Anti versus foob: hoe bang zijn onze moslims?

Screenshot 27

(Door: Annabel Nanninga)

Joden gaan tegenwoordig onherkenbaar over straat, uit angst voor antisemitische agressie. Hoe bang zijn onze moslims eigenlijk voor vergelijkbare bedreigingen?

Gisteren las u op Jalta het onthullende verhaal over Jodenhaat in Nederland. De cijfers veroorzaakten de nodige politieke ophef: de SGP vroeg minister Opstelten om een Kamerbrief over de kwestie. Opmerkelijkste feit: de dreiging komt volgens het CIDI maar liefst voor tweederde uit islamitische hoek. Bart Schuts artikel maakt duidelijk dat we met een serieus probleem te maken hebben. Maar hoe zit het eigenlijk met moslimhaat in Nederland?

Lees verder>>>
(h/t A. Dokter)
Jalta

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

12 reacties op Anti versus foob: hoe bang zijn onze moslims?

 1. Joshua zegt:

  Mevr.Valk , waar haalt u dat walgelijke idee vandaan om de islam te beschermen terwijl een bevolkingsgroep gediscrimineerd wordt.
  Zijn uw hersenen ook al verschrompeld net als bij dat islamitische tuig?

  Like

 2. @geertwilderspvv MOSLEMS BÀNG? NEE! t ZIJN BEROEPSSL8OFFERS omdat t kàn dankzij Europese OVERHEDEN @MinPres e.c.! https://www.jalta.nl/article/anti_versus_foob_hoe_bang_zijn_onze_moslims.html

  Like

 3. johan zegt:

  Haat is heel slecht voor een mens dus ik haat niet. Het is wel zo dat ik van mening ben dat haatzaaiers (lees moslims) hier niet thuis horen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  “Wij bestrijden ideeën en geen mensen of gebouwen. Wij niet.”
  Nee, maar gezien de houding van de tegenstander wordt het misschien hoog tijd, dat we dat wèl eens gaan doen….!
  Ze hebben té goed door dat ze aan de Kafirs een makkie hebben, dàt is het ‘m. Het wordt tijd voo duidelijke tegenacties.
  Zelf denk ik dan onmiddellijk weer -het wordt eentonig, ja- aan landelijke acties met moskee-terreinen en v a r k e n s b l o e d .
  Maakt verder geen slachtoffers en de moslims schieten er van in een stúip!
  En aangezien eventuele tegenacties van hullie steevast heftiger zijn, kun je ze mooi dáárop laten inrekenen.
  Wie ziet mogelijkheden om zoiets te organiseren?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 16 oktober 2014 om 13:58

   Het is een prima idee en een effectief bestrijdingsmiddel tegen de moslim.
   Maar ik denk dat we heel snel in de bak zullen zitten als we terreinen moslim-vrij willen houden/maken d.m.v. varkensbloed, want dat is natuurlijk een ernstig misdrijf.

   De ware criminelen lopen echter overal los en bekleden zelfs de hoogste posities.

   Elk abattoir zou varkens slachtafval op (potentiële) moslimterreinen moeten dumpen maar ja, zie dat maar eens te regelen…

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wij bestrijden ideeën en geen mensen of gebouwen. Wij niet.”
   Nee, maar gezien de houding van de tegenstander wordt het misschien hoog tijd, dat we dat wèl eens gaan doen….!”

   Ik zit nog altijd te wachten op een stel bouwvakkers die met sloopkogel en bulldozer een paar moskeeën en minaretten uit de roulatie nemen. Lijkt me geinig… én doeltreffend.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Bezetters zijn niet bang, ze zijn alleen maar uit op vernietiging !!

  Like

 6. johannes zegt:

  ik ben geloof ik volgens sommigen psychis zwaar ziek en er is denk ik geen kans op genezing,ik heb namelijk een aangeboren afkeer van moslims,en walg van alles wat daar mee te maken heeft,ik kots er van en krijg de schijt van dat rot volk.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  En van moskeeën en moslims blijven we uiteraard af, wij bestrijden ideeën en geen mensen of gebouwen. Wij niet.

  Dat weet ik nog niet zo zeker. Annabel Nanninga zegt in dit artikel geen mensen te bestrijden. dat valt echter nog te bezien. Ideeën staan niet op zichzelf. Ideeën worden gedragen door mensen. Als deze mensen de gewelddadige elementen in hun ideeën (de islam staat bol met gevaarlijke elementen) in praktijk gaan brengen wordt het wel degelijk zaak ook mensen te gaan bestrijden. Wat doet de coalitie van “”Hen die Goed willen”” anders op dit moment in Irak in hun strijd tegen IS. Daarnaast is het ook een gegeven dat moslims in het algemeen niet in staat zijn hun geliefde islam met logische en rationele argumenten te verdedigen en als dat niet mogelijk is blijft alleen nog het gebruik van geweld over. Want hoe verdedig je dat de vrouw maar de helft waard is van de man? Hoe verdedig je dat Mohammed een meisje van 9 verkrachte? Hoe verdedig je de islamitische doctrine dat geloof en staat een eenheid vormen? Hoe verdedig je dat je voor jezelf als moslim geloofsvrijheid opeist terwijl de islam zelf de geloofsvrijheid en vrije keuze van geloof afwijst? Ga er maar aanstaan als gelovige moslim in een seculiere wereld. Hierin zit juist voor de islam haar grootste probleem. Het is dan ook niet voor niets dat al vroeg in het ontstaan van de islam een verbod op kritiek werd geformuleerd en dat islam critici reeds tijdens het leven van de profeet om zeep gebracht werden. Omdat de islam kritiek niet kan hanteren laat staan ermee om kan gaan ziet de toekomst van de wereld er niet rooskleurig uit. Door het afweren van kritiek wordt de islam immuun voor het doorvoeren van veranderingen en zal zij niet in staat zijn haar inherent gewelddadige karakter aan te passen. Doordat geweld een vast element blijft binnen de islam zal de niet islamitische wereld vroeg of laat gedwongen zijn wellicht met de rug tegen de muur haar verdediging om te zetten in gerichte offensieven. Dit betekent uiteindelijk dat de uiteenzetting van de wereld met de islam alleen maar kan eindigen in een groot en meedogenloos bloedbad. Meedogenloos omdat er uiteindelijk maar een de overwinning mag behalen en dat is de vrije niet islamitische wereld. Opnieuw voor de zoveelste keer zal de wereld leren dat echte vrijheid niet bereikt zal worden met half waterdichte columns, conferenties en dialogen maar met bloed, zweet en tranen. Hij die dit laatste zei wist in elk geval wat hij aan de islam had.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zie je, Guus, hiermee kan ik nu instemmen!
   Ik geloof er ook niets van, dat de Westerse wereld alles maar zal blijven pikken: Vroeg of laat is de maat vol en komt het heus tot een treffen!
   Onze huidige ‘leiders,’ ja, dàt is een ander verhaal: Die moeten ook eerst worden weggewerkt!

   Like

 8. John zegt:

  Iemand die gehersenspoeld is en dus niet zelf meer kan nadenken, kent geen angst.
  En praat aub niet over “onze” moslims, want die bestaan niet voor mij.
  Voor hun bestaan er ook niet “onze” Nederlanders.
  Laat ze lekker terug gaan waar ze vandaan komen 1000 jaar terug in de tijd, en de beschaving
  hier met rust weer laten.
  Samen wordt het toch niets, we hebben alles geprobeerd met dat ondankbare volkje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s