Bad Bevensen: Asielbedriegers logeren in “Villa am Park”

Screenshot 44

“Villa am Park” in Bad Bevesen

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

Bad Bevensen in een kleine stad ten noorden van Uelzen in de Duitse deelstaat Niedersachsen. Net zoals in veel andere Duitse steden bevinden de scholen van het kleine kuuroord deels in uitermate slechte toestand. Volgens de schoolleiding is er echter geen geld beschikbaar voor de sanering. Veel burgers werken de hele week hard en dat al 40 jaar lang. Desondanks kunnen zij zich geen villa veroorloven. De “Villa am Park” aan de Ebstorfer Straße wordt nu eerbiedig en over de hoofden van de burgers heen aan vijf werkloze mannen uit Algerije ter beschikking gesteld. Vijf andere “asielzoekers” zullen de komende dagen volgen.

Nu doet de goede burgemeester Martin Feller ijverig zijn best om tegemoet te komen aan de “behoeften” van de asielbedriegers: per slot van rekening zijn die belangrijker dan de behoeften van de burgers van Bad Sevensen!

az-online bericht:

(…) Het district is verantwoordelijk voor de onderbrenging van asielzoekers. Een betere verstandhouding moet bereikt worden d.m.v. taalcursussen van de volkshogeschool en vrijwillige tolken.

“We moeten nu eerst afwachten welke behoeften ze hebben, waar we kunnen helpen”, becommentarieerde de burgemeester van Bad Sevensen, Martin Feller, de nieuwe situatie. Want eigenlijk had hij pas op een later tijdstip gerekend op de inkwartiering van de eerste vluchtelingen in huis dichtbij het Medinger Wald. Tijdens een eerste bezoek aan het door de districtsafdeling van het DRK (Duitse Rode Kruis) aan het district Uelzen verhuurde gebouw, dat vroeger voor overnachtingen werd gebruikt, verschafte Feller zich een eerste indruk. Zijn conclusie: het eerste contact was open van beide kanten. Bij de communicatie hapert het echter nog wat: er zijn vooral dringend tolken/vertalers Arabisch en Frans nodig.

Hopelijk voldoet de “Villa am Park” aan de voorgeschreven standaard van een viersterrenhotel, anders ontstaat er narigheid met de asielgevolmachtigden! Maar daarvoor schijnt men gezorgd te hebben. En wat betreft de toekomst: Allemaal geen probleem voor het “rijke” stadje: in zes weken leren de mannen Duits, in zes maanden hebben ze een beroepsopleiding als ingenieur of arts achter de rug en kunnen daarna de arbeidsmarkt verrijken, waar gekwalificeerde Duitse vakmensen geen werk vinden. Weldra kunnen de “vluchtelingen” dan hun families uit Algerije laten overkomen en gelukkig leven in Luilekkerland. Mocht het met de opleiding en de baan niet lukken, is dat ook niet zo erg: de hulpvaardige Duitse belastingbetalers garanderen een verzorging rondom de klok tot het einde der dagen!

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bad Bevensen: Asielbedriegers logeren in “Villa am Park”

 1. johannes zegt:

  tja en als de ruiten van de villa er uit vliegen heeft de bevolking waarschijnlijk iets verkeerd gedaan?

  Like

 2. Volgens mij zijn ze daar nog een graadje gekker dan hier!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Sinds wanneer is er oorlog in Algerije? Misschien dat ik het heb gemist, maar volgens mij is daar echt niets aan de hand. Lekker makkelijk als je Noord-Afrikaan bent; je steekt in een bootje de zee over, en je wordt met open armen ontvangen!
  Wat schrijnend voor de inwoners van Uelsen! Niet ‘eigen volk’, maar ‘ander volk’ eerst!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het zijn geen asielzoekers maar islamitische bezetters, ze zijn gekomen om nooit meer weg te gaan !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s