Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

Screenshot 5

(Door: Martha N.)

De overheid en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) zouden politiemensen, die meewerken aan het Avro/Tros-programma Opsporing Verzocht, onder druk zetten om minder Marokkaanse en allochtone verdachten te laten zien. De politiemedewerkers klappen anoniem tegenover weekblad Nieuwe Revu uit de school. De NPO verklaart tegenover het AD echter dat het verhaal totale nonsens is. ‘Hier is absoluut gaan sprake van’.

Nee, nee, uiteraard geloven we dit bericht niet. Wij geloven niet alles wat ons voorgeschoteld wordt. Toch? Zoiets is totale nonsens. Maar er zijn nog steeds mensen die een eigen mening hebben helaas.

Mensen die zich niet willoos laten leiden door de overheid, die het beste met je voorheeft. En uiteraard zal de linkse kliek, die in aanbidding de “leiders” volgt van dit land, meewerken aan het verbod om Marokkanen als misdadigers in “Opsporing Verzocht” nog langer te laten zien. In Nederland is niets loos met mensen die hun eigen cultuur volgen. Wij passen ons aan (moeten ons aanpassen aan een vreemde cultuur), zij maken de wet uit, of het nu over halal slachten gaat, jihad en vrouwenschenders. Omdat dit het tolerante geloof is dat zij volgen. Wij moeten ons aanpassen.

Percentages misdaden gepleegd door Marokkanen of leden van welk ander volk ook  die het moslimgeloof aanhangen, moeten naar beneden. Zij plegen geen misdaden.

In Nederland is niets aan de hand. Nederland is het voorbeeldland, waar elk geloof er ras vreedzaam met elkaar samenleeft! Daarom moeten de uniformen van soldaten die voor hun vaderland staan uit! Te gevaarlijk! Net zoals bij politiemensen op weg naar hun werk! Nederland is het land waar het hielen – likken is uitgevonden.  Om wille van de “smeer” likt de kat de kandelaer. Welnu, dat is dan niet om de Nederlanders te plezieren.

Wij, de laatste der Mohikanen, ik bedoel de echte Nederlanders, moeten zich koest houden! Anders provoceren we onze gasten, de buitenlanders, alleen maar. In feite mogen wij niet meer bestaan. Houd je bek man… Geef en nog eens geef en houd verder je Nederlandse bek! Jullie zijn onze voetmat, wij misachten jullie, wij haten jullie, wij sluiten ons aan bij de Jihad man, wij sluiten ons aan bij ISIS. Oh nee, dit zien we weer verkeerd uiteraard, sorry.

Wij moeten buigen voor de wil van anderen, die als gasten in ons land gekomen zijn. Hoewel zij geen laarzen dragen maar een kromzwaard, staat de symbolische laars op onze nek, ofwel tegenwoordig het zwaard van de slachters.

Wij hebben alles en alles getolereerd, we hebben gebogen en ons in bochten gewrongen. Nou ja, heel veel mensen van Nederland dan en wel onder de bezielende leiding van onze “lachende regering”. Nu zelfs nog de uniformen uit op weg naar je werk, de tv aan banden gelegd in Opsporing Verzocht… Nee, er zijn geen licht getinte medelanders die moordzuchtig zijn, oudjes overvallen, invaliden in elkaar slaan of een mes in de arm steken, in de drugshandel zitten, vrouwen en meisjes aanranden.

Alle gasten in dit land die zoveel voorrechten hebben ten opzichte van onze eigen mensen willen meer, meer en meer en onze regering staat het toe! Maar waar zijn we in vredesnaam mee bezig? We leven onder een regime van list en bedrog, van mensen die macht willen hebben ten koste van alles! Onze eigen regering zet als een extra natrap de laars in de nek van eigen mensen. U vindt dit onzin, overtrokken, kletsen uit de nek?

Ja inderdaad, wat heeft het voor zin om dit bericht te schrijven? Ik weet dat de mensen die dit lezen bij “E.J. Bron” het met me eens zullen zijn: Het is te gek! Maar onze berichten moeten verspreid worden, gelezen worden door anderen dan wij alleen. Hier nu vinden we ook een enorm ijzeren gordijn dat ons de weg afsnijdt. En bedenk dat ook wij in de gaten worden gehouden.

Nee, uiteraard niet, onzin. In Nederland heeft ieder het recht zijn kleine bescheiden mening te uiten. De één alleen wat meer dan de ander, want “gasten” moet je te vriend houden.

www.ad.nl

Screenshot 4

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Criminaliteit, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

64 reacties op Het is niet te geloven; zo´n bericht slaat je met verbijstering

 1. Theodoor zegt:

  De NPO, de NPO, ja de NPO verklaart dat hier absoluut geen sprake van is.
  Maar wie gelooft nu nog, in deze tijd waar collaboratie hoogtij viert, de NPO.

  Like

  • Sjaak zegt:

   DAAROM MEER ! MEER !

   Telegaaf !
   Groep van zeven dieven berooft juwelier
   ZUIDHORN –
   Een juwelier in het Groningse Zuidhorn is vrijdag
   door een groep van zeven mensen beroofd.
   Vijf vrouwen en twee mannen kwamen de winkel in de
   Hoofdstraat binnen en leidden een medewerker af.
   Kort daarna bleek een flinke hoeveelheid sieraden verdwenen.
   De dieven wisten te ontkomen, de politie is naar ze op zoek.
   Volgens de politie hadden de zeven een Oost-Europees uiterlijk.

   Like

 2. oud-marinier zegt:

  Helemaal waar Martha N. …..!!! Alleen uw laatste zin ..(ik weet wel dat het sarcastisch bedoeld is….Maar ik vind (en neem aan dat er meerdere mensen zijn die hebben geleerd) dat wanneer IK ergens te gast ben,…IK me heb te houden aan de regels van mijn gastheer/gastvrouw/gastland.

  Like

  • Breget zegt:

   Oud-marinier dat is helaas een tijdperk die onze regering al lange tijd vergeten is dat men zo handelt uit beschaving dus kijken onze gasten die gezien de toestanden in ons land geen beschaving hebben mee gebracht .
   MvG.

   Like

  • Maria zegt:

   door dit psychopatische gedrag van eigen politiek gaat alles exploderen…. dat kan niet zo blijven verder gaan/duren, ik weet instinctief vanaf het moment dat de eerste gekeeld wordn hier zoals IS ginder met westerlingen deden nog doen en meer van plan zijn en 1 aanslag dat het zal exploderen, alleen zal de regering zij aan zij met de islam TEGEN ons proberen te vechten met de mohamedanen dan want eigen volk legers politiemachten die gaan ons niet uitmoorden, politiek zal met de jhihadis ons willen uitmoorden, er wachten ons donkeren zwarte tijden die een haartje verwijdert zijn van ons 😦

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Maria….Ik denk dat wanneer er 1 aanslag gepleegd wordt en wanneer de situatie daadwerkelijk escaleerd….dat zelfs de politiek MET samenwerking van de jihadis en mossels …NL / Europa te “klein” is. de gevolgen zullen dan NIET te overzien zijn. Mijns inziens zal het VOLK het recht in eigen handen nemen….De politici zullen DAN hun gerechte straf NIET ontlopen. De mossels zullen een ENORM probleem krijgen daar het VOLK zal veranderen in een woedende menigte die net als een horde wilde stieren , alles met de grond gelijk maakt wat ook maar IETS met islam te maken heeft. En dan heb ik het over winkels , huizen enz enz…Indien nodig ook HELE stadswijken.

    Like

  • Martha N zegt:

   Goed gezien oud-marinier.
   Ouderwets misschien, maar wel waar… Een gast geniet gastvrijheid, maar die mag niet met voeten getreden worden. Het is niet zo dat, wanneer je in je eigen land, je huis en bezittingen mensen ontvangt, die je zo goed als je kunt helpt en gastvrijheid biedt, ze ze je daarna bespuwen en je uitkotsen!, Hierbij geholpen door mensen, die voor het eigen erfgoed, het behoud van ons Vaderland en zijn eigen burgers zouden moeten werken en daar moeten zijn., Gasten die onze behulpzaamheid en goedheid beledigen, zich opstellen als de bezitter niet alleen van je vaderland, maar ook van waar jij en zovele Nederlanders voor gewerkt hebben en die de Nederlandse wetten met voeten treden, die je alles afnemen… horen niet gepamperd te worden!
   Laten we het hierbij laten. Goedheid en goeddoen kent grenzen en die houden op wanneer deze grens zwaar overtreden wordt!. Iets dat onze politici niet inzien, bang voor wraakacties misschien?
   Alles loopt grandioos uit de hand, maar er is niets aan de hand.
   Wij leven veilig en tevree in Nederland, zij wel… maar wij..?

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Martha N , dank voor uw steun . Dit bewijst dat er nog genoeg mensen in NL (of van NLse origine in het buitenland woonachtig) zijn , die NOG fatsoensnormen en waarden hebben. En wanneer deze fatsoensnormen en waarden met voeten worden getreden door de GASTEN die NL herbergt , wordt het HOOG tijd om ONS ongenoegen hierover kenbaar te maken aan de heren en dames “politici” en eventueel ook het Koninklijk Huis. Indien deze het vertikken om hier tegen op te treden (de voornoemde GASTEN) omdat men “bang” is voor “wraak-acties” of iets dergelijks ….welnu , DAT is een risico dat zijnde POLITICUS nu eenmaal met zich meebrengt. Daar kies je voor…(althans op politieke wijze wraak nemen.) Dat er NU gedreigd wordt met fysieke wraakacties …tja dat is weer het gevolg van het TE humanitaire beleid door de huidige politici. ( Begrijp me niet verkeerd…ik ben absoluut TEGEN iedere vorm van geweld….maar indien IK , mijn gezin , mijn stad/dorp , provincie , land …bedreigd wordt hetzij door een buitenlandse vijand , hetzij een vijand die binnen onze grenzen woonachtig is ….zal ik er absoluut NIET voor terug deinzen om met harde hand DIT alles te verdedigen…op alle mogelijke wijze en met alle mogelijke middelen. Dat de politiek (en Koninklijk Huis) 7 kleuren schijten ….zegt genoeg. Dit zou moeten betekenen dat het idd tijd rijp is om actie te ondernemen. En niet alleen actie , maar ook een STANDPUNT jegens iedere vorm van bedreiging cq TERREUR . Het gewone volk is natuurlijk WEER de klos net als in ’40 – ’45. Het Koninklijk Huis en andere leden hiervan , zullen wel weer WANNEER het er op aan komt , het land verlaten , zoals destijds. Lijkt me alleen WEL zo dat NADAT het VOLK ,krijgsmacht en poltie “orde op zaken” hebben gesteld en de veiligheid is wedergekeerd , we OOK maar “orde op zaken” moeten stellen op politiek gebied .

    Like

   • Er voor of er na orde op zaken stellen,het moet gewoon gebeuren!En dat ze hem weer gaan smeren staat als een paal, boven water!Maar dat we ze daarna ook weer terug nemen niet!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Juist Yvonne….sta ik helemaal achter….!!!

    Like

 3. Doornroosje zegt:

  Als iemand zegt, het valt wel wat mee met de criminaliteit van getinte en donkere mensen, zeg ik, kijk naar opsporing gezocht. Het bewijs is natuurlijk overduidelijk. Maar dat mag ik niet meer zeggen. Mijn mond moet worden gesnoerd.
  Dat overheid en media, over het algemeen samen hun spel spelen is ook al jaren duidelijk. Dus ik denk, dat de witten nu een hoofdrol gaan spelen in opsporing gezocht. En dat gebeurd allemaal om maatschappelijke onrust te voorkomen . Onze gasten met hun dubbele paspoort moeten zich hier veilig voelen……. Ehhhh………. ja .
  Dus witte, hou je bek.

  Like

  • Breget zegt:

   Doornroosje daarom word uw kijk op de realiteit u door NPO ontnomen.
   MvG

   Like

  • koloth zegt:

   Deze gasten met dubbele paspoort voelen zich hier veilig vanwege een regering met een dubbele agenda. Maar ze beginnen langzamerhand door de mand te vallen, de leugens worden te doorzichtig.

   Like

  • IEDERE x als ik een zgn ‘corrigerende opmerking’ richting deze figuren krijg, heb ik ontdekt dat ik kennelijk over MAGISCHE krachten beschik door alleen maar te zeggen;

   WIE heeft er nog meer een EIGEN TV programma op DINSDAGAVOND?

   Héérlijk die koppen dan te zien, eerst niet begrijpend wat je bedoelt en zonder dat ik ook maar íets méér hoef te zeggen, realiseert men zich wèlk programma dàt dan wel zou kunnen zijn en zònder dat ze het tégen kunnen houden, schieten ze in de làch weliswaar volgt er bijna altijd meteen een poging op om dat te verbergen maar dan hebben ze buiten de waard, MIJ dus, gerekend, die hen onverbiddelijk de spiegel blijft voorhouden…

   (wel gisteren opzegging v e ‘vriendschap v e pvda mens’ gekregen, ìk ben geweldig maar die politieke standpunten van mij… NIET TE DOEN!!! )
   ach… zo iemand IS geen vriend!
   Ik zie dat als een ‘voorbijganger’ in mijn levent…

   iemand zei mij, ook al gisteren, dat hem dit onverdraagzame gedrag vooral bij pvda’ers op was gevallen, toen HIJ zèlf nog linksig was…
   en dat is ook mijn idee… hùn gemis,
   ik vraag mij wèl regelmatig af, wàt doen die linxe mensen stràx als ZIJ er niet langer nog omheen kunnen draaien en het hèn OOK duidelijk is?
   proberen zij dan hun vege lijf en leden te redden door de vergaarde geheime overheidsdocumenten onderdanig aan de moslems te overhandigen?

   Like

   • Dear EJ Bron, 🙂

    ik ben TE SNEL… in de 1e alinea gaan mijn gedachten vlugger en verander ik zinnen in nóg beter 😉 en krijg je dus ‘versprekingen bij de vleet’
    Ik WIL uiteraard zeggen dat ik, als ik iets ten nadele zeg vd moslems en islèm richting deze linxe figuren, dat ik dan een ‘corrigerende opmerking KRIJG van hen maar hen kan doen verstommen door te verwijzen naar Opsporing Verzocht op dinsdagavond 🙂

    Ook zag ik graag dat mijn verschrijving met een ‘t’ achter ‘leven’ in voorlaatste alinea er niet zou zijn verschenen…
    ik weet níet wàt ie dààr denkt te moeten doen, ik wilde geen ‘levenTJE schrijven.. ik bèn tenslotte al 65, dus dat kun je geen levenTJE mr noemen…
    t volgende woord begint ook al niet met een ‘t’, dus dàt is ook al geen excuus…
    wàt doe je daar lètterduiveltje T!!! Scheer je wèg!

    Ik zal t verder maar niet eens hebben over de vergeten hoofdletters aan het begin v e zin… it’s all in the spur of the moment… 🙂 zullen we maar zeggen… 😛

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dear Scarlatti

    Wat nog wel eens wil helpen, is nog even je stukkie doorlezen voordat je het op de site plempt!! 😉 😆

    XXX

    E.J.

    Like

   • Dànk je wèl dear EJ 😉

    Die wijze raad knoop ik in mijn oren… dààr kun je vergif op innemen…

    of nee doe ook maar niet… want niets menselijks is mij vreemd…
    want stèl, ik doe het WEER fout dan zit jij met dat bekertje vergif te husselen
    en dat is wel t lààtste wat ik je wil doen innemen 😛 🙂

    Like

 4. Doornroosje zegt:

  Een helder stuk Martha, mijn complimenten.

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad Martha, een heel helder stuk waar ik het helemaal mee eens ben. Misschien is het beter om “opsporing verzocht” helemaal van de buis te halen. Wat er nu gaat gebeuren is puur censuur en weer wordt er om de problemen heen gedraaid, ik word hier kotsmisselijk van. Ik zou willen dat heel veel Nederlanders dit artikel van jou zouden lezen, maar ja……dat is een illusie.

   Like

 5. Breget zegt:

  Hoe komt NPO er bij dat de burgers aan hun verklaringen geloof hechten ,terwijl de ene na de andere leugen hun mond uit rolt .

  Like

 6. Frans Brassens zegt:

  Natúúrlijk liegt die corrupte staatsomroep over deze immorele zaak. Natúúrlijk heeft die corrupte staatsomroep ‘van hogerhand’ Befehl gekregen om die uiterst smerige verhulling van en de moord op de werkelijkheid van alledag uit te voeren.

  Meer dan ooit zijn we in Nederland, constant, onderhevig aan leugens, bedrog én verraad.
  Er is hier inmiddels geen overheid of instantie meer die nog te vertrouwen valt.
  Het is hoog tijd die overheid tot rede te brengen door deze een halt te gaan toeroepen.
  Met woorden zal dit niet gaan. Dat weten we inmiddels, overduidelijk en uit al heel veel ervaring.
  Dan blijft alleen het fysieke aspect van verzet over.
  Nog even en dit laatste zal werkelijkheid worden.
  Misschien (nog?) niet massaal, want nog altijd slaapt het gros van het volk zijn onverantwoorde en verachtelijke ‘brood en spelen’ slaapje, maar toch.

  Like

 7. Theo van Ewald zegt:

  Ik herinner me nog iets van jaren geleden. Een nep rapportage die, ik meen, in Amsterdam werd gedraaid en die moest aantonen hoe racistisch de Nederlanders ten aanzien van moslima’s waren. In deze rapportage liep een FYA met een tasje sinaasappelen dat uit haar handen viel. Het was de bedoeling dat niemand van de omstanders haar zou helpen maar bijna iedereen deed dit wel. De documentaire maker raakte zo gefrustreerd dat deze mbv een megafoon mensen sommeerde de FYA niet te helpen. En tja, dat werd weer gefilmd…

  Manipulatie ten top. Al dat al voor foponderzoeker Stapel. Met z’n idiote onderzoek dat racisten meer rood vlees aten dan de gutmensch..

  Like

 8. de 13de imam zegt:

  Ondertussen is het half Nederland wel duidelijk om wat voor signalement het gaat wanneer het daderprofiel NIET bekend wordt gemaakt. Typisch voorbeeld is de steekpartij op het Corbulo College in Voorburg. Geen enkele mededeling over de dader en dan weet je het wel. Een uurtje of wat wachten en je vermoedens worden bevestigd:

  http://www.voorburgsdagblad.nl/nieuwslijst/10-actueel/6646-dader-is-marokkaanse-scholier

  Zo voorspelbaar allemaal, gelukkig is er (nog) zo iets als vrij internet en zijn we niet geheel afhankelijk van de Goebbels propagandamachine van de NPO.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Helaas kan ik de link niet openen!!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Ik ook niet, E.J. Ook Googlen op “voorburgsdagblad” levert geen resultaat op. Het lijkt erop dat de site op zwart is gegaan, vanwege objectieve berichtgeving. Dat mag natuurlijk ook niet.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dader is Marokkaanse scholier
    Laatst bijgewerkt: 11 oktober 2014 |

    De dader is volgens omstanders een Marokkaanse scholier genaamd Antoni. Hij heeft een scholier genaamd Wesley bij de fietsenstalling neergestoken. Scholieren hebben de dader zelf opgepakt. De dader is even vastgebonden aan een paal door de politie toen ze hem te pakken hadden.

    http://www.voorburgsdagblad.nl/nieuwslijst/10-actueel/6646-dader-is-marokkaanse-scholier

    Like

   • de 13de imam zegt:

    Een uur of wat geleden deed de link het nog prima, een beetje verdacht is het wel. Uiteindelijk komt het ware verhaal toch wel naar buiten. Dit kunnen ze echt niet onder de pet houden al zullen ze het ongetwijfeld proberen.

    Like

  • Scarlatti Bombatti heeft geretweet
   Haaglanden @DagbladVoorburg · 4 u 4 uur geleden
   Onverklaarbare storing Voorburgs en Rijswijks Dagblad http://tinyurl.com/m9ffopc

   @ScarlattiBomba · 1 uur 1 uur geleden
   ZOU het?is eerder opdr8 v POCO DH die sowieso MINDER MAROKKANEN IN OPSPORING VERZOCHT WILLEN HEBBEN!ANTHONYwrdt nt mr GEZOCHT is al gepakt

   Like

   • Willie zegt:

    Al gepakt ?? En is ie al standrechterlijk ge-executeerd?? Och , nee , de rechts(kroms)-molen moet zn centen er nog aan verdienen ,da’s waar ook

    Like

   • Hoorde al rond gaan dat ie gepest werd!!!Tja,en dan steek je maar iemand dood,toch?Zal wel weer onder de noemer:zielig en dus geexcuseerd,gaan vallen bij de rechter!

    Like

  • Maria zegt:

   wow idd je krijgt fout 404 te zien op de pagina betekent dat he topzettelijk door google eraf is gehaald, ze zeggen dat de Url zogezegd verandert is maar das bullshit de site is regelrecht van google geelimineerd… heb geprobeerd om in cache die pagina op te vragen lukt ook niet dus is effectief in opdracht door google volledig verwijdert van het net… wacht effie ik heb hem denk ik ga in cache opzoeken dan vind je de pagina !!!!
   terwijl ik dit schreef duurde lang opende de pagina probeer link te plaatsen indien het niet lukt volg instructies hieronder

   http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:bharhoZGHuMJ:www.voorburgsdagblad.nl/nieuwslijst/10-actueel/6646-dader-is-marokkaanse-scholier+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=be

   dit is de tekst kopier hem effe
   Dader is Marokkaanse scholier
   Laatst bijgewerkt: 11 oktober 2014 |
   De dader is volgens omstanders een Marokkaanse scholier genaamd Antoni. Hij heeft een scholier genaamd Wesley bij de fietsenstalling neergestoken. Scholieren hebben de dader zelf opgepakt. De dader is even vastgebonden aan een paal door de politie toen
   ze hem te pakken hadden.

   EJ de pagina in cache opzoeken link in google zetten van hierboven, rechts heb je mogelijkheid om in cache de pagina te openen link NIET openlkikken enkel de link recht aanklikken om in cache de pagina te openen!!!!

   A.u.b. eerst inloggen om een reactie te plaatsen

   Like

 9. ieznogoud zegt:

  Nederland, nee geheel West-Europa is reeds verloren.
  Geef de strijd dus maar op en betaal belasting tot aan je pensioen.
  En graag de dag na pensionering melden voor euthanasie zodat u niets kost.
  Het geld is immers nodig voor onze ‘gasten’ en, niet te vergeten, al die andere hulpbehoevenden in de rest van de wereld.
  Gelukkig heeft de elite ervoor gezorgd dat zij buiten schot blijven. Buiten welk schot dan ook.
  Een fijn gevoel dat het puikje van de Nederlandse samenleving er gewoon voor kan zorgen dat het domme volk verdwijnt en zij de vaandel (IS-vlag natuurlijk) kunnen blijven zwaaien.

  Like

 10. Tempelier. zegt:

  Tja en bij gebrek aan blanke criminelen trekken we de dood van die ouwe doos van Borst maar weer van stal, bovendien waarom wordt er zoveel aandacht aan deze moord geschonken ( pechvogel) ???

  Like

 11. wouteenhoorn zegt:

  Alles wat iets te zeggen heeft bij de politie, rechtbank, gemeenten enz is links. Dus mij verwondert het niet.

  Like

 12. Furry zegt:

  Als opsporing verzocht ons voorliegt dan is dat bedrog en strafbaar. Oppakken en berechten.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ze kunnen het aantal makkelijk halveren !! Gewoon Opsporing Verzocht 2X in de week uitzenden !! Probleem opgelost !

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Wie laat nou een stel bloedzuigende vlooien op z’n huid zitten; die verwijder je toch ook zo snel mogelijk?

  Like

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hieronder enkele punten uit resolutie 1605 (Verdrag van Straatsburg-1975) van de Raad van Europa:

  9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,
  9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,
  9.7.6. Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen, handelsorganisaties en niet-overheids organen. Een einde maken aan alle verschillen tussen moslims en niet-moslims, en opkomen voor gelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,
  9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van moskeeën en het uitvoeren van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen en zorgdragen voor kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam,
  9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,
  11.6 Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,
  11.8. Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim-leven en -nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,
  11.9. Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamafobia in de media, ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties.

  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

  Het bovenstaande gelezen hebbend, wordt duidelijk dat de regering aan handen en voeten gebonden is aan dit verdrag en dat ook al decennia aan het uitvoeren is. Als het verdrag wordt opgezegd wordt ogenblikkelijk de oliekraan dichtgedraaid. Dat is ons al eens overkomen, met de eerste oliecrisis als gevolg. Naar aanleiding van die oliecrisis is het beruchte verdrag gesloten.

  Maar nu komt het. In plaats van alle inspanning te richten op het onafhankelijk worden van Arabische olie, heeft de regering zich laten chanteren en tot heden NIETS gedaan om onder die chantage uit te komen. Kerncentrales moeten stilgelegd, in plaats daarvan moeten onproductieve windmolenparken worden aangelegd. Die een vermogen aan subsidie vereisen en nooit het rendement zullen opleveren dat de goedgelovige burger wordt voorgehouden.

  Het Verdrag van Straatsburg is niets meer of minder geweest dan een volgende manier om de economie van West-Europa om zeep te helpen. De andere manieren zijn, onder andere, het openzetten van de grenzen voor een tsunami aan mosliminfiltranten. Wier rendement ongeveer evenredig is aan dat van windmolens. Gisterenavond Mark Rutte nog horen zeggen dat we ze broodnodig hebben. Een groot deel van hun inkomens verdwijnt echter naar het thuisland en wordt rechtstreeks onttrokken aan onze economie. Laat Rutte, in plaats van het bezigen van wat kretologie, ons nou eens uitleggen waaróm we die mosliminfiltranten dan zo broodnodig hebben.

  Als Rutte dat niet kan of mag, laten dan de zeer ervaren en buitengewoon deskundige journalisten van de NPO dat eens op eigen gelegenheid doen. Laat de NPO eens op eigen houtje onderzoeken (en publiceren, natuurlijk) wat al die immigranten ons kosten, ons hebben gekost en nog zullen kosten. Laat uitzoeken (en publiceren, natuurlijk) hoeveel geld er jaarlijks verdwijnt naar de thuislanden en dus ten detrimente komt van onze economie. In plaats van, als onmondige kinderen, uit te voeren wat door politiek correcte “leidinggevenden” wordt opgedragen. Tenslotte is de NPO de Nederlandse Publieke Omroep. De naam zegt het al: de omroep van het Nederlandse publiek. Betaald uit onze middelen, maar gestuurd door de dhimmi’s uit Den Haag.

  Geert Wilders krijgt toch gelijk: de overheid en de NPO zeggen het nu zelf: Minder, minder minder Marokkanen. Maar dan alleen in Opsporing Verzocht. Maar ik wil het “Minder, minder minder ” niet beperken tot Marokkanen. Wat mij betreft geldt “Minder, minder minder” voor alles wat, al is het maar in de verte, ruikt naar islam. Tot op het laatst het niet langer “minder” is, maar niet één.

  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • Dan draaien ze die oliekraan maar dicht;wat het zwaarst is moet het zwaarste wegen!Dan hebben zij daar ook geen inkomsten meer van!Als tegensanctie sturen we alle dubbel-paspoorters terug;dan eens kijken wie de langste adem heeft!

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Yvonne : Wat betreft die olie …is toch niet zo moeilijk lijkt me om alle auto’s om te laten bouwen naar LPG enz enz…. en olie (te rafineren tot benzine e.d. alleen voor het hoognodige ) te rantsoeneren , althans voorlopig. Verder , indien men in NL olie nodig heeft…ik heb hier in Indonesie wel de nodige contacten die dan eventueel wel olie kunnen leveren. Ook hier in Indonesie wordt op grote schaal naar olie en gas geboord. Dus mocht het OOIT zover komen ….!!???

    Like

   • Dat bedoel ik nou:als ze geen olie meer leveren is dat heus niet het einde van de wereld!Dat wordt je aangepraat.Van mij mogen ze die olie steken waar de zon nooit schijnt!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    In hun REET …??? Hahaha….

    Like

   • Juist,maar ze mogen er van mij ook in verzuipen:aan hen de keus!

    Like

  • Willie zegt:

   @ J. C. Th. Köhler : ELK verdrag,overeenkomst kan ten alle tijde OPGEZEGD worden ,alleen moet er wat moed bij te pas komen dan ,wat de hedendaagse policor overheid NIET heeft

   Like

   • Als je die punten leest,dan zie je toch op kilometers afstand,wat er op je af gaat komen???De doodstraf is nog niet goed genoeg voor die eikels die dat vod getekend hebben!Puur vooropgezet!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Willie…Klopt Willie….elk verdrag / overeenkomst kan opgezegd worden… !! En wat die moed betreft…ook helemaal gelijk in. Men gewoon ff door de zure appel heen bijten…maar ja…moed ….die is blijkbaar VER te zoeken bij de overheid .

    Like

   • Het zijn allemaal sissys!Er is maar een echte kerel,en die mag [nog]niet meedoen!Komt nog wel!Geduld,geduld!

    Like

 16. sam zegt:

  Is in België ook zo, sinds de jaren 70 (inderdaad 1970) is er een overeenkomst tussen de geschreven, gesproken pers met de overheid. Dat Marokkanen niet meer bij hun nationaliteit mochten genoemd worden. Maar alleen als personen met een getinte huidskleur.
  Officieel bestaat deze overeenkomst niet, daar er nog steeds een persvrijheid bestaat (?). Kranten mogen nog steeds publiceren hetgeen zij wensen.
  In de jaren 70 en 80 gingen de verkoopcijfers van de “Gazet van Antwerpen” op fantastische wijze naar boven. Op enkele jaren tijd slaagden zij erin boven het half miljoen, verkochte, exemplaren uit te stijgen. Gewoon door het feit dat de toenmalige hoofdredacteur, zijn kas vaagde aan de overeengekomen regeltjes. En een kat een kat bleef noemen.
  Na zijn ontslag als hoofdredacteur, is deze krant stelselmatig lezers verloren. En trouwens nog geen klein beetje. De helft van de lezers is gewoon afgehaakt.
  Opsporing verzocht bestaat in België niet (toch niet in die vorm). Maar na het nieuws, van de nationale zenders, worden er wel opsporingsberichten geplaatst. Als het criminelen betreft, dan zal je zelf ook wel weten van welke nationaliteit, bij ons noemen ze dat soort gewoon makaken (uitgesproken makakken).
  Hetgeen nu feitelijk de definitie is van een gewelddadige criminel.

  Like

 17. Gewèldig verwoord weer Martha! Heb t gelijk aan ‘ons Geertje’ getwitterd!

  @geertwilderspvv #Omwillevdsmeerliktdekatdekandelaer.t is niet te geloven;zo´n bericht slaat je met verbijstering http://wp.me/p1O7aM-iTl

  Like

 18. Jan Braam zegt:

  Als het zo erg is dat militair en politie niet meer in uniform kunnen reizen, kondig dan de staat van beleg maar af!

  Like

 19. vigilante zegt:

  Koop een vuurwapen.

  Like

 20. Luchtpint zegt:

  Ik kan me inbeelden dat ‘Opsporing verzocht’ een programma wordt dat maar hooguit plusminus 5 minuten duurt moesten er in Nederland niet zoveel Marokkanen rondlopen, en dat er in dat geval dus geen enkele noodzaak zou bestaan om een programma uit te zenden dat bv. een half uur duurt. Te denken dat er een verband kan zijn tussen de uitzendduur van dat programma en het aantal lichtgetintiërs in de Nederlandse samenleving, dat lijkt voor die idioten weer een soort logica waar ze zelf niet op kunnen komen.

  De simplisten !

  Het ene is dus symptomatisch voor het andere, zeg ik dan.

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Beste Martha N.
  Opsporing verzocht kan niet zonder allochtonen. Dus zonder het gebroed van M&F gaat de stekker eruit.

  Like

 22. luckybee zegt:

  De vraag is wat doen wij met de NPO? en voor al de mensen die de leiding hebben? het zijn zo te zien allemaal veraders.

  Like

 23. Wim Peters zegt:

  Niet te geloven ? Nee,maar ik geloof het wel,beter nog,ik weet het zeker ! Ons land is een smerige
  linkse,criminele moslimtroep geworden en het wat we nog kunnen doen ,is op Geert Wilders
  stemmen,tot ook die door de opvolgers Kok,worden afgemaakt !

  Like

 24. globetrotter zegt:

  Het Nederlandse volk zal niet buigen voor een stel rovende, verkrachtende, regels aan hun laars lappende mohammedanen. Steeds vaker hoor ik van mensen dat ze in grotere steden geschoffeerd worden door moslims. Je loopt met je vrouw of vriendin en er wodt door dit meestal werkloos tuig tegen je gezegd, “we maken jullie ongelovigen allemaal af en je hoer (vrouw..) gaan we eerst verkrachten” Tja, ik woon in een dorp en wij hebben dat tuig gelukkig niet, maar de eerste beste moslim die mij zulke dingen zegt, gaat keihard tegen de vlakte. De moslims hebben hun mond vol van respect, maar kotsen op ons. Als het ze hier niet aanstaat, opzouten aub. De Australische regering zegt het onomwonden, “wij zijn jullie niet nodig, maar jullie zijn ons nodig”. Het duurt hier in NL geen vijf jaar meer voor de pleuris uitbreekt. Dan krijg ik weinig rust meer, want dan moet ik overdag werken en ’s nachts op pad om dat volk dat ons naar het leven staat, zelf een kopje kleiner te maken. Of ik dan mijn mitrailleur weer uit de kazerne kan halen betwijfel ik… Komt tijd komt raad!

  Like

  • Globetrotter:u heeft gelijk;ik hoor ook vaak van dat fraais,en niet alleen de laatste tijd;speelt al jaren!Maar aangezien politici niet tussen dat tuig hoeven te wonen en te winkelen,geloven ze dat niet.En is het dus,in hun visie,niet waar!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s