Stop het ophitsen en afslachten in naam van Allah!

Screenshot 14

(Vertaling: E.J. Bron)

Stop de leer en de verbreiding van de ideologie van “Islamitische Staat” in Duitsland en Europa! Al maandenlang bereiken de mensen in de hele wereld constant nieuwe berichten over de gruweldaden van de “Islamitische Staat” (IS) in Syrië en in Irak. Maar wat drijft IS en haar aanhangers? Kunnen de IS-strijders zich echt beroepen op de islam, zoals blijkt uit de naam van de organisatie? Anders dan politiek en media steeds beweren, berust het ideologisch fundament van IS daadwerkelijk op bronnen van de islam en kan het rechtstreeks afgeleid worden uit soenna en koran. Op talrijke plaatsen wordt tot geweld en moord opgeroepen, zoals in de volgende soera´s:

Soera 4, vers 89:  Zij wensen dat gij verwerpt, evenals zij hebben verworpen, zodat gij aan hen gelijk zult worden. Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden.”

Soera 8, vers 12: “Toen uw Heer aan de engelen openbaarde: “Ik ben met u; versterkt de gelovigen. Ik boezem ontzag in de harten der ongelovigen. Slaat daarom hun hoofd af en slaat alle toppen van hun vingers af.”

Soera 8, vers 39: “En bestrijdt hen totdat er geen vervolging is en de godsdienst geheel voor Allah wordt. Maar als zij ophouden dan ziet Allah voorzeker hetgeen zij doen.”

Soera 9, vers 111: “Voorzeker, Allah heeft van de gelovigen hun persoon en hun bezittingen gekocht in ruil voor het paradijs – zij vechten voor de zaak van Allah en zij doden en worden gedood…” 

De islam maakt een wereldwijde heerschappij-aanspraak geldend, die d.m.v. de Jihad dient te worden doorgedrukt. Daarbij legitimeert de islam sinds oudsher geweld en moord om zich uit te breiden over de hele wereld. De Jihadisten van IS zijn gewoon de volgende in een lange lijst van in naam van de Jihad opererende islamitische organisaties, die de wereld in toenemende mate bedekken met terreur, angst en verschrikking.

Het feit dat honderden uit Duitsland afkomstige moslims zich als IS-strijders in Irak en Syrië schuldig maken aan de meest vreselijke gruweldaden op de burgerbevolking, geeft extra aanleiding tot grote verontrusting en dwingt tot politiek handelen. Want deze mensen werden in moskeeën, koranscholen, islamitische centra midden onder ons geïndoctrineerd en ideologisch opgehitst. Nu is het aan de politiek om de grenzen van de godsdienstvrijheid consequent te tonen tegenover de politieke machtsaanspraak van de islam. Alle inspanningen dienen ondernomen te worden om de leer en de propaganda van de Jihad volgens het motto “Stop het begin!” vastberaden tegemoet te treden.

Wij appelleren aan de Duitse politiek om de bevolking niet langer te misleiden met onverantwoordelijke valse beweringen dat IS-terreur niet in de islam is gefundeerd, maar dat deze wordt misbruikt om zijn doelen door te drukken en in plaats daarvan eindelijk de weg vrij te maken voor een brede maatschappelijk, zakelijke en verlichte discussie over het ideologisch fundament van IS, zijn ambities en doelen, evenals zijn wereldwijde ideële en financiële ondersteuners.

De burgers en de politiek in Duitsland en Europa worden ertoe opgeroepen om de mens verachtende ideologie van IS op tijd vastberaden tegemoet te treden. De in naam van de islamitische aanspraak op wereldheerschappij gevoerde Jihad stopt niet voor staatsgrenzen. Hij bedreigt alle mensen in hun leven, hun waardigheid, vrijheid en zelfbeschikking, onafhankelijk van etniciteit en nationale identiteit.

Screenshot 16

Bron:
www.paxeuropa.deen

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Europa, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Stop het ophitsen en afslachten in naam van Allah!

 1. zou het O.M.in Nederland nog een keer wakker worden of slapen ze net zo door als voor en tijdens de tweede wereldoorlog!!!shalom leon van duren

  Like

  • Driek zegt:

   leon van duren zegt: zou het O.M.in Nederland nog een keer wakker worden of slapen ze net zo door als voor en tijdens de tweede wereldoorlog!!!shalom leon van duren

   Nu, beste Leon, reken er maar op dat ze in Nederland niet wakker worden, en ik raad alle Joodse mensen, die nog in de bloei hunner jeugd zijn, naar Israël te vertrekken. Want over slechts enkele jaren is Nederland voor Joden onleefbaar.

   Like

 2. Theodoor zegt:

  Het bloedige boek staat bij de voorzitter van de tweede kamer op tafel.
  Onbegrijpelijk dat Rutte zegt dat ISIS geen Islam is.
  Het bloeddorstige naar de ongelovigen, dat is iedereen die geen moslim is, duurt al 1400 jaar.
  En nog zijn heel veel mensen niet wakker, nog even dan worden ze ook nooit meer wakker.
  De natuur zit raar in elkaar.

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik las zojuist op de site van de Telegraaf:

  ‘Vraag moslim niet afstand te nemen van ISIS’
  Het is goed bedoeld maar toch verkeerd om moslims, collectief en individueel, te vragen afstand te nemen van het geweld van geloofsgenoten in Syrië en Irak. Dat zei Piet Hein Donner, vicepresident van de Raad van State, zaterdag in een toespraak bij het jaarcongres van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Daar was ook koning Willem-Alexander aanwezig.

  Volgens Donner wordt de eenheid in de samenleving bedreigd door het „gif van de haat” en de achterdocht die het geweld van terreurbeweging Islamitische Staat in de wereld oproept. Maar moslims in Nederland vragen daar afstand van te nemen, impliceert dat „we ze ervan verdenken dat zij óók zo zijn.” Katholieken en protestanten werden tijdens de gewelddadigheden in Noord-Ierland ook niet opgeroepen zich daarvan te distantiëren, aldus Donner.
  Als we ervan uitgaan dat moslims per definitie gevaarlijk en radicaal zijn, meent Donner, dan wordt er langs religieuze lijn een gevaarlijke scheiding in de samenleving aangebracht. Mensen mogen niet verdacht worden alleen op basis van hun religie, betoogde Donner.

  En na dit te hebben gelezen, ben ik er wederom van overtuigd dat Nederland voorgoed verloren is. Piet Hein Donner? Die man is niet goed snik.

  Like

  • Jacolijne zegt:

   Er zit groot verschil tussen de katholieken en protestantse strijd in Ierland en wat Isis doet. De katholieken en de protestanten handelden in strijd met wat Yeschua/de Bijbel van de mens wil. In tegenstelling tot Isis die precies doet wat mohammed/allah wil. mohammed is toch wel de kern vd
   islam/qoran). En Yeshua ha Masshiach de kern vd Thora/ Bijbel de kern.

   Like

  • Leo zegt:

   Vicepresident van de Raad van Stasi – Rechtspraak in eigen huis.

   Like

 4. Zal hier ook best rond lopen,maar er wordt niet naar gezocht;bewust niet!Auto’s controleren en bonnen schrijven heeft hier de prioriteit!

  Like

 5. Pingback: IN THE NAME OF ALLAH: = ISLAM | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s