zijn bij de rechtbank als Wilders moet opdraven. Net zoals de heer B. Kok dat in 2010 deed! Die steun is zo belangrijk, want het is een eenzaam en onterend bestaan waarin onze volksvertegenwoordiger zich bevindt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s