Zolang het volk nog slaapt. . .

Screenshot 12

(Door: Henk V.)

Een waardig en vlammend betoog, Theresa, dat zeer goed is onderbouwd met feiten. Iedere politicus, elke vorm van politiek correcte media, elke organisatie die de teloorgang van het authentieke Nederland in woord en daad bevordert, wordt door je betoog een spiegel voorgehouden. Allemaal zijn zij schuldig en het gegeven dat zij onbeschaamd hun destructieve weg vervolgen, is een gruwelijk teken aan de wand: het geweten van degenen die ons land goed hadden moeten besturen en onderrichten, werkt niet meer.

Nog nooit werd ons land op zo grote schaal verraden… Nog nooit werden onze identiteit, ons welzijn en onze vrijheid zo ultiem verkwanseld aan een ideologie die zich niet laat verenigen met de zaken waarvoor wij staan. Ons land beseft kennelijk niet meer wat werkelijke vrijheid en rechtvaardigheid betekenen…

Tegen deze totale verwording richt jouw klacht zich. Deze aanklacht moet dan ook op ruime schaal worden verspreid onder het volk. Zij, die de eigen burgers in de steek hebben gelaten, kunnen en willen er uit zichzelf geen nota meer van nemen, want zij hebben hun verantwoordelijkheid naar Brussel overgeheveld. Onze overheid dient allereerst de belangen van de EU, niet specifiek de onze!!

Ik herhaal wat ik altijd al zeg: de islam mag nooit een rol van betekenis worden in het westerse staatsbestel, want die ideologie gaat uit van theocratische principes die niet met onze opvattingen stroken. Naar haar aard is een theocratie nooit gebaseerd op menselijke belangen. Dus kan men stellen dat, naarmate de invloed van de islam in een land groter wordt, ook de frictie tussen de puur menselijke belangen van de burgers en de belangen van de leidinggevende geestelijkheid groter worden, want elke theocratie is dictatoriaal van aard.

Wat de westelijke overheden volkomen ontgaat, is dat momenteel in ALLE islamitische landen waarin de overheid een scheiding heeft proberen aan te brengen tussen religie en staat er een beweging gaande is om die scheiding op te heffen!

In ALLE landen die de Arabische lente doormaakten, verdwenen die regeringen en werden zij vervangen door fundamentalistische machthebbers. Ook Assad in Syrië heeft geprobeerd met grof geweld de scheiding tussen religie en staat in stand te houden en het is precies daar dat oer-islamitische krachten proberen die toestand te ”corrigeren” en het Westen heeft kennelijk geen idee waarover het in dat land eigenlijk gaat! Het gaat daar al lang niet meer om de vestiging van de democratie, maar om de vestiging van een islamitische staat.

En de zetels van de verdwaasden staan dichterbij dan wij denken. Die staan in Brussel, maar ook in Den Haag en deze mensen denken dat er speelruimte voor de ”andersdenkenden” moet worden gecreëerd in de westerse samenlevingen. En dus, dit alles gezegd hebbende, kan ik maar tot één slot conclusie komen: Alle problemen die met betrekking tot de handhaving van onze westerse identiteit zijn ontstaan, werden en worden BEWUST – ZONDER UITZONDERING! – opgeroepen door de zelfbenoemde elites die het multiculturalisme en de politieke correctheid door onze strot WILLEN duwen.

Dit cruciale besef MOET tot het volk door dringen, want hier moet op zeker moment een proces van afrekening op gang komen. Er moeten hooggeplaatste lieden terecht staan en die moeten zwaar worden bestraft.

Maar dit zal niet gebeuren zolang het volk in slaap wordt gehouden. Jouw prachtig geschreven aanklacht klinkt dan ook als een noodzakelijk reveille signaal, Theresa!

 

Door:
Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Appeasement, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Zolang het volk nog slaapt. . .

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ons imuunsysteem( de regering) heeft zich tegen ons gekeerd en is bezig ons op te vreten via talloze manieren waaronder monddood maken.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Alleen een volksopstand van formaat kan deze ellendige situatie, waar ons volk in beland is, recht zetten. Wat dringend nodig is, is het oprichten van verzetsgroepen.
  Het is helaas niet anders. De huidige (en voorgaande) overheid heeft de zaak zodanig versloft dat alleen hardhandig optreden deze criminelen uit hun vesting kan verdrijven.

  Like

 3. Vederso zegt:

  Maar waarom wil die zgn. elite ons de multicul door de strot duwen? Het staat zo haaks op wat het gezonde verstand zegt. Een antwoord daarop misschien een volgende keer?

  Like

  • koloth zegt:

   Dat komt door het grotere plan: de NWO.
   En om dat te bereiken moet er éérst zoveel mogelijk chaos gecreëerd worden,
   d.m.v: Islam/ebola/oekraine/overige rampen.
   Niet dat onze regering dit bewust doet, want ze zijn gehersenspoeld, hier zitten hogere machten achter.

   Like

   • Maria zegt:

    ze doen het wel bewust hoor voor harde cash! daardoor dat die hogere machten alles kunnen afbrengen, ze moeten gewoon wat zwaaien met geld en hupla daar is het verraad aan eigen volk en installatie islam, indien er geen geld mee was gemoeid bestond dit niet wat er nu gebeurd, kijk alleen al naar de lonen van die EU in Brussel dat zegt alles!

    Like

  • Lucie zegt:

   Dit is alles vanwege de petrodollar,niks meer,niks minder.
   Wij zijn slaven van de zionisten en Washington.

   Like

  • Henk.V zegt:

   Mijn antwoord daarop staat in mijn latere bijdrage, Jan:-)

   Like

 4. koloth zegt:

  We weten nu zo langzamerhand wie onze echte vijand is, de regering.
  Niet dat ze er wat aan kunnen doen, want ze handelen in de veronderstelling dat ze goed bezig zijn.
  Ze zijn vol overtuiging van hun standpunten, dat zie je ook bij de gehele overheid/onderwijs.
  Gehersenspoeld net als bij de Islam.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ik dank je heel hartelijk, Henk! Aan de opbouw van dit artikel te zien was het door jou bedoeld als een comment op het mijne, waarop E.J., zoals hij wel vaker pleegt te doen, dit comment uitverkoren achtte om tot artikel te worden getransformeerd, iets waarmee ik van harte instem!
  Op mijn beurt mijn complimenten voor de inhoud, medestrijder!

  Like

  • Henk.V zegt:

   Dank je,Theresa.Je vat de ontstaansgeschiedenis van mijn artikel precies samen.
   Het lag in mijn bedoeling om de boodschap van jouw broodnodige artikel met een reactie van mijn kant sterk te onderstrepen.
   Ik val de islam eigenlijk zelden rechtstreeks aan, maar geef alleen aan wat de implicaties van die ideologie zijn voor het leven in onze westerse maatschappij en tot welke conclusies ik dan kom zal voor iedereen wel duidelijk zijn.

   De westerse overheden zijn in 1975 tot hun zeer aanvechtbare keuze ( olie en geld in ruil voor de vrije intocht van de islam) gekomen uit economische motieven. Sindsdien vloeien er inderdaad olie- en geldstromen richting Europa en is de intocht van de islam nagenoeg niet meer af te remmen, of men zou de grenzen weer hermetisch moeten vergrendelen.
   Daarbij zagen de Europese onderhandelaars (zeker gesteund door het Nederlandse bedrijfs- en bankwezen!!) volledig het sterk expansieve karakter van de islam over het hoofd.
   Zij moeten gedacht hebben dat men in ruil voor het ogenschijnlijk genereuze Arabische aanbod gemakkelijk concessie kon doen aan deze ideologie.

   Daarmee traden zij in zekere zin in de voetsporen van de Franse koning Hendrik IV
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Hendrik_IV_van_Frankrijk
   Van hem zou deze uitspraak afkomstig zijn : “”Parijs is wel een mis waard.”, een religieuze concessie om een de beëindiging van burgeroorlog te bewerkstelligen.

   Europa, plus het grootkapitaal en het bankwezen zorgden in zekere zin voor een variant en hun standpuntbepaling richting het islamitische Midden Oosten kan worden omschreven als: ” Mekka is wel een offertje van onze kant wel waard” Maar het lijkt er onderhand meer op dat wij bezig zijn onze hele maatschappij naar de bliksem te helpen in ruil voor…

   En sindsdien zijn de huidige elites bezig deze foute beslissing richting islam te onderbouwen met de theorie van de multiculturaliteit en zij WILLEN dat iedereen deze opvatting gaat delen. Vandaar de gesel van de politiek correcte dwang dat over op onze ruggen neer daalt!

   Politiek correct denken is het martelwerktuig dat moet teweeg brengen dat wij ALLEMAAL in de pas lopen en multicultureel gaan denken!
   Het interessante daarbij is dat wanneer het werkelijk zo zou zijn dat wij allemaal in wezen het zelfde willen en denken het OVERBODIG wordt dat wij in discussie gaan met elkaar, want alles komt toch op hetzelfde neer.

   Deze conclusie gaat volledig op!
   Probeer maar een discussie aan te gaan met het politiek correcte establishment en men slaat op tilt en verkettert ons.Een discussie komt er niet.
   Multiculturaliteit zwakt het vermogen tot zelfstandig kritisch denken af en leidt dientengevolge tot achterlijkheid.

   Een discussie met de ”elites” wordt inderdaad heel moeilijk, want die proberen al tijden -ter rechtvaardiging van hun houding- twee tegenstrijdige zaken (de islamitische theocratische manier van denken en de relativerende vrije westerse , menselijke kijk op de dingen ) onder één noemer te brengen.

   Niemand kan dat volhouden zonder schizofreen te worden. In het denken van de elites lopen dus twee tegenstrijdigheden door elkaar heen, vandaar dat het overzicht bij het denken zoek is.

   Het laatste redmiddel van politiek correct is de vondst van de gematigde islam, waarin de aanhangers ervan ongeveer net zo denken als wij, niet moslims.. Een menselijke, niet meer theocratische islam, net zo vanzelfsprekend als een kruising tussen een koe en een kameel.
   Ach, voor multicultureel is niets meer te gek…

   Like

  • Maria zegt:

   @Theresa, verontschuldig mij dat Brussel jullie dit heeft aangedaan, ik schaam mij dood voor mijn eigen land en socialisten die dit in de strotten ramden van jullie volk en andere EU landen… Het zijn de Belgische socialisten en elite die de EU en de rest onder hun regie met de Bilderbergroep dit hebben verwezenlijkt… Oprecht mijn diepe verontschuldigingen voor Belgie het land waar ik in woon en dit de gehele EU onder regie van Brussel heeft aangedaan… Ik weet echt niet waar kruipen van schaamte omdat het Brussel is die de lakens overal uitdeelt onder VS gezag… Ik heb zo te doen met hoe en wat er gebeurd in jullie Landje… En Meneer Wilders dat is pas een schandaal hoe hij op zijn beurt met de grond wordt gelijk gemaakt wordt aangeklaagd en ze hem wss vanuit Brussel opgedragen willen vernietigen, het spijt me zo dat Belgie Brussel de oorzaak van alle kwaad is in de EU.
   Uw artikel is het waard om in ALLE kranten op de voorpagina te worden geplaatst…
   Met heel veel respect naar u toe

   Maria

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    België, en zeker Vlaanderen, IS niet de oorzaak, Maria!
    België (Vlaanderen) is evenzeer het slachtoffer als wij: Van BRUSSEL. Van de EU!
    Wij dienen samen te werken om er uit te komen en dat kunnen we door schouder aan schouder te blijven strijden: Wij met Geert Wilders, jullie met ‘El Cid’ Filip Dewinter!

    Like

   • Maria zegt:

    @henk mijn excuses Uw comment ook fantastisch geschreven, pardon dat ik je vergat te vermelden xx

    Like

   • Willie zegt:

    Niet alleen de Belgische ”sossen” Maria : OVERAL !!

    Like

   • Maria zegt:

    ja maar Lieve Theresa het ligt wel in brussel de EU waar belgische EU commisarissen het in het begin de scepter zwaaiden en hun wil oplegden aan de rest van de EU landen, en dan die van rompay president opnieuw nen belg uitgevonden illegaal geinstalleerd in dat EU daar schaam ik me voor en verontschuldig me ervoor… Vlaams blok werd met cordon uitgeschakeld en de socialsiten van hier hebben dat doorgedrukt bij jullie om Wilders zo te boycotten en ook zoals Vlaams Blok in de tijd voor de rechtbank te laten veroordelen en schuldig werd gevonden na lange zoektocht sossen rechter waardoor ze van naam veranderden, onderschat de macht van die socialistische elite belgie niet n het waren zij die met de multinationals na referendum ratificatie die door gans de Europese landen met NEEN werden gestemd toch werd doorgedrukt in Ierland, zelfde met dat verdrag van Lissabon, opnieuw hoofdleiding belgen socialisten met elite van Europa die dit afbrachten 😦 en ja wij waren in vlaanderen wreed slachtoffer ervan, nu is dat socialisme uitgeroeid volledig politiek, maar weet je wat the suprise is???? Die fucking socialist leidt nog steeds de hoofdrol in de EU…. daarom wou ik me verontschuldigen want de belgische politiek socialisten voornamelijk zijn de OORZAAK waarom de EU illegaal tot stand kwam en Uw Land en andere landen tot de vernieling brachten, allemaal vanuit Brussel onder regie socialist… minste wat ik kan doen is me verontschuldigen daarvoor, want jullie zeggen zelf dat jullie marx rutte letterlijk brussel als slaaf volgt ….

    Like

   • Maria zegt:

    en Theresa desondanks de socialisten weg zijn hier de huidige REGERING heeft nog steeds dat cordon sanitair op Vlaams Belang nu WEIGEREN MET HEN TE PRATEN OF SAMEN TE WERKEN, moesTen die ooit aan de macht komen zelfs met 50% stemmen dan nog zullen de niet socialisten cordon handhaven…. DRAAI of keer het ze zijn uiteindelijk allen hetzelde, en ik vrees dat die franse sossen die de oorzaak zijn van dit alles nog met een mega suprise gaan komen om deze regering te laten vallen weet ik wat, je hebt geen idee welke macht die hebben in de EU en qua elite 😦

    Like

 6. Sjaak zegt:

  Niet alleen Nederland staat onder het
  joch van de fanatische is(lammetjes !
  We zitten nu met een Bilderberger Islaam-konstrukt
  opgescheept dat na ,, Peters Principe ” is opgebouwt !
  Bea van Shell en haar links/groene landverraders en de
  stomme imbicile vlaggenzwaaiende klompjesdragers die
  niet alleen hout aan de voeten dragen maar ook nog een
  houten plank voor hun kop hebben !
  Hoe in godsnaam is er anders een verklaring daarvoor
  te vinden dat we ons medogeloos aanzien hoe niet
  alleen Nederland maar heel Europa overspoelt word
  met vluchtelingen die toezettelijk nog meer radikalen
  islamisten hierheen brengen !
  En als toetje er nog bovenop, Ebola , Aids en soziaalkassen
  plundering zonder grenzen toelaten ?
  De echte klap komt meestal wanneer er vast niks meer te
  redden is ! Ik heb er geen moeite mee weer opnieuw te starten !
  MAAR DAN WEL SCHOONGEVEEGT VAN DE TAPIJTKRUIPERS !
  ZONDER EU ! ZONDER USA ! ZONDER DE DIEP ROOIE
  LANDVERRADERS EN BILDERBERGKLIEK !
  MET EIGEN GRENZEN !
  MET DE CHINEES – PORTUGEES –
  SPANJAARD – ITALIAAN
  EN ALLE NIETMOSLIMS !

  ERGO ! ZONDER KANKERGEZWEL !

  Like

 7. VarAway zegt:

  Dank Henk V!

  “Dit cruciale besef MOET tot het volk door dringen, want hier moet op zeker moment een proces van afrekening op gang komen. Er moeten hooggeplaatste lieden terecht staan en die moeten zwaar worden bestraft.”

  Een TV Neurenberg Tribunaal #2. Maandenlang uitrekken veel publiciteit en ( uiteindelijk ) de
  doodstraf. Vergeet ook niet het kaalplukken van de vergaarde rijkdom, direct & indirect ( dikke
  belastingvrije pensioenen uit Brussel )

  Grote schoonmaak tijdens een vast 5 jaar aangesteld zaken kabinet, geen politiek verhaal.
  Krijgsmacht kan toezicht houden. Daarna verkiezingen ZONDER de oude kliek.

  Ik hoop het nog te beleven……

  Like

  • Henk.V zegt:

   Hoop doet ook in dit geval leven, @Var Away, maar ik denk dat we – voorafgaande aan de uitredding uit de misère – zeer zware tijden gaan beleven.Maar wij hebben gewoon geen andere keuze dan voort te gaan op de weg die wij zijn ingeslagen en dat zullen wij dan ook zeker gaan doen 🙂

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Beste Henk, jouw (mag ik je tutoyeren?) woorden zijn weer zo helder als kristal.
  Waarom moeten wij westerlingen ons toch elke dag opnieuw bezighouden met, en ons ergeren aan de grillige eisen van de islam en vooral aan degenen die die kwaadaardige sekte faciliteren?
  We zouden onze energie beter kunnen aanwenden voor nuttige zaken, maar dat staan onze ‘leiders’ niet toe; ze verzwaren ons leven alleen maar en daartoe hebben ze de macht omdat ze zichzelf in een riant betaalde positie hebben weten te konkelen.
  Ik voel me volkomen machteloos omdat ik weet dat het merendeel van de bevolking volledig in de ban is van de tv programma’s die menig ‘zwakbegaafde’ klaarstomen voor de islamisering en voor het demoniseren van de enige volksvertegenwoordiger die we hebben.
  Telkens verwijs ik mensen naar de site van de heer Bron, maar men is niet geïnteresseerd; men heeft het immers nog best naar de zin (als ik bijv. de ‘boenke boenke’ feestjes in het dorpshuis en de ‘koningsgezinden’ zo hoor) en men vindt het allemaal wel meevallen.

  Slapenden zou men na vele pogingen misschien nog wel wakker kunnen schudden, maar helaas lukt dat niet bij hersendoden…

  Vorige week heb ik je mogen ontmoeten en toen hebben we o.a. gesproken over het grote kwaad dat OVERAL achter zit.
  Als dat zo is, zullen we de ellende tot het bittere einde moeten slikken omdat er dan geen ontkomen aan is. Dan moeten we ons maar zien te troosten met de passage uit de Bijbel die zegt: ‘Als ge al deze dingen ziet gebeuren, heft dan uw hoofd omhoog omdat ge weet dat uw redding nabij is’.
  Ik wou dat ik een rotsvast geloof had in wat er in de Bijbel staat; dan zou ik me minder opwinden.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Tutoyeren is prima, @tistochwat .
   Dat een mens uitgeput kan raken door ergernis en de moed kan verliezen is mij wel bekend.
   Aan die emoties valt niet altijd te ontkomen, want het zien van voortgaand verraad legt een last op een mens,maar evenzo moet het duidelijk zijn dat in dit geval van infiltratie van een ons wezensvreemde kracht die ons wil aanpassen aan haar wensen ons geen ander middel rest dan volharden in het verzet ertegen EN tegen degenen die deze kracht alle ruimte bieden die de bedreiger van onze samenleving voor zich opeist.

   Wij zitten geestelijk bezien in een oorlogssituatie, waar het kwaad dat ons land tegemoet treedt sterk lijkt en niet tot concessies bereid is.

   Wij verdedigen de Joods-christelijke -humanistische traditie die ons land veel goeds heeft opgeleverd en ik denk dat wij uiteindelijk aan het langste eind trekken, maar het verraad van politiek correct heeft de strijd onnodig zwaar gemaakt,

   Één ding staat voor mij vast: zonder zware strijd zullen we niets meer bereiken en daar moeten wij ons bewust op richten, ook al ontbreekt het ons af en toe aan energie..
   Wij vertegenwoordigen een maatschappij die ooit licht verspreidde door de bronnen waaruit die putte .
   Dat licht dreigt door puur verraad van politiek correct te doven en zelfs het onderscheid tussen waar en niet waar,tussen goed en fout dreigt onder druk te verdwijnen.
   Dus wat wij MOETEN doen- onafhankelijk van HOE wij ons VOELEN- is de waarheid blijven verkondigen, de leugens ontmaskeren en stenen blijven aandragen van de fundering die onze maatschappij gezond, welvarend en sterk maakte.

   Wij zijn dus verdedigers ,restaurateurs en wachters die moeten blijven zien in een wereld vol blinden die de weg niet meer weten…
   Wij zijn hun ogen, hun wachters

   Ik geloof eenvoudig niet dat de duisternis het licht ooit definitief kan absorberen, dus uiteindelijk winnen wij…
   Maar in een simpele oplossing geloof ik niet 🙂 Ons wachten zware tijden, maar ik heb één ding geleerd in hert leven: wanneer wij de problemen niet meer kunnen omzeilen, dan moeten wij er maar met volle kracht recht op af gaan en ons een weg er doorheen banen.

   Like

 9. Nu deze boodschap nog grootschalig verspreiden;hoe gaan we dat doen???Want hij moet juist terecht komen bij al die dommerikken die nog in de ontkennende fase verkeren!

  Like

 10. bobzelf zegt:

  Ik ben trots op jullie , dikke kus en hug

  gr. bob

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  hoe gaan we deze boodschap grootschalig verspreiden @ Yvonne van Cleef ?
  ik ben overtuigd van de kracht van stickers en flyeren, maar dan ook écht grootschalig… !

  Het kost ’n paar tientjes, wat vrije tijd en geeft de enorme voldoening niet langs de kant te blijven staan….
  .
  Jasterke

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  en Henk V……till we meet again 😛

  Like

 13. Sjaak zegt:

  De Nederlandse Vlag !
  Rot Wit Blauw
  Draagt Rouw !
  Hoe kon het zover komen ?
  Hoezo werd niets ondernomen ?
  Toen de tapijtkruipers kwamen,
  En ons land in beslag namen ! ?
  De terror kwam naar binnen sluipen,
  in vorm van beesten die op tapijten kruipen !
  De Rood/groene vaderlandverraders,
  Zijn in ieder geval de mededaders !
  Zij hebben een dappere strijder die voor onze rechten is opgekomen ,
  Met alle middelen bestreden die ze bezaten met hun moslimdromen !
  Nu hebben ze de rekening daarvoor gekregen,
  Omdat zij het waren die hier zwegen !
  Nu hebben we een vlag met een halve maan,
  Zijn nu aangezeken en de banaan !
  MAARRRRR !
  NOG IS HET NIET TE LAAT
  NOG GELOOF IK DAT IETS GEBEUREN GAAT
  NOG HEB IK HOLLANDS BLOED IN MIJN ADEREN
  EN ZAL WANNEER HET TIJDPUNT KOMT NIET HADEREN !
  STRAAT OM STRAAT EN ELKE METER
  DE VLOER AANVEGEN MET DE TAPIJTENVRETER !
  NOOIT EN TE NIMMER GAAN WE ONS NEDERLAND VRIJWILLIG VERLATEN
  VOOR DE EEN MIDDELEEUWS MOSLIMVOLK MET KOPVODDEN PRIMATEN

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  prachtrijm Sjaak……dat nemen we over 😛

  Like

 15. Avidia zegt:

  Wij moeten de tapijtvreters mijden als de neten, niks vriendelijk doen, afstandelijk doen, het ligt in onze aard om vooral vriendelijk te doen, nou, dat doe ik dus niet. Ik zie ze als veroveraars, ik zie wat ze van plan zijn, waarom ze hier gekomen zijn, ik gun ze geen blik waardig. Het is EEN GROOT gevaar, we worden straks door hen overgenomen, met onze kont omhoog, lang leve Allah, dat is de bedoeling. Bewaak onze identiteit, bewaar ons Nederland waar het zo mooi was om in te leven, waar het nu zo moeilijk word om te overleven. Weg met dat islamitische gespuis, dit is ONS land, als je het niet bevalt weet waar je naar toe kunt gaan, niet bij ONS!!!!!!! Allemaal terug waar ze vandaan kwamen, ongewenst in ONS Nederland, ze kunnen en willen zich niet aanpassen, ze hebben een grote smoel tegen het land dat hen opnam en willen alles overnemen, mooi NIET. Ik verzet me met hand en tand! Steeds meer krijgen ze hun zin, wat blijft er voor ons over?? Hoeveel van die gelukzoekers hebben een baan??? Weinig, de meeste leven op onze kosten, hebben wij hen uitgenodigd? Precies!!En de regering blijft maar uitgeven, ik word hier echt depressief van, ik kan het gewoon niet uitstaan!!! Het is laat, ik kan er gewoon niet van slapen, ik maak me enorme zorgen, ik wil ons Nederland terug!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s