Op vakantie van zorggeld

Screenshot 20

Orhan Kaya

(Door: Claudia Bolster)

ROTTERDAM – De Rotterdamse oud-wethouder Orhan Kaya heeft volgens ingewijden Turkse Nederlanders met geld van zorgverzekeraars op vakantie gestuurd. De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld. In de praktijk gingen de ’patiënten’ gewoon op reis.

Zorgverzekeraars zouden hier achter zijn gekomen en zijn direct gestopt met het betalen van de declaraties. Door het frauduleuze handelen zou Stichting Renk Zorg, waar Kaya directeur was, mogelijk zelfs failliet zijn gegaan. Overigens wordt de voorganger van Kaya’s instelling, Stichting Parkzorg, eveneens in verband gebracht met oplichting. Parkzorg was van de veroordeelde Turkse psychiater Sinan G.

Lees eveneens: www.metronieuws.nl

Lees verder>>>
(h/t Koddebeier)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", corruptie, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Turken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Op vakantie van zorggeld

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HIER ZAKT JE BROEK VAN AF!!!!!

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  “De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld.”

  Misschien is het nóg gezonder voor die reislustige ‘patiënten’om meteen maar in Turkije te blijven? Dat is wellicht ook beter voor onze eigen gezondheid?

  Like

 3. Daiyu-ninja zegt:

  De inwoners zouden voor hun psychische problemen in Turkije, het land van herkomst, moeten worden behandeld……………………………
  Even daar gelaten dat ze op vakantie gingen. Waarom vind/vond Orhan Kaya dat turken in hun eigen land geholpen moeten worden voor psychische problemen?
  Alsof we hier geen maatschappelijkwerkers/psychologen/psychiaters hebben.

  Ik heb ook al gelezen dat turken op onze kosten, in turkije hun neuzen laten verfijnen bij een plastische chirurg en dat marokkanen, die aan diabetes leiden, op onze kosten naar marokko gaan omdat ze daar geholpen willen worden. Hun smoes is: want ze willen in een vertrouwde omgeving zijn. (bewust geen H-letters gebruikt)

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Die Kaya kennen we nog heel goed in Rotterdam. Meneer is van GsL. Groenslinks, dus. En slinkser vindt je ze nergens. Hij is de personificatie van de excuusallochtoon. Presteerde helemaal niets als wethouder van integratie. Werd daarom vervangen door het graaicollectief PvdA, dat vond dat er meer met geld gesmeten moest worden.
  Wegens ongeschiktheid van het pluche gevallen en prompt directeur geworden bij een zorginstelling. Die daarna failliet ging.
  En inderdaad: vele moslims zijn gek. Nee, dat zeg ik niet, dat zegt de Turkse psychiater S.G. Meneer verklaarde vele Turken gestoord, zodat ze nimmer hoefden te solliciteren, nimmer hoefde te werken en de hele familie mantelzorg kon bedrijven / vangen. En dus ook op vakantie konden naar eigen land, op kosten van een instelling, die jaarlijks de premie verhoogd voor mensen, die nog niet gek zijn geworden en werken.
  Zijn allochtonen slechtere mensen dan wij? Nee, daarom ook hadden we ze nooit bevoordelen en hun misbruik even hard moeten aanpakken als onze eigen misbruik. En ze alleen bij gebleken geschiktheid in een bestuursfunctie aanvaarden en niet vanwege de stemmen die ze meebrengen vanuit de zandbak.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Stuur ook alle Turken naar huis, ze horen hier niet thuis ze aanbidden een ander God als wij.

  Like

 6. Dit gebeurt dagelijks,weet ik uit mijn omgeving:hebben ze gelijk een gratis vakantie.Het woord”gratis”is magisch voor Turken!Dan zie je die oogjes al glimmen.En wij maar betalen,steeds meer,terwijl ons pakket wederom gekort gaat worden!En niemand protesteert;het blijft bij mopperen!

  Like

 7. Monalisa zegt:

  Het gaat ook als maar makkelijker zoveel amtenaaren van buitlans afkomst die keuren aalesl goed behalve voor die nederlander.

  Like

 8. Monalisa zegt:

  Oja deze man heeft nog heel wat terug te betalen, ze vangen geen cent van die Bulgaren

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Er deugt van ons, gastvrije Hollanders HELEMAAL NIETS; alleen onze uitkeringen vallen in de smaak bij de ‘cultuurverrijkers’!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Als het tussen 6 planken gebeurt heb ik er niks op tegen, mits gedekt door betaalde premie aan de verzekering en geen cent door mij betaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s