Eén stuk vuil minder; ISIS viert de dood van zijn jongste “martelaartje”

Screenshot 6

(Vertaling: delamontagne)

Abu Ubaidah, een jongen van 10, heeft twee weken geleden de dood gevonden terwijl hij aan de zijde van z´n vader meevocht, aldus een “Twitter Account” van de Islamitische Staat. Deze zou zijn jongste strijder hebben verloren, Abu Ubaidah, bijgenaamd “Het leeuwenwelpje van Baghdadi”, dit om te refereren aan de naam van de leider van de troep Jihadisten; Abou Bakr al-Baghdadi.

Het kind werd herdacht op een Twitter Account dat sindsdien gesloten is. Hij werd aangeduid als de jongste “martelaar” van het Arabisch Schiereiland. Er werden foto´s geplaatst, waarop te zien is dat de jongen wapens vasthoudt en is gekleed in gevechtstenue met een riem explosieven om.

Het jongetje komt oorspronkelijk uit Saoedi-Arabië of een van de Golfstaten. Hij kwam met z´n vader naar Irak voor de Jihad. Hij werd 2 weken geleden gedood, aldus de groep terroristen die bevestigden dat vader en zoon zijn omgekomen door Amerikaans toedoen.

Behalve de gruwelijkheden die ze bij de burgerbevolking aanricht, wordt ISIS aangeklaagd voor het feit dat ze binnen hun troepen kinderen aannemen. Door kinderen onder de 15 jaar te gebruiken verrichten zij een “oorlogsmisdaad”.

Eerder dit jaar was er een video te zien van een konvooi van de ISIS in de Irakese stad Kirkuk, met kinderen die zwaar beladen waren met wapens en aan de zijde van de combattanten mee paradeerden.

Screenshot 7

Bron:
http://euro-jihad.com

Vertaald uit het Frans door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

33 reacties op Eén stuk vuil minder; ISIS viert de dood van zijn jongste “martelaartje”

 1. Cathja zegt:

  Ik voel beslist geen medelijden met dit kind. Ik voel sowieso geen medelijden met al die IS-strijders. Ze hebben ervoor gekozen om de wereld de stuipen op het lijf te jagen, te moorden, te verkrachten, en mensen op de vlucht te laten slaan.
  Van mij mogen ze allemaal in één ogenblik uit de wereld geholpen worden. Wat een opruiming/opluchting zou dat zijn!

  Like

 2. En dan te bedenken dat wij dit soort nooit geëvolueerde primaten hier met miljoenen (en nog steeds) binnenhalen en onderhouden! Niet zij zijn levensgevaarlijk, maar onze regering die hun kooien hebben geopend!

  Like

 3. Jan zegt:

  Het blijft een smerig volk van Turken:

  https://twitter.com/BertramusN

  Hier moet ik om lachen: de domme wijven uit Oostenrijk

  Like

  • Jan zegt:

   Obama’s prioriteiten liggen echter elders:

   Obama Gave $227 Million To Group Implementing Forced Abortion In China

   Representative Chris Smith (R-N.J.) said at the Heritage Foundation on Thursday that despite his and other congressmens’ efforts to hold Communist China accountable for its one-child, forced abortion policy, President Barack Obama and his administration are not only ignoring the policy but are advancing the “brutal program.”

   “I respectfully submit that not only is the Obama administration turning a blind eye to the atrocities being committed under the one-child policy, but it is even contributing financial support–contrary to U.S. law–to the United Nations Population Fund (UNFPA),” Smith said in a keynote address at the event.
   http://cnsnews.com/news/article/penny-starr/rep-smith-obama-gave-227m-unfpa-implementing-forced-abortion-china

   Like

  • Theodoor zegt:

   Ik begin er steeds meer niets van te snappen van D66, VVD en de PvdA.
   Ze willen perse vriendjes zijn van Turkije dat lak heeft aan Christenen en lak heeft aan de NAVO en alleen maar erop uit is om Europa in te nemen. De raket beveiliging heeft miljoenen gekost, Spanje gaat daar 2015nog eens weer naar toe ipv Nederland. Een gedeelte van Cyprus is geannexeerd door datzelfde Turkije, zonder gevolgen.
   Met Rusland maken deze partijen ruzie om de Ukraine en de Russische veiligheid staat daarbij op het spel en dat is linke soep als jezelf nog geen deukje in een pakje boter kunt slaan.
   De PvdA is dikke vriendjes met Obama en D66 met Turkije, beiden hebben een hekel aan de Joodse staat.
   Er staan hele grote dingen te gebeuren.
   Israel zet je zware bommen maar op scherp, je houd weinig vrinden meer over in Europa en de heksenketel Midden-Oosten staat op uitbarsten, als dat al niet gebeurd is.
   Het is maar goed dat Iran nog geen atoomwapen heeft, niet alleen voor Israel maar ook voor de ISIS.

   En ja, dames en heren politici, jullie kunnen Nederland nu niet meer beschermen, alles is wegbezuinigd, is wel eens vaker gebeurd nietwaar, slimmeriken/geldwolven geschiedenis boeken gaan lezen.
   Ik zou maar gauw aan de slag gaan met herbewapenen en opleiden, nu kan het …………….

   Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Misschien mag ik het zo niet zeggen, maar terwijl de wederwaardigheden van het mannelijk testosteron regelmatig op de nodige terechte kritiek mag verheugen, blijft dat van het vrouwelijk oestrogeen veelvuldig buiten schot. Ik vind dat dit ook wel eens genoemd mag komen.

   Like

   • Jan zegt:

    Het is voor mij een compleet raadsel waarom er meiden zijn die in katzwijm vallen voor muzelmannen of dat kleffe Italiaanse volk of zwarten uit Afrika.
    In de jaren 70 heb ik zo vaak gehoord dat dit zulke leuke mannen zijn, totdat zij bemerkten wat voor lamstralen en macho’s zij zijn. Dan was het tranen met tuiten. Al is het natuurlijk een programma van niks, maar het programma ‘Grenzeloos verliefd’ volgde ik bijna altijd en steeds weer kreeg ik al mijn vooroordelen bevestigd. Ook de liefde tussen een Nederlander en een Iraanse die hier een aantal maanden was kreeg het zwaar te verduren. Zij zeurde iedere keer dat hij te weinig aandacht aan haar besteedde en weg was om te werken. Moraal: bezint eer gij bemint.

    Like

  • Maria zegt:

   wat die 2 domme wijven bezielden is onbegrijpelijk, bij terugkeer levenslang in gesloten psychiatrie zetten en sleutel weggooien, geen greintje medeleven heb ik voor dit gestoorde blanke ras dat ons gaat verraden en dan beseffen?????? ineens dat het dan toch niet een sprookje was dat islam gedoe, dan ben je psychisch gestoord een gevaar voor de maatschappij en ons volk…. laat ze maar zitten ginder want ze dragen in hun buik de volgende generatie terroristen, dat zit al mee in hun DNA….

   Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Ik vraag mij natuurlijk wél af wat een tienjarige met 72 maagden moet……

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Frans, die zullen hem eerst voorlichting geven natuurlijk…..

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ja, okee, maar wat dán? Stel dat het 72 naar activiteit hunkerende maagden zijn.
    Dat overleeft dat ventje niet……..

    Like

  • Harry zegt:

   Hetzelfde wat ie met z’n zakgeld doet , opsparen .

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Frans Brassens 11:20

    Die maagden hebben inmiddels toch wel een hele voorraad ‘gelukkigen’ om zich heen waaraan zij zich kunnen laven?
    Maar nou nog ’s wat…..; waarom blijven het ondanks de grote hoeveelheden ‘binnendringers’ toch maagden? Ik snap er niks van! Herstelt na elk ‘feestje’ de boel zichzelf weer of zo?
    Wie het weet mag het zeggen.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    De voordeur wordt via een wonder automatisch hersteld, Cathja, telkens weer. Maar het is ook zo dat iedere gelukkige zijn eigen zes dozijn willige ter beschikking gestelden heeft, dus anderen komen niet aan bod. Omdat er door die regeling nogal veel nodig zijn, zeker in deze tijden, draaien de maagdenfabrieken overuren.

    Like

  • bobzelf zegt:

   Bel Rutte effe, die kan altijd alles goed uitleggen aan kinderen !!!!!!!!!!!!

   ZEKER ALS OME GEERT WEER IETS LELIJKS GEROEPEN HEEFT !!!!:

   Zoals, minder, minder, minder !!!

   dat willen we toch niet, MINDER ?, HET GAAT TOCH GEWELDIG NU ??

   TOCH ???

   GR. BOB

   Like

 5. Jan zegt:

  Hoor ik het linkse volk nu, nu een journalist is geliquideerd? Nee, want Israël is er niet bij betrokken*.

  IS jihadists execute Iraqi journalist, 12 other people
  The jihadists shot dead Raad al-Azzawi, a 37-year-old cameraman for local news channel Sama Salaheddin, his brother and two other civilians in the village of Samra, east of the city of Tikrit, relatives of the journalist said.
  “IS executed him, his brother and two other people in public today,” one relative said, speaking on condition of anonymity for fear of retribution from the jihadist organisation.
  http://news.yahoo.com/jihadists-execute-iraqi-journalist-3-others-relatives-200230879.html

  * http://www.villamedia.nl/nieuws/bericht/gaza-weer-journalisten-gedood/110544/

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Met gestoorden is het moeilijk om mee om te gaan en daar lopen er nogal wat rond in Europa, zoveel dat de politici niet meer weten welke maatregelen te nemen.
  Hier hebben ze nooit op gerekend in de verschillende praathuizen.
  Elk stuk vuil wat niet meer opstaat is winst.

  Like

  • Lucie zegt:

   De meeste politici zijn zelf gestoord.
   Dit is te herkennen aan hun idiote beleid in het hele Westen.
   Waren ze intelligent,dan ging het al vele jaren goed bij ons,nu maken ze alles kapot.

   Like

 7. Jan zegt:

  Jihadi kidnap and murder handbook… and plan to infiltrate British Army and police

  The 268-page terrorism guide called The Management Of Savagery reveals IS’s intention to:
  Target tourists at locations across the Islamic world
  Exploit the propaganda value of targeting Western journalists, and to try to capture oil workers
  Strike the same strategic targets repeatedly in a bid to expose weaknesses in Western security.

  The handbook also revealed that infiltration operations have been going on for years – meaning that a sleeper cell may already have get inside the MoD or a police force.

  Written by influential jihadi Abu Bakr Naji, the guide has been carefully studied by the terrorist commanders in Syria and Iraq, who he tells: ‘Our battle is long and still in its beginning… However, its length provides an opportunity for infiltrating the adversaries. [We] should infiltrate the police forces, the armies, private security companies, sensitive civil institutions.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2789482/exposed-jihadi-kidnap-murder-handbook-plan-infiltrate-british-army-police.html

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Het was nog maar een kind, natuurlijk, maar wat móet je er mee? Binnen 5 jaar was het net zo’n etter geweest als al die anderen. Schuld van zijn opvoeding, niet van het westen of wie of wat dan ook! Naar weasterse maatstaven had je nog medelijden kunnen hebben met de moeder, maar ik stel me zo voor, dat die nu ergens lekker de dubbel getroffen weduwe/moeder der smarten zit te zijn, die door haar tranen heen lacht omdat haar ‘mannen’ nu beiden in het Paradijs vertoeven en intussen de weduwenpremie opstrijkt: We weten tenslotte inmiddels hoe dat gaat bij dat soort volk.
  Walgelijke mensen!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  ZO IS DE ISLAMIST EN TURK ERDO(WAAN) !
  Hij wou altijd al goedkoop van de koerden af
  komen en het zou me niet verwonderen dat
  hij zijn smerig turkenvolk wat er in Europa
  omloopt nu ook aansteekt ze om zeep te
  helpen ! Op You Tube zijn al tientallen
  streams dat de ISIS vrolijk in vele steden
  wandelen en doen of er niets aan de hand
  is !
  ERGO ! HIJ IS HET PAARD VAN TROYA
  DAT DE SHARIA NAAR EUROPA BRENGEN
  WIL ! EN OOK NOG IN DE EU !
  WAT VOOR KLOOTZAKKEN HEBBEN WIJ
  OVERAL AAN HET ROER !
  GEERT !
  GRIJP IN VOORDAT HET TE LAAT IS !

  Like

 10. Th.M. van Baarle zegt:

  Er wordt gezegd in het artikel dat het laten vechten van minderjarigen een oorlogsmisdaad zou zijn. N.m.m. kun je oorlog voeren als land met een ander land. IS is geen erkend land.
  We hebben te maken met een losbandige bende terroristen. Simpelweg een criminele organisatie die geen binding heeft met een erkend land.
  Jihadisten die opgepakt worden, wordt ten laste gelegd het lid zijn van een criminele organisatie. Dus niet krijgsgevangenen van een ander land waar men mee in oorlog is.
  Er kan ook geen beroep gedaan worden op de Conventie van Geneve. Van beide zijden! Er geldt geen oorlogsrecht. Er wordt gejaagd op misdadigers die uiterst gevaarlijk zijn.

  Like

 11. Furry zegt:

  Lekker. Dat jong spoort niet, met dat domme lachen van hem.
  Kinderen vechten is moeilijk, ga het aan de russen die in Afghanistan vragen, die daar hebben gevochten, maar het is jij of hen.

  Like

 12. Marc Bouwman zegt:

  Ik heb buitengewoon veel medelijden met de joch, en een godsgruwelijke afschuw voor dat tuig van een vader: je eigen kind brainwashen en offeren aan jouw idiote oorlogsgod!

  Dat is trouwens ook een element wat feitelijk nooit genoemd wordt in het onderscheid tussen het Westen en de islamitische wereld: wij kennen zeer duidelijk het onderscheid tussen kind en volwassene. Moslims zien hun kind te vaak als een kleine volwassene: jongens om te sterven aan een of ander front, meisjes om uitgehuwelijkt, verhandeld, verkracht of eenvoudigweg vermoord te worden.

  Wat loopt die ‘cultuur’ ongelooflijk ver achter!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Dan kun je net zo goed medelijden hebben met élke moordzuchtige islamiet, Marc.
   Ook die was eens zo’n ‘joch’, ook die is gehersenspoeld en opgeofferd aan een idiote oorlogsideologie.
   Medelijden is in deze een zwaktebod, een gat in je verdediging tegen het kwaad.

   Like

   • Marc Bouwman zegt:

    Nou Frans, nee hoor. Medelijden tast mijn verdediging nou niet echt aan. Realiteitszin en het hart kunnen goed samengaan. Mits je weet hoe je ze beide tot gelding brengt. Dat zit bij mij echt wel goed, geloof me.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ik geloof je. Maar je zegt helaas niets over het object van (je) medelijden en wat ik daar over opmerkte. Een vraag: Zie jij een verschil waar ik dat niet zie?

    Like

 13. Enerzijds jammer dat pa ook gelijk het loodje heeft gelegd;anders had hij kapot kunnen gaan van verdriet,wat ik hem zeer had gegund!Of misschien is dat een emotie die niet in hun genen zit en zijn ze alleen maar trots?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ze zijn alleen maar trots Yvonne, want het zijn martelaren voor allah. Als ze verdriet tonen is dat gespeeld en alleen bedoeld om er beter van te worden. Denk aan Gaza.
   Voor de draaiende camera’s van de wereldpers huilen ze tranen met tuiten, maar die zelfde ‘moeders’ hangen net zo makkelijk bomgordels om hun kinderen!
   Zouden wij als moeders zoiets gruwelijks met onze kinderen uithalen?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s