Turkije bombardeert doelen PKK

Screenshot 13

Vliegtuigen van de Turkse luchtmacht hebben gisteren doelen van de Koerdische Arbeiderspartij PKK in het zuidoosten van Turkije aangevallen. Dat meldt de krant Hürriyet op zijn website. Het is de eerste aanval van de Turkse luchtmacht op de PKK sinds het vredesproces tussen de regering en de militante Koerdische beweging 2 jaar geleden op gang kwam.

Volgens de krant hebben de luchtaanvallen “grote schade” aangericht. De PKK zou de dagen ervoor voortdurend hebben geschoten op een post van het leger in de provincie Hakkari nabij de grens met Irak.

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Koerden, Rotzakken, Turken, Turkije, Westen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Turkije bombardeert doelen PKK

 1. E.J. Bron zegt:

  Die Turkse smeerlappen zien hun kans schoon om een einde te maken aan de inspanningen van de Koerden voor een eigen staat. En het Westen (VS, EUSSR, NAVO) kijkt werkeloos toe. 😦

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Wat moeten wij in de NATO met die vijfde colonne? De Turken staan aan de verkeerde kant van de beschaving. De Turken hebben andere doelen dan wij. Koerden zijn normale mensen waar mannen en vrouwen gelijkwaardiger zijn dan bij de Turken. Mijn voorkeur gaat uit naar de Koerden, alleen maar omdat zij meer mens zijn.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  @Sjaak

  Die lap tekst die u hier zojuist plaatste, gaat nog door mij vertaald worden. Had het artikel ook gevonden op de Kopten ohne Grenzen.

  E.J.

  Like

  • Sjaak zegt:

   Bedankt voor je moeite ! Ik erken dit hoog aan !
   Ze zullen in Nederland niet dom sterven en denken
   dat ze hier in Duitsland alles klakkeloos alles slikken
   wat de tapijtvreters hier alles flikken !

   Like

 4. luckybee zegt:

  Waar om helpen wij niet Assad? bij hem zijn zowel de Christenen als ALLE ANDERE MINDERHEDEN FEILIG.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Die Koerden hebben …tallen malen meer recht op een eigen Staat, dan die z.g.n. Palestijnen. Dit is in tegenstelling tot die arabs in Gaza en West oever van de Jordaan, een heel ander volk. Zijn geen arabieren.(noch Turken……….)
  Als je dan al die huichelarij en tranen-trekkerij wat de Palestijnse staat in “wording” beschouwt, heb ik meer feeling voor de Koerden ( alhoewel de meesten ook muslims zijn ) dan zij, die wel al die miljoenen/miliarden steun uit Westen ontvangen.

  Like

 6. Harry zegt:

  Als er nou nog politici zijn die Turkije bij de eu willen voegen , die moeten nodig in het Pieter Baan centrum opgenomen worden .
  Voor een second opinion , want wij weten de uitslag al .
  En dan preventief geruimd wegens progressief verergerende debiliteit !
  Leugenaars , infantiele linkse onnozelaars , totaal achterlijken en schijnheilige laffe smeerlappen , daar valt zo ongeveer alles onder, buiten de PVV .
  Wat mankeert die lui toch ?

  Nog nooit in m’n bestaan heeft iemand me naar het leven gestaan , en nu voel ik me dankzij die kliek bedreigd door een enorm leger zwakzinnige godsdienstwaanzinnigen .
  En ze komen steeds dichter bij !

  Jullie worden bedankt , “politici” !

  Like

 7. reageerbuis zegt:

  Door het schenken van miljoenen euro’s aan Turkije maakt Nederland zich mede schuldig aan de oorlog van Turkije tegen de PKK.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Goh en nu zijn ze wel snel. Het is natuurlijk wel op hun eigen grondgebied. MAAR de vraag die bij mij blijft hangen is; waarom mogen die Turkse koerden niet de grens oversteken om hun volk te helpen, terwijl IS in en uit loopt. geplande genocide ??

  Like

 9. baksteen zegt:

  Dus
  -Turkije staat geen vliegtuigen toe van de zgn tegen IS vechtende coalitie
  – Amerika valt mondjesmaat IS aan en laat ze eigenlijk hun gang gaan bij het afslachten van de Koerden en het bezetten van Bagdad.
  – De bevoorrading van IS met westerse wapens gaat onverminderd door.
  – Amerika gaat samen met Turkije gematigde rebellen opleiden……lees IS strijders opleiden.

  De EU, samen met de VS helpen nu dus practisch en onverholen mee aan het verspreiden van de fundamentalistische Islam en het vernietigen van het christendom en de gematigde Islam (Koerden). De langdurige hetze tegen Poetin, de laatste echte verdediger van het christendom, komt daarmee ook in een ander daglicht te staan.

  Ik ga een aluhoedje op zetten….of beter…..een helm

  Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  Turkije lijkt wel solidair met i.S. omdat ze beide soennietisch zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s