Het dagelijkse onthoofden van de “vredesreligie” in naam van haar naar het bloed van ongelovigen smachtende Allah

Screenshot 11

Een Koerdische strijdster na haar onthoofding door een IS-krijger. Deze is nu verzekerd van het islamitische paradijs. Want dat is het loon voor diegenen die voor de islam in de Jihad trekken en ongelovigen doden – of gedood worden. Zijn stralende gezicht verraadt dat hij zich daar volledig van bewust is

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Moslims hebben in het Midden-Oosten de poorten naar de islamitische hel opengegooid. Zo beveelt het de koran. Terwijl wij in onze familie- en vriendenkring bij elkaar komen om een kop koffie te drinken, terwijl wij op een zonnige dag in oktober een herfstwandeling maken, terwijl bij ons de kinderen nog op straat kunnen spelen en zingen en lachen, werden op slechts een steenworp afstand van de grenzen van Europa de poorten naar de hel van de islam opengegooid. Bijna ononderbroken worden daar, waar de krijgers van Allah, genaamd IS, woeden en werken aan de opbouw van hun “Islamitische Staat” (IS), mannen, vrouwen, kinderen, bejaarden en gehandicapten, die hen niet jubelend begroeten of de pech hadden geen leden te zijn van de ware islam – namelijk de soennitische – verkracht, geïntimideerd en uiteindelijk met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid onthoofd.

De islam onderwijst en beveelt op meer dan 2000 plaatsen in zijn heilige geschriften het doden van niet-moslims. Tot nu toe werden er 300 miljoen van hen door moslims vermoord

Nee, niet de relatief humane en effectieve methode van de onthoofding met een zwaard. Wie in handen valt van islamitische Allah-krijgers, kan erop rekenen dat hem de meest vernederende dood wacht die Mohammed en de koran voor “ongelovigen” hebben uitverkoren: het langzame, bloedige, extreem pijnlijke afsnijden van het hoofd met een vaak kort mes van de keel tot de wervelkolom. Precies dit deed de moslim op bovenstaande foto, die zo vrolijk staat te grijnzen, met de jonge Koerdische strijdster, die deed wat wij allang gedaan zouden moeten hebben: ons met lijf en leden verzetten tegen de islam.

Nee, schuldgevoelens hoeft hij niet te hebben, de brave strijder van zijn bloeddorstige god Allah. Want deze schreef hem deze handeling nauwkeurig voor. Op 217 plaatsen in de koran en nog eens 1.800 plaatsen in de Hadith eisen Allah en Mohammed (“De beste van alle mensen”) van hun gelovigen om “ongelovigen” te doden, waar je ze ook maar tegenkomt.

En voor al die krijgers van Allah met een zacht gemoed en onnodige gewetenswroeging als ze iemand moeten doden, heeft de god van de islam uit voorzorg de volgende woorden geschreven:

“Gij dooddet hen niet, doch Allah was het, Die hen doodde. En gij wierpt niet toen gij wierpt, maar Allah was het die wierp, opdat Hij de gelovigen een grote gunst van Zich mocht bewijzen. Voorzeker, Allah is Alhorend, Alwetend.”

staat er in soera 8, vers 17. Maar in het vers direct daarvoor, in soera 8, vers 16, dreigt Allah lafaards, die zich aan de strijd onttrekken of deserteren, met de hel:

“En wie op die dag zijn rug toekeert, tenzij hij voor het gevecht manoeuvreert of om plaats te nemen bij een andere groep, doet inderdaad de toorn van Allah over zich komen en de hel zal zijn tehuis zijn en dat is een slechte verblijfplaats.”

Suikerbrood en de zweep – paradijsbeloftes of het eeuwige branden in de hel: beide houden Allah en Mohammed (die vermoedelijk identiek zijn) altijd bereid om hun aanhangers op koers, op doodskoers te houden en hen te waarschuwen van deze koers af te wijken.

De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid

Geen enkele andere religie kent zo´n systematische scholing tot het doden van anders gelovigen. Geen enkele andere religie belooft voor het doden in naam van haar god de intocht in het paradijs, geen enkele andere religie beloont moord en massamoord met eeuwige seksuele geneugten zoals de islam. Dat deze bloedige moordcultus nog steeds door onze politici en media en in de diverse praatprogramma´s wordt mooi gepraat en mooi geschreven, is waanzin en een van de grootste intellectuele en humanitaire fouten van de Europese cultuurgeschiedenis.

Wat de motieven van islam-appeasers ook mogen zijn, is niet ban belang. Want ze hebben allemaal tijd genoeg gehad om zich bezig te houden met de islam. Dan zouden zij gedwongen tot dezelfde conclusie zijn gekomen als een beroemde Pakistaanse geleerde, die de islam als volgt samenvat:

“De islam is een georganiseerde misdaad tegen de menselijkheid!”
(Yanous Sheikh)

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Genocide, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Het dagelijkse onthoofden van de “vredesreligie” in naam van haar naar het bloed van ongelovigen smachtende Allah

 1. Sterke tekst. Geen speld tussen te krijgen. De islam is een uitzaaiende kanker die in het Westen gefaciliteerd wordt door landverraders. De enige fatsoenlijke oplossing is om het geheel met wortel en tak uit te roeien voordat de islam al de rest afmaakt.
  Ik blijf me er over verbazen hoe effectief de geretardeerde massa geïndoctrineerd en gehersenspoeld is door de kongsi van moslims en landverraders.

  Like

 2. Ekster zegt:

  Laat ISIS vooral zo doorgaan. Hoe langer het duurt, hoe meer oogjes er open zullen gaan. Wellicht niet bij notoire struisvogels als Mark Rutte, Alexander Pechtold en Arie Boomsma, maar toch zeker wel bij gewone mensen. We zijn lang genoeg voor de gek gehouden, eens houdt het op. Als het zingt als een vogel, het vliegt als een vogel en het ziet er uit als een vogel, ga er dan maar van uit dat het een vogel is. Tja Mark, zo redeneren wij Nederlanders en dat staat ook bekend als gezond verstand. Wel eens van gehoord, Mark? Je denkt toch zeker niet dat het HELE Nederlandse volk gestoord is, hoop ik? Je kunt veel mensen vaak voor de gek houden, maar je kunt nooit iedereen altijd voor de gek houden, onthoud dat maar, landverrader die je bent!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Bah, wat een gruwelverhaal! Bestaat er nog één levende ziel op aarde, behalve de aan deze groep toebehorende duivels dan, die de koran nog als een ‘heilig boek’ kunnen zien? Die met een stalen gezicht durven beweren dat IS niets, nee, écht niets met de islam te maken heeft?
  Deze ziel moet vele eeuwen onder een steen hebben geleefd!
  Vreselijk, dat er op deze aarde een hele grote groep zeer gevaarlijke idioten leeft, die menen dat zij het recht hebben om ‘ongelovigen’ álles wat zij bezitten, inclusief hun leven, af te nemen!
  Eenmaal zal de dag aanbreken dat er met hen op méér dan gruwelijke wijze voor eeuwig zal worden afgerekend!
  Enkel de zwaarste straf ooit aan de mens opgelegd, moet hun deel zijn!
  Pas dan kunnen we spreken van gerechtigheid.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Alle ISIS aanhang moet zsm. en met het nodige geweld, ons land uit gezet.

  Like

 5. Jitskesez;dan moeten we toch eerst de regering lozen;op welke manier dan ook!

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik heb een reeks foto’s a.g die barbaren gestuurd aan onze blogbaas en hem gevraagd zelf te beslissen of hij ze op het net zet of niet gezien de gruwelijkheid ervan.
  Persoonlijk ben ik van mening dat deze foto’s bij elke politieker gepost zouden moeten worden zeker bij die linkse troep.
  Ik heb ze gestuurd naar enkele voorzitters in Vlaanderen, nog geen reactie gekregen…

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “het langzame, bloedige, extreem pijnlijke afsnijden van het hoofd”

  SMERIG RABIAAT ISLAMITISCH ONGEDIERTE!
  Het addergebroed dat dit tuig toegang verleent tot ONS land, zou tot de laatste persoon deze onthoofding moeten ondergaan!
  Maar zo ver hoeven zij het niet te laten komen, want ruim vóór die tijd zijn ze met de noorderzon en met ons geld vertrokken!

  Ik wil best dood (ontspannen leven en kijken naar de ‘toekomst’ kan tóch niet meer), als de ‘elitaire’ criminelen daar dan met alle geweld op staan, maar dan wél graag op een ‘humane’ en snelle manier.

  Like

 8. Jan zegt:

  Shiite Kuwaiti Imam: ISIS Sold Thousands of Women, Girls, and Children to the Jews in Israel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s