Sietse Fritsma waarnemend vice-fractievoorzitter PVV

PVV normale grootteI.v.m. de zwangerschap van Fleur Agema zullen haar taken als vice-fractievoorzitter vanaf vrijdag 17 oktober 2014 tijdelijk worden waargenomen door Sietse Fritsma.

Screenshot 10

Nadat Fleur Agema volgend jaar is teruggekeerd van zwangerschapsverlof zal ze haar taken als vice-fractievoorzitter weer op zich nemen.

Screenshot 9

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, PVV. Bookmark de permalink .

8 reacties op Sietse Fritsma waarnemend vice-fractievoorzitter PVV

 1. Monalisa zegt:

  Wat zal het worden 1 van de drie maar ik weet het al, Fleur als je dit leest, ik denk het wel geniet van je mooie toekomst.

  Like

 2. Lis zegt:

  We hopen op een voorspoedig verlopende zwangerschap en een gezond kind voor Fleur. En uiteraard dat ze daarna terugkeert in de Tweede Kamer. Fleur Agema is wat de Nederlandse gezondheidszorg nodig heeft.

  Like

 3. Infidel Pride zegt:

  Het zijn mijn zaken niet maar ze hebben er geen gras overheen laten groeien….
  Hopelijk houden ze de vaart er in want dat geboortecijfer (1,1) per kafirgezin zal toch echt omhoog moeten gaan willen we hier in 2025 nog gewoon over straat kunnen lopen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jammer alleen, dat je het niet altijd in de hand hebt:
   Zelf had ik er wàt graag méér gehad dan twee, maar elke zwangerschap gaf complicaties en eindigde in een keizersnee! -Ik mag nog van geluk spreken, dat er geen miskraam aan te pas kwam, want dat hoor je ook vaak genoeg!
   Kiinderen krijg je nou eenmaal niet op bestelling…..

   Like

   • jitskesez zegt:

    Ze hebben mij de pil zowat door de strot geduwd en mijn tijdgenoten “bekeerd” tot lesbisch worden, alles was fout aan gewoon trouwen en kinderen krijgen. Ook was de wereld overbevolkt en Nederland het dichtst bevolkte land ter wereld en we moesten als Westerners eens ophouden zoveel beslag te leggen op alles, we wilden een stabiele bevolking dus twee kinderen was genoeg. En nog geen vijf jaar nadat ik op de HAVO zat zijn ze begonnen met het importeren van Islamieten die fokken als konijnen, en niets wordt ervan gezegd.
    Zucht. Ik heb mijn dochter aangeraden tien kinderen op de wereld te zetten ipv. een opleiding te volgen die zou leiden tot een onderbetaalde baan in de zorg. Ze wilde me niet geloven. Nou ja misschien is het beter dat ze helemaal geen kinderen hebben, als er geen revolutie komt zijn we binnenkort een Islamland.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Jitskesez, 22.57u.: Met dat ‘overbevolkt’ moest -en moet- je bij mij nooit aankomen! Dat werd mij ook vaak genoeg gezegd en dan werd -en word- ik altijd spinnijdig: Ik sta op het standpunt, dat men elkaar bepaalde dingen niet op te leggen heeft, dat er wat dat betreft grenzen zijn. Ook schiet me dan altijd weer de Chinese één kind-politiek te binnen, waar ik helemáál op spuug: Die Chinezen met hun collectivisme gunnen elkaar het licht in de ogen niet en dat zie je vooral dáár aan!
    Toen ik dolblij mijn tweede zwangerschap bij mijn ouders aankondigde, waren zij in eerste instantie helemáál niet blij: Het bleek dat ze verwacht hadden, dat ik, na alle eerdere complicaties het er wel bij één zou laten! Ook waren ze totaal vervuld van hun oudste kleinzoon en was hij voor hen genoeg geweest. Voor hen, ja, maar niet voor mij; als ik er aan terug denk, raak ik nog verbitterd: In hun overbezorgdheid -op verkeerde punten- hadden ze mij mijn hele leven al beknot en nu probeerden ze dat wéér……
    Bij dit soort aangelegenheden hebben buitenstaanders even niets te zeggen, zo is dat nu eenmaal.

    Like

 4. windwens zegt:

  Ze was zo stralend toen ze vertelde dat ze een kindje gaat krijgen.Ik hoop voor Fleur dat zij en haar baby een fijne lange toekomst samen hebben.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Het is goed dat Fleur een goede plaatsvervanger heeft gekregen tot haar terug keer na de geboorte van haar kindje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s