Kassel: Islamitische vrouwen eisen meer zwemtijd

Screenshot 8

(Vertaling: E.J. Bron)

“Dat heeft met religie te maken. De koran verbiedt het me om naar een zwembad te gaan waar ook mannen zijn”, zegt Ferizet Gök. Zij en andere moslima´s willen dat hun zwemtijden worden uitgebreid. “Nauwelijks ben je ´s morgens in het water en hebt plezier, of je moet er ook al weer uit om te douchen”, zegt de 40-jarige.

[…] Uiteraard mogen er op hun zwemtijden ook alleen maar vrouwen in het zwembad werken. Laura Schäfer is badjuffrouw. Heel eenvoudig is de omgang met de vrouwen niet. Het probleem is dat ze maar weinig verstaan als ze hen attent maakt op verkeerd gedrag. Veel moslima´s willen leggings in het water dragen of laten hun kleine kinderen in het diepe bad zwemmen. Als ze hen hierop aanspreekt, willen de vrouwen hier eerst met haar over discussiëren, zegt Laura Schäfer. “Ik word door hen niet serieus genomen. Het zou mooi zijn als de vrouwen zich aan de regels zouden houden.” […]

Birgit Hengesbach-Knoop wil het vrouwen zwemmen uitbreiden tot 12.00 uur of op een andere middag in de week aanbieden. Het zou ook belangrijk zijn voor de kinderen om samen met de moeders te gaan zwemmen. Bij het vrouwen zwemmen mogen echter alleen maar jongens tot 7 jaar aanwezig zijn. Niet alle badgasten willen dit. Op zaterdagmorgen wachten kort voor 10.00 uur al enkele mannen – ook sommige met kinderen – om eindelijk naar binnen te mogen.
(Gedeelte uit een artikel van HNA.de)

______________________________________________________________

De ramen van onze zwembaden moeten met zwarte folie beplakt worden, vaders met kinderen en kleine jongens, die ouder zijn dan 7 jaar, moeten zich aanpassen aan de islamitische traditie – en dat alles voor personen, die meestal ook nog de pest hebben aan ons land en de hier wonende mensen. Kleine tip: Dit is Duitsland, hier heerst ook voor islamitische vrouwen vrijheid van reizen en er gaan dagelijks vluchten naar landen, waarin al deze dingen normaal en voorgeschreven zijn. . .

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Kassel: Islamitische vrouwen eisen meer zwemtijd

 1. Jan zegt:

  Mijn religie schrijft mij voor om die vodden het zwembad uit te schoppen.

  Like

  • A Jacobs zegt:

   Hahah das een goeie,wie bepaalt er nu?Laat het geloof zitten waar het zit,daarboven ergens in de wolken,ZELF bepalen om te zwemmen waar dan ook en niks aantrekken van het geloof,heeft er niks mee te maken,pffffff,lekker naaktzwemmen en voel je vrij

   Like

 2. windwens zegt:

  Ik zou ze gewoon laten verzuipen ipv voortdurend in discussie gaan dat mens lijkt wel gek. Wie niet luisteren wil moet maar voelen. Dat zwemmen is ze gewoon een doorn in het oog vandaar alle heisa, in de woestijn is het moeilijk zwemmen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Altijd: we eisen, we eisen, we eisen! Weten de ‘dames’ eigenlijk wel wat de Europeanen eisen?
  Wel, dit: dat ze zich aanpassen aan de regels van het land waar ze zo graag willen wonen. En willen ze zich niet aanpassen, dan zwemmen ze maar niet óf ze pakken hun boeltje op en vertrekken naar het thuisland. Geen enkel probleem, en het ruimt hier lekker op!
  Sjonge, ik word altijd zo kriegel van deze berichten! Ze menen overal maar recht op te hebben, maar o wee als je ze op hun plichten wijst, dán mag er weer iets niet omdat de koran dat verbiedt.
  Ja, zo kom je wel aan je trekken.
  Bah, stom volk!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou…..effe niet toegeven, hè…..
  Blijkens dit artikel ís men ze al ruimschoots tegemoet gekomen -meer dan ze als ‘gasten’ in Duitsland feitelijk toekomt. Verder wijst hetgeen die Laura Schäfer hier vertelt er weer eens op, dat ook die moslima’s over de nodige kuren en grillen beschikken, dat je daarvoor niet per dé bij hun mannen hoeft te zijn! Laat ze met hun vieze leggings en Boerkini ’s maar liever in de Rode Zee gaan zwemmen; daar kunnen ze hun kinderen ook ongestoord laten verdrinken, waar ze op de één of andere manier bijna op uit lijken te zijn!
  Goeie God, je zult als badmeesteres toch verantwoordelijk zijn voor zúlk soort badgasten!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Theresa 12 oktober 2014 om 09:46

   Laat mijn eerste reactie bij het lezen van de kop nou ietwat soortgelijk zijn als die van jou: als die moslima’s zo graag meer zwemtijd willen, smijt ze dan boven open zee uit een vliegtuig; iets dergelijks is destijds toch bij de beste families voorgekomen, heb ik me laten vertellen?
   Waarom moeten die veeleisende creaturen eigenlijk zwemmen? Is dat om het jarenlang aangekoekte woestijnstof onder die lugubere boerka’s af te spoelen?
   Ik zou trouwens niet graag samen in één zwembad liggen met ‘besneden’ moslima’s; erg onhygiënisch en dan heb ik het niet over de ongewassen lappen die ze tijdens het zwemmen dragen (als men begrijpt wat ik dan wél bedoel).

   Like

  • Driek zegt:

   Maar ik lees nooit dat Joodse vrouwen meer zwemtijd willen hebben, of Hindoestaanse vrouwen, om er maar een paar te noemen, het zijn altijd weer de moslims die eisen stellen aan van alles en nog wat. Wat hangen die mensen mij toch verschrikkelijk de keel uit, en het gaat maar door. We kunnen schrijven wat we willen, maar het schiet niks op, onze bewindslieden gaan gewoon door met het binnenhalen van dat tuig. Ik heb het opgegeven, en ik heb ook geen zin meer om in debat te gaan met mensen die de islam nog steeds een verrijking vinden. Mijn geduld is op. Ik stop ermee.

   Like

   • Dus laat u het hoofd hangen en zich als een lam afvoeren???Niet toch???Dat u er moedeloos van wordt,dat snap ik goed./Maar als we daaraan toegeven hebben ze ons waar ze ons hebben willen,en dat gun ik ze niet;nooit!

    Like

   • Maria zegt:

    Ik snap U Driek maar niet opgeven aub, doe het voor je land en roots!!!!

    Like

 5. Giny zegt:

  Elke keer als ik zo iets lees en hoor, ben ik sprakeloos!
  Ik heb intussen dezelfde religie maar aangenomen die Jan ook heeft!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Hoe was dat voordat jullie kopvodden naar Europa kwamen ?
  EN ZO WORD HET OOK WEER INGEVOERT !
  EN NIET GOEDSCHIKS DAN MAAR KWAADSCHIKS !
  En om nog een schopje erop te leggen !
  WE KOMEN ALLEMAAL NAAKT !
  GLOEIENDE GLOEIENDE !

  Like

 7. elisamad2013 zegt:

  Ze eisen steeds meer alleen werken daar hebben ze geen oren naar DAN liever massaal kinderen op de Westelijke wereld zetten…

  Like

 8. michel zegt:

  Altijd eisen en in discussie gaan en totaal niks toevoegen. Snap niet dat er nog debielen zijn die begrip voor dit Kutvolk hebben. Geen respect voor respectlozen geen begrip voor begriplozen. Dump ze lekker op open zee. Daar hebben ze tijd genoeg om te zwemmen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Zelfde laken een pak in Denver waar een mohammediene met al haar vodden het water in wil, bakzeil haalt en direct begint te krijsen over discriminatie net als haar advocaat, een bebaarde Saraceen.

  Muslim Woman Charges Discrimination Over Pool Rules
  A Muslim woman is crying foul over a community swimming pool’s policy of requiring bathers to wear swimsuits after she wasn’t allowed to enter the pool fully clothed.
  Sabah Ali told a local Denver TV station she felt discriminated against by the Commerce City Recreation Center when told that pool policy wouldn’t allow her to wear traditional Muslim clothing in the water.
  “Why do I have to be half naked to swim? To enjoy my time with my kids?“ Ali sobbed during her interview with Denver’s 7 News. “I want to have the same rights as every citizen.”

  But Commerce City spokeswoman Michelle Halsted told the station that the rules apply to everyone, not just Muslims. Swimmers aren’t allowed to wear jeans, athletic shorts or other everyday street clothes in the community pool for safety and health reasons.
  “The city routinely turns away people who don’t have appropriate swimwear — jean shorts, sport shorts, not wearing swim diapers,” Halsted said. “We turn all those individuals away because the No. 1 focus for us is safety.”
  http://thelibertarianrepublic.com/muslim-woman-charges-discrimination-pool-rules/#axzz3Fv6sqZsR

  Filmpje laat zien wat deze ingepakte in het zwembad meent te moeten kunnen dragen. Een mummie heeft minder zwachtels dan deze Siberische outfit:
  http://www.themuslimguy.com/news-video-public-pool-denies-service-to-muslim-mother-because-of-islamic-clothing/

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Kijk dat zijn nou de vrouwen dat als ik ze zie, wil ik hun kopvod afrukken met een paar pieken haar erbij zodat ze gillen en krijsen van pijn en dan gooi ik ze mijn land uit.

  Like

 11. Jean zegt:

  Nederland en Vlaanderen STOP met rekening te houden met moslims, willen ze zwemmen dan gaan ze maar zwemmen in zwemkleding zoals hier en met mannen en vrouwen en kinderen samen, wij willen die islam smeerlapperij niet in ONZE samenleving en wij zullen ons ook niet aanpassen aan die achterlijke barbaarse waanzin want die vuiligheid moet verboden worden, doet de politiek het niet dan doen wij het op onze manier maar het resultaat zal sowieso zijn een islamvrij land.

  Like

 12. Fred zegt:

  Eisen, eisen, eisen.
  Altijd maar weer eisen. Doodziek wordt je ervan.
  Ze zouden eigenlijk blij moeten zijn.
  In de zandbak waar ze uitgekropen zijn is amper drinkwater laat staan zwemwater.
  Maar nee, met hun vieze kleren aan het zuivere zwemwater verontreinigen wat ze eigenlijk meer gebruiken als badwater en dan ook nog eens klagen.
  Wie controleert dat water eigenlijk op zuiverheid en besmettingsgevaar?

  Like

  • Cathja zegt:

   Ja, wat huist er onder die stapels lappen voor viezigheid? Ik zou mijn tenen nog niet in het water steken als er zo’n moslima in het bad zat!
   Bah, wat goor!!

   Like

 13. Tistochwat zegt:

  Makkelijk, heel makkelijk om ALLES gedaan te krijgen als je beweert dat ‘het moet van je religie’!
  Het wordt tijd dat er een ‘religie’ ontstaat die de ‘gelovigen’ bijv. verbiedt om belasting te betalen.
  Ik zou me meteen laten ‘bekeren’ en mijn ‘geloof’ enthousiast gaan belijden!

  Like

 14. Benesha zegt:

  Het valt mij op dat de frequentie van dergelijke berichten exponentieel stijgt. Ze hebben dus genoeg zelfvertrouwen en bestuurlijke macht om hun cultuur op te dringen. Dit voorspelt niet veel goeds voor de komende jaren. Maar de reactie van de autochtonen, eens de emmer vol, zal hard zijn, ook voor de verraders goedmenschen en verraders politici. Het zal zo een beetje zijn als wat men na WO II met de collaborateurs gedaan heeft.

  Like

 15. Het is de hoogste tijd dat wij onze eisen eens op tafel gooien!En nadat zij uitgezwommen zijn,zou ik er nog niet meer willen zwemmen:bah!Dus:boycotten,die zwembaden die zich geroepen voelen die wijven tegemoet te komen!Kijken of ze dan nog hun kop boven water kunnen houden!Want reken maar,als ze eenmaal op hun achterlijke manier mogen zwemmen,dan hebben ze geen zin meer!Pure dwingelandij!

  Like

 16. Maria zegt:

  en wij eisen dar jullie vertrekken naar jullie haatlanden!!! willen jullie zwemmen bouw dan je eigen halal zwembaden achterlijk volk! ik wens niet te zwemmen met dat soort volk in een zwembad is zeer on-hygiënisch om met kledij te zwemmen en wij moeten dat alle maar maar pikken, hun EISEN EISEN EISEN en dat terwijl zij op ONZE KOSTEN HIER LEVEN, vertrek naar MO aub, maar wacht effie, dan is daar geen zwemmen, geen auto rijden, geen scholing, geen uitkering, geen kindergeld, niets dan verrot geslagen te worden, gestenigd te worden, en maar broedmachine zijn van je man alle dagen onder alziend oog van allah en sharia, achterlijk domme wijven!!!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Zwem maar lekker in eigen land !! Rot op!!

  Like

 18. oud-marinier zegt:

  Ik vraag me af hoe lang het duurt eer er andere mensen van het zwembad gebruik kunen maken , nadat het islamitische vrouwen zwemuurtje is geweest… Moeten ze het gehele bad weer leeg laten lopen , desinfecteren , en opnieuw vullen met SCHOON water…. Oh ..daar had nog niemand aan gedacht zeker…. Helemaal mesjogge die achterlijke mosselwijven…. Kunnen ze die baden voor het “mosselwijven-zwemuurtje” niet vullen met water waar een VEEEEEEEEEEL te hoog zoutzuur gehalte in zit …bijv….??? Ja toch …??? Of ga ik nu weer te ver ???

  Like

 19. Qvic zegt:

  Dat het zo zou staan in hun boek, wil eigenlijk zeggen, dat volgens hun ideologie bij het zien van een stukje blote huid van een vrouw met uitzondering van haar gezicht en handen, de mannen die ook deze ideologie aanhangen het recht zouden hebben om haar te mogen verkrachten c.q. paren.
  Want dat vertellen ze eigenlijk, daarom mag er alleen vrouwen aanwezig zijn tijdens het zwemmen. Maar hebben ze ooit aan gedacht dat wij christenen deze gewoonte niet hebben. Dus dat hier dan ook geen draagvlak en begrip voor is, om hun gewoontes ook hier in het westen toe te laten.

  Like

 20. Jules Vismale zegt:

  Deze afschuwelijke islamserpenten moesten eigenlijk in het opgenoemde zwembad in Kassel eens een stel vrouwenhatende moslimmannen op hun dak krijgen die hen willen verkrachten of een hele bende neo-nazi’s die de pest hebben aan moslimvrouwen! Dan wil ik nog bekijken of die heksen dan nog zo graag gescheiden willen zwemmen van mannen of gooi desnoods dat hele zwembad maar dicht, net zoals Donald Duck ooit meemaakte in een strip waar hij een privé-zwembad voor zichzelf maakte en daarna een hele bende asociale kinderen, vrouwen en echte honden (!) uit Duckstad dit van hem afpikten!
  Ik moest bovendien nog denken aan de rassenrellen in Celle en dit verhaal uit Kassel waarbij sinister genoeg een bepaalde nazi (hij was in Celle geboren en woonde jarenlang in Kassel) dit zeker NOOIT had gepikt! Dat was de beruchte nazi-rechter Roland Freisler en als nazi-
  advocaat zou hij vast in deze tijd, samen met een hele bende SA’ers, al die eisende en akelige moslimwijven dat zwembad hebben uitgejaagd en dan had Freisler voor een keertje WEL iets goeds gedaan!

  Like

  • We kunnen natuurlijk daar ook een groep blote wasborden-mannen naar binnen sturen:alleen maar een rondje om het bad lopen!Ik zie het voor me;wat zouden die broedmachines krijsen!En misschien nog wel om uiteenlopende redenen!Hahaha!Gewoon zeggen:oeps,verkeerde deur,sorry!

   Like

 21. Avidia zegt:

  Ik word hier doodziek van, ze gaan wel een huwelijk aan met mannen die hen verkrachten, en nu denken ze dat Nederlandse mannen hen willen verkrachten?? Alsof Nederlandse mannen gedesinteresseerd zouden zijn in moslim vrouwen?? Moet hier hartelijk om lachen, welke Nederlandse man zou een moslim vrouw willen, alleen het uiterlijk al, zo onvrouwelijk, nee, wees maar bang voor jullie soortgenoten, die zijn op verkrachting uit, niet onze Nederlandse mannen , die hebben niks met jullie met jullie lappen dictorie, jullie zijn zo onaantrekkelijk!!!! Geen Hollandse man kijkt achterom. En dat siert iedere Hollandse man, wij zijn van het natuurlijke, wij willen gewoon zien met wie we te maken hebben, niet verhult in lappen, daar hebben echte Nederlandse mannen een hekel aan, dus blijf lopen in jullie lappen, de meer wij een hekel aan jullie krijgen, ga maar terug naar jullie eigen land, daar horen jullie thuis met jullie hitserige mannen!!!!! Walgelijk gewoon.

  Like

 22. D.DAY zegt:

  Wat ik me afvraag: als een vrouwelijke moslim met burqa wil gaan zwemmen in de Perzische Golf, gaan dan alle mannen spontaan het water uit? Immers, de koran schrijft voor dat mannen en vrouwen gescheiden moeten zwemmen!

  Like

 23. Joshua zegt:

  Gooi die eisende jurken in de Noordzee mogen ze heel lang naar marokko zwemmen hoeven zij niet meer te zeuren.

  Like

 24. Pingback: Zwembadscouts voor vluchtelingenkinderen | E.J. Bron

 25. kampersrene zegt:

  De kampioenen van de “goede zeden” dit en dat mag niet …..gene vent tijdens het uurtje zwemmen voor de lady’s….Maar ondanks hun enorm gevoel voor DE ZEDEN worden en werden reeds talloze meisjes het slachtoffer van verkrachting….enkelen hadden geluk ….ze leven nog !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s