Nu gratis in GeenBlendle: islamglossy Dabiq 4

Screenshot 29

(Door: Pritt Stift)

Hoera. Nummertje 4 van islamglossy Dabiq is uit, en eindelijk over op tabloid. En het is weer smullen. Dabiq is zeg maar de Volkskrant van Het Kalifaat – heel veel vingerwapperen & magnieten maar dan zonder columns met wijvengeleuter, ombudsvrouwen, kunstzinnige kudtfotoos van kontmeisjes in onderbroekjes, reportages over gek wonen in de grote stad, moeilijk kijkende mensen met rare brillen, en met Maiwand Al-Paradijs als bonusloze hoofdredacteur, die er bovendien gewoon voor uitkomt dat het allemaal wel met de islam te maken heeft. Op de cover (plaatje boven): het Sint Pietersplein in Rome, met de ISIS-vlag bovenop de Vaticaanse Obelisk i.p.v. het aloude Roomse papenkruis.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

3 reacties op Nu gratis in GeenBlendle: islamglossy Dabiq 4

 1. windwens zegt:

  Wat een verrijking het Glossy nummer 4 de eerste drie was al niet zo bijzonder al het Allah gewauwel wat we onderhand allemaal kennen. Op spugen van allerlei koran teksten, want ja dit is geen islam maar we kennen wel de koran van kaft tot kaft opdreunen. Het strategische werkje van Mo doet wat het moet doen, en men tekent er wat eigentijdse show om heen.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ook in Fr zijn er de geimporteerde “verrijkers”:

  Iedere keer dat er een Fransman wordt onthoofd, ben ik erg tevreden.
  Face-book:”https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1n-rzwWgmk8#t=0
  Naam van de verrijker: Abdelhafid Ayadi
  Leeftijd: 54 jaar
  Plaats: Uitkerings instantie te Straatsburg
  Motief: Zijn bijstands-uitkering werd verminderd
  Uitkerings ambtenaar: woede-aanvallen/ beledigingen richting de ambtenaren die voor hem een woning moesten vinden.
  Sanctie: 6 maanden gevangenis-straf, voor het bepleiten van terrorisme.

  Like

 3. Marc Bouwman zegt:

  Ach ja, isis. Spreken over de verloren Kruistochten. Weten zij veel hoe het werkelijk zat. In ieder geval vond de laatste tocht in die streken ongeveer 750 jaar geleden plaats. Dat is toch alweer een tijdje terug. Bovendien is niets van de kennis die zij nu over de Kruistochten uit eigen overlevering bewaard: al die ‘wetenschap’ is afkomstig uit het 19e eeuwse Europa. Bovenal demonstreren zij hun gebrek aan kennis door de oorzaak van het ‘falen’ van de Kruistochten te zoeken (en wonderbaarlijk genoeg ook te ‘vinden’) in islamitisch overwicht, zowel in militair als religieus opzicht.

  Dat de islam godsdienstgewijs geen ene moer voorstelt weten wij nu zo langzamerhand wel. Dat ook de islamitische legers geen donder voorstelden is iets wat minder bekend is: het militair falen van de Kruistochten is gelegen in het feit dat de latere Kruistochten steeds minder volgers vond onder de West-Europese, met name Frankische, adel. Waarom? Omdat West-Europa, in tegenstelling tot de nog steeds heersende opvatting dat Levant en omstreken in die tijd rijker en verfijnder zouden zijn, agrarisch en industrieel zwaar in opmars was. Juist in de 11e, 12e en 13e eeuw werd de grondslag gelegd voor de latere economische organisatie en rijkdom. Hierbij ging het om het noorden van Italië, het noorden van Frankrijk, Vlaanderen (!) en Engeland. Even later zouden Holland en de Noord-Europese Hanzesteden aan dit rijtje toegevoegd worden.

  Naast dit alles concentreerde het religieus vuur zich meer en meer op Europa zelf: hier vond het christendom een nieuw tehuis na haar vernietiging in oorspronkelijke gebieden als Perzië, Egypte en de Maghreb (noordwest Afrika). Ook Constantinopel lag sinds de 7e eeuw onder islamitisch vuur. De islam lukte het dus de oorspronkelijke christelijke gebieden te onderwerpen, maar niet de nieuwste christelijke loot, namelijk Noordwest-Europa.

  Per saldo verloren de West-Europese machten de Kruistochten niet omdat zij militair zwak zouden zijn. Integendeel: Kruisvaarderssteden als Jeruzalem, Akko en Aleppo wisten zich lange tijd staande te houden met 500 man tegen overmachten van duizenden. West-Europa ‘verloor’ de Kruistochten omdat de West-Europese adel hun interesse in dat gebied verloren, eenvoudigweg omdat het eigen land veel interessanter en rijker was. Daarbij namen wetenschap en techniek de eerste drastische sprongen naar de moderne wereld. West-Europa was dus the place to be.

  Dat zwarte vlaggetje van die isis zwaait op die foto boven het Vaticaan. Natuurlijk is dat een affront tegen onze westerse cultuur. Maar wij kunnen zoiets, in tegenstelling tot de traditionele islamitische lichtgeraaktheid, makkelijk hebben. Bovendien zit er wel een klein kern van waarheid in dat fotootje van ze, want was het niet de paus die het vorige week zo nodig vond de samen met een imam een gebed aan te gaan in het Vaticaan zelf? De paus dus, die de oorlogsgod allah aanbid? Krijgt Ian Paisley enige weken na zijn dood toch nog gelijk: de anti-christ zit in het Vaticaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s