Vrede Nu gebruikt nederzettingen om Israël te ondermijnen

Screenshot 7

(Door: Yochanan Visser)

De internationale reactie op nieuwbouwplannen in het zuiden van Jeruzalem maakte vorige week opnieuw duidelijk hoe weinig men in het Westen begrijpt van de situatie in de stad en hoe men zich keer op keer laat misleiden door organisaties die valse informatie verspreiden.

Verder valt op dat men reageert zonder onderzoek te doen naar de juistheid van beweringen. In dit geval werden de bouwplannen gepresenteerd als een nieuw plan of een nieuwe nederzetting, terwijl het in feite ging om een plan dat twee jaar terug al was goedgekeurd en toen dezelfde ongenuanceerde reacties ontving.

De voorgenomen bouw van dezelfde 2610 wooneenheden in Givat HaMatos werd in december 2012 door EU-commissaris Catherine Ashton in scherpe bewoordingen veroordeeld. Ashton toonde toen ook al aan niet op de hoogte te zijn van de details van het plan en van de geografische situatie in Jeruzalem. Zo beweerde Ashton ten onrechte dat het plan de geografische continuïteit tussen Jeruzalem en Bethlehem zou onderbreken. Givat HaMatos ligt echter ten westen van de hoofdweg tussen Bethlehem en Jeruzalem en onderbreekt op geen enkele wijze de geografische continuïteit tussen de twee steden.

Lees verder>>>
(h/t katan)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, demoniseren, Desinformatie, EUSSR, Heilige Land, hersenspoeling, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse joden, Linkse Kerk, Marxisme, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Westen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Vrede Nu gebruikt nederzettingen om Israël te ondermijnen

  1. Monalisa zegt:

    Israël mag van mij het hele Arabisch schiereiland volbouwen. Zelf doen de moslims er toch niets nuttigs mee. oja ze krijgen weer geld kunnen ze op hun kont zitten en tunnels graven.

    Like

  2. luckybee zegt:

    Dat zullen nog de Goddelozen, nog de Moslims lukken tegen de woorden (Belofte)van God zijn ze machteloos.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s