‘Kaas- en stroopwafelpieten’ bij landelijke Sinterklaasintocht

Screenshot 18

Tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Gouda zullen op 15 november Zwarte Pieten en ‘Goudse’ Pieten meelopen. 

Het merendeel zal traditioneel donkerbruin zijn, maar er lopen ook een paar kaas- en stroopwafelpieten mee, laat de gemeente dinsdag weten. Zij hebben goudgele schmink of een ruitmotief op hun gezicht. Eerder was al besloten dat Zwarte Pieten in Gouda geen ‘stereotype’ rode lippen en oorbellen zouden hebben. “Er zijn veel voorstanders van traditionele Zwarte Pieten, maar ook mensen die graag verandering willen”, zei de Goudse burgemeester Schoenmaker dinsdag in een toelichting.

Screenshot 19
Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op ‘Kaas- en stroopwafelpieten’ bij landelijke Sinterklaasintocht

 1. Cathja zegt:

  ….”wat recht doet aan de verschillende opvattingen….”? Wat een onzin weer! Sinds wanneer moet een oer-Hollands kinderfeest ‘recht doen aan de verschillende opvattingen’? Die opvattingen waren er eerder nooit, en niemand die ooit iets aan te merken had op ons gezellige Sinterklaasfeest.
  Sinds een handjevol idioten, die niks beters te doen hadden, de knuppel in het hoederhok hebben gegooid, is het onrustig in Nederland rond het kinderfeest.
  Wij Nederlanders eisen dat ons Sinterklaasfeest onveranderd gevierd gaat worden! Mét zwarte Pieten, en ja, mét grote oorringen en rode lippen!
  Wie dit niet aanstaat gaat maar een maandje of twee met vakantie. Dan kunnen wij ongestoord ons feestje vieren.

  Like

 2. breget zegt:

  Dat is de mentaliteit van de NL die graag van alle kantjes mee wil graaien , het zijn eigenlijk de statenloze ze voelen zich met niets en niemand verbonden .

  Like

 3. Wachteres zegt:

  “Sinterklaas mag volgende week zijn zwarte pieten meenemen naar de intocht in Amsterdam. De voorzieningenrechter in Amsterdam wees vrijdag het verzoek de vergunning voor het evenement in te trekken, af. Dat betekent dat het kinderfeest op 17 november in zijn huidige vorm mag doorgaan”.

  Het enige wat dergelijke drammers, die een kinderfeest zelfs voor de rechter uitvechten, begrijpen, is: “Je kop houden en als je het niet aanstaat dan vertrek je maar naar je land van herkomst”.

  Wel hier een uitkering, en alles wat zij nog meer genieten, in ontvangst nemen en dan blijkbaar alle tijd hebben om tegen deze maatschappij aan te schoppen en het zelfs voor de kinderen verpesten.

  Dit is het begin, er zal nog veel meer komen dat hen niet aanstaat.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Wachteres,

   was het niet zo dat het zelfs iemand van buiten Nederland was die deze hele discussie heeft aangezwengeld? Het was een vrouw, en kwam ze niet van de Dominicaanse Republiek, of een land wat daar dichtbij ligt? Ik ben dat even kwijt.
   Maar ik weet zeker dat het geen Nederlandse vrouw was, wat het alleen maar irritanter maakt!
   Gelukkig is meer dan 90% van de Nederlanders van mening dat er NIETS aan ons kinderfeest verandert mag worden! Waren we maar in alles zo eensgezind…..!!

   Like

  • Monalisa zegt:

   das mooi meegenomen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Monalisa 14:50

    Oh ja, zij is het! Dank voor de reactie. Ik ben weer bij. En zij is een ‘VN-tópvrouw’? Wel, laat dat ‘top’ maar weg! Als je zulke idiote dingen verzint, dan kun je beter papiertjes gaan prikken in de plantsoenen. Lekker in de frisse buitenlucht. Blijft je hoofd helder.

    Like

 4. Daiyu-ninja zegt:

  De parasiet, sprinkhaan, luie, zanik, jank, sneuneus, zuurpruim, klaagpieten, ………kortom: de overgepigmenteerde handophoudende hangmatnegers hebben van iets moois en onschuldigs iets heel lelijks en racistisch gemaakt.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Kaas- en stroopwafelpieten……Nou, nou, met veel gepieker hebben ze tóch weer wat gevonden om althans gedeeltelijk om de hete brei te blijven heendraaien!
  Je zou er om moeten lachen als het niet zo in-treurig was…….
  Het hele punt is, dat er in de top van elk gemeentebestuur, elke organisatie nog steeds té veel goedmenschen zitten, die schijnen te denken, dat ze toch minstens compromissen moeten zien te vinden, omdat ze anders tekort schieten tegenover die zeiknegers…..
  Een paar kaas- en stroopwafelpieten erbij, jongens; zijn jullie nou tevreden?
  (Kun je begrijpen: Volgend jaar beginnen ze even zo vrolijk weer opnieuw. Tot ze ècht hun zin hebben: Exit Piet.)

  Like

  • Rick zegt:

   100 recalcitrante pleuris niggers die ruim 16.000.000 Nederlanders hún wil door de strot wringen. Hoe bruin wilt u ze gebakken hebben?? 😉

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Theresa Geissler zegt:
   14 oktober 2014 om 14:36

   Een paar kaas- en stroopwafelpieten erbij,……………………………..

   Volgend jaar komen er de snertpieten, bloedworst, wentelteef, blackpudding, hang op, hetebliksem, neuzenpeuzel, schurfthoofden, kletskoppen, hot dog, hete donder, smurfensnot en spekpieten bij.
   Deze namen slaan op de zeurnegers zoals; verene shepherd en quincy gario.

   Like

 6. Rick zegt:

  Als het zó doorgaat moet ik binnenkort boodschappen gaan doen bij de islamitische buurtsupers en overige allochtone winkels en bedrijven. Er blijft namelijk geen Nederlands product en/of winkelketen over zonder door mij geboycot te zijn. Nú zelfs hele steden die ik links moet laten liggen!! Sta inmiddels op gespannen voet met mijn zus…zij is namelijk in Gouda geboren. Weet nog niet hoe ik dáár mee om moet gaan 😉

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Er zullen “stroopwafelpieten” meelopen!
  Ik zie liever ‘negerzoenpieten’.
  Wat een nederige onderkruipsels, de lui die rekening houden met die klaagnegers!

  Like

 8. Ik ben deze discussie zo moe:gewoon zwarte piet.Punt!En die zeurzakken kunnen van mij de vellen krijgen!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Het Goudse laffe onderkruipers bestuur slaan toe, Nederlanders beginnen een laf achterbaks volkje te worden vooral als ze in de politiek zitten. Wat een smeerlappen !!!

  Like

 10. rs zegt:

  en dit mag dan wel weer………………..

  Welke bevolkingsgroep zou hier dan weer “aanstoot “aan geven ?
  KNETTERGEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Zo lang als de Pieten Zwart gesmink zijn heb ik helemaal niets er tegen.Wat de Zwarte mevrouw uit Jamaica betreft; ze is waarschijnlijk een aanhanger van een Voo Doo Tovernaar of magier. En volgens Johannes komen ze allemaal in de Hel terecht
  Lees Openbaring 21. Nieuwe Hemel en de nieuwe Aarde Vers 1-8. In vers 8 wordt door Johannes precies verteld waar heen deze dame terecht komt.
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

  Like

 12. Joost Visser zegt:

  Bekijk Pauw van gisteravond. Hemeltergend weer die discussie. Vooral dat wijf zou je gelijk naar een demonstratie schoppen in een Arabisch land.

  Like

 13. De multiculturele samenleving begint weer eens rotte vruchten af te werpen.

  Like

 14. Theodoor zegt:

  Toe maar Gouda, breek ons eeuwenoude cultuur maar af.
  Waarom de kaarsen nog aansteken met de kerst in Gouda, ook dat moet weg, nee sterker nog, van de roergangers in den Haag moet alles veranderd worden. Nou dan maar als eerste het politieke bestel.
  Wij willen referenda, het volk betaalt de penningen dus………….

  Like

 15. Benesha zegt:

  belachelijk! wie dit toestaat zijn collaborateurs die ooit ter veranbtwoordig zullen worden geroepen; met pek en veren.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Snap het niet hoor!

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Kan wel zien dat deze negerin onder de categorie jankpieten valt.
   Kijk maar naar dat vod op haar kop. Ze kan dat vod wel in een leuke vorm vouwen om te verdoezelen dat het een snotlap is, maar het is en blijft een ordinaire mucusdoek.

   Weet u trouwens waarom ze zo’n grote snotlap draagt?,……………..deze vrouw beschikt over een heel hoog jankgehalte, daardoor produceert ze een stroom aan snottebellen. Tja, en die moet je toch ergens laten.
   Ik heb zo de pest aan deze huilpiet.

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Because our Santa Clause was first en is much nicer !!!

   Like

  • Sylvia Groot zegt:

   And why do you wear that slave-thing on you head?
   Do you still want to be one?

   Like

 17. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/10/wereldvreemde-bners-doen-hysterisch-schaf-zwarte-piet-af

  Ja hoor, Peter R de Vries is er ook bij, alleen al om Wilders dwars te zitten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres, 7.07u.: Wachteres, die Peter R. de Vries is op zichzelf al een bráákmiddel, dus verspil ik aan hem maar even geen woord meer, dan hij verdient. Wat al die andere BN ‘ers betreft: Het is met dít geval al precies hetzelfde als destijds met het lijstduwerschap voor de Partij voor de Dieren: Verreweg de meeste BN ‘ers hebben een diepgang van 0,0 maar moeten zich toch zien te presentéren als kosmopolitisch, ruimdenkend en sociaal bewogen. -Ik zeg met nadruk: ‘moeten zich zo zien te presentéren.’ De shów, begrijp je….. Dús dan worden ze lijstduwer voor zo ’n dierenpartij (Als ze later achter de gezindheid van De lijsttrekker komen, schrikken ze zich rót), werpen zich op als verdedigers van de multikul en stemmen, in het verlengde daarvan, kritiekloos in met het afschaffen van Zwarte Piet omdat bepaalde Surinamers zielig gaan doen en beginnen te blèren van sla-avernij en discriminááátie. Want -alweer voor de shów- je moet als BN’er toch laten zien, dat je dat geblaat serieus neemt, nietwaar? Al kan het je in werkelijkheid geen réét schelen, dat mag niemand merken, want je staat in het voetlicht of je staat het niet……
   Juist daarom heb ik dubbel respect voor een man als Theo Hiddema, door de flamboyante manier waarop hij het advocatenambt invult eveneens een BN’er, maar dan één die zich totaal niet anders voordoet dan hij is: Als hij het gedachtengoed van de PVV deelt, komt hij daar gewoon voor uit en wel op zo ’n manier, dat hij evengoed respect krijgt, van vriend EN vijand! Zo iemand laat zien dat het daarvoor helemaal niet nodig is, mee te huilen met de wolven in het bos!
   Maar de meeste BN’ers zijn te oppervlakkig om dat te beseffen. Jazeker: Oppervlakkig! Zeker die arrogante snaphaan P. R. deV.!

   Like

 18. Jan zegt:

  Sint koopt minder chocolade in:

  Chocolade duurder door uitbraak ebola in West-Afrika

  Twix, Maltesers of Milka, deze lekkernijen van chocolade worden binnenkort waarschijnlijk duurder. Door de uitbraak van ebola in West-Afrika staat de cacaoteelt in Ivoorkust en Ghana namelijk onder druk.
  Ivoorkust heeft de grens gesloten met buurlanden Liberia en Guinee, twee van de West-Afrikaanse landen die het zwaarst zijn getroffen door de ebola-epidemie. Daardoor kunnen arbeiders uit die landen niet naar Ivoorkust komen om te helpen met het plukken van cacaobonen, schrijft Politico.
  http://www.z24.nl/geld/chocolade-duurder-uitbraak-ebola-west-afrika-504077

  Het wachten is nu op een inzamelingsactie van debiel links: help de Afrikanen de ebola door.

  Like

 19. rs zegt:

  Maar de chocolade die wij eten KAN toch “besmet “zijn door een daar wonende Ebola patient, heeft ie met zijn smerige Ebola handen, bezweet of weet ik wat, misschien moest die wel niezen………terwijl deze gast het zelf NIET eens wist ?

  Voor mij/ons GEEN chocolade meer.!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s