Koerden tegen Salafisten: Binnenlandse veiligheidsdienst houdt rekening met meer geweld

Screenshot 7
(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse binnenlandse veiligheidsdienst houdt rekening met nog meer gevechten tussen Koerden en Salafisten in Duitsland. De opmars van de “Islamitische Staat” (IS) in Syrië en Noord-Irak heeft sinds augustus in toenemende mate ook in Duitsland tot gewelddadige conflicten geleid, deelde een woordvoerster van de binnenlandse veiligheidsdienst op vragen van de “Junge Freiheit” mee.

Koerden en sympathisanten van IS zijn “door oorzaken van buiten buitengewoon emotioneel en reageren onberekenbaar op provocaties van de tegenstander”, waarschuwde de autoriteit. “In de confrontatie tussen de verschillende in Duitsland wonende minderheden en extremisten ontstaan wisselwerkingen: beide partijen stoken elkaar wederzijds op.”

Afhankelijk van het feit hoe de situatie in Syrië en Irak zich verder ontwikkelt, kan het ook in Duitsland tot nieuwe onlusten komen. Als zogenaamde “hotspots” noemde de binnenlandse veiligheidsdienst de deelstaat Nordrhein-Werstfalen, Frankfurt am Main en Berlijn.

De binnenlandse veiligheidsdienst van Nordrhein-Westfalen waarschuwt voor een toenemende bereidheid tot het gebruiken van geweld

Vorige week was het echter ook tot hevige onlusten in Hamburg gekomen tussen Koerden en Salafisten, waarbij meerdere mensen gewond raakten. De politie moest waterkanonnen inzetten om de beide partijen uit elkaar te halen. In Celle in de deelstaat Niedersachsen was het daarvoor tot vechtpartijen tussen Jezidische Koerden en islamitische Tsjetsjenen gekomen. Ook hierbij vielen er gewonden. Celle staat bekend als bolwerk van de Jezidi in Duitsland.

Inmiddels waarschuwde de binnenlandse veiligheidsdienst van Nordrhein-Westfalen ervoor “dat er vooral in Koerdische en Jezidische kringen, deels echter ook binnen sjiitische groeperingen, een toenemende bereidheid bestaat om met geweld tegen de bekende Salafisten op te treden”, bericht “Spiegel Online”.

Volgens een intern document van het ministerie van Binnenlandse Zaken kan de haat op sympathisanten van IS “zich elk moment ontladen in handtastelijkheden”, zonder dat hiervoor provocaties nodig zijn.

Bron:
http://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Duitsland, Immigratie, ISIS, Islam, Koerden, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, propaganda, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Koerden tegen Salafisten: Binnenlandse veiligheidsdienst houdt rekening met meer geweld

 1. bobzelf zegt:

  wat geniet ik toch van al die voordelen van dat vredelievende

  MULTI – CULTI gekloot !!!

  Moge zij ,elkaar de hersens in slaan , en Rutte c.s. van zijn fiets trekken !!

  ALLAH , BOB’s hakkenbar ,iest koeltoer man, ,

  islam iest vredelievend , en jij nie geloof , ik prik mes in joe rug

  Like

  • Republikein zegt:

   Bob, is tomaten plukken ook genoeg om de toestand van de wereld te doorgronden?
   Je kan er ook mee gooien, tegen onze koeltoer vrienden, peren zijn te hard.

   Like

 2. Charles Martel zegt:

  Dit is nog maar het voorspel van wat ons te wachten staat.
  Met dank aan de Guttmenschen, die es nicht gewusst haben.

  Like

 3. windwens zegt:

  En onze overheid heeft getracht al een voorschot te nemen op deze excessen die ook gehaaid hier gaan plaats vinden omdat geweld een besmettelijk exponent kent.Geen haat die elders wordt opgeroepen mag in onze straten worden uitgevochten hoe zielig is deze uitspraak nu. Als het het beetje mee zit dan worden wij er wijzer van, en wordt de nazi islam alvast een kopje kleiner gemaakt. Hoewel de bedoeling van alles was dat de bevolking zich tegen alles wat islam is zou keren en die de teringzooi van alle overheden kon gaan opruimen.

  Like

 4. luckybee zegt:

  De Moskee aan de Laan van Londen Hoek M.H. Trompweg in Dordrecht, in Wielwijk dat nu zijn voltooing naderd is ook een Salfistische Moskee van Al Fath.Of de Koerden het opblazen gaan? Ik heb daar niets er tegen, mijn God wil zo wie zo geen andere Goden dat bij ons door mensen aanbeden wordt.Lees de 10 Geboden; Exodus 20 vers 1-26.

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Maar ….. hoe dan ook, Salafisten, Shiieten, Soenies, Wahabieten, enz. enz. enz. zullen tussen de veldslagen door SAMEN de kafirs aanpakken.
  Mo heeft immers heel duidelijk verordonneerd: Dood de Joden, de Christenen en de ongelovigen.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Anderzijds vormt etniciteit wel een serieuze hinderpaal bij het verwezenlijken van een eengemaakt Islamitisch front. Arabieren hebben het niet begrepen op Perzen (en Koerden zijn een Perzisch volk), Turken hebben het niet begrepen op Arabieren, Arabieren op het Arabisch schiereiland voelen zich superieur tegenover alle niet-Arabische moslims, en dus ook al degenen die ze van Pakistan, India of Bangladesh halen om hun kantoorgebouwen op te richten, e.d. En negers zijn helemaal minderwaardig in hun ogen.

   Die mensen krijgen peanuts van de Arabieren voor het werk dat ze doen, alleen maar daarom !

   Like

  • luckybee zegt:

   De Aleviten hebben ons probeerd tegen de Mainstream Islam te waarschuwen, door de bij ons idiotische partijen uit de ether verwijderd.
   De Geheime Agenda van de Islam .http://www.democrates.net/Islam/agenda.htm
   Alleen sura 1 klopt niet.Wel de rest.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s