De demonisering van Pim Fortuyn

Screenshot 1

“Als mij iets overkomt, en ik ben blij dat u mij de gelegenheid geeft om het zeggen, dan zijn ZIJ medeverantwoordelijk. Ze hebben dan misschien niet de trekker overgehaald, maar ZIJ hebben het klimaat geschapen. Dit moet ophouden! Het demoniseren moet stoppen!” 

(Pim Fortuyn in de uitzending van Robert Jensen)

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, kwaadaardige opzet, landverraad, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, mainstream-media, Pim Fortuyn, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

7 reacties op De demonisering van Pim Fortuyn

 1. Jan zegt:

  Schamper lachen, belachelijk maken, minachten, laster, demoniseren, ronduit liegen, feiten vervalsen en verdoezelen, liquideren, het is de weg die socialisten altijd weer bewandelen om aan de macht te blijven.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Het klopt helemaal wat Pim zij, moge hij rusten in vrede!!!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  ………………………., dan zijn ZIJ medeverantwoordelijk.
  Die “ZIJ”, zijn er allemaal toch wel goed mee weg gekomen. Met hun nieuwe banen en inkomsten. Zullen er wel nimmer op worden aangesproken hetgeen ze toendertijd zeiden. Alleen die foto,s bovenaan ,t artikel al. Walchelijke foto,s van Pim Fortuijn. Heb een aantal van de aangehaalde uitspraken in artikel gelezen. Herinner me ze nog heel goed van toen. Wilders wordt dan wel weer opnieuw gedemoniseerd, maar niet zo openlijk als toen met Fortuijn gebeurde.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Niets hebben ze geleerd daar in Den Haag, nu doen ze hetzelfde met Geert Wilders.Niet zo opelijk als toen tegen Fortuyn? Wel degelijk; want nu brengen ze Wilders zelfs voor de Kadie als een crimineel.Een tweede keer zelfs.

  Like

 5. Als er onverhoopt,iets gebeurt met Wilders is het wel degelijk hun schuld.Maar het wrange is:noch Wilders,noch wij schieten er iets mee op!Het in mijn ogen,witte-boorden-criminele tuig komt met alles weg.Omdat het gepikt wordt door het grootste deel!Ik vind het leven niet meer leuk!

  Like

 6. Sylvia Groot zegt:

  Nog steeds een groot verdriet.
  Een verloren kans op herstel.
  Wilders heeft er nu een klus an.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s