De gematigde islam – de nieuwe religie van het Westen, die niet bestaat

Screenshot 12

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: E.J. Bron)

Er gaat geen dag voorbij waarop de mainstream elite zichzelf en ons niet wil wijsmaken dat de islam niets met de islam te maken zou hebben, en al helemaal niet met de “Islamitische Staat”, IS. Deze terroristische, radicaalislamitische, salafistische moordenaarsbende zou niets te maken hebben met de religie van Mohammed, de koran, de Hadith, het kalifaat of de praktiserende aanhangers van deze “religie” in landen zoals Saoedi-Arabië, Pakistan, Irak, Iran of Indonesië. Deze iets uit het spoor geraakte kereltjes zouden geborgenheid en eigenwaarde zoeken, werden buitengesloten, zouden niet genoeg zakgeld krijgen… nou ja, enz. En wij, die hier protest tegen kunnen en willen aantekenen, worden niet alleen terechtgewezen door Barack Hussein Obama: “De toekomst mag niet aan diegenen toebehoren die de profeet van de islam belasteren”, maar moeten in toenemende mate vrezen voor onze vrijheid. We zijn echter minimaal “islamofoben” of “racisten”.

Daniel Greenfield is columnist en blogger. Hij werd geboren in Israël, woont in New York en is sinds 11 september 2001 op zoek naar de gematigde islam:

De gematigde islam is onze nieuwe religie

Ik ben sinds 11 september 2001 op zoek naar de gematigde islam, en net zoals een zoekgeraakte sok in de wasdroger vond ik iets op een plek waar ik dit het minst verwachtte.

Er bestaat geen gematigde islam in de moskeeën of in Mekka. U vindt hem ook niet in de koran of de Hadith. Als u de gematigde islam wilt vinden, zoek dan naar berichten over terroristische aanslagen in kranten of neemt u deel aan een cursus over de islamitische religie, die gegeven wordt door de gebruikelijke socioloog met vervalste autochtonen versiering…

U zult het legendarische land van de gematigde moslims niet vinden in het Oosten. U zult het zelfs niet eens in het Westen vinden. Net zoals alle mythes bestaat dit land in de voorstelling van diegenen, die de verhalen vertellen. U zult geen gematigde islam in de koran vinden, maar u zult hem wel in ontelbare westerse boeken over de islam vinden.

Gematigde islam is niet datgene waarin de meeste moslims geloven. Hij is wat de meeste linksen denken waarin de moslims geloven. De nieuwe multiculturele theologie van het Westen is de gematigde islam. De gematigde islam is de perfecte religie voor een seculier tijdperk, omdat hij immers helemaal geen religie is.

Screenshot 9

Neem de islam, keer hem binnenstebuiten, dan hebt u de gematigde islam. Neem een moslim, die het hele jaar geen bezoek gebracht heeft aan de moskee, die de hele startopstelling van de San Diego Chargers kan opnoemen, maar de namen van de metgezellen van Mohammed niet kent, dan hebben we een gematigde moslim. Of nauwkeuriger gezegd een seculiere moslim.

Een eerdere generatie westerse leiders zocht de bevestiging van haar nationale lotgevallen in het goddelijke. De huidige generatie westerse leiders zoekt de bevestiging van haar seculiere liberalisme in een gematigde islam.

Zonder de gematigde islam zullen de sociaistische projecten van Europa, die afhankelijk zijn van de massa-immigratie, in elkaar storten. Amerika´s oorlog tegen de terreur wordt onvermijdelijk een eindeloos geploeter, zoals de opkomst van IS opnieuw heeft laten zien. Multiculturalisme, postnationalisme en Derde Wereld schuldcomplexen imploderen.

Zonder gematigde moslims keert het nationalisme terug, worden de grenzen gesloten en wint rechts. Dat is het waarvoor ze bang zijn. Als er geen gematigde islam bestaat, geen gematigde Mohammed, geen gematigde Allah, dan zal het socialistische koninkrijk van de hemel op aarde in de vuilnisbak belanden. De grote coalities, waarin LGBT-activisten en radicale islamieten vanwege Gaza de Joden brullend uitschelden, zijn niet de toekomst; zij zijn de Republiek van Weimar op wielen…

De gematigde islam is een moeilijk geloof. Om hierin te kunnen geloven, moet men meer dan duizend jaar opgeschreven historie, theologie en demografie negeren, men moet de bebaarde mannen die hoofden afhakken negeren, omdat zij niet de meerderheid van de moslims vertegenwoordigen. Zo ook Mohammed, die zijn eigen faire aandeel in het hoofd afsnijden had. De echte islam is een onderwerp, waarover niet-moslims zonder enig geloof ijverig voordrachten houden zonder er iets over te weten.

Haar (de westerse elite)  islam is niet de religie van Mohammed, van de koran, van de Hadith, van de kalief of van de praktiserende moslims in landen zoals Saoedi-Arabië, Pakistan, Irak, Iran of Indonesië. Haar islam is een religie die niet bestaat, in wier bestaan ze echter hartstochtelijk moet geloven, want zonder haar is haar manier om te leven tot mislukken gedoemd, morsdood.

Zij zijn geen moslims. Zij hebben geen vertrouwen in Allah of de koran. In plaats daarvan geloven ze in het goede in een islam, die in geschriften, theologie of godheid niet bestaat.

Dat mag raar overkomen op echt gelovige mensen, maar uiteindelijk lonen hun eigen armzalige haveloze flarden van christendom of Jodendom niet de moeite om teveel aandacht te schenken aan de godheden of geschriften, behalve als het gaat om het krenten uit de pap halen bij tolerantiequota…

Screenshot 10

De ware gematigde moslims zijn seculiere linksen met een los en luchtig christelijk en joods geloof, die geloven in een bedachte gematigde islam die alleen maar bestaat in hun eigen hoofd. Deze seculiere islam, die het volle leven waardeert, wordt opgedragen aan de sociale rechtvaardigheid en de universele tolerantie en is het tegendeel van hun eigen verbasterde religies. En ze zijn te bang om wakker te worden en te zien dat hij niet bestaat.

Wanneer Amerikaanse en Europese politici erop staan dat de islam niets met de actuele islamitische gruweldaden te maken heeft, dan verwijzen ze niet naar een religie die door moslims wordt gepraktiseerd, maar naar een denkbeeldige religie, waarvan ze zich voorstellen dat moslims deze moeten uitoefenen, want het alternatief zou het einde betekenen van alles waarin ze geloven.

Hun gematigde islam belicht de details, want daarachter staan zij voor sociale rechtvaardigheid, strijd tegen de opwarming van de aarde en de ondersteuning van rechten voor homoseksuelen, want het echte multiculturalisme draagt een valse baard. Wanneer een westerse leider beweert dat de jongste aanslagen van radicaalislamitische terroristen niet voor de islam spreken, verdedigt hij niet de moslims, maar hij verdedigt het multiculturalisme. Hij gaat ervan uit dat moslims in het multiculturalisme geloven, omdat hij dit doet.

Gematigde islam is alleen maar fout gespeld multiculturalisme. Zijn bestaan is een vast geloofsartikel voor diegenen die geloven in het multiculturalisme. Om iemand van zijn bedachte geloof in de gematigde moslims (islam) af te willen brengen met de aanwijzing naar het lange spoor van lijken of de haatvolle Hadith, die tot moord oproepen, is zinloos, omdat dit niet de wortels van zijn (bedachte)  religie zijn. Hij weet noch wat een Hadith is noch interesseert hij zich hiervoor. Als man voor sociale rechtvaardigheid met veel aanzien voert hij het gewelddadige succes van de islam terug op het Europese kolonialisme en onderdrukking.

Hij heeft nog nooit de koran gelezen. Hij heeft er duizend artikelen over gelezen hoe moslims op de luchthavens, in Gaza, in Myanmar en in Bugs Bunny cartoons getiranniseerd worden… Zij zijn z´n nieuwe edele wilden en hij wil geen verkeerd woord over hen horen…

Als iemand zegt dat er geen gematigde islam bestaat, wordt hij een slecht mens genoemd. Wie vragen zet bij de islam, valt het multiculturalisme aan en wordt racist genoemd, onafhankelijk van het feit dat de islam net zomin een ras is als het communisme, het nationaalsocialisme of de Mickey-Mouse-fanclub een ras was.

De gematigde moslim is een uitvinding van de linkse wetenschap, van wereldlijke theologen, van slappe politici en hun idiote neven, de politieke activisten… net zoals de wetenschappelijke bewijzen voor de opwarming van de aarde bestaat hij niet. En het is niet noodzakelijk dat hij voorhanden is. Het is alleen noodzakelijk dat we in zijn bestaan geloven.

De aan lager wal geraakte nakomelingen van christenen en Joden wachten op een gematigde islamitische Messias, die hun multiculturele samenleving middels de onmogelijke conflictoplossing tussen de islam en het Westen zal genezen. Totdat wij hem vinden, moet u niet in een Godheid, maar in de gematigde moslim geloven.

Screenshot 11

Bron:
www.pi-news.net
Vertaling: alster

Bron oorspronkelijk artikel:
http://sultanknish.blogspot.co.uk
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op De gematigde islam – de nieuwe religie van het Westen, die niet bestaat

 1. Jan zegt:

  Uit de mond van moslims zelf: overheersing van ieder land in de wereld

  Mijn advies: smelt die troep weg

  Like

 2. Lis zegt:

  Wat een geweldig stuk van Daniel Greenfield. Hij heeft dus sinds 9-11 een studie gemaakt van een niet-bestaand fenomeen en levert keer op keer het bewijs van zijn gelijk. Een stel griezels die te dom is om voor de duivel te dansen, maar toevallig wel de macht in handen heeft, zouden dit moeten lezen. En herlezen en herlezen. Net zo lang tot ze hun gekweel niet meer kunnen benoemen. De informatie ligt voor het oprapen en zij weigeren er iets mee te doen. Ik zei laatst nog tegen iemand bij wie ook steeds meer de ogen open gaan: ‘Zo langzamerhand kun je niet meer zeggen dat je het nicht gewusst hat.’

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Profeet van de duivel zeker.
  De volgelingen van de profeet laat een constante stroom van bloed in de wereld achter, al eeuwen lang.
  Waar of niet waar, meneer Obama.

  Zullen er nog mensen zijn die nog steeds geloven dat het allemaal wel mee zal vallen.
  Kan het niet geloven.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat
  wij op onze bestemming zijn aangekomen.
  Minaretten zijn onze bajonetten !
  koepels onze helmen !
  moskeeën onze kazernes !
  en gelovigen onze soldaten !
  Recep Tayyip Erdoğan !

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Ongelooflijk goed verhaal. Het is tevens een verhaal met een dubbele bodem. Het is een opsomming van een realiteit, afwijkend van de verhalen die we in de MSM opgediend krijgen. Het is ook een verhaal dat je met zorg vervult voor wat betreft de toekomst die ons wacht.
  Wie dit leest en vervolgens even doordenkt begrijpt dat het HOOGNODIG is dat we ons aaneensluiten om dit KWAAD te keren.
  De westerse overheden en politici hebben decennia lang de belangen van de eigen bevolking genegeerd. Voor een aanzienlijk deel om maar verzekerd te blijven van de brandstof voor de vierwielige heilige koe die voor de deur staat. Voor een ander deel op grond van een totaal doorgeschoten gevoel van altruïsme. We moesten zo nodig die arme vluchtelingen helpen.
  Curieus daarbij is dat het vluchtelingen zijn voor een bepaald regime. Als dat regime dan op zeker moment het veld moet ruimen voor een ander, dan komen de rivaliserende partijen hier aankloppen. Hier worden ze zelfs dan weer geconfronteerd met hun oude tegenstanders en gaan dan hier met elkaar op de vuist. Wel genieten de aanhangers van beide regimes hier van vorstelijke uitkeringen waarvan ze zelfs een deel naar hun achtergebleven verwanten kunnen sturen. Ontwikkelingshulp met een bochtje. Het zou nog te verdragen zijn als het enkel zou gaan om tegengestelde politieke belangen van de groepen immigranten maar het ergste is dat beide groeperingen hier ons hun dwaze ‘godsdienst’ komen opdringen.
  Onze overheden zijn zelfs zo dwaas om grootschalig mee te betalen aan de stichting en bouw van moskeeen en islamitische scholen en andere instellingen.
  Deze kruik gaat zolang te water tot hij uiteenspat. De autochtone bevolking zal toch eens wakker worden en uit hun lethargie ontwaken.
  VERZET tegen deze politieke zelfmoord moet vanuit de basis komen. Er broeit al van alles en het is slechts wachten op de ontlading van de volkswoede. Let maar op.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zoekt en gij zal het nooit vinden !!!
  Je zal nog eerder een pot goud vinden aan het einde van een regenboog, dan dat je de gematigde islam zal vinden !!!!
  Keep on Dreaming……..eikels !!

  Like

 7. Jan zegt:

  Thank God I’m a Jihad Boy

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Een fantastische analyse die de waanzin van de westerse uitvinding van de zogenaamde gematigde islam aantoont.
  Voor een gematigde, dat wil zeggen een luchtiger interpretatie van wat de islam nu eigenlijk zouden moeten inhouden, is een stadium nodig waarin men opvattingen die men koestert tegen het licht houdt en gaat wijzigen.
  Dit stadium trad op in de westerse geesteswetenschappen onder de naam Verlichting!

  De islam kent dit verschijnsel niet .De geestelijke leiders in de islam weten van het bestaan van zoiets als een verlichting, maar men heeft heel goed gezien wat de relativering van alle opvattingen in het Westen teweeg heeft gebracht, niet in de laatste plaats door het verwoestende toedoen van de activiteiten vanuit de Frankfurter School!
  De ontworteling in de maatschappij ,die genoemde modernistische opvatting heeft teweeggebracht, vervult de islamitische geestelijkheid met afgrijzen en men wil voorkomen dat zoiets ooit in de islamitische wereld gebeurt.

  Daar komt de grote haat tegen het Westen voor een deel vandaan.Voor rechtgeaarde moslims is de westerse manier van leven en denken een poel vol verderf. En ga er maar vanuit dat men die poel wil aanpakken.
  Veel moslims delen die diepe afkeer en dat verklaart ook waarom hun sympathie voor fundamentalistische krachten gestaag toeneemt. Dat zal niet altijd worden toegegeven. want een openlijke verwerping van waar wij voor staan zou de islam buiten spel plaatsen. In een strategische ideologie zal men die fout niet maken.

  Het spreekt dan ook vanzelf dat men in de moslimwereld heel gelukkig is, wanneer er westerse leiders zijn die maar wat voort bazelen over een fictieve, gematigde religie..
  Een betere camouflage voor de islamitische doelstellingen is niet denkbaar.
  Nog nooit waren er zoveel nuttige idioten aan de macht.

  Het zijn deze leiders die wij van hun troon moeten stoten.

  Like

 9. windwens zegt:

  En hoe tackelen we deze gedachten die ons wordt opgedrongen ik zie maar een antwoord, val kabinet en wel liever nu en dan heel hard hopen dat de doorsnee Nederlander niet meer deze lui overwegen bij een stemming. De PVV is het enige antwoord op deze, nu in België er ook weer een rechtskabinet is. Dat er in Frankrijk het zwaard al heel lang boven het hoofd hangt van Hollande en ook van het toneel is verdwenen, wanneer Merkel in gaat zien dat de Islam niet past in Duitsland pas dan gaat er wat veranderen.

  Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  Het is zo triest dat we ons moeten bezighouden met een barbaars geloof dat bijna iedereen dood wil hebben. Alleen door het grote aantal gelovigen kunnen de mensen het niet opbrengen te zeggen wat een onzin is dat. Maar omdat miljarden in die onzin geloven zou het waar worden?
  Wat een onzin, al zeg je een miljard maal dat 2+3=7 daarmee wordt het nog niet waar!
  Wat zou de wereld er toch een stuk beter uitzien zonder religies en dan bedoel ik alle religies.
  Gewoon ons gezond verstand gebruiken en stapje voor stapje ontdekken hoe de wereld echt in elkaar zit en onderweg helpen we elkaar zo veel mogelijk wat een mooi doel om naar te streven!

  Like

 11. Charles Martel zegt:

  Islam is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een suicidaire ideologie die moet worden verboden indien de mensheid wil overleven. Met fatwa-politici als Hussein Obama en Cameron, de vele Weimar politici en een corrupt rechtsysteem tekent de mensheid haar eigen doodsvonnis. Islam verbieden zoals het nazisme ‘verboden’ is, dat is de enige oplossing.

  Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  Daniel Greenfield zegt onder andere:
  “Gematigde islam is alleen maar fout gespeld multiculturalisme. Zijn bestaan is een vast geloofsartikel voor degenen die geloven in het multiculturalisme.”
  En dàt is, wat mij betreft, de spijker op de kop!
  De multiculturalisten creëren de sprookjes, waar ze zelf in (willen) geloven en als ze dan ongelukkigerwijs ook nog sleutelposities bekleden in de politiek -zoals het Famke Femke (Halsema)- zitten hun medemensen met de gebakken peren!
  In Vlaanderen is trouwens een Bertje -Bleíter- Anciaux een mooi voorbeeld!

  Like

 13. Breget zegt:

  Wat deze windmolen ook verkondigd elk beschaafd mens kan weten dat IS de laatste stuiptrekkingen van de islam is ,Gematigdheid bestaat niet dat was eens zijn uitspraak.Ook weten we duidelijk dat de moslims die in Europa zijn geboren nooit meer een zuivere moslim kan en wil worden ,alleen de geestelijk gestoorden met moord en verkrachtingsdrang treden toe om de stuiptrekkingen te versnellen en zullen velen van ons beschaafde het niet mee maken ,maar toch zal het geschieden deze sekte houd geen stand .

  Like

 14. Charles Martel zegt:

  Gematigde islam wordt onderwezen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hahaha. Ze hebben ene ‘professor’ Azaiez ingehuurd. Nu gaan we het weten.

  Like

 15. sam zegt:

  Ik vraag mij af of de auteur aan de drank zit of aan de drugs. Waarschijnlijk beide.
  In het artikel spreekt auteur over;
  Zonder de gematigde islam zullen de sociale projecten van Europa, die afhankelijk zijn van de massa-immigratie, in elkaar storten.
  In het oorspronkelijk engelstalig artikel spreekt hij over “socialistische projecten”. In de US is socialistische gelijk aan communistische. Van een flater gesproken door auteur.
  Over welke projecten spreekt auteur feitelijk? Ik ken geen enkel project dat in elkaar stort door een gebrek aan immigratie. Alleen bij de bijstand, zullen bij gebrek aan immigratie, een hele hoop banen sneuvelen.
  De immigratie bied geen enkele verzekering voor het oplossen van het tekort aan bejaarden helpers, verpleegsters enz.
  Meerder deel van de immigranten, slaagt er amper in zijn eigen naam te schrijven. Laat staan de taal te spreken, dit zelfs na een 20 jarig verblijf hier.
  Auteur neem wel een heleboel stellingen in en springt van de hak op de tak. Zonder ergens één van zijn stellingen te funderen op basis van gegevens. Waardoor voor mij zijn artikel overkomt als onzin.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @sam

   Twee dingen:

   1. sociale was een vertaalfout mijnerzijds en moest inderdaad zijn “socialistische”. Inmiddels aangepast

   2. U matigt zichzelf nogal iets aan om kritiek te hebben op dé Daniel Greenfield:

   http://www.jewishpress.com/author/danielgreenfield/

   http://www.frontpagemag.com/author/dgreenfield/

   http://www.gatestoneinstitute.org/biography/Daniel+Greenfield

   Webmaster

   Like

   • sam zegt:

    Daniel Greenfield heeft een aparte “zijn interpretatie” gegeven op een eerder gepubliceerd boek van Daniel Pipes. En er feitelijk helder stukken uit overgeschreven zonder deze te vermelden als bron.
    Daniel Pipes is een autoriteit op zijn gebied

    http://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_Pipes#Radical_and_moderate_Islam

    Veel van de artikels die hier verschijnen zijn eerder door hem geschreven en gepubliceerd. En opgepikt door andere schrijvers die hier onder andere ook publiceren.
    De correcte uitleg voor de migratie naar Europa wordt er ook in uitgelegd. En de term socialistische komt er helemaal niet in voort.

    Als je commentaren leest op het oorspronkelijk artikel, van Daniel Greenfeld, komen 2 soorten antwoorden te voorschijn;
    Commentaar op de klimaatopwarming en de opheerlijking van Daniel Greenfeld
    één van de laatste commentaren was van Arimathean op 14/09/14, deze wijst hem wel terecht en verwijst alsook naar Daniel Pipes.

    Naar mijn mening is Daniel Greenfield een overschrijver en Daniel Pipes de echte expert.

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Wie Daniel Greenfields stijl kent, weet ook dat hij zich van de nodige ironie/sarcasme bedient. In veel gevallen spreekt hij als waarnemer vanuit het standpunt of de ideologie van de PC-pseudo-intellectueel om de verdraaide logica die daar heerst aan de oppervlakte te laten te komen en die meteen ook op die manier met de grond gelijk te maken en te bespotten.

   Greenfield is duidelijk iemand die het klappen van de zweep kent, het retorisch switchen van zijn eigen standpunt naar dat van de tegenstander verduidelijkt vaak veel meer dan een ingewikkeld technisch-theoretisch betoog. Dat is helemaal zijn stijl, en ik heb nog niet veel mensen gezien die daar zo beslagen in zijn.

   Dat is klaar en duidelijk vanaf het moment dat hij schrijft “Moderate Islam isn’t what most Muslims believe. It’s what most liberals believe that Muslims believe.”

   Wanneer hij dan ook schrijft “Without a moderate Islam the Socialist projects of Europe which depend on heavy immigration collapse.” En dat klopt volledig, want linkse immigratieorganisaties (zoals een aantal bv. in België) die worden gewoonlijk gesubsidieerd door de overheid om ingeweken moslims hier te begeleiden mbt tot hun “rechten” inzake sociale zekerheid en bij welke diensten ze moeten gaan aankloppen e.d. A

   En dan zegt Greenfield eigenlijk op die manier: “Dat kan maar zolang als de mythe van “gematigde Islam” kan worden volgehouden. Als steeds meer mensen in onze samenleving begrijpen dat dit een grote leugen is, dan hebben die organisaties geen bestaansrecht meer, en maken ze zichzelf overbodig. Wie wil er nu in het Westen continu azijnpissende haatprekers invoeren met honderdduizenden tegelijk en ze nog subsidiëren ook ?”

   Dus: hoe meer mensen dit door krijgen, hoe minder levensvatbaar die organisaties zijn, hoe meer mensen zich zullen afvragen hoeveel steek het nog houdt van die nuttige idioten nog subsidies te geven. Maar voorlopig gaat dit niet, want de publieke opinie wordt continu wijsgemaakt dat Islam grosso modo weinig kwaad kan, en dat haatzaaiers een onbeduidende minderheid zouden zijn.

   Je moet dit leren lezen zoals het er staat, inclusief de manier waarop het betoog wordt opgebouwd.

   Like

 16. Je kunt zoeken tot je een ons weegt:gematigde islam bestaat niet!

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Wie zijn wij en andere niet moslims om de woorden van een ECHTE moslim “ERDOGAN” in twijfel te trekken.??????????????????????????

  Like

 18. Martha N zegt:

  Dit artikel is goed en doordacht, waard om nog eens na te lezen.. Kan ik helemaal achter staan. Bedankt voor het vertalen en doorgeven Bert.

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  ALLES wat krom is, wordt ons door de ‘socialisten’ als zijnde ‘recht’ door de strot gewurgd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s