VIDEO: Portret van Geert Wilders (oktober 2014)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso, ondertiteling Vlad Tepes)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

17 reacties op VIDEO: Portret van Geert Wilders (oktober 2014)

 1. Monalisa zegt:

  h/t vederso De waarheid is hart en die mag gezecht worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nog meer respect voor Wilders na alles wat ik hem hoorde vertellen in deze video! Je zult maar op deze manier moeten leven! Ik heb ook zeer veel respect voor zijn vrouw, die dit alles helaas ook moet meemaken. Ik zou me kunnen voorstellen dat zij dolgraag eens even heerlijk zou willen winkelen, of wandelen, of noem maar op. Maar ook haar leven wordt in een soort ‘gevangenis’ geleefd! Dit alles door de constante dreiging vanuit slechts één hoek: de islam!
  Er zijn genoeg mensen die Wilders geen warm hart toedragen. Tegen deze mensen zou ik willen zeggen: “de politicus waar jullie op stemmen, heeft die nét zoveel liefde voor Nederland als Wilders?”.
  Het antwoord kan ik zelf wel geven. Niemand die zó opkomt voor ons vaderland als onze Geert!
  Ik hoop dat hem nooit iets ergs zal overkomen, en wens hem en zijn vrouw, ondanks alle beperkingen, een goed leven toe!

  Like

  • Giny zegt:

   Cathja

   Dat heeft u prachtig verwoord, ik heb daar ook niets meer aan toe te voegen!!!

   Like

  • Lis zegt:

   Prachtig geschreven, Cathja, u hebt voor 100% gelijk. Ik wend Geert en zijn vrouw hetzelfde toe.

   Like

  • Maria zegt:

   ik werd stil van dit te zien…. waarom vervolgt het OM degenen niet die HEM bedreigen? Waarom openbaart dat OM niet de waarheid hierom? Zeker na de moord Van Gogh en dat ze bewijzen hebben dat die zelfde islamieten hem ook zo willen vermoorden?
   Zoals Cathja schreef nog meer respect heb ik ook voor deze man gekregen, U heeft dat mooi verwoord Cathja… ziekelijke machten in jullie land gaan hem vervolgen maar degenen die met IS liggen te dwepen, jhihadisten marokanen die gaan kelen ginder daar doet het OM niets tegen. Ongelooflijk zijn moed van Meneer Wilders… hoedje af voor deze Meneer, en linkse politiek wenst zijn dood, wilt hem garantie dood, want links verzwijgt in alle talen dat het de islamieten zijn die hem bedreigen omdat hij gewoon zijn land en volk wilt beschermen, Pim Fortuyn zal mee wss waken over zijn schouder… Al goed dat jullie Meneer Wilders hebben want stel je voor zonder hem in Nederland… was het mss al totale islamstaat… Mijn medeleven voor zijn vrouw en kinderen om zo te moeten leven enkel omdat je de waarheid zegt en je land wilt verdedigen…

   Like

 3. Doornroosje zegt:

  Mee eens Cathja.

  Like

 4. Als er een is die alles voor ons en ons land over heeft,dan is het Wilders wel,met zijn vrouw.Nog even afgezien van het feit dat zij zich niet kunnen ‘veroorloven”,gezien de veiligheid om een normaal gezin te vormen met kinderen.Zo zij dat zouden willen,is het geen leven voor kinderen.Ik vind dat zij een ongehoord hoge prijs betalen voor ons;en dat zouden de mensen die nu zo tegen zijn,ook wel eens mogen mee nemen in hun denkwereld!Niemand kiest voor de pret zo’n leven.En de oorzaak ligt bij de regering die dit allemaal al jaren toestaat!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zó is het en daar mag best wel eens wat vaker en nadrukkelijker bij worden stilgestaan:
   Hulde aan Krysztina Wilders, waarschijnlijk de meest loyale echtgenote die er te bedenken valt!

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @ Yvonne,
   een gezin met kinderen kunnen zij zich bijna niet veroorloven, want ook zij zouden in een ‘gevangenis’ moeten leven! Geen normaal leven op school, niet spelen in de buurt met vriendjes en vriendinnetjes, maar wel altijd de beveiliging om hen heen. Dat gun je geen enkel kind.
   Ik denk dat Wilders en zijn vrouw nog veel strenger worden beveiligd dan Willem-Alexander en Maxima.
   Niet normaal dat dit in een ‘vrije samenleving’ (wat heet vrij?) noodzakelijk is!
   Met ‘dank’ aan al die vreemden, die vinden dat zij het recht hebben om ons hun levenswijze en geloof op te dringen, en die zich door zowat alles wat ons eigen is gekwetst en gediscrimineerd voelen!

   Like

 5. Vederso zegt:

  Baron Bodissey (Gates of Vienna) kijkt terug en begint z’n verhaal met Geert Wilders.

  http://gatesofvienna.net/2014/10/in-the-public-square/

  Like

  • Monalisa zegt:

   Vederso een mooi stuk een kleine citaat er uit gepikt
   Meer dan drie eeuwen later, een nieuwe islamitische dreiging – wreder en oneindig veel meer nihilistisch dan de Ottomanen – staat aan de poorten van Europa. De psychopaten van de Islamitische Staat belegeren Kobani op de Turkse-Syrische grens. Bijna iedereen verwacht dat de stad aan te vallen.

   Hoewel het grootste deel van Turkije ligt in Azië, ongeveer tien procent van de bevolking woont in het deel van het land dat ligt in Europa. Niemand suggereert dat IS zou durven Turkije binnen te vallen – althans, nog niet. Mijn punt is alleen dat de moordmachine is veel dichter bij huis dan de meeste mensen denken.

   En dat een effectieve alliantie uiteindelijk werd gevormd uit kibbelende landen naar Europa te verdedigen tegen de Ottomanen, lijkt er geen uitzicht op het samenstellen van een coalitie om terug Drive is in Syrië en Noord-Irak. De Westerse mogendheden zijn vruchteloos, Turkije staat opzij, en het Midden-Oosten landen zijn hopeloos verdeeld. [Nadruk toegevoegd]

   Like

   • Vederso zegt:

    Ik vond het ook een mooi stuk, ook vanwege Breivik en hoe dat op Gates of Vienna en Fjordman terugsloeg.

    Like

   • Vederso zegt:

    Maar zegt Baron Bodissey erbij: Dat valt in het niets vergeleken met wat Geert Wilders dagelijks meemaakt.

    Like

 6. Joshua zegt:

  Onze Flapdrollen regering heeft hier 100% schuld aan, zij komen liever voor die haat zaaiende opvreters op dan voor een recht geaard Nederlander.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Een prachtig interview, Geert for president

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s