Nederland wil vrijspraak voor Wilders

Screenshot 15

(Door: Tim Engelbart)

De PVV kan slechts rekenen op 16% van de stemmen van alle Nederlanders, maar vrijspraak voor Wilders in een nieuwe zaak is aanzienlijk populairder: 55%.

Alhoewel er nog geen officieel besluit ligt om Wilders te vervolgen (het ligt slechts ‘in de lijn der rede’), heeft het er toch alle schijn van dat zo’n zaak binnen enkele maanden (of zelfs weken) op de prent gezet gaat worden. Voor de tweede keer in zijn leven moet PVV-leider Geert Wilders zich dan voor de rechter verantwoorden voor uitspraken die hij in het openbaar heeft gedaan. En voor de tweede keer moet de rechter besluiten of er een strafbaar feit gepleegd is of niet.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, Dhimmitude, Elite, Geert Wilders, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

52 reacties op Nederland wil vrijspraak voor Wilders

 1. Monalisa zegt:


  ‘Meer dan de helft tegen vervolging Wilders’

  DEN HAAG –
  Meer dan de helft van de Nederlanders vindt dat PVV-leider Geert Wilders niet vervolgd moet worden. 55 procent van de ondervraagden vindt dat de uitspraak over Marokkanen van Wilders niet strafrechtelijk vervolgd moet worden, 39 procent vindt juist van wel. Dat komt zondag naar voren uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.
  Vooral mensen die D66, PvdA en CDA stemmen zijn voor vervolging. 45 procent van de SP-stemmers, bijna een kwart van de VVD’ers en 1 procent van de PVV-kiezers zijn voorstanders van vervolging.
  Als er nu verkiezingen voor de Tweede Kamer zouden zijn, zou VVD de grootste partij worden met 28 zetels (twee jaar geleden kreeg de partij 41 zetels), gevolgd door de PVV met 24 zetels (dit waren er 15 bij de verkiezingen 2 jaar geleden). Bijna een kwart van de ondervraagden zegt nu spijt te hebben van zijn of haar keuze bij de verkiezingen in 2012. Vooral PvdA-stemmers hebben spijt: 46 procent zou nu voor een andere partij kiezen.
  Over minder dan een half jaar zijn de Provinciale Statenverkiezingen. De leden hiervan kiezen vervolgens de leden van de Eerste Kamer. Als de Provinciale Statenverkiezingen nu gehouden zouden worden, wordt het heel spannend of VVD, PvdA, D66, ChristenUnie en SGP de meerderheid in de Eerste Kamer zullen behouden.

  Like

  • Maria zegt:

   dus als meer dan 55% nederlander ertegen is betekent dat ook dat 55% pro wilders is op het moment niet?

   Like

   • Monalisa zegt:

    klopt maar je hebt altijd meelopers. Maria een mooi voorbeeld van af 55+ zijn 3,5 miljoen stemgerechtigden dat zou toch eens mooi zijn voor wilders als ze allemaal op hem zouden stemmen ik meen dat je 62,000 stemmen moet hebben voor een zetel dan had hij al 56 zetels van die oude garde, dat zou mooi zijn helaas het is een droom.

    Like

   • Maria zegt:

    lieve Monalisa
    ik weet niet wat ik van die Jalta moet denken, mijn buikgevoel zegt me dat er iets ni juist is aan die groep, en waarom moet je betalen om hen te kunnen lezen??? dat vind ik raar (want door te betalen kunnen ze perfect in kaart brengen wie rechts is, bij geenstijl was dat niet zo), heeft niets met idealisme meer te maken, of vergis ik me?? denk het niet
    en die Annabel ook las ook veel via geenstijl van haar maar uiteindelijk kiest ze ook voor geld… zit me niet lekker dat… klopt iets niet aan… ze gaat werken met telegraaf, reader digest journalisten MSM, mijn gevoel zegt me dat ze verraad pleegt… (heb je een keer opgelet op de koppen van die 2 mannen in de studio daar en op het laatste van dat clubje mensen dat bijeen zat?) kreeg rillingen ervan….mijn gevoel is hier niet goed over… op Jalta zal ze NOOIT kunnen schrijven als op geenstijl.. ofwel is ze in een val getrapt, ofwel heeft ze voor het geld gekozen want een echte blogger schrijver doet dat niet, zou hetzelfde zijn dat ze aan EJ Bron vragen om zijn Blog op te geven en dan voor de MSM te gaan werken onder mom van hier mag jij nu de waarheid komen schrijven? Ze hebben de beste schrijfster weg gekregen bij geenstijl, kweenie mijn instinct zegt me dat er iets niet klopt ze gaat voor de MSM werken nu???
    sorry maar dat klopt niet… en hoe ze over Wilders praten dat zegt alles… heb een heel slechte vibe nadat ik de video zag en annabel zweeg gewoon, ze verdedigde Wilders op geen 1 moment… klopt ook niet!!!!

    wat denk jij Monalisa?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Maria daarom plaatse ik die link het zijn glad jakkes , kijk vooral hoe de man over de PVV praat dan heb je al genoeg antwoorden maar hij komt wel bij die foute krant vandaan.

    Like

  • Maria zegt:

   ik ga eerlijk zijn hé Monalisa…. ik vertrouw die annabel niet meer, komt gewoon omdat ze Wilders niet verdedigde, hoe ik schrijf zo ben ik int echt, alleen beter dan want dan pas kan ik me goed uitdrukken, moet eerlijk zeggen toen ik die annabel zag… nee nee nee link wijf vertrouw ze voor geen meter!!!! huggie xx

   Like

 2. sir Colin de Jong zegt:

  Te absurd voor woorden in onze zgn vrije. democratie. Marokkanen die scheidsrechter Nieuwenhuizen doodsloegen en trapten en nu weer de scholier Wesley doodstak, mogen we geen Marokkaan noemen maar licht getint. Eerst moesten wie ze Noord Afrikanen noemen maar daar hadden ze ook al bezwaar tegen, en nu dus is alleen nog licht getinte daders toegestaan. In wat voor een labiel land leven we eigenlijk?

  Like

 3. Breget zegt:

  Hoe komt Engelbart aan deze 55% volgens de Hond zijn er 6 op de tien voor vrijspraak ,lijkt mij dus 60% er zijn al cijfers van 83% maar dat zou dan de hele dag voor Timmetje een hele nare zondag zijn,deze man ergert zich mateloos als er maar iets ten gunste van Wilders word geschreven.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Daaruit kun je de discrepantie zien tussen wat de mensen vinden van de multicultie en andere wantoestanden en de partij die dit “aankaart”. Heel velen zijn het met de mening van de Heer Wilders en/of PVV eens, maar durven er niet voor uit te komen erop te [willen ] stemmen.
  Zoals je vaak hoort:”NIET dat ik op hem stem, maar wat [dit of dat ] etc, betreft, heeft hij helemaal gelijk”.
  Ook de vele anonieme reacties bij “Petities op Internet” , vind ik typerend.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Meer dan de helft van de Nederlanders vindt dat PVV-leider Geert Wilders niet vervolgd moet worden. 55 procent van de ondervraagden vindt dat de uitspraak over Marokkanen van Wilders niet strafrechtelijk vervolgd moet worden, 39 procent vindt juist van wel.

  Die 39 % die juist wel vinden in deze omvraag,
  zijn 98 % Marrokkaanse steuntrekkers en de restelijke 2 %
  zijn rooie vaderlandverraders !
  Maarrrr ! Noch een paar koppensnellersmaandjes verder
  dan gaan we snel in richting 100 % !

  Like

  • Breget zegt:

   Begrijpt u dan het vreemde hier van dat de 39 % meervoudig is aan 55% ?
   Een gevolgtrekking is dus dat heer Wilders gediscrimineerd word ondergeschikt gemaakt door het OM aan in dit geval nog marokkanen .

   Like

 6. Tistochwat zegt:

  “Tolerantie is immers een belangrijk volkskenmerk van Nederlanders”

  Dat kan dan wel zijn, maar ik ben tégen die ‘geweldige’ tolerantie als die moslims (én ‘klaagnegers’) hier elke keer weer hun zin krijgen; dat ben ik namelijk spuugzat!
  We hoeven ons immers niet te laten gebruiken als een vloermat waaraan elke moslim(knuffelaar) z’n voeten afveegt!

  Like

  • bobzelf zegt:

   dikke kus, douze points !!!! voor het geniale woord :

   KLAAGNEGERS ,

   WHAHAHAHAHAHAHAHA

   gr. bob

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Luister aan het eind van het filmpje eens hoe ‘tolerant’ de ‘getinte’ medemens jegens ons is?

   Like

   • Maria zegt:

    hoe hypocriet!! kunnen ze dat festival van jen dan niet ergens organiseren waar de autochtone bevolking geen last van heeft, en dan die arrogante antwoorden van hen!
    meerderheid van bevolking wil traditie zwarte piet en sinterklaas maar deze minderheid verbied ons dat dan??? ja de ware aard van hen!!!!

    Like

   • Jan Wandelaar zegt:

    ROFLOL, goeie !

    Like

 7. Ik vind het spijkers op laag water zoeken:hoe vaak heeft Wilders niet gezegd dat hij criminele Marokkanen het land uit wil hebben.Alleen omdat hij dat toen niet expleciet er bij vermeldde,willen ze hem een oor aan naaien!Terwijl iedereen die uitspraken tientallen malen moet hebben gehoord.Ik denk:storm in een glas water!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Ze wringen zich in honderdduizend bochten
  en halen alles uit de kast tijdens het kreunen
  om hem die ze haten maar ten val te brengen
  maar Geert kan heel verdiend nu achterover leunen !
  .
  Ze bedienen zich van quasi-argumenten
  die met Waarheidsvinding niks hebben te maken
  ze willen slechts een vijand monddood weten
  en dat zijn toch knap onverkwikkelijke zaken !
  .
  Want ze blijven Ons…de Opdrachtgevers…nog negeren
  zoals dat jarenlang zo mooi heeft kunnen lukken
  maar Nederland wordt nu eindelijk wat wakker
  en gaat haar eigen stempel doelbewuster drukken !
  .
  Daarom zijn er toch lichtpuntjes te onderscheiden
  al pakken steeds meer wolken zich ook samen:
  we laten ons niet meer ronduit misleiden
  en willen af van waar we ons stiekem voor schamen…

  .

  Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Paniekvoetbal van de gevestigde orde. Ze beginnen de controle te verliezen. Ze zijn bang. Bang voor de toorn van het volk die uiteindelijk hun verraad zal willen afstraffen. Steeds meer mensen worden wakker en daarom grijpen ze naar een paardenmiddel door hun marionetten bij het OM te dwingen Wilders te vervolgen daarmee de geloofwaardigheid en het gezag van hetzelfde OM te ondermijnen. Het door het linkse establisment (VVD en CDA incluis) opgebouwde zieke systeem begint nu aan de kop te rotten. Ik roep de wakkeren op zich te organiseren en te wapenen.

  Like

 10. 1 ding is zeker! Wilders bewust in een slachtofferrol plaatsen, zal hem meer stemmen opleveren! En de reden is dat men zich met hem kan identificeren! Ook het volk is namelijk slachtoffer van deze regering!

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Ëén ding is zeker! Als ze Wilders veroordelen, zal hij de verkiezingen winnen! Want het volk zal zich met hem identificeren!

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Wij EISEN vrijspraak voor Wilders !!!
  We zijn die D66 rechters meer dan zat !!! Net als die Sufkippen van het OM !

  Like

 13. Als fractievoorzitter van een lokale partij heb ik tegen een raadslid van D66, die verschrikkelijk zat te liegen, ” Leugenachtig Rotwijf” gezegd. Zij is naar de politie gestapt, heeft aangifte gedaan van bedreiging. Ik zou haar met de dood hebben bedreigd, met de woorden: ik vermoord je tyfus wijf, ik ga je vermoorden klerewijf en ik doe je wat aan klerewijf. Dit alles heb ik nooit gezegd. Ik moest van mijn vakantie terugkomen en ben verhoord door de recherche. Er is zelfs van al mijn vingers een afdruk gemaakt en ook werd een gezichtsfoto van mij genomen. Drie Fractievoorzitters van andere partijen, die bij de onenigheid aanwezig waren zijn verhoord en hebben alle drie verklaard dat ik die mevrouw NIET heb bedreigd. Dat was voor ik opgeroepen ben al opgetekend.
  Nu moet ik zelfs bij de politierechter in de rechtbank aan de Prins Clauslaan in Den Haag voorkomen. Wegens doodsbedreiging en dreiging van het aanbrengen van zwaar lichamelijk letsel en/of de strekking daarvan.men dat ondanks de drie getuige verklaringen.
  Opvallend is, de Officier van Justitie Marije van der Laan, is actief lid van D66, de club van mevr. Heijkoop, die de aanklacht heeft gedaan. Onze burgemeester, Bruinsma in een goede bekende van de OvJ. Ik kan het niet bewijzen, maar heb wel mijn gedachten hierover. Ik ben 73 jaar, al ruim 16 jaar raadslid en rechtuit. Ik heb de burgemeester gewezen op een flinke overtreding die hij maakte in de Raadsvergadering van 2 januari 2014. Ik denk dat doet een rol speelt in deze affaire. Ondertussen ben ik dankzij deze valse aangifte al een flinke som geld kwijt aan een advocaat, plus ik mij ongelooflijk vernederd voel. Het houdt mij dag en nacht bezig. Op 31 oktober om 12.00 uur is de rechtszitting, daar wordt het heel druk, want ik ben over het algemeen heel geliefd in Alphen aan den Rijn, ik ken ook heel veel mensen en zij vinden het vreselijk wat mij wordt aangedaan. Ik hoop niet dat die Rechter ook van D66 is, dan word ik zwaar gestraft, omdat ik ROTWIJF heb gezegd, want leugenachtig is ze zeker, dat heeft mevrouw wel bewezen.
  Dit is onze Rechtsstaat, ik schaam mij er diep voor!

  Like

  • windwens zegt:

   Het is god geklaagd wat u heeft opgetekend en geloof u meteen de meest walgelijke partijen van dit moment zijn er voor de verkiezingen op uit al vast de andere helft waarop gestemd kan worden onderuit te trekken. We leven niet in een rechtstaat dit is de reinste dictatuur en ik blijf dit zeggen tot het overal tussen de oren door dringt. Als ik zelfs van een Afgaan hoor dat we in een dictatuur leven die zowel onder de Taliban heeft geleefd als onder het Russische bewind dat is dit tekenend voor onze maatschappij tegenwoordig.

   Like

  • Harry zegt:

   Aangrijpend verhaal , mevrouw !
   Verdomd lastig als je de indruk krijgt dat er tegen je samengespannen wordt .
   Het valt haast niet te bewijzen en de valse geniepigheid van het rode en D66 tuig kent geen grenzen .
   Het zijn ratten , ze zijn tot alles in staat , zie de moord op Pim Fortuyn !
   En het proces tegen Geert Wilders !
   Liegen , bedriegen , meineed , bedreigen , inbraak , hacken , afluisteren , niks is ze te dol .
   Gelukkig is het binnen hun eigen gelederen geen haar beter . Bij de pvda worden bij iedere leider ook de poten onder zijn stoel uit gezaagd terwijl ze er nog op zitten .
   Bij D66 zijn er ook al de nodige incidenten geweest , maar ze houden het wat meer onder de pet .
   Deze feiten zoveel mogelijk bekend maken lijkt me in Uw geval heel nuttig !

   Maar aan de andere kant , hoeveel gevaar zou er van iemand uit kunnen gaan van Uw leeftijd ?
   Het zal ze verdomd niet meevallen om een bedreiging aannemelijk te maken !
   En U hebt toch getuigen !
   Hopelijk valt het allemaal goed uit , hou ons op de hoogte !
   Waarschijnlijk komen er hier nogal wat reacties op Uw verhaal , probeer dat anderen onder ogen te brengen .
   Wellicht opent het een aantal ogen .
   Succes !

   Like

   • Het is helaas echt waar! Ik kon en kan het soms amper geloven. Ruim 16 jaar maak ik me verdienstelijk bij de mensen, ik ben een mens onder de mensen, dat wordt gewaardeerd door de inwoners van Alphen aan den Rijn. Ze zijn een bus aan het regelen en komen allemaal naar de rechtzitting op 31 oktober. Zodra daar de uitspraak van bekend is, zal ik het melden op deze site.
    Ik zie hoe Geert Wilders behandeld wordt in het Parlement, Pechtold is altijd de eerste om hem te beschimpen. En wat heeft hij zelf ooit op de agenda gezet…..niets!
    Hij helpt alleen om al die slechte wetten door de eerste kamer te loodsen, waar wij, de gewone man en de ouderen, het meest onder lijden.
    Wat mij betreft, hoeft Wilders niet aangepakt te worden, hij zegt gewoon wat heel veel Nederlanders denken.

    Like

   • Mevrouw:ik wens u heel veel sterkte een een onafhankelijke rechter;dus geen D66’er!

    Like

   • Dank je Yvonne! Ik hoop dat mensen inzien dat D66 een nog nonsens partij is. Het zijn juppen zonder gevoel voor de mensen. Dus niet meer op die partij stemmen! Het zijn gewoon mooi praters, verder niets! Nederland moet weer Rechtser worden, het is nu uit balans!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat er op deze site NIEMAND op Dhimmi66 stemt mevrouw Verschuur! 😉

    Webmaster E.J. Bron

    Like

   • Gelukkig maar, ik mag die Pechtold voor geen meter en als ik het clubje van D66 in Alphen aan den Rijn bekijk, diep triest. De fractievoorzitter slaapt met een fanatieke SPer, dan mevrouw de leugenaar en ik weet dat die twee vrouwen elkaar de tent uit vechten. Ze praten heel graag over fatsoensnormen en gedragsregels , maar kunnen er zelf niet mee omgaan.

    Like

   • Monalisa zegt:

    E.J. Bron klopt helemaal

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wil Verschuur van der Hoeven 12 oktober 2014 om 16:55

   Wat verschrikkelijk voor u!
   Tja, ‘ons kent ons’, nietwaar?
   En daar doe je als burger helemaal niets tegen; je kúnt eenvoudig niets doen zolang ‘zij’ de macht hebben om je als een misdadiger van je bed te lichten!
   Het zijn gewoon stasi-praktijken!

   Like

  • Maria zegt:

   als er 3 getuigen zijn die dit weerleggen hoe kan het dan voor die Mevrouw tot een rechtszaak worden gebracht??? Sterkte Mevrouw met dit onrecht wat U wordt aangedaan…

   Like

   • Lis zegt:

    Wat een vreselijk verhaal mevrouw Verschuur van de Hoeven. Zelfs met getuigen wordt u beschuldigd van iets wat u niet gedaan hebt. Een zeer overtrokken reactie van die D’66-trut om u zo te (laten) behandelen. Ik wens u heel veel sterkte toe en hoop van harte dat u vrijgesproken wordt. Is het niet mogelijk om aangifte te doen wegens laster? U bent niet alleen als mens maar ook als raadslid op een schandelijke manier neergezet als iets wat u niet bent. Sterkte, lieve mevrouw.

    Like

   • Mijn getuigen worden opgeroepen door de advocaat en hebben al gezegd dat zij zeker komen.
    Ik geloof erin dat zij doen wat ze beloven. Nog 18 dagen en dan weten we de afloop.
    Dank voor jullie vertrouwen en lieve woorden, dit leert dat er ook heel veel lieve en goede mensen zijn.

    Like

 14. windwens zegt:

  Al jaren zie je het gegoochel met cijfertjes en altijd weer het zelfde antwoord daarop, dit lag niet in de lijn van de verwachtingen. Wel een beetje maar…. men geeft telkens maar weer aan in alle peilingen en hersenspoel berichten dat wat het volk werkelijk denkt niet te peilen is. Door de doodeenvoudige reden dat alles wat je zegt tegen je gebruikt kan worden. Het wordt zo langzamerhand wat ik ervan bemerk het Lucia de Berk verschijnsel!!! Als er maar velen durven te zweren dat een persoon niet deugt dan deugt deze ook niet en moet je hem/haar net zolang na jagen tot deze is geëlimineerd dan wel is gedecimeerd.

  Like

 15. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Negatieve publiciteit is OOK publiciteit. En een Held blijft een Held.

  Like

 16. oud-marinier zegt:

  Voor zover ik me kan herinneren …kan men in NL NIET tweemaal voor hetzelfde delict worden veroordeeld cq berecht. Nadat er een vonnis is geweest en uitgevoerd. (buiten dat men in beroep gaat tegen een vonnis. maar dan IS en BLIJFT het dezelfde EERSTE zaak . ) Ik snap niet dat er geen advocaten zijn die DIT gebruiken als meest simpele verdedigings middel voor ONZE Geert ?

  Like

  • Maria zegt:

   als er 3 getuigen zijn die dit weerleggen hoe kan het dan voor die Mevrouw tot een rechtszaak worden gebracht??? Sterkte Mevrouw met dit onrecht wat U wordt aangedaan…

   Like

 17. Daar is iedereen enorm verbaasd over. De getuigen zijn heel boos, maar gaan het in de rechtbank onder ede opnieuw verklaren dat ik haar niet heb bedreigd. Zelfs de rechercheurs begrijpen hier niets van. Maar iedereen denkt dat de burgemeester hier achter zit! Hij is goede vriendjes met de OvJ.

  Like

  • Maria zegt:

   ohhhh wordt het zo smerig gespeeld??? wel Mevrouw zorg dat die 3 getuigen ZEKER er ook zijn en zorg ervoor dat je de media erbij betrekt geenstijl desnoods op die rechtzaak kunnen zij effie aan die burgemeester uitleg gaan vragen achteraf en komt het bekend bij publiek… dit is idd een afrekening tegenover U en als je een bus mensen hebt die meegaan is dat heel goed want dan heb je bus getuigen van die rechtszaak. walgelijk is jullie bestuur daar… veel moed Mevrouw, iets zegt me dat U zal winnen dan kan U afrekenen met dit krapuulmens die U dit geflikt heeft en die burgemeester

   Like

 18. U.G. Kempenaer zegt:

  Het rechterlijk apparaat is een verzamelplaats voor halve garen, gesjeesde alpha’s en doorgetripte hippies. Dan vergeet ik de borderliners, de wegkijkers, de islamofielen, de xenofielen, de stockholmsyndroompjes, de retardeerde malloten, de gedecompenseerde psychoten, de zelfhaters, de seksueel geperverteerden, de corrupte pygmeeën, de naïve hardleersen en de rabiate zelfhaters nog.
  Resumerend kunnen we wel stellen dat het niet bepaald het neusje van de zalm is…

  Like

 19. TWITTER MEE met die malloten die daar naw weer breinloos bezig zijn http://www.eo.nl/ditisdedag/arena/
  87% ONEENS 13% eens

  Like

 20. Jan zegt:

  Is de clip ‘Geertje’ humor of strafbaar?

  De clip Geertje van rapper Hozny was dit voorjaar een hype. Bij de rechter moet de maker zich verantwoorden.

  Hozny is boos. Als moslim moet de rapper uit Sneek zich al jarenlang de beledigingen van PVV-leider Geert Wilders laten welgevallen. Nu Hozny, de artiest, eindelijk een keer een grote bek heeft teruggegeven, moest hij vrijdag voor de Haagse rechtbank verschijnen.

  ‘Die man raakt mij voortdurend. Nu wilde ik hem een keer raken’, zegt Hozny El Asadi (28)
  (…)
  http://www.volkskrant.nl/leven/is-de-clip-geertje-humor-of-strafbaar~a3775473/

  Prototype van de ‘verontwaardige’ kutmoslim.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Jan wat dacht je zelf, je mag geen pistool in het openbaar gebruiken.

   Die man raakt mij voortdurend. Nu wilde ik hem een keer raken,De moslimgemeenschap raakt mij al jaren als je het hier niet bevalt terug naar je vader land.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s